موبایل و تبلت

بهترین گوشی های ساده ارزان؛ همچنان دوست داشتنی و کاربردی

در گذشته ای نه چندان دور، در دهه اول هزاره جدید، این گوشی های دکمه دار بودند که اکثریت سهم بازار را در اختیار داشتند و هنوز نسل جدید گوشی ها از راه نرسیده بودند. با ورود گوشی های هوشمند به بازار پادشاهی گوشی های ساده دکمه دار به پایان رسید و کم کم از صحنه رقابت کنار رفتند. اما همچنان در سال 2021 نیز گوشی های ساده طرفداران خود را دارند و به خاطر راحتی و ارزان بودنشان برخی از افراد سراغ گوشی های ساده ارزان می روند. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که با گوشی های ساده خاطره دارید و دوست دارید یکی از این گوشی ها را داشته باشید یا اینکه از آن به عنوان گوشی دوم خودتان استفاده کنید، با مقاله بهترین گوشی های ساده ارزان تا انتها همراه باشید.

گوشی های ساده برای چه کسانی مناسب هستند؟

کاربرد گوشی های ساده ارزان

با وجود پیشرفت تکنولوژی در گوشی ها و روی کار آمدن گوشی های هوشمند، برخی از افراد همچنان از موبایل های ساده استفاده می کنند. بیشتر مدل گوشی های موبایل ساده برای افراد نابینا و سالمندان مورد استفاده قرار می گیرد تا بتوانند به راحتی با آن کار کنند. البته برخی از افراد که رابطه خوبی با دنیای تکنولوژی و یادگیری آن ندارند هم به سمت استفاده از گوشی های ساده می روند. وجود کلیدهایی با دسترسی آسان برای شماره گیری، رابط کاربری ساده، عمر باتری طولانی، مقاومت در برابر ضربه و از همه مهمتر قیمت پایین گوشی های ساده باعث شده است تا بسیاری از افراد این گوشی ها را برای استفاده روزمره انتخاب کنند.

معرفی بهترین گوشی های ساده ارزان قیمت

بهترین گوشی بدون دوربین

گوشی های ساده دکمه دار حس نوستالژیک و خاطره انگیزی را برای کاربران ایجاد می کنند و خاطرات خوش کار کردن با آنها را زنده می کنند. این گوشی ها در طی این سالها پیشرفت کرده اند و برخی شرکت ها از جمله نوکیا گوشی های ساده ای با پشتیبانی از شبکه 4G نیز تولید کرده اند. در زیر به معرفی 10 مدل از بهترین گوشی های ساده بازار که قیمتی زیر یک میلیون تومان دارند، خواهیم پرداخت.

1. گوشی موبایل دو سیم کارت BLU Z5

بهترین گوشی معمولی ارزان

گوشی موبایل بلو مدل Z5 یک گوشی ساده ارزان قیمت است. این گوشی بدنه ای از جنس پلاستیک با ظاهری کاملا کلاسیک دارد که در دور قاب حاشیه ای با رنگ متفاوت نسبت به بدنه دارد و بالای بدنه یک عدد چراغ قوه نیز تعبیه شده است. مدل Z5 از دو سیم کارت پشتیبانی می کند و حافظه داخلی آن 32 مگابایت است و قابلیت ارتقای حافظه داخلی وجود دارد که می توانید تا 32 گیگابایت حافظه Micro SD را به آن متصل کنید.

ظرفیت باتری و میزان نگه داری شارژ گوشی بلو Z5 نیز تقریبا خوب است و در صورت استفاده عادی می تواند 1 تا 2 روز شارژدهی داشته باشد. همچنین یک دوربین نیز برای این گوشی در پشت آن تعبیه شده که کیفیتی 0.8 مگاپیکسلی دارد و نباید انتظار زیادی از آن داشت.

وزن: 70 گرم

اندازه صفحه نمایش: 1.8 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 32 مگابایت

میزان حافظه رم: 32 مگابایت

درگاه کارت حافظه: Micro SD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: 0.8 مگاپیکسل

بلوتوث: دارد

ظرفیت باتری: 600 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 300 هزار تومان

2. گوشی ساده ارزان جی ال ایکس مدل C48

بهترین گوشی های ساده و بدون دوربین

گوشی موبایل جی ال ایکس مدل سی 48 یک گوشی ارزان قیمت و پایین رده است که نسبت به قیمت خود می تواند امكاناتی خوب را ارائه دهد. طراحی این گوشی تا حدودی شباهت به مدل قبلی دارد و ظاهر آن متشکل از یک بدنه پلاستیکی با یک حاشیه با رنگ دور قاب متفاوت است. تعداد سیم کارت قابل پشتیبانی در این مدل 2 سیم کارت است و برای کسانی که از چند سیم کارت مختلف استفاده می کنند می تواند مناسب باشد.

همچنین GLX این گوشی را با قابلیت پشتیبانی از حافظه جانبی طراحی کرده و می توانید تا 8 گیگابایت حافظه جانبی اضافی برای ذخیره سازی فایل به آن اضافه کنید. از سایر ویژگی های گوشی معمولی دکمه دار GLX C48 می توان به وجود بلوتوث، دوربین، چراغ قوه و بلوتوث نسخه 4.0 اشاره کرد.

وزن: 66 گرم

اندازه صفحه نمایش: 1.7 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 8 مگابایت

میزان حافظه رم: 4 مگابایت

درگاه کارت حافظه: Micro SD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: VGA

بلوتوث: دارد

ظرفیت باتری: 800 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 300 هزار تومان

3. گوشی ساده اُرُد OROD 216i

بهترین گوشی ساده مناسب افراد مسن و سالمندان

گوشی دکمه دار دوسیم کارته ارد مدل 216i یک گوشی ارزان قیمت دیگر در لیست بهترین گوشی ساده ارزان است که شباهت زیادی به گوشی محبوب نوکیا مدل 216 دارد. این مدل دارای یک صفحه نمایش 2.4 اینچی است که اندازه مناسبی برای یک گوشی دکمه ای است و نحوه قرار گیری صفحه کلید و چینش کلید ها به خوبی با بدنه اصلی هماهنگ است و از تمام فضای موجود استفاده کرده است.

اُرود برای مدل 216i حافظه ای 64 مگابایتی قرار داده است که قابلیت ارتقای حافظه تا 8 گیگابایت را فراهم می کند. همچنین یک دوربین با کیفیت VGA نیز در پشت دوربین برای عکاسی و فیلمبرداری قرار داده شده است. پشتیبانی از بلوتوث، چراغ قوه و امکان پخش رادیو از سایر قابلیت هایی است که در اُرد 216i قرار داده شده است.

وزن: 77.9 گرم

اندازه صفحه نمایش: 2.4 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 64 مگابایت

میزان حافظه رم: 32 مگابایت

درگاه کارت حافظه: Micro SD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: VGA

بلوتوث: دارد

ظرفیت باتری: 400 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 400 هزار تومان

4. گوشی موبایل نوکیا مدل 105

بهترین گوشی های ساده عرضه شده در سال 2021

با گذشت این سال ها همچنان گوشی های ساده نوکیا پادشاه های گوشی های دکمه دار هستند و بسیاری از افراد از آن به عنوان گوشی دوم خود استفاده می کنند. گوشی ساده بدون دوربین نوکیا مدل 105 یکی از محبوب ترین گوشی های بازار است و از طراحی ساده و کلاسیکی برخوردار است که حس نوستالژیکی را برای کاربران به وجود می آورد.

نوکیا برای مدل 105 یک صفحه نمایش 1.7 اینچی با صفحه رنگی قرار داده و در زیر صفحه کلیدی با طراحی کلاسیک وجود دارد. البته در زمینه فضای ذخیره سازی امکانات زیادی در دسترس نیست و تنها 32 مگابایت حافظه بدون قابلیت اتصال رم میکرو وجود دارد که عملا کاربر را برای ذخیره سازی فایل دچار مشکل می کند. در مورد شارژدهی نیز مدل 105 به یک باتری 800 میلی آمپری مجهز شده که می توانید از آن انتظار شارژدهی مناسبی را داشته باشید.

وزن: 73 گرم

اندازه صفحه نمایش: 1.7 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 4 مگابایت

میزان حافظه رم: 4 مگابایت

درگاه کارت حافظه: ندارد

دوربین: ندارد

بلوتوث: ندارد

ظرفیت باتری: 800 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 450 هزار تومان

5. گوشی ساده دکمه دار ارد مدل 6303

بهترین گوشی‌های ساده بازار زیر ۱ میلیون

گوشی موبایل اُرد مدل 6303 با الهام از گوشی کلاسیک نوکیا با همین مدل تولید شده است که امکانات بهتری نسبت به مدل های معرفی شده تا به اینجای این لیست دارد. صفحه نمایش این گوشی 2.8 اینچی است که تجربه کار کردن با آن را راحت تر می کند و طراحی صفحه کلید نیز خوب و جذاب است و از حالت قدیمی کمی فاصله گرفته است.

در پشت گوشی شاهد قرارگیری اسپیکر، دوربین VGA و فلش LED هستیم و نحوه قرار گیری آنها در بالای صفحه به صورت خطی است. باتری این گوشی ظرفیتی 1400 میلی آمپر ساعتی دارد که می تواند نوید شارژدهی مناسب و نسبتا طولانی را برای استفاده های عادی و مکالمه دهد. همچنین امکان اتصال بی سیم بلوتوث نیز در این گوشی وجود دارد که برای انتقال فایل و آهنگ از آن می توان استفاده نمود.

وزن: 115 گرم

اندازه صفحه نمایش: 2.8 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی:

میزان حافظه رم:

درگاه کارت حافظه: دارد

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: VGA

بلوتوث: دارد

ظرفیت باتری: 1400 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 470 هزار تومان

6. گوشی جی ال ایکس مدل Zoom Me C58

بهترین گوشی ساده دو سیم کارت

گوشی موبایل GLX Zoom Me C58 یک گوشی ساده کاربردی است که امکانات جالبی را در خود جای داده است. بدنه این گوشی به گونه ای طراحی شده که در مقابل ضربه مقاومت داشته باشد و برای این منظور در چهار لبه گوشی برآمدگی هایی تعبیه شده است تا جلوی ضربه را بگیرد. مورد دیگری که در C58 جلب توجه می کند چراغ قوه آن است که در بالای گوشی قرار گرفته است و متشکل از چهار 4 عدد چراغ است که می تواند نور خوبی را ایجاد کند.

از آنجایی که چراغ قوه مصرف باتری بالایی دارد به همین جهت یک باتری قوی 2500 میلی آمپری در C58 گنجانده شده است که در بین گوشی های ساده ارزان قیمت موردی کم نظیر است. همچنین در قسمت پایین گوشی یک درگاه USB قرار داده شده که می توان به وسیله آن گوشی را تبدیل به یک شارژر همراه برای سایر دستگاه ها خواهد کرد. در نتیجه می توان گوشی جی ال ایکس می مدل C58 را یکی از بهترین و ارزانترین گوشی های معمولی نامید.

وزن: 93 گرم

اندازه صفحه نمایش: 2.4 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 4 مگابایت

میزان حافظه رم: 4 مگابایت

درگاه کارت حافظه: Micro SD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: 0.08 مگاپیکسل

بلوتوث: دارد

ظرفیت باتری: 2500 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 500 هزار تومان

7. گوشی موبایل نوکیا مدل 106

بهترین گوشی ساده با آنتن دهی قوی

گوشی ساده نوکیا 106 یکی از بهترین گوشی های ساده ارزان است که ادامه دهنده ایده نوکیا در مورد تولید گوشی های کلاسیک جدید است. این گوشی کلاسیک طراحی مشابهی با سایر مدل های ارزان قیمت نوکیا دارد و تنها برآمدگی قسمت بالایی گوشی است که آن را کمی متفاوت جلوه می دهد.  نوکیا مدل 106 را بدون دوربین پشتی ارائه کرده که خوب نمی توان از این جهت به آن ایرادی گرفت، زیرا در گوشی های ساده ارزان دوربین ها کیفیت مناسبی ندارند و بیشتر جنبه تزیینی دارند.

باتری 800 میلی آمپر این گوشی طبق ادعای نوکیا می تواند تا حدود 16 ساعت شارژدهی داشته باشد که در صورت درست بودن این ادعا باید انتظار شارژدهی طولانی مدتی را از این گوشی داشته باشیم. همچنین در مدل 106 شاهد پشتیبانی از رادیو هستیم که به کاربر امکان گوش دادن به شبکه های رادیویی را می دهد.

وزن: 70 گرم

اندازه صفحه نمایش: 1.8 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 4 مگابایت

میزان حافظه رم: 4 مگابایت

درگاه کارت حافظه:

دوربین: ندارد

بلوتوث: ندارد

ظرفیت باتری: 800 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 500 هزار تومان

گوشی موبايل نوکيا مدل 110

بهترین گوشی ساده ارزان نوکیا

یکی از بهترین گوشی های ساده ارزان، مدل 110 از برند قدرتمند نوکیا است که در سال 2019 معرفی شد. ظاهر ساده اما در عین حال جذاب و ابعاد کوچک و وزن سبک این گوشی توانسته است نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند. گوشی nokia 110 با دو سیم کارت، دوربین VGA و حافظه داخلی 4 گیگابایت می تواند به تمام نیازهای روزمره شما پاسخ دهد. اگر قصد دارید یک گوشی ساده و ارزان و در عین حال نسبتا جدید را خریداری کنید، این گوشی می تواند یک انتخاب خوب برای شما باشد. یکی از ویژگی های خوب این گوشی، قابلیت فیلمبرداری است که شاید در سایر گوشی های هم رده آن دیده نشود. علاوه بر این باتری 800 میلی آمپری نوکیا 110 آن را به یک گوشی با عمر باتری بسیار عالی تبدیل کرده است که می توانید چندین روز بدون نیاز به شارژ کردن از آن استفاده کنید.

وزن: 75 گرم

اندازه صفحه نمایش: 1.7 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 4 مگابایت

میزان حافظه رم: 4 مگابایت

درگاه کارت حافظه: Micro SD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: VGA

بلوتوث: ندارد

ظرفیت باتری: 800 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 610 هزار تومان

8. گوشی موبایل اُرد مدل Empire

بهترین گوشی های ساده تاشو

اُرد با تولید گوشی Empire یک محصول جذاب را با الهام از گوشی کمپانی لاکچری ورتو (Vertu) طراحی کرده است. مهم ترین ویژگی و مزیت این گوشی جذابیت آن در زمینه طراحی ظاهری است که آن را از هم رده های خود متمایز می کند و از آن دسته گوشی هایی است که توجه سایرین را به خود جلب می کند. اُرد مدل Empire را با یک صفحه نمایش 1.77 اینچی تولید کرده و یک باتری 1000 میلی آمپری وظیفه تامین انرژی و شارژدهی آن را بر عهده دارد.

حافظه داخلی مدل Empire معادل 32 مگابایت است و در صورت نیاز به ارتقای حافظه داخلی درگاه کارت حافظه نیز تعبیه شده است. در پشت گوشی نیز یک دوربین VGA قرار گرفته است که بیشتر جنبه تزیینی داشته و نمی توان از آن انتظار کیفیت بالایی را داشت. در کل گوشی را Orod Empire را می توان یکی از بهترین گوشی های ساده ارزان قیمت در زمینه طراحی دانست.

وزن: 70 گرم

اندازه صفحه نمایش: 1.77 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 32 مگابایت

میزان حافظه رم:

درگاه کارت حافظه: MicroSD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: VGA

ظرفیت باتری: 800 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 650 هزار تومان

9. گوشی موبایل نوکیا مدل 150

بهترین گوشی ساده مموری خور

نهمین مورد از لیست بهترین گوشی های ساده ارزان باز هم متعلق به یک گوشی دیگر از شرکت نوکیا است که نسخه جدید و به روز شده همین گوشی است و در سال 2020 وارد بازار شد. گوشی ساده Nokia 150 طراحی زیبا و چشم نوازی دارد و در رنگ های مختلفی نیز تولید می شود. این گوشی از یک نمایشگر 2.4 اینچی TFT استفاده می کند که نسبت تصویر خوبی برای یک گوشی کلاسیک است.

در این نسخه پشتیبانی از اتصال بی سیم بلوتوث وجود دارد و نوکیا مدل 150 را با قابلیت پشتیبانی از رم میکرو اس دی عرضه کرده تا برای ارتقای میزان حافظه داخلی از آن استفاده کنید. در مورد باتری هم گفته می شود که این گوشی می تواند تا 19 ساعت مداوم برای مکالمه شارژدهی داشته باشد که با توجه به کیفیتی که از نوکیا سراغ داریم می توان انتظار شارژدهی مناسبی از این گوشی را داشت.

وزن: 90.5 گرم

اندازه صفحه نمایش: 2.4 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 4 مگابایت

میزان حافظه رم:

درگاه کارت حافظه: MicroSD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: VGA

بلوتوث: دارد

ظرفیت باتری: 1020 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 850 هزار تومان

گوشی ساده نوکيا مدل 210

بهترین گوشی ساده نوکیا

برند نوکیا یکبار دیگر با مدل 210 که در سال 2019 عرضه شد، توانست توجه مخاطبان خود را جلب کند. این گوشی با بهره گیری 16 گیگابایت حافظه داخلی و حافظه رم، توانست به سرعت در رقابت با سایر رقبا قرار گیرد. طراحی این گوشی با دقت بسیاری انجام شده است و با صفحه نمایش 2.4 تلاش شده تا ظاهر آن به سایر گوشی های امروزی نزدیک شود. علاوه بر این شما می توانید با استفاده از دو سیم کارت به صورت همزمان استفاده کنید. از ویژگی های خوب این گوشی می توان به بلوتوث نسخه 3، قرارگیری مناسب دکمه ها، صفحه نمایش بزرگ، رنگ های متنوع و … اشاره کرد که باعث شده است نوکیا 210 به یکی از بهترین گوشی های ساده ارزان تبدیل شود.

وزن: 82 گرم

اندازه صفحه نمایش: 2.4 اینچ

تعداد سیم کارت: دو عدد

حافظه داخلی: 16 مگابایت

میزان حافظه رم: 16 مگابایت

درگاه کارت حافظه: Micro SD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: 0.3 مگاپیکسل

بلوتوث: نسخه 3.0

ظرفیت باتری: 1020 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود 880 هزار تومان

10. گوشی موبایل نوکیا مدل 5310

بهترین گوشی ساده صفحه رنگی

آخرین گوشی ساده مورد انتخاب ما گوشی دیگری از نوکیا است که قیمتی حدود 1 میلیون تومان دارد و حدود یک سال است که توسط نوکیا وارد بازار شده است. گوشی ساده نوکیا مدل 5310 ورژن 2020 در دو مدل با حافظه داخلی 8 و 16 مگابایتی عرضه شده است و طراحی شیکی و کاربر پسندی دارد. نوکیا مدل 5310 را با الهام از نسخه سال 2007 این گوشی یعنی مدل 5310Xpress Music طراحی کرده و با حفظ طراحی کلی سری محبوب Xpress Music آن را به روز رسانی کرده است.

این گوشی امکانات خوبی برای پخش موسیقی دارد و در همین راستا دو عدد اسپیکر در بالا و پایین قسمت جلویی گوشی قرار داده شده است که صدای خوبی نیز تولید می کنند. دوربین وی جی ای، چراغ قوه، رادیو، پشتیبانی از بلوتوث و قابلیت ارتقای حافظه داخلی تا 32 گیگابایت از جمله ویژگی های نوکیا 5310 است که آن را به یک گزینه مناسب برای استفاده به عنوان گوشی دوم تبدیل می کند.

وزن: 88.2 گرم

اندازه صفحه نمایش: 2.4 اینچ

تعداد سیم کارت: تک و دو سیم کارت (بسته به مدل)

حافظه داخلی: 8 و 16 مگابایت (بسته به مدل)

میزان حافظه رم:

درگاه کارت حافظه: MicroSD

دوربین: دارد

کیفیت دوربین: VGA

بلوتوث: دارد

ظرفیت باتری: 1200 میلی آمپر ساعت

قیمت: حدود یک میلیون تومان

جمع بندی

همانطور که در ابتدای مقاله بهترین گوشی ساده ارزان اشاره کردیم، گوشی های معمولی دکمه دار به علت عدم توانایی در انجام وظایف یک گوشی هوشمند میزان تولیدشان خیلی کمتر شده است، اما همچنان افرادی هستند که به عنوان گوشی دوم از گوشی های ساده ارزان استفاده می کنند. همچنین هنوز یک سری کمپانی ها مانند نوکیا هستند که این گوشی ها را فراموش نکرده و هر سال مدل های جدیدی با امکانات جدید تر به بازار عرضه می کنند که استقبال خوبی نیز از آنها شده است.

به نظر شما گوشی های دکمه دار ارزش خرید دارند؟ اگر شما قصد خرید گوشی کلاسیک داشته باشید حاضرید تا چه مقدار برای آن هزینه کنید؟ شما می توانید نظرات و ایده های خود را در بخش دیدگاه ها با تکنوسان مگ به اشتراک گذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا