اکسسوری و گجت

بهترین پاور بانک های وایرلس؛ شارژری همراه برای همه دستگاه های شما

استفاده از پاور بانک وایرلس یا بی سیم یکی از بهترین و راحت ترین راه های شارژ گجت های دیجیتالی است. این نوع پاوربانک ها با استفاده از فناوری شارژ بی سیم با قرار دادن گوشی، هندزفری بلوتوث یا ساعت هوشمند روی پد شارژ وایرلس اقدام به شارژ دستگاه های دیجیتالی می کنند. در این مطلب ابتدا به این سوال پاسخ خواهیم داد که چرا یک پاوربانک بی سیم بخریم، سپس به معرفی و بررسی 6 مورد از بهترین پاوربانک های بی سیم خواهیم پرداخت و در آخر به یک جمع بندی کلی درباره این مطلب خواهیم رسید. اگر قصد خرید پاوربانک بی سیم دارید با ما همراه باشید.

راهنمای خرید پاوربانک وایرلس

با پیشرفت فناوری شارژ باتری دستگاه های دیجیتالی به صورت بی سیم، پاوربانک های وایرلس نیز وارد این عرصه شده و  در حال تبدیل شدن به یک فناوری کارآمد تر و سریع تر هستند. با توجه به اینکه هنوز این فناوری در حال تکمیل است و جایگزین کاملی برای شارژر های سیمی به حساب نمی آید، ولی بسیاری از شرکت های تولید کننده لوازم دیجیتالی سعی می کنند پشتیبانی از شارژ بی سیم را در محصولات باکیفیت و بالارده خود قرار می دهند. با این تفاسیر چه نیازی به داشتن یک پاور بانک وایرلس وجود خواهد داشت و چه مزیت هایی نسبت به یک شارژر یا پاور بانک عادی دارند؟ برای یافتن پاسخ این سوال با تکنوسان مگ همراه باشید.

چرا باید یک پاوربانک وایرلس بخریم؟

با توجه به اینکه پاور بانک های وایرلس با پشتیبانی از شارژ وایرلس قیمت بیشتری نسبت به پاور بانک های عادی دارند، این سوال پیش می آید که چرا باید به سراغ خرید یک پاور بانک بی سیم رفت؟ شاید مهم ترین علت خرید یک پاور بانک وایرلس راحتی حمل و نقل و عدم نیاز به اتصال سیمی است. همراه داشتن همیشگی سیم شارژ و دست و پاگیر بودن آن در شرایط مختلف (به خصوص در مکان های عمومی و محیط کار) از جمله دلیل های خرید یک پاور بانک بی سیم است. یک پاور بانک وایرلس نیازی به همراه داشتن سیم و اتصال سیمی نداشته و تنها با قرار دادن گوشی روی پد شارژ، باتری گوشی شارژ خواهد شد. 

کدام پاوربانک با قابلیت شارژ بی سیم را بخریم؟

چه دستگاه‌هایی از پاور بانک بی‌سیم پشتیبانی می‌کنند؟

شارژ بی سیم یا فناوری QI امروزه در بسیاری از گوشی ها و گجت ها مورد استفاده قرار می گیرد. برای اینکه از پاوربانک های شارژ بی سیم استفاده کنید، در ابتدا باید مطمئن شوید که قابلیت پشتیبانی از این فناوری در دیوایس شما وجود دارد، در غیر این صورت نمی توان وسیله مورد نظر را شارژ کرد.

امروزه گوشی ها، هندزفری ها و ساعت های هوشمند پرچمدار از این فناوری پشتیبانی می کنند، بنابراین اگر از دیوایس های پرچمدار جدید کمپانی های مطرح استفاده می کنید، می توانید مطئمن باشید این فناوری در آن وجود دارد. در غیر این صورت باید مشخات گوشی خود را در سایت شرکت سازنده چک کنید تا ببنید از فناوری شارژ بی سیم در آن استفاده شده یا خیر. جدا از این می توانید با چک کردن جعبه هندزفری، ساعت یا گوشی، از وجود لوگو QI اطمینان حاص کنید.

برای مشاهده لیست گوشی هایی که از این تکنولوژی Qi پشتیبانی می کنند می توانید به سایت MakeSens مراجعه کنید.

معرفی بهترین پاوربانک های وایرلس موجود در بازار

از نکات مهم در خرید پاور بانک بی سیم، علاوه بر معیار های مهم در خرید پاور بانک عادی، توان خروجی در حالت شارژ وایرلس از اهمیت بالاتری برخوردار است. همچنین می توان گفت که تقریبا همه پاوربانک های بیسیم از استاندارد Qi برای انتقال بی سیم شارژ به باتری استفاده می کنند. پس در این رابطه فقط کافی است که دستگاه هوشمند شما از استاندارد Qi پشتیبانی کند تا قادر به استفاده از شارژ بی سیم باشید. در ادامه به سراغ معرفی و بررسی 6 مدل از بهترین پاور بانک های وایرلس حال حاضر می رویم.

1- پاوربانک وایرلس Baseus M36 10000mAh

بهترین پاوربانک های بی سیم در سال 2022

اولین مدل در لیست بهترین پاوربانک های بی سیم تعلق دارد به مدل M36 از سری پاوربانک های باسئوس که با داشتن آن می توانید چند دستگاه مختلف را به صورت بی سیم و باسیم شارژ کنید. رابط اتصال این پاوربانک از دو درگاه USB برای شارژ همزمان دو دستگاه و  یک درگاه ورودی Micro USB برای شارژ پاوربانک تشکیل شده است و برای شارژ بی سیم نیز مانند سایر پاوربانک های وایرلس گوشی باید روی پد شارژ بی سیم پاوربانک قرار بگیرد.

این شارژر همراه ظرفیتی ده هزار میلی آمپری دارد که برای اکثر گوشی ها تا دو بار می تواند شارژدهی داشته باشد، همچنین در این مدل امکان شارژ گوشی و دستگاه های دیگر در هنگام شارژ باتری خود پاوربانک نیز وجود دارد. حداکثر توان خروجی این دستگاه در حالت باسیم معادل 10.5 وات و در حالت بی سیم 5 وات است که هم در حالت باسیم و هم در حالت بی سیم توان چندان زیادی در مقایسه با رقبا محسوب نمی شود. با این حال برای کسانی که می خواهند یک پاوربانک بی سیم در اختیار داشته باشند، پاوربانک Baseus M36 می تواند یک انتخاب بهینه و اقتصادی برای آنها باشد.

وزن: 248 گرم

ظرفیت: 10,000 میلی آمپر ساعت

درگاه ورودی: Micro USB

درگاه خروجی: دو عدد USB و پد شارژ وایرلس Qi

توان خروجی کلی: 10.5وات

توان خروجی شارژ وایرلس: 5 وات

پشتیبانی از شارژ سریع: ندارد

قیمت حدودی: 400.000 تومان

خرید پاور بانک بی سیم ۱۰۰۰۰ باسئوس Baseus PPALL-M36

2- پاوربانک بی سیم Xiaomi WPB15ZM 10000 mAh Mi wireless Power Bank Essential

بهترین پاور بانک بی سیم با قابلیت شارژ سریع

پاوربانک بیسیم شیائومی مدل WPB15ZM یکی دیگر از پاوربانک های وایرلس خوب موجود در بازار است که قابلیت شارژ همزمان دو دستگاه را دارد. شیائومی برای افزایش امنیت در این پاوربانک از حالت هوشمند FOD استفاده کرده که به صورت خودکار انتقال جریان برق به اشیا و اجسام غیر مجاز (مانند اجسام رسانا) را تشخیص داده و سپس ولتاژ را قطع خواهد نمود تا از عوامل خطر آفرین جلوگیری کند.

در قسمت رابط ورودی و خروجی، پاوربانک مدل WPB15ZM مجهز به یک درگاه USB با توان ۱۸ وات برای شارژ است و نیز یک درگاه مشترک USB Type-C در کنار آن وجود دارد. در زمینه فناوری شارژ نیز شیائومی از هر دو فناوری Power Delivery و QC3.0 در این پاوربانک برای شارژ هرچه سریع تر گجت های هوشمند استفاده کرده است. همچنین روی قسمت بالایی بدنه پاوربانک یک پد شارژ وایرلس تعبیه شده که با حداکثر توان ۱۰ وات دستگاه ها را شارژ می کند. علاوه بر این، پاوربانک بی سیم شیائومی مدل WPB15ZM قابلیت شارژ انواع تلفن های همراه و دستگاه های با جریان مورد نیاز پایین مانند هندزفری بلوتوث و ساعت هوشمند را نیز دارد.

وزن: ۲۳۰ گرم

ظرفیت: ۱۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعت

درگاه ورودی: USB-C

درگاه خروجی: یک عدد USB، یک عدد USB-C و پد شارژ وایرلس Qi

توان خروجی کلی: ۱۸ وات

توان خروجی شارژ وایرلس: ۱۰ وات

پشتیبانی از شارژ سریع: دارد

قیمت حدودی: 550.000 تومان

خرید پاور بانک بی سیم فست شارژ ۱۰۰۰۰ شیائومی Mi WPB15ZM

3- پاوربانک بی سیم Samsung 25W Wireless Portable Battery

بهترین پاور بانک بی سیم با قابلیت شارژ سریع

پاور بانک بی سیم مدل EB-U3300XJEGEU محصولی از شرکت بزرگ سامسونگ است که درکنار شارژ سیمی قابلیت شارژ بی سیم یا وایرلس را برای کاربران فراهم می کند. ظرفیت این پاور بانک وایرلس معادل ۱۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعت بوده و می تواند سه دستگاه هوشمند را به صورت همزمان شارژ کند. توان خروجی کلی این پاوربانک برابر ۲۵ وات است و با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع می تواند گوشی های هوشمند با قابلیت فست شارژ را به سرعت شارژ کند. روی بدنه نیز یک پد شارژ Qi قرار دارد که با استفاده از آن می توان تلفن همراه و سایر گجت های هوشمند مانند هندزفری بی سیم و ساعت هوشمند را شارژ کرد. البته توان خروجی شارژر بی سیم پاوربانک Samsung مدل EB-U3300XJEGEU معادل ۷٫۵ وات است که با توجه به سایر رقبا عدد قابل قبولی به حساب می آید.

وزن: ۲۵۱ گرم

ظرفیت: ۱۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعت

درگاه ورودی: USB-C

درگاه خروجی: ۲ عدد USB-C و پد شارژ وایرلس Qi

توان خروجی کلی: ۲۵ وات

توان خروجی شارژ وایرلس: ۷٫۵ وات

پشتیبانی از شارژ سریع: دارد

قیمت حدودی: 1.000.000 تومان

خرید پاور بانک فست شارژ بی سیم ۱۰۰۰۰ سامسونگ Samsung EB-U3300XJEGWW QC2

4- پاور بانک وایرلس مدل iOttie iON Wireless Go Power Bank

بهترین پاوربانک وایرلس یا بی سیم

پاوربانک وایرلس iOttie مدل iON Wireless Go Power Bank از طراحی کوچک و قابل حملی برخوردار است که آن را مناسب همراهی در طی مسافت های روزانه و شارژ دستگاه های دیجیتال می کند. ظرفیت iON Wireless Go Power Bank برابر ۱۰ هزار میلی آمپر ساعت است، پس می تواند به راحتی از پس شارژدهی برای یک روز برآید. از طرفی علاوه بر وجود درگاه های USB و USB Type-C برای شارژ کردن و البته شارژ خود پاوربانک، پاوربانک iOttie مدل iON Wireless Go Power Bank مجهز به فناوری شارژ بی سیم بوده که می تواند انواع دستگاه های دیجیتال را با توان خروجی ۵ وات شارژ کند.

نکته مثبتی که در رابطه با این پاوربانک وجود دارد، نمایشگر LED تعبیه شده روی آن است که میزان شارژ باقی مانده را به صورت عددی به کاربر نشان می دهد. همچنین این پاوربانک دارای یک روکش پارچه ای روی بدنه خود است که استایل جذابی به آن داده و آن را از حالت خشک یک جسم فلزی یا پلاستیکی ساده دور کرده است.

وزن: ۳۱۷ گرم

ظرفیت: ۱۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعت

درگاه ورودی: USB-C

درگاه خروجی: یک عدد USB، یک عدد USB-C و پد شارژ وایرلس Qi

توان خروجی کلی: ۱۸ وات

توان خروجی شارژ وایرلس: ۵ وات

پشتیبانی از شارژ سریع: دارد

قیمت حدودی: 1.200.000 تومان

5- پاور بانک وایرلس مدل Aukey Basix Pro

بهترین پاور بانک های بی سیم

پاوربانک وایرلس آکی مدل Basix Pro با ظرفیت ۲۰ هزار میلی آمپر ساعتی و همراه با جدیدترین فناوری ها و امکانات موجود طراحی و عرضه شده است. شرکت آکی در مدل Basix Pro از دو درگاه USB Type-C و USB با فناوری های شارژ Power Delivery و QualComm Quick Charge 3.0  استفاده کرده است و قابلیت شارژ دهی و همچنین شارژ شدن فست شارژ با حداکثر توان ۱۸ وات را دارد. روی بدنه محصول یک پد شارژ با توان خروجی ۱۰ واتی قرار گرفته که امکان شارژ دستگاه های مجهز به استاندارد Qi را می دهد.

آن چیزی که این پاوربانک را متمایز می کند طراحی آن برای استفاده به صورت یک استند می باشد؛ به این صورت که یک استند در پشت محصول به عنوان تکیه گاه و یک پایه در قسمت کناری برای نگه داشتن تلفن همراه و شارژ همزمان به صورت بیسیم است. در این حالت کاربر می تواند در حالی که تلفن همراه خود را شارژ می کند از گوشی خود نیز امکان استفاده را داشته باشد و به چک کردن پیام، تماشای ویدئو و … مشغول شود.

وزن: ۳۵۰ گرم

ظرفیت: ۲۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعت

درگاه ورودی: USB-C

درگاه خروجی: یک عدد USB، یک عدد USB-C و پد شارژ وایرلس Qi

توان خروجی کلی: ۱۸ وات

توان خروجی شارژ وایرلس: ۱۰ وات

پشتیبانی از شارژ سریع: دارد

قیمت حدودی: 1.400.000 تومان

6- پاوربانک بی سیم مدل Anker PowerCore lll 10K Wireless

بهترین پاوربانک های وایرلس

پاور بانک وایرلس انکر مدل PowerCore III 10K Wireless را می توان یکی از بهترین پاوربانک های بی سیم نامید. این پاوربانک دارای یک درگاه USB برای شارژ دستگاه های هوشمند، یک درگاه Type-C مشترک برای شارژدهی و شارژ شدن پاوربانک و پد شارژ وایرلس Qi می باشد که در مجموع توانایی شارژ سه دستگاه را به صورت همزمان را دارد. به لطف ظرفیت ۱۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، PowerCore III 10K Wireless می تواند با توان خروجی ۱۸ وات به صورت اتصال سیمی و ۱۰ وات به صورت بی سیم اکثر دستگاه های هوشمند را حداقل دوبار شارژ نماید. همچنین این پاوربانک بی سیم از نسخه سوم فناوری شارژ سریع کوالکام یعنی QC3.0 نیز پشتیبانی می کند.

علاوه بر اینها، در کنار بدنه این مدل یک استند طراحی شده که کاربر می تواند از آن برای نگه داشتن موبایل، تماشای فیلم، تماس ویدئویی و … استفاده کند. نکته مهم دیگر در رابطه با پد شارژ پاوربانک انکر قابلیت شارژ تلفن همراه با گارد محافظ گوشی تا حداکثر ضخامت ۵ میلی متر است و به این معنی خواهد بود که بدون نیاز به در آوردن قاب محافظ گوشی، امکان شارژ بی سیم همچنان وجود خواهد داشت. 

وزن: ۲۴۳ گرم

ظرفیت: ۱۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعت

درگاه ورودی: USB-C

درگاه خروجی: یک عدد USB، یک عدد USB-C و پد شارژ وایرلس Qi

توان خروجی کلی: ۱۸ وات

توان خروجی شارژ وایرلس: ۱۰ وات

پشتیبانی از شارژ سریع: دارد

قیمت حدودی: 2.100.000 تومان

کلام پایانی

پاور بانک وایرلس یا بی سیم را می توان یکی از بهترین ابزارهای دیجیتال قابل حمل توصیف کرد، به این خاطر که باعث سهولت در انجام شارژ می شود و کاربر به آسانی می تواند از آن برای شارژ گوشی، ساعت هوشمند، هندزفری بلوتوث و… استفاده کند. اما این واقعیت را باید پذیرفت که شارژر همراه بی سیم نسبت به حالت شارژ کابلی سرعت کمتری داشته و نیز به خاطر گران بودن این فناوری، اغلب در دستگاه های گران قیمت از آن استفاده می شود.

در نتیجه فناوری شارژ بی سیم و پاوربانک های بیسیم راه درازی را در پیش دارند تا به صورت فراگیر برای همه دستگاه های دیجیتالی با باتری قابل شارژ استفاده شوند. در انتهای مطلب از شما همراهان همیشگی مجله تکنوسان می خواهیم نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید و دیدگاه خود را در رابطه با پاوربانک های بی سیم در بخش نظرات بیان نمایید.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. باسلام.باپیشرفت علم و تکنولوژی لازم است همیشه بهترینها راداشته باشیم و بهترین پاوربانک که تمام تکنولوژی روزدنیامانندهوشمندبودن وکوئیک شارژpdکولکام وشارژبیسیم برای دستگاهای مختلف دراندازهای کم تا زیاد لازم وضروری هست که امیدوارم توسط کارشناسان تهیه و همیچنین تنظیمات نرم افزارهای فروش به نظرم بایدطوری باشدکه امکان بررسی و مقایسه وپیشنهاد وامکان دیدن عکسهای متفاوت و تمام امکانات هرکالا جداگانه داشته باشند که دراین بین دیجی کالابه نظرم ازبقیه بهترهست‌.باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا