اکسسوری و گجت

بهترین هدست برای استریم و تولید محتوا + راهنمای خرید

دنیای کامپیوتر و فناوری روز به روز در حال پیشرفت است و همواره شاهد ظهور پلتفرم های جدیدی در آن هستیم. پیشرفت پلتفرم های آنلاین و صنعت گیمینگ موجب شده استریم ویدئو و تولید محتوای آنلاین به یکی از محبوب ترین امور در چند وقت اخیر تبدیل شود. با وجود محبوبیت استریم در بین کاربران، موفقیت در این حوزه بدون وجود ابزار های حرفه ای و تجهیزات مناسب، ممکن نخواهد بود.

هدست ها یکی از اصلی ترین ابزار های استریم خواهند بود و در هر زمینه که قصد تولید محتوای ویدیویی داشته باشید، احتمالا به فکر انتخاب بهترین هدست برای استریم خواهید بود. یک هدست بالارده، علاوه بر ظاهر زیبا، راحتی استفاده و کیفیت پخش بی نظیری را برایتان به ارمغان می آورد که عملکرد بهتر در گیم و یا کیفیت بالاتر در محتوا را به دنبال خواهد داشت. در مقاله راهنمای خرید هدست برای استریم، ابتدا نکاتی برای خرید هدست مخصوص استریم را بیان می کنیم و سپس بهترین هدست های استریمری بازار را معرفی و بررسی می کنیم. با تکنوسان مگ همراه باشید.

ویژگی های یک هدست تولید محتوا که کار شما را حرفه ای تر می کند!

راهنمای خرید هدست برای استریم

کاربرد بالای هدست ها در گیم، گوش دادن به موسیقی و …، موجب شده انواع بسیار زیادی از این محصولات در بازار وجود داشته باشد. بنابراین نمی توانید به سادگی محصول مورد نظرتان را پیدا کنید. برای اینکه در بین این گزینه ها، بهترین هدست برای استریم را انتخاب کنید ابتدا لازم است بدانید یک هدست مخصوص استریم مناسب چه ویژگی هایی دارد؟ در زیر تعدادی از فاکتور هایی که باید قبل از انتخاب در نظر بگیرید را با همدیگر بررسی می کنیم.

کیفیت صدا؛ فاکتور اساسی

قصد انجام هر اموری را که با هدست داشته باشید، کیفیت صدا حرف اول را می زند. یک هدست با کیفیت میتواند در هنگام پخش موسیقی تجربه ای بی نقص را برایتان رقم بزند. یک هدست بالارده می تواند تمامی جزئیات زیر و بم صدا را در اختیارتان قرار دهد و بیسی عمیق را به گوش تان برساند. جدا از آن هدست های حرفه ای به دلیل پخش صدایی با کیفیت می توانند جزئیات کوچک گیم مانند صدای پای دشمنان را به گوش شما برسانند. این ویژگی موجب می شود سطح عملکرد شما در استریم بالا برود. بنابراین در هنگام خرید، به نوع درایو هدست، داینامیک رنج آن، نوع بیس دهی و دیگر جزئیاتی که کیفیت پخش را تضمین می کنند دقت داشته باشید.

بهترین هدفون استریمری

راحتی؛ تضمین کننده استفاده طولانی

استریمر ها چیزی حدود چند ساعت پای سیستم می نشینند و عموما بدون توقف به ضبط ویدئو می پردازند. به همین دلیل ارگونومیک و راحتی استفاده از هدست یکی از مهمترین اولویت های خرید خواهد بود. بهترین هدست برای استریم دارای بالشتک های نرم و با کیفیت است که در استفاده های طولانی موجب خستگی گوش نمی شود. بعضی از هدست های بالارده از مموری فوم در قسمت گوشی استفاده می کنند که انعطاف پذیر است و به شکل گوش تغییر حالت می دهد، این ویژگی موجب می شود هدست بهترین جای گیری را در گوش کاربر داشته باشد.

سبک بودن هدست یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در راحتی استفاده می باشد، هنگامی که از هدست های سنگین استفاده می کنید، پس از مدت کوتاهی گردن شما احساس خستگی می کند و این موضوع در هنگام استریم های چند ساعته بسیار بیشتر به چشم می آید. بنابراین قبل از اینکه گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید بهتر است مطمئن شوید که برای استفاده های طولانی مناسب است.

کیفیت میکروفون؛ انتقال صدای ایده آل

همانطور که میدانید، هدست ها به یک میکروفون قابل تنظیم مجهز می شوند که برای انتقال صدا کاربرد خواهد داشت. نوع و کیفیت این میکروفون بسته به نوع هدست متفاوت است و می تواند کارایی متوسط یا بالایی داشته باشد. بیشتر استریمر های حرفه ای استفاده از میکروفون استودیویی را به میکروفون هدست ترجیح می دهند، اما اگر قصد ندارید یک میکروفون به صورت جداگانه تهیه کنید، قطعا باید به کیفیت میکروفون هدست توجه کنید. برخی از هدست ها به فناوری های حذف نویز صدا مجهز می شوند که موجب می شود صدای مزاحم محیط اطرافتان از صدای شما تفکیک شود تا در مکالمات نتیجه ای دلچسب داشته باشید.

بهترین هدفون برای استریم

معرفی بهترین هدست برای استریم

تا اینجای مقاله بهترین هدست برای استریم، چند نکته مهم را برایتان بیان کردیم تا بتوانید هدست های مناسب استریم را به خوبی تشخیص دهید. جدا از فاکتور های ذکر شده، رنج قیمتی و بودجه نیز تاثیر مستقیمی در کیفیت هدست دارد؛ بهترین هدست های استریمری را برند های رده بالایی همچون ریزر، استل سریز، لاجیتک و … تولید می کنند. بنابراین قبل از هرکاری باید رنج قیمتی مورد نظر خود را در نظر بگیرید و سپس سعی کنید بهترین ویژگی های ممکن را در محصولات موجود در آن رنج قیمتی انتخاب کنید. در ادامه چند مورد از بهترین هدست های مناسب استریم را معرفی می کنیم و هر کدام را به صورت اجمالی مورد بررسی قرار می دهیم تا بتوانید گزینه مورد نظر خود را در بین بهترین های بازار پیدا کنید.

هدست یوتیوبری Razer Kraken

ریزر یکی از کمپانی هایی است که در هر زمینه مربوط به گیم و استریم حضور دارد و همواره با محصولات بی نظیرش توجه طرفداران را به خود جلب می کند. هدست Razer Kraken یک هدست با کیفیت و بالارده می باشد که به دلیل طراحی مدرن خود می تواند بهترین هدست برای استریم در رنج قیمتی خود باشد. هدست ریزر کراکن در تورنومنت های گیمینگ زیادی حضور داشته و توسط استریمر های محبوبی مورد استفاده قرار گرفته است.

چه هدستی برای استریم مناسب است

نسل جدید این هدست نیز علاوه بر پایبندی به ریشه ها، ویژگی های جدیدی را به همراه آورده تا بتواند تمامی نیاز های روزمره شما را برطرف کند. هدست گیمینگ ریزر Kraken به کمک درایو Custom Tuned به قطر 50 میلیمتر، می تواند صدایی با کیفیت را به گوش تان برساند. این درایو ها با فناوری surround sound سازگاری دارند و می توانند صدای 7.1 کاناله را پخش کنند. این درایو قدرتمند همچنین می توان صداهایی با فرکانس 12 هرتز الی 28 کیلوهرتز را به گوش شما برساند که نوید بخش جزئیات بی نظیر و بیس قطور و عمیقی خواهد بود. ریزر از مموری فوم، پارچه منتقل کننده حرارت و چرم طبیعی در این هدست بهره برده که یکی از بهترین متریال های هدست محسوب می شود.

بالشتک های مموری فوم جنس ژله ای دارند که موجب می شود در استفاده های طولانی احساس گرما نکنید و بتوانید تا مدت ها این هدست را بر روی گوش خود قرار دهید. میکروفون این هدست نیز قابل تنظیم می باشد و می توانید آن را در زاویه مورد نظر تنظیم کنید، البته اگر برای استریم از میکروفون های دیگری استفاده می کنید می توانید میکروفون را به داخل هدست جمع کنید. ریزر هدست کراکن را به صورت Cross-Platform طراحی کرده و امکان استفاده از آن در تمامی اکوسیستم های گیمینگ مانند کنسول های سونی، مایکروسافت و کامپیوتر وجود خواهد داشت.

هدست تولید محتوا Logitech G433

برند لاجیتک یکی از برند هایی است که علاقه مندان به دنیای لوازم جانبی کامپیوتر و گیمر ها تاکید زیادی بر روی کیفیت محصولاتش می کنند. Logitech G433 یک هدست گیمینگ بالارده می باشد که به پاس طراحی مدرن و بروز می تواند بهترین هدست برای استریم و تولید محتوا باشد. لاجیتک از درایو 40 میلی متری اختصاصی خود تحت عنوان  PRO-G در این محصول بهره برده که قادر است صدایی دقیق و پر جزئیات را به گوش تان برساند. این هدست قابلیت پخش صدای 3 بعدی و همچنین صدای 7.1 کاناله را دارا می باشد؛ بنابراین در بازی ها می توانید موقعیت دقیق صدا را تشخیص دهید و عملکرد بهتری داشته باشید.

برترین هدست برای تولید محتوا

بخش هد و گوشی های این محصول به دلیل طراحی ارگونومیک تجربه ای بی نقص را برای تان به ارمغان می آوردند و در استفاده های طولانی به هیچ عنوان احساس خستگی نخواهید کرد. طبق ادعای لاجیتک، این هدست به کمک هوش مصنوعی صدای دریافتی را در هنگام بازی فیلتر می کند تا وضوح بیشتر و جهت یابی دقیق تری بر روی آن انجام شود.  این هدست با تمامی پلتفرم ها سازگار است اما اگر می خواهید از ویژگی 2 Virtual 7.1 Surround استفاده کنید، باید هدست را از طریق کابل USB به رایانه شخصی متصل کنید.

هدست مخصوص استریم SteelSeries Arctis 3

برند استیل سریز نیز یکی از برند های فعال در زمینه طراحی تجهیزات مخصوص بازی می باشد. هدست SteelSeries Arctis اگر بهترین هدست برای استریم نباشد، قطعا یکی از بهترین هاست. این محصول برخلاف هدست های گیمینگ از ظاهری ساده و کلاسیک بهره می برد که آن را تبدیل به یکی از خوش استایل ترین هدست های بازار کرده است. استیل سریز Arctis 3 دارای 2 گوشی بزرگ از جنس الیاف با کیفیت است که طبق ادعای طراحان، برای استفاده طولانی مدت طراحی شده و می تواند به خوبی نیاز های تان را برطرف کند.

بهترین هدست یوتیوبری / برترین هدست برای استریم

درایو 40 میلیمتری این محصول داینامیک رنج وسیعی دارد و می تواند طیف وسیعی از صداها را به گوش شما برساند.  این هدست همچنین دارای یک میکروفون قابل تنظیم است که از قابلیت حذف نویز بهره می برد. بنابراین به کمک آن می توانید صدای تان را با کمترین نویز محیطی انتقال دهید. Arctis 3 برای تمامی پلتفرم ها مناسب است و قصد هر فعالیتی را که داشته باشید می توانید روی آن حساب باز کنید.

هدست استریمری JBL Quantum 600

برند جی بی ال نیز یکی از بهترین های هدست و هدفون است و همواره در زمینه صدا حرف های زیادی برای گفتن دارد. هدست گیمینگ جی بی ال Quantum 600 یک انقلاب در طراحی هدست های گیمینگ به حساب می آید و اگر قیمت آن را نادیده بگیریم، قطعا بهترین هدست برای استریم خواهد بود. این هدست به صورت بی سیم طراحی شده و قادر است از طریق دانگل USB به سیستم متصل شود. البته در صورت نیاز می توانید این محصول را به صورت سیمی نیز مورد استفاده قرار دهید. بر روی گوشی ها لوگو JBL با بک لایت به چشم می خورد که ظاهر آن را جذاب تر از همیشه کرده است. گوشی ها با بهره مندی از الیاف ارگونومیک، حس مناسبی را به شما منتقل خواهند کرد و در استفاده های طولانی به هیچ عنوان شاهد خستگی نخواهید بود. 

بهترین هدست های تولید محتوا

درایو 50 میلی متری این هدست توان خروجی معادل 30 میلی وات را پاسخ گویی می کند که برای یک هدست در این ابعاد بی نظیر است و می توانید به کمک آن صدایی با کیفیت و بی نظیر را بشنوید. این درایو از فناوری اختصاصی JBL Quantum SURROUND پشتیبانی می کند و می توانید صدای چند بعدی بازی یا محتوای پخش شده را در 7.1 کانال مجزا بشنوید. باتری داخلی این محصول در صورت استفاده بی سیم 14 ساعت شارژدهی دارد که برای گیم، استریم، تهیه پادکست و … در زمانی طولانی کافی است و هیچ مشکلی برای تان ایجاد نمی کند. البته اگر قصد دارید از تمام پتانسیل این محصول بهره ببرید بهتر است آن را به صورت سیمی و با کابل USB مورد استفاده قرار.

هدست استریم گیم HyperX Cloud Stinger Core

برند هایپر ایکس زیر مجموعه موفق کینگستون است که به صورت اختصاصی در زمینه طراحی و تولید محصولات مخصوص بازی فعالیت می کند. HyperX Cloud Stinger Core یک هدست بالارده و خوش ساخت است که می تواند لقب بهترین هدست برای استریم را یدک بکشد. این هدست با زبان طراحی مدرن هایپر ایکس طراحی شده و راحتی بی نظیری در استفاده طولانی مدت به شما ارائه می دهد. بالشتک های نرم و قابل تنفس این محصول با دارا بودن محفظه های گردش هوا موجب می شوند در استفاده های طولانی احساس گرما نکنید و بتوانید تا مدت ها هدست را بر روی گوش خود قرار دهید.

بهترین هدست های استریمری

وزن کم Cloud Stinger Core نیز یکی دیگر از مزیت های این محصول است که استفاده از آن را برای استریم و تولید محتوا لذت بخش تر از همیشه می کند. این هدست را می توانید به صورت سیمی و یا غیر سیمی مورد استفاده قرار دهید که آن را به محصولی مناسب برای کاربری های مختلف تبدیل می کند. درایو 40 میلی متری این هدست از جنس آهن ربای نئودیوم می باشد و بازدهی مناسبی در پوشش صداهای زیر و بم دارد؛ بنابراین می توانید از آن برای فعالیت های گیمینگ حساس نیز استفاده کنید.

پشتیبانی از صدای 7.1 کاناله نیز توسط نرم افزار NGENUITY به صورت مجازی در هدست اعمال شده که ارزش خرید آن را دوچندان می کند. میکروفون انعطاف پذیر و حذف کننده نویز به شما یک خط ارتباطی واضح با هم تیمی هایتان می دهد. هدست Cloud Stinger Core همچنین دارای عملکرد چرخشی به بی صدا است که میکروفون را به سادگی با چرخاندن آن به سمت بالا قطع می کند. 

هدست استریم ROG Strix Delta Core

برند ROG Strix زیرمجموعه موفق ایسوس است که به صورت اختصاصی به طراحی و تولید محصولات لاکچری گیمینگ می پردازد. ROG Strix Delta Core یک هدست ایده آل برای استریم و یکی از بهترین طراحی های هدست در چند سال اخیر می باشد. محفظه هوابند و فناوری انحراف سیگنال صوتی برای یک تجربه صوتی فراگیر در این هدست اعمال شده اند. بالشتک های ROG Hybrid این گوشی به صورت D شکل به صورت انحصاری توسط دیزاینر های ایسوس ساخته شده اند.  بنابراین در استفاده های طولانی دچار خستگی نخواهید شد.

بهترین هدست برای استریم / بهترین هدست برای تولید محتوا

درایو های این 2 گوشی از نوع ASUS Essence می باشند و با جداسازی صداهای فرکانس بالا، پایین و متوسط ​​کمک می‌ کند و تداخل بین محدوده‌ های فرکانس را برای صدای خالص‌ تر و واضح‌ تر کمتر از همیشه باشد. هدست پیش رو دارای یک میکروفون یک طرفه جداشدنی است که به گونه ای تنظیم شده تا صدای شما برای برقراری ارتباط واضح تر و آسان تر به خوبی از صدای محیط تفکیک شود.

سوالات متداول درمورد بهترین هدست برای استریم و تولید محتوا

آیا استریمر ها از هدست بی سیم استفاده می کنند؟

عموما هدست های سیمی کیفیت صدای بهتری دارند و به همین دلیل گزینه های مناسب تری هستند، اما برخی از هدست های بالارده به صورت دوکاره (هم سیمی و هم بی سیم) طراحی می شوند که گزینه های بهتری برای استریمر ها هستند.

آیا می توانید از یک هدست گیمینگ برای استریم استفاده کنیم؟

هدست های مخصوص بازی معمولا کیفیت بسیار بالایی دارند و تمام فناوری های روز در آن ها اعمال می شود، به همین دلیل گزینه های مناسبی برای استریم خواهند بود.

سخن پایانی

در مقاله راهنمای خرید هدست برای استریم چند نکته برای انتخاب بهترین هدست تولید محتوا را بررسی کردیم و سپس پیشنهاد هایی برای انتخاب بهترین هدست استریمری را در اختیارتان قرار دادیم. می توان گفت هدست های استریمری بیشتر برای کسانی مناسب اند که قصد دارند به صورت حرفه ای به استریم گیم یا محتوای ویدئویی خاص بپردازند؛ بیشتر افراد به کمک یک هدفون متوسط هم می توانند نیاز های خود را پیش ببرند و نیازی به پرداخت هزینه های نجومی نخواهد بود.

اما اگر کیفیت را مرحله اول کار خود در نظر می گیرید بدون شک این هدست ها می توانند برای شما مفید باشند. مقاله بهترین هدست های گیمینگ نیز اطلاعات زیادی در مورد هدست های بالارده در اختیارتان قرار می دهد. بنظر شما بهترین هدست برای استریم در حال حاضر کدام است؟ شما از کدام هدست یا هدفون برای تولید محتوا استفاده می کنید؟ اگر استریمر هستید تجربیات خود را با کاربران علاقه مند به دنیای استریم به اشتراک بگذارید و اگر به این حوزه علاقه دارید سوالات خود را در زیر این نوشته مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا