اکسسوری و گجت

راهنمای خرید هدفون بی سیم؛ بهترین هدفون های بی سیم کدامند؟

جهان مدرنیته امروز به سرعت در حال مجهز شدن به اتصالات بی سیم است و در این بین هدفون های بی سیم نیز پیشرفت های چشمگیری داشته اند. از سوی دیگر در سال های اخیر هندزفری های بلوتوثی به رقابت با هدفون های بی سیم آمده اند اما همچنان بسیاری از افراد استفاده از هدفون را ترجیح می دهند و طرفدار سرسخت آن هستند. به طور کلی در رنج قیمتی یکسان، یک هدفون بلوتوث بی سیم، صدایی چند برابر بهتر و با کیفیت تر نسبت به هندزفری ها در اختیار شما قرار می دهد. از این رو می توان گفت ارزش خرید هدفون بی سیم به مراتب بالاتر است. طبیعتا برای خرید هدفون های وایرلس نیاز به آگاهی و اطلاعات در مورد آن ها دارید تا خرید خوبی داشته باشید. از این رو در این مقاله به نکات مهم و راهنمای خرید هدفون بی سیم می پردازیم و شما را با بهترین هدفون های بی سیم سال 2021 آشنا می کنیم، پس اگر قصد خرید هدفون بی سیم دارید، تا انتهای این مقاله با تکنوسان مگ همراه باشید.

بهترین مارک هدفون

راهنمای خرید هدفون بیسیم و نکات مهم در انتخاب هدفون

با افزایش قیمت هدفون های رده بالا، بد نیست قبل از انتخاب گزینه مورد نظر اطلاعات کاملی از فناوری های رایج و فاکتور های تاثیر گذار کسب کنید. در ادامه برخی از مهم ترین نکات خرید هدفون بی سیم را بیان می کنیم.

تفاوت هدفون و هدست چیست؟

به طور کلی تفاوت چشمگیری بین هدفون و هدست وجود ندارد و مهم ترین اختلاف این دو، برای کاربری گیمینگ در سطوح حرفه ای و استریم مشخص می شود. هدفون ها به یک یا چند میکروفون داخلی مجهز هستند که برای مکالمه و انتقال صدا کاربرد دارد. این میکروفون ها می توانند بسته به برند، رنج قیمتی و کیفیت ساخت کارایی بالایی داشته باشند و نیاز های کاربران را برطرف کنند. در مقابل هدست ها به یک میکروفون خارجی قابل تنظیم مجهز هستند که مقابل دهان قرار می گیرد و طبیعتا پتانسیل بالاتری در انتقال صدا دارد. البته هدفون های گیمینگ و سطح بالا به میکروفون هایی با قابلیت حذف نویز مجهز می شوند که برای گیم روم ها مناسب خواهد بود. برای آشنایی بیشتر با هدست و آشنایی با بهترین هدست های گیمینگ بازار می توانید به مقاله راهنمای خرید هدست گیمینگ مراجعه کنید.

هدفون گیمینگ یا مالتی مدیا، کدام مناسب تر است؟

هدفون های گیمینگ و مالتی مدیا هرکدام ویژگی های خود را دارند و پاسخ به این سوال به بودجه و سطح انتظارتان بستگی دارد. با این وجود بهترین هدفون های بازار به دلیل طراحی سطح بالاتر در دسته بندی هدفون های گیمینگ قرار می گیرند. هدفون های گیمینگ از درایو های باکیفیت تر و باتری قدرتمند تر بهره می برند و از ویژگی های بروز گیمینگ پشتیبانی می کنند. این ویژگی ها دلیل خرید هدفون گیمینگ را توجیه می کنند اما قیمت های نجومی این دسته بندی، هزینه پتانسیل بالای آن خواهد بود ! هدفون های مالتی مدیا اما برای کاربرانی مناسب تر اند که به تماشای فیلم یا گوش دادن به موسیقی بسنده می کنند و خرید هدفون ارزان قیمت می تواند نیازهایشان را برطرف کند.

هدفون های گیمینگ

طراحی ارگونومیک، فاکتور اصلی برای گیمر ها!

خستگی در استفاده های طولانی مدت؛ عاملی که بسیاری از کاربران در خرید هدفون بی سیم در نظر نمی گیرند. بدون شک می توان گفت که یکی از اصلی ترین فاکتور های خرید هدفون طراحی ارگونومیک آن است. هر چقدر جنس گوشی ها، حالت و متریال ساخت هد و طراحی کلی هدفون ارگونومیک تر باشد در استفاده های طولانی از آسیب رسیدن به گوش کاربر جلوگیری می کند. طراحی ارگونومیک به ۲ عامل اصلی بستگی دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

جنس بالشتک

جنس گوشی ها نه تنها در خستگی گوش، بلکه در دریافت صدایی رسا نقش مهمی ایفا می کند. عموما بالشتک ها از فوم نرم ساخته می شوند تا به خوبی بر روی گوش فیکس شوند، اما متریال این فوم ها می تواند متفاوت باشد. هدفون های رده بالا از مموری فوم (Memory Foam) برای گوشی ها استفاده می کنند که بهترین ارگونومیک و راحتی استفاده را به ارمغان خواهد آورد. مموری فوم با قرار گرفتن بر روی گوش، به شکل گوش کاربر تغییر حالت می دهد و علاوه بر راحتی، در حذف نویز محیط تاثیر به سزایی می گذارد.

جنس هد

جنس و طراحی هد، نه به اندازه بالشتک ها اما به نوبه خود تاثیر به سزایی در ارگونومیک بودن یک هدفون خواهد داشت. برخی مدل ها از هد تطبیق پذیر بهره می برند که نحوه قرار گیری را متناسب سر تنظیم می کند. قابلیت مدیریت ارتفاع نیز می تواند قرار گیری هدفون بر روی سر را ارگونومیک تر کند. هد های بی کیفیت در استفاده های زیاد پایداری خود را از دست می دهند و هدفون را غیر قابل استفاده می کنند.

بهترین هدفون های بی سیم بازار

گزینه های اتصال

مهم ترین گزینه اتصال در هدفون های بی سیم، بلوتوث می باشد اما بعضی محصولات برای آزادی استفاده بیشتر گزینه های دیگری نیز در نظر می گیرند. بیشتر مدل ها به جک ۳٫۵ میلی متری برای اتصال و پخش از طریق AUX مجهز می شوند که در مواقعی حتی از بلوتوث هم کاربردی تر خواهد بود. اتصال سیمی مقوله شارژ هدفون را از بین می برد و مدت زمان بیشتری می توانید به پخش موسیقی یا بازی بپردازید. شیار کارت حافظه نیز در برخی از هدفون های بلوتوثی وجود دارد و پخش موسیقی به صورت مستقیم را امکان پذیر می کند. همچنین نسخه بلوتوث می تواند تاثیر به سزایی در مصرف انرژی و پایداری اتصال ایفا کند. پس بهتر است که به سراغ خرید هدفون هایی با بلوتوث ۵٫۰ یا بالاتر بروید.

قابلیت نویز کنسلینگ

قابلیت حذف صداهای مزاحم به طور ساده صدای اطراف را از گوش کاربر دور می کند تا صدای تولید شده توسط درایو های هدفون بدون در هم آمیختگی های محیطی شنیده شود. این فناوری به ۲ صورت در هدفون ها و هدست ها وجود دارد. توع اول نویز کنسلینگ غیر فعال یا Passive  می باشد که تقریبا در تمام مدل ها رعایت می شود. نویز کنسلینگ غیر فعال در واقع به جنس گوشی ها اشاره دارد و همانطور که قبل تر به آن پرداختیم هرچقدر متریال استفاده شده در بالشتک ها بهتر باشد، فیکس شدن روی گوش بهتر صورت گرفته و صداهای اطراف شنیده نمی شوند. نوع دوم این فناوری که این روزها یکی از مورد بحث ترین مقوله های هندزفری و هدست ها شده، نویز کنسلینگ فعال یا Active می باشد. Active Noise-Cancellation تنها در محصولات حرفه ای وجود دارد و با ایجاد موج های مخالف با صدای محیط، یک حالت خنثی ایجاد می کند تا صدایی به گوش نرسد. در هنگام فعال بودن این فناوری، باید به مصرف زیاد باتری نیز توجه داشته باشید. برای آشنایی بیشتر با فناوری نویز کنسلینگ می توانید به این مقاله از تکنوسان مراجعه کنید.

معرفی بهترین هدفون های بی سیم

پس از شناخت ویژگی های رایج در هدفون ها می توانید با در نظر گرفتن بودجه و سطح انتظار خود، گزینه مناسب را در بین بهترین هدفون های موجود در بازار انتخاب کنید. در ادامه مقاله راهنمای خرید هدفون بی سیم، برخی از بهترین گزینه های خرید هدفون بی سیم را در رنج های قیمتی مختلف معرفی می کنیم تا انتخاب ساده تری داشته باشید.

هدفون بی سیم SONY WH 1000XM4

بهترین هدفون‌ بی‌سیم سال 2021

یکی از بهترین هدفون های بازار جهانی، متعلق به  برند سونی است که توانسته با مدل WH 1000XM4 ویژگی های جذابی را به طرفداران خود ارائه هد. جالب است بدانید که این مدل در سال 2020 ارائه شده است اما همچنان جز بهترین هدفون های بی سیم است و توانسته است در سال 2021 در رقابت با سایر برندها و مدل های دیگر، پیروز باشد. هدفون سونی مدل WH 1000XM4، با برخورداری از ویژگی فوق العاده جفت‌سازی بلوتوث چند نقطه‌ای به شما امکان می دهد تا به صورت همزمان به دو دستگاه مانند تلفن و رایانه شخصی خود متصل شوید. این بدان معناست که اگر هنگام استفاده از هدفون با رایانه، تماسی دریافت شود، هنگام پاسخ دادن به تماس، صدا به تلفن شما وصل می شود. همچنین قابلیت Noise canceling این هدفون را در لیست بهترین ها قرار داده است. علاوه بر این، پنل دارای قابلیت لمسی است و می توانید با ضربه زدن یا کشیدن انگشت، آهنگ را تغییر دهید یا تماس بگیرید. بدون شک WH 1000XM4  از بهترین هدفون های بی سیم بلوتوثی در سال 2021 است پس هنگام انتخاب این هدفون مطمئن باشید که بهترین را انتخاب کرده اید.

  • نوع اتصال: بی‌سیم
  • نسخه بلوتوث: 5.0
  • پاسخ فرکانسی: 40 هرتز الی 4000 هرتز
  • میکروفون: 5 میکروفون داخلی
  • عمر باتری در حالت پخش موسیقی: 30 ساعت
  • قیمت: حدود 11 میلیون تومان

نقاط قوت: 

  1. باتری عالی
  2. جفت‌سازی بلوتوث چند نقطه‌ای

نقاط ضعف:

  1. عدم ضد آب بودن
  2. کابل شارژ کوتاه

هدفون بلوتوثی BOSE 700

بهترین هدفون های بلوتوثی

برند بوز (Bose) یکی از برندهای نوپا و پیشتاز در عرصه صدا است که با تولید هدفون مدل 700 توانسته است به رقابت با سایر برندهای قدیمی در این حوزه بپردازد و تا حد زیادی در این عرصه موفق بوده و طرفداران زیادی پیدا کرده است. کمپانی بوز با مدل 700 روی دیگری از فناوری نویز کنسلینگ را به  طرفداران خود نشان داده است. برند بوز مبدع فناوری حذف نویز بوده و توانسته در سال های فعالیت خود از این تکنولوژی در هدفون های خود استفاده کند. هدفون Bose 700 به راحتی به نرم افزار مخصوص برند بوز (Bose music) وصل می شود و با ضربه زدن به روی گوشواره سمت راست می توانید موزیک مورد نظر خود را از طریق لیست پخش اسپاتیفای خود پخش کنید.

  • نوع اتصال: بی‌سیم
  • نسخه بلوتوث: 5.0
  • برد بلوتوث: حدودا 10متر
  • میکروفون: 8 عدد میکروفون؛ 6 میکروفون برای حذف نویز فعال (ANC) (4 میکروفون برای Voice Pickup که 2 میکروفون با ANC مشترک است)
  • عمر باتری در حالت پخش موسیقی: 20 ساعت
  • قیمت: حدود 9 میلیون تومان

نقاط قوت:

  1. قابلیت تنظیم Noise Cancellation در 11 حالت
  2. جفت‌سازی بلوتوث چند نقطه‌ای

نقاط ضعف:

  1. ایجاد صدای نا مفهوم در صورت قرارگیری در محیطی با وزش باد
  2. نداشتن لوله تاشو

هدفون بی سیم AirPods Max

بهترین هدفون های بی سیم بلوتوث

هر کجا که صحبتی از کالاهای دیجیتال باشد قطعا برند اپل در آن حضور پیدا خواهد کرد و در دنیای هدفون ها نیز شاهد آن هستیم که مدل ایرپاد مکس از برند اپل توانسته است جایگاه خوبی را در بین هدفون های بی سیم در بازار جهانی پیدا کند. هدف AirPods Max ارائه صدایی با کیفیت بالا همراه با حذف نویز است تا تجربه شنیداری بی نظیری را به مخاطبان خود ارائه دهد. اگر از کالاهای دیجیتال اپل مانند آیفون و آی مک ها استفاده می کنید، استفاده از ایرپاد مکس برای هدفون بسیار عالی خواهد بود زیرا اتصال بسیار راحتی با کالاهای اپل دارد و به خوبی سینک می شود. البته می توانید با AirPods Max به عنوان یک هدست بلوتوثی به دستگاه های غیر اپل هم متصل شوید و از استفاده آن لذت ببرید.

  • نوع اتصال: بی‌سیم
  • نسخه بلوتوث: 5.0
  • برد بلوتوث: حدودا 10متر
  • میکروفون: 9 عدد میکروفون (8 میکروفون برای حذف نویز فعال، 3 میکروفون برای مکالمه) (2 عدد مشترک با ANC)
  • عمر باتری در حالت پخش موسیقی: 20 ساعت
  • قیمت: حدود 15 میلیون تومان

نقاط قوت: 

  1. اتصال سریع به دستگاه‌های اپل (One-tap setup)
  2. دارای کیس هوشمند
  3. کابل شارژ با سری لایتنینگ و USB-C

نقاط ضعف:

  1. عدم پشتیبانی از فناوری nfc
  2. عدم ضد آب بودن

هدفون SENNHEISER HD 450BT

بهترین هدفون های بلوتوثی بازار

برند آلمانی و قدیمی سنهایزر از گذشته تا به امروز به روی تولید تجهیزات صوتی فعالیت داشته است و با ارائه هدفون مدل HD 450BT، توانسته هر انتظاری که از یک هدفون بی‌سیم عالی دارید را برآورده کند. این مدل با بهره‌ مندی از درایورهای داینامیک انحصاری، فناوری اکتیو نویز کنسلینگ (ANC) و باتری قدرتمند، تجربه فوق العاده ای از گوش دادن به موسیقی و فیلم به شما می دهد.

  • نوع اتصال: بی‌سیم و با سیم
  • نسخه بلوتوث: 5.0
  • پاسخ فرکانسی: 18 هرتز الی 22 هزار هرتز
  • میکروفون: Dual Omnidirectional, MEMS
  • عمر باتری در حالت پخش موسیقی: 30 ساعت
  • قیمت: حدودا 5 میلیون تومان

نقاط قوت: 

  1. جک 3.5 میلیمتری
  2. بدنه‌ی تاشو

نقاط ضعف:

  1. کیفیت متوسط میکروفون
  2. شارژ سریع

هدفون گیمینگ بی سیم SONY PlayStation 5 Pulse 3D

هدفون گیمینگ بلوتوثی

سونی همواره پیشتاز در عرضه تجهیزات گیمینگ بوده و توانسته با برترین های این حوزه رقابل کند. هدفون مخصوص بازی SONY Pulse 3D را می توان برترین هدفون تولید شده این کمپانی تا به امروز دانست. این وسیله با بهره مندی از رنگ مشکی/سفید، ظاهر متفاوتی دارد و می تواند برای بسیاری از امور مناسب واقع شود. میکروفون دوگانه و سیستم حذف نویز، مکالمه ای شفاف را برای کاربران رقم می زند. سونی Pulse 3D از باتری داخلی قابل شارژ بهره می برد که تا ۱۲ ساعت شارژدهی خواهد داشت. پشتیبانی از سیستم پخش صدای سه بعدی یا Tempest 3D AudioTech نیز می تواند تجربه ای بی نظیر از گوش دادن به موسیقی یا بازی به وجود بیاورد. لازم به ذکر است که این وسیله هم به صورت سیمی و هم بی سیم قابل اتصال به پلی استیشن ۴ و ۵، ویندوز و مک خواهد بود.

  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • برد بلوتوث: حدود ۹ متر
  • پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز
  • میکروفون:  2 عدد میکروفون داخلی
  • میزان شارژدهی: حدود ۱۲ ساعت
  • قیمت: حدودا 3 میلیون تومان

نقاط قوت:

  1. پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech
  2. شارژدهی مناسب

نقاط ضعف:

  1. قیمت بالا
  2. عدم وجود نورپردازی

هدست بلوتوث SONY Gold Ver.2

هدفون گیمینگ بی سیم

هدفون گیمینگ SONY Gold Ver.2 نیز یکی از پرچم داران سونی در زمینه گیمینگ می باشد که اگر قیمت نسبتا بالای آن را نادیده بگیریم، می تواند برای طیف وسیعی از کاربری ها مفید واقع شود. درایو های دوگانه این هدفون گیمینگ، می توانند صدای تولید شده را به صورت مجازی در ۷٫۱ کانال مجزا ایجاد کنند تا جلوه واقع گرایانه تری از محیط بازی شبیه سازی شود. اتصال نیز در این محصول از طریق جک ۳٫۵ میلیمتری صدا و دانگل USB انجام می شود تا هم به صورت بی سیم و هم سیمی به استفاده از آن بپردازید. طراحی ارگونومیک و انعطاف پذیر این مدل از خسته شدن گوش کاربر در استفاده های طولانی جلوگیری می کند. میکروفون نیز توانایی حذف صداهای اضافی محیط را داراست و می تواند برای مصارف عادی مفید واقع شود.

  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • برد بلوتوث: حدود ۱۰ متر
  • پاسخ فرکانسی:  20 هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز
  • میکروفون:  2 عدد میکروفون داخلی
  • کانال های صوتی:  7.1 کانال
  • قیمت: حدودا 3 میلیون تومان

نقاط قوت:

  1. پشتیبانی از صدای فراگیر Surround
  2. اپلیکیشن اختصاصی

نقاط ضعف:

  1. قیمت بالا
  2. عدم وجود نورپردازی

هدفون بی سیم Lenovo HD300

بهترین هدفون بی سیم موجود در بازار ایران

برند لنوو همواره سعی در تولید گجت های اقتصادی و پرکاربرد داشته و گستردگی تولیداتش اکنون به هدفون های بی سیم نیز رسیده است. هدفون بلوتوث Lenovo HD300 یکی از خوش ساخت های لنوو است و با طراحی منحصر به فرد خود می تواند تمامی نیاز های روزمره کاربران را برطرف کند. بخش اتصالات با یک چیپست نسخه ۵٫۰ بلوتوث و جک AUX کامل شده و به راحتی امکان اتصال هدفون به طیف وسیعی از گجت ها وجود دارد. باتری ۳۰۰ میلی آمپر ساعتی نیز حدود ۱۱ ساعت شارژدهی را برای کاربران به ارمغان خواهد آورد، پس از اتمام ظرفیت باتری می توانید به کمک کابل Micro USB به شارژ Lenovo HD300 اقدام کنید.

  • نوع اتصال:  بی سیم و با سیم
  • نسخه بلوتوث: ۵٫۰
  • برد بلوتوث:  حدود ۱۰ متر
  • قطر بلندگو: ۴۰ میلی متر
  • پاسخ فرکانسی:  20 هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز
  • ظرفیت باتری:  ۳۰۰ میلی آمپر ساعت
  • عمر باتری در حالت پخش موسیقی:  حدود ۱۱ ساعت
  • قیمت: حدودا 600 تومان

نقاط قوت:

  1. شارژدهی مناسب
  2. بلوتوث ۵٫۰

نقاط ضعف:

  1. عدم پشتیبانی از صدای چند بعدی
  2. طراحی متوسط

هدفون بلوتوث رم خور TSCO TH 5347

بهترین هدفون بی سیم

هدفون TSCO TH 5347 یکی از تولیدات برند ایرانی تسکو است که برای امور مالتی مدیا و روزمره، یکی از بهترین گزینه های بازار محسوب می شود. اتصالات این محصول شامل بلوتوث ۵٫۰ و NFC برای اتصال بی سیم، جک ۳٫۵ میلی متری صدا و شیار کارت حافظه برای اتصال سیمی می باشد. باتری ۴۵۰ میلی آمپر ساعتی این هدفون شارژدهی مناسبی ارائه می کند و به وسیله کابل میکرو یو اس بی قابل شارژ خواهد بود. مهم ترین ویژگی هدفون بلوتوثی تسکو TH 5347 امکان استفاده به عنوان اسپیکر است. این هدفون از توان کلی ۶ وات بهره می برد و با چرخاندن گوشی ها، می توان به عنوان یک اسپیکر بلوتوثی از آن بهره برد.

  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • نسخه بلوتوث: ۵٫۰
  • برد بلوتوث: حدود ۱۰ متر
  • توان خروجی: ۶ وات
  • پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز
  • ظرفیت باتری: ۴۵۰ میلی آمپر ساعت
  • قیمت: حدودا 700 تومان

نقاط قوت:

  1. امکان استفاده به عنوان اسپیکر
  2. دارای NFC

نقاط ضعف:

  1. ابعاد نسبتا بزرگ
  2. باتری متوسط

هدفون بی سیم نیا NIA-NX100

بهترین هدفون بی سیم ۲۰۲۰

هدفون های نیا با دارا بودن مشخصه های مناسب و قیمت مفرون به صرفه، همواره در دسته پرفروش ترین ها قرار می گیرند. هدفون بلوتوثی رم خور NIA-NX100 را می توان یک محصول میانه رو در قیمت و کارایی دانست که با طراحی ارگونومیک و بدنه ای خوش ساخت عرضه می شود. اتصال در این محصول از طریق جک ۳٫۵ میلی متری صدا، شیار کارت حافظه و بلوتوث ۴٫۲ انجام می شود و می توان انتظار ۱۰ متر برد مفید را از آن داشت. درایو پخش موسیقی نیز قطری ۴۰ میلی متری دارد و می تواند صدایی رسا را با کیفیت HD به گوش کاربران برساند. در بخش باتری نیز این محصول به یک باتری داخلی ۴۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده و می تواند حدود ۵ ساعت پخش موسیقی را پاسخ گویی کند. خرید هدفون نیا می تواند برای علاقه مندان به تماشای فیلم و موسیقی در سطح متوسط انتخاب مناسبی باشد.

  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • نسخه بلوتوث: ۴٫۲
  • برد بلوتوث: حدود ۱۰ متر
  • قطر درایو: ۴۰ میلی متر HD
  • پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز
  • ظرفیت باتری: ۴۰۰ میلی آمپر ساعت
  • عمر باتری هدفون در حالت پخش موسیقی: حدود ۵ ساعت
  • قیمت: حدودا 700 تومان

نقاط قوت:

  1. درایو قدرتمند
  2. رابط Type-C

نقاط ضعف:

  1. بلوتوث ۴٫۲
  2. عدم وجود شیار کارت حافظه

هدفون اسپیکر تسکو TSCO TH-5323

هدفون بلوتوثی با قیمت ارزان

هدفون اسپیکر بلوتوثی و رم خور تسکو TH-5323 یکی دیگر از اقتصادی های این برند خوش نام می باشد که با بهره مندی از درایو قدرتمند دو کاره می تواند برای بسیاری از امور مفید واقع شود. اتصال این هدفون از طریق بلوتوث، کارت حافظه و کابل AUX انجام می شود تا همواره آزادی عمل در پخش موسیقی وجود داشته باشد. باتری داخلی اما ۳۰۰ میلی آمپر ظرفیت دارد و نمی توان انتظار زیادی در بخش اسپیکر داشت. این باتری برای پخش موسیقی در حالت هدفون ۱۰ ساعت شارژدهی دارد که در بخش اسپیکر تنها به ۱٫۵ ساعت خواهد رسید. پس از اتمام شارژ نیز می توانید به کمک کابل میکرو یو اس بی این باتری را شارژ کنید.

  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • برد بلوتوث: حدود ۱۰ متر
  • پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز
  • ظرفیت باتری: ۳۰۰ میلی آمپر ساعت
  • عمر باتری در حالت هدفون: حدود ۱۰ ساعت
  • عمر باتری هدفون در حالت اسپیکر: ۱٫۵ ساعت
  • عمر باتری هدفون در حالت مکالمه: ۳ الی ۱۵ ساعت
  • قیمت: حدودا 700 تومان

نقاط قوت:

  1. استفاده به عنوان اسپیکر
  2. اتصالات متنوع

نقاط ضعف:

  1. باتری کم ظرفیت برای حالت اسپیکر
  2. رابط قدیمی میکرو یو اس بی

هدفون بی سیم Joyroom JR-HL1

راهنمای خرید هدفون بلوتوث

جویروم در چند سال اخیر، با معرفی بهترین هدفون بی سیم های ارزان قیمت توانسته جایگاه مناسبی در بازار بیابد. هدفون بلوتوث Joyroom JR-HL1 محصولی میان رده است که با طراحی ساده و کلاسیک عرضه می شود. این محصول از متریال پلاستیک ABS و PC بهره می برد که وزن کم و طراحی ارگونومیک هدفون را تضمین می کند. بخش اتصالات به بلوتوث و جک AUX محدود شده و خبری از شیار کارت حافظه در این محصول نیست. اما بلوتوث ۵٫۰ پایداری مناسبی به ارمغان می آورد و می تواند حدود ۱۰ متر برد داشته باشد. هدفون جویروم JR-HL1 به یک باتری داخلی ۳۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده که طبق ادعای کمپانی، بین ۱۵ الی ۱۸ ساعت پخش موسیقی را شارژ دهی می کند.

  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • نسخه بلوتوث: ۵٫۰
  • برد بلوتوث: حدود ۱۰ متر
  • قطر درایو: ۴۰ میلی متر
  • پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز
  • ظرفیت باتری: ۳۰۰ میلی آمپر ساعت
  • قیمت: حدودا 500 هزارتومان

نقاط قوت:

  1. بلوتوث ۵٫۰
  2. طراحی ارگونومیک

نقاط ضعف:

  1. عدم وجود شیار کارت حافظه
  2. رابط قدیمی میکرو یو اس بی

هدفون بلوتوثی و رم خور ProOne Mirra Series

هدفون بی سیم بلوتوثی

برند پرووان یکی از خوش نام های لوازم جانبی موبایل می باشد که در چند سال اخیر با طراحی بهترین هدفون های ارزان قیمت، محبوبیت زیادی در بازار یافته است. هدفون بلوتوثی رم خور ProOne Mirra Series محصولی اقتصادی از این برند است که با بدنه ای از جنس پلاستیک ABS و فلز ارائه می شود. بخش اتصالات این محصول شامل نسخه ۵٫۰ بلوتوث، شیار کارت حافظه و البته جک AUX شده است. پاسخ فرکانسی درایو ها در رنج داینامیکی ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز و حساسیت سیگنال به نویز ۱۰۸ دسی بل فعالیت می کند تا صداهای زیر و بم به خوبی از هم جدا شوند. میکروفون داخلی قادر است صدای کاربر را با کیفیت HD ارسال کند تا امکان مکالمه ای مطلوب فراهم شود. باتری داخلی نیز ۳۰۰ میلی آمپر ظرفیت دارد و از طریق پورت میکرو یو اس بی شارژ می شود.

  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • متریال ساخت: فلز و پلاستیک ABS
  • نسخه بلوتوث: ۵٫۰
  • برد بلوتوث: حدود ۱۰ متر
  • پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز
  • ظرفیت باتری: ۳۰۰ میلی آمپر ساعت
  • نوع میکروفون: HD
  • قیمت: حدودا 600 هزارتومان

نقاط قوت:

  1. قیمت مناسب
  2. طراحی Comfort

نقاط ضعف:

  1. باتری متوسط
  2. رابط قدیمی میکرو یو اس بی

جمع بندی

تنوع قیمت هدفون های بی سیم موجب شده است که انتخاب در بین آن ها کمی سخت شود و حتی با وجود شناخت بهترین مارک های هدفون بلوتوث، کاربران سر دو راهی گیر کنند. به طور کلی برای انتخاب محصول مورد نظر بهتر است سطح انتظار و بودجه خود را در نظر بگیرید. به عنوان مثال برای کاربران علاقه مند به بازی در سطوح حرفه ای، خرید هدست گیمینگ گزینه بهتری خواهد بود. اما هدست ها به دلیل دارا بودن میکروفون خارجی نمی توانند در محیط بیرون مورد استفاده قرار گیرند. از این رو برای علاقه مندان به موسیقی خرید هدفون بی سیم بلوتوث توصیه می شود. همانطور که اشاره شد، برای انتخاب بهترین هدفون بلوتوث، بهتر است با شناخت پرفروش ترین هدفون های بی سیم و در نظر گرفتن طراحی، چیپست بلوتوث، قطر درایو و … محصول مورد نظر را انتخاب کنید. شما چه فاکتور هایی برای خرید هدفون وایرلس در نظر می گیرید و به نظر شما بهترین هدفون های بی سیم بازار متعلق به کدام برندها است؟ اگر تجربه استفاده از هدفون های معرفی شده را داشته اید، حتما نظرات خود را در بخش دیدگاه برای ما بنویسید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا