اکسسوری و گجت

راهنمای خرید و معرفی بهترین اسپیکر های بلوتوث موجود در بازار

بدون شک یکی از اصلی ترین استفاده ها از بلوتوث، در حوزه موسیقی و گجت های پخش موزیک می باشد. اسپیکر بی سیم را شاید بتوان یکی از پرطرفدار ترینٍ این گجت ها دانست. با افزایش طرفداران این وسیله، تنوع بی سابقه ای در بازار شکل گرفت و اکنون انتخاب و خرید اسپیکر بلوتوث، اندکی دشوار بنظر می رسد. در مقاله پیش رو، ابتدا در مورد دلایل خرید اسپیکر بلوتوث صحبت می کنیم، سپس مشخصات یک اسپیکر بلوتوث خوب را بررسی می کنیم. در آخر نیز نگاهی اجمالی به بهترین اسپیکر های بلوتوث موجود در بازار خواهیم داشت تا انتخاب وسیله مورد نظر برای کاربران ساده شود. همراه تکنوسان مگ باشید.

۴ دلیل که خرید اسپیکر بلوتوث را توجیه می کند

بهترین اسپیکرهای قابل حمل موجود در بازار

با وجود فراگیر شدن این گجت ها، شاید این سوال را از خودتان بپرسید که چرا به یک اسپیکر بلوتوث احتیاج داریم؟ دلایل زیادی برای خرید اسپیکر قابل حمل وجود دارد، این محصولات در رنج های قیمتی مختلفی یافت می شوند و از اسپیکر بلوتوث های ارزان قیمت گرفته تا اسپیکر بلوتوث های حرفه ای را می توان در بازار یافت. در ادامه برخی از دلایل خرید اسپیکر پرتابل را با همدیگر بررسی می کنیم تا با دید بازتری محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید. 

قابلیت حمل، فاکتور اصلی در خرید

برخلاف اسپیکر های حجیم قدیمی، اسپیکرهای پرتابل به طور کلی ابعاد کوچک تری دارند و به راحتی قابل حمل می باشند. به نوعی ابعاد کوچک را می توان مهم ترین دلیل خرید اسپیکر بلوتوث دانست. تنوع زیاد در این حوزه موجب شده تا بتوانید از اسپیکر بلوتوث های حجیم و بزرگ گرفته تا اسپیکر های جیبی و کوچک را در بازار بیابید. با این وجود در نهایت باید بین ابعاد کوچک اسپیکر یا درایو قدرت مند آن به تنها یک گزینه را انتخاب کنید، چرا که فارغ از برند و کیفیت ساخت اسپیکر، هرچه ابعاد آن کوچک تر شود اندازه درایو نیز کمتر خواهد شد.

اتصال آسان، سهولت در استفاده

راحتی در استفاده را می توان دلیل بعدی برای خرید اسپیکر بلوتوث دانست. برای استفاده از این گجت تنها کافی است بلوتوث گوشی را با اسپیکر Pair کنید و پس از آن تنها با روشن کردن اسپیکر و بلوتوث گوشی، شاهد جفت شدن این ۲ باشید. همچنین امکان استفاده از اسپیکر های بی سیم در گوشی موبایل، تبلت،  لپ تاپ، رایانه شخصی و … وجود دارد. استفاده از اسپیکر قابل حمل تنها به گوش دادن به موسیقی ختم نمی شود و می توان جهت کاربری هایی مانند مکالمه، گوش دادن به رادیو، دریافت صدایی رساتر در زمان تماشای فیلم و طیف وسیعی از امور دیگر از آن بهره برد.

بیشتر اسپیکر های پرتابل، علاوه بر اتصال بی سیم گزینه های دیگری نیز برای پخش موسیقی ارائه می دهند که به خودی خود می تواند آزادی عمل بیشتری به کاربران بدهد. برخی از این گجت ها به درگاه جک ۳٫۵ میلی متری صدا مجهز می شوند و می توانند از طریق کابل AUX موسیقی کاربران را پخش کنند. فلش مموری و کارت حافظه در سطح بعدی اتصالات رایج  قرار می گیرد و بهترین اسپیکر بلوتوث های بازار از این اینترفیس ها پشتیبانی می کنند.

بهترین اسپیکر بلوتوثی ارزان قیمت

قیمت مقرون به صرفه

یکی دیگر از دلایل خرید اسپیکر بی سیم را می توان قیمت مناسب آن نسبت به اسپیکر های دسکتاپ یا رومیزی دانست. تنوع بی سابقه این گجت در بازار موجب شده بتوان در هر رنج قیمتی این وسیله را پیدا کرد. با این وجود قیمت تمام شده برای خرید یک اسپیکر قابل حمل بسیار به صرفه تر از اسپیکر های سیمی می باشد. البته نمی توان این موضوع را نادیده گرفت که اسپیکر های سیمی عموما خروجی صدای بهتری ارائه می کنند و برای امور حرفه ای مانند گیمینگ گزینه مناسب ترین محسوب می شوند.

حذف شدن اتصالات سیمی

حذف شدن سیم در اسپیکر ها را می توان دلیل بعدی برای خرید اسپیکر وایرلس دانست. عدم وجود سیم های دست و پاگیر استفاده از این وسیله را در هر محیطی جذاب کرده است. در واقع برای پخش موسیقی به تنها چیزی که نیاز دارید یک گجت دارای بلوتوث می باشد. با این وجود عدم وجود سیم یکی از بزرگترین و چالش برانگیز ترین مشکلات اسپیکر ها یعنی میزان شارژدهی را به وجود آورده است.

بهترین برندهای اسپیکر بلوتوثی

مشخصات یک اسپیکر بلوتوث خوب

مهم ترین سوال در خرید اسپیکر بیسیم این است که برای انتخاب یک اسپیکر بلوتوث به چه ویژگی هایی نیاز دارید؟ بازدهی و کارایی این گجت ها بسته به فاکتور های مختلف می تواند متفاوت باشد و شاید برخی از کاربران را دچار گمراهی کند. در ادامه برخی از مهم ترین  فاکتور های خرید یک اسپیکر بلوتوثی خوب را بیان می کنیم.

قطر و تعداد درایو ها

قطر یک درایو تضمین کننده بلندی صدای آن خواهد بود و اگر بلندی صدای اسپیکر برایتان با اهمیت است باید قطعا به این گزینه توجه کنید. همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم، ابعاد اسپیکر نسبت مستقیمی با درایو داخلی آن دارد و هرچه اسپیکر بزرگ تری داشته باشید، بلندی صدای بیشتری را دریافت خواهید کرد. برخی اسپیکر ها از ۲ درایو بهره می برند که می تواند صدای دریافت شده را به صورت استریو خروجی دهد. اسپیکر های حرفه ای و بالارده نیز علاوه بر ۲ درایو، از یک ساب ووفر استفاده می کنند تا بیس دریافت شده از اهنگ ها حالت کوبشی به خود بگیرد.

داینامیک رنج یا پاسخ فرکانسی

یکی دیگر از مقوله های مورد بحث در زمینه اسپیکر، هدفون و به طور کلی تمامی گجت های پخش کننده موسیقی، پاسخ فرکانسی یا داینامیک رنج است. پاسخ فرکانسی به محدوده فرکانس پوشش داده شده توسط بلندگو اشاره دارد و هر چقدر گسترده تر باشد، صداهای زیر و بم با دقت بیشتری از یکدیگر تفکیک می شوند. بازه شنوایی گوش انسان در محدوده ۲۰ الی ۲۰ هزار هرتز می باشد، بنابراین، گجت های استاندارد در این بازه فعالیت می کنند. در پاسخ فرکانسی، عدد کوچک تر به صداهای بم و بیس دار و عدد بزرگ تر به صداهای زیر یا تریبل (Treble) اشاره دارد.

نورپردازی

یکی از مواردی که باید در زمان انتخاب بهترین اسپیکر های بلوتوث در نظر بگیرید، نورپردازی می باشد. بسیاری از اسپیکر های بلوتوثی دارای پنل نورپردازی یا رقص نور می باشند که ظاهر زیبایی به آن ها می بخشد. این نورپردازی می تواند به صورت ثابت یا متحرک باشد. همچنین در برخی مدل ها طیف نوردهی متناسب با موسیقی پخش شده تنظیم می شود که ظاهر مدرنی به اسپیکر می بخشد. بهترین اسپیکر های دارای نورپردازی عموما قیمت بالاتری نسبت به مدل های دیگر دارند اما اگر به زیبایی اسپیکر خود اهمیت می دهید می توانند انتخاب مناسبی برای تان باشند.

اسپیکرهای دارای نورپردازی

نسخه بلوتوث

تفاوت اصلی نسخه های بلوتوث در سرعت انتقال داده بالاتر، دامنه اتصال بیشتر و ثبات بهتر می باشد و هرچه ورژن آن بالاتر باشد این فاکتور ها در اسپیکر بهتر عمل می کنند. محدوده استاندارد بلوتوث عموما در رنج ۱۰ متر فعالیت می کند و بسته به چیست بلوتوث و شرایط محیطی می تواند اندکی تغییر کند. بلوتوث های نسخه ۵٫۰ و بالاتر از نظر مصرف انرژی بهینه شده اند و کمترین بهره را از باتری اسپیکر و یا حتی گوشی می گیرند. بنابراین بهتر است در هنگام خرید اسپیکر بی سیم به  نسخه بلوتوث و سازگاری آن با گوشی توجه داشته باشید.

فناوری TWS

یکی از فناوری های مورد بحث در مورد اسپیکر ها، TWS می باشد که در برخی از اسپیکر پرتابل های حرفه ای یافت می شود. این ویژگی می تواند ۲ اسپیکر مجزا (با پشتیبانی از TWS) را به یک گوشی متصل کند و پس از آن صدای پخش شده را به صورت استریو از ۲ کانال صوتی مجزا ارائه دهد. TWS یا True Wireless Stereo در اسپیکر ها، عملکردی مشابه هندزفری های بی سیم دارد. برای آشنایی بیشتر با این فناوری می توانید به مقاله TWS به زبان ساده رجوع کنید.

میکروفون داخلی

شاید خرید اسپیکر میکروفون دار در نگاه اول ضرورتی نداشته باشد اما قطعا اگر قصد استفاده طولانی مدت از اسپیکر را دارید، یک اسپیکرفون می تواند بسیار کاربرد واقع شود. میکروفون داخلی یک اسپیکر تنها در مواقع اتصال بلوتوثی کاربردی است و می تواند انجام مکالمه یا انتقال صدا را از امکان پذیر کند. این ویژگی در هنگام برگزاری کنفرانس های تلفنی، در هنگام رانندگی و … می تواند مفید باشد.

ظرفیت باتری و میزان شارژدهی

حتی در صورت وجود تمامی موارد بالا، یک باتری کم ظرفیت می تواند اسپیکر را بلا استفاده کند. طول عمر باتری و میزان شارژدهی یک اسپیکر می تواند بسته به ظرفیت باتری، قدرت دراِیو و بهینه بودن نسخه بلوتوث متفاوت باشد. با این وجود بهتر است برای خرید اسپیکر بلوتوثی، اهمیت ویژه ای به این بخش بدهید. اسپیکر های پاوربانک دار به یک باتری پر ظرفیت مجهز می شوند، و از طریق رابط خروجی USB می توانند گجت های متصل شده را شارژ کنند. این نوع اسپیکر ها طبیعتا اندکی سنگین تر از رقبای خود می باشند اما وجود قابلیت پاوربانک علاوه بر شارژدهی مناسب اسپیکر، می تواند در شرایط اضطراری به کمکتان بیاید.

بهترین اسپیکرهای بلوتوث موجود در بازار

پس از شناخت مهم ترین فاکتور های خرید اسپیکر قابل حمل، بهتر است بهترین اسپیکر بی سیم های موجود در بازار را بشناسید تا در هنگام انتخاب گزینه مورد نظر، گزینه های بیشتری داشته باشید. در ادامه برخی از پرفروش ترین اسپیکر بلوتوث های بازار را در رنج های قیمتی مختلف معرفی می کنیم.

اسپیکر بلوتوث SONY SRS-XB43

هر جا سخن از صدا است، نام سونی می درخشد ! این کمپانی ژاپنی سال هاست که در زمینه تولید و طراحی هدفون، هدست و اسپیکر حرف های زیادی برای گفتن دارد و با عرضه اسپیکر بلوتوثی سونی SRS-XB43 به نوعی ادامه دهنده این مسیر بوده است. این محصول پر حاشیه از قابلیت EXTRA BASS پشتیبانی می کند و به لطف وجود یک Tweeter می تواند تمامی صداهای زیر و بم را در رسا ترین حالت ممکن پخش کند.

بهترین اسپیکر بلوتوثی با قیمت مناسب

سونی این محصول را مقاوم در برابر آب و گرد و خاک طراحی کرده تا در تمامی محیط های بیرونی قابل استفاده باشد. از دیگر ویژگی های کاربردی SRS-XB43 می توان به پنل نورپردازی، شبکه بی سیم NFC،  میکروفون داخلی و درگاه Type-C اشاره کرد. همچنین طبق ادعای سونی، شارژدهی این اسپیکر در حالت استفاده از قابلیت اکسترا بیس حدود ۱۴ ساعت و در حالت عادی حدود ۲۴ ساعت خواهد بود.

نسخه بلوتوث: ۵٫۰

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا

فرکانس پاسخگویی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلوهرتز

مدت زمان نگهداری شارژ: ۱۴ الی ۲۴ ساعت

نحوه شارژ: از طریق آداپتور برق با کابل Type-C

نور پردازی: دارد

میکروفن داخلی: دارد

نقاط قوت:

درایو های چندگانه قدرتمند

شارژدهی بی نظیر

نقاط ضعف:

طراحی ظاهری متوسط

قیمت بالا

خرید اسپیکر بلوتوثی سونی SRS-XB43

اسپیکر پرتابل W-KING T8

اسپیکر بلوتوث W-KING T8 یکی از خوش ساخت های برند دبلیو کینگ است که با ظاهر مینیمال و طراحی مدرن می تواند گزینه مناسبی برای استفاده های نیمه حرفه ای باشد. این اسپیکر از پروتکل های A2DP و AVRCP به منظور رمزگذاری بر روی داده های موسیقی و پخش با کیفیت تر از طریق بلوتوث پشتیبانی می کند.

بهترین اسپیکرهای بلوتوث پرتابل

فناوری صدای دیجیتال DSP و توان بی نظیر ۳۰ واتی نوید بخش بازدهی مناسب این اسپیکر در پخش موسیقی می باشند. اسپیکر شارژی W-KING T8 به یک میکروفون داخلی مجهز شده که مکالمه ای با کیفیت را از طریق بلوتوث رقم می زند. همچنین ظرفیت باتری این گجت معادل ۲۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت اعلام شده و می توان انتظار پخش ۸ الی ۱۰ ساعت موسیقی از آن را داشت. 

نسخه بلوتوث: ۴٫۱

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا، پورت USB

فرکانس پاسخگویی: ۲۰ هرتز الی ۱۰ کیلوهرتز

مدت زمان نگهداری شارژ: ۸ الی ۱۰ ساعت

نحوه شارژ: از طریق کابل USB

نور پردازی: ندارد

میکروفن داخلی: دارد

نقاط قوت:

شارژدهی مطلوب

بدنه مقاوم

نقاط ضعف:

بلوتوث ۴٫۱

قیمت بالا

خرید اسپیکر بلوتوث W-KING T8

اسپیکر بی سیم ۱MORE S1001BT

وان مور یکی از نوظهور های عرصه موسیقی است که به سرعت توانست جای خود را در میان برترین های این حوزه تثبیت کند. اسپیکر بلوتوثی وان مور S1001BT محصولی با طراحی متفاوت از این برند محبوب است. درایو های ۳٫۳ اینچی این اسپیکر می توانند به صورت ۳۶۰ درجه به پخش موسیقی بپردازند.

بهترین و پرفروش‌ترین اسپیکرهای بلوتوثی

توان بی نظیر ۳۰ واتی نیز با در نظر گرفتن ابعاد کوچک این اسپیکر خیره کننده به نظر می رسد و می تواند بسیاری از نیاز های کاربران را در دورهمی های کوچک برطرف کند. همچنین وان مور یک توییتر ۰٫۷۵ اینچی برای S1001BT در نظر گرفته تا بازدهی صداهای تریبل به خوبی انجام شود. باتری ۲۶۰۰ میلی آمپر ساعتی نیز می تواند پخش حدود ۱۲ ساعت موسیقی را برای کاربران تضمین کند.

نسخه بلوتوث: ۴٫۲

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا، پورت USB

فرکانس پاسخگویی: ۷۰ هرتز الی ۱۰ کیلو هرتز

مدت زمان نگهداری شارژ: ۱۲ ساعت

نحوه شارژ: از طریق پورت Type-C

نور پردازی: ندارد

میکروفن داخلی: دارد

نقاط قوت:

شارژدهی مطلوب

نوییتر قدرت مند

نقاط ضعف:

بلوتوث ۴٫۲

عدم وجود نور پردازی

خرید اسپیکر بلوتوثی وان مور S1001BT

اسپیکر قابل حمل Jonter M83

اسپیکر بلوتوثی خوب

جونتر M83 با ترکیب ظاهر ضبط های قدیمی و طراحی مدرن توانسته به یکی از حرفه ای های بازار تبدیل شود. این محصول توان بی نظیری معادل ۴۰ وات را پاسخ گویی کرده و می تواند طیف وسیعی از صداهای زیر و بم را از یکدیگر تفکیک کند. همچنین قابلیت TWS در این اسپیکر به چشم می خورد و می توان با استفاده از ۲ اسپیکر، صدایی همسان را پخش کرد. باتری ۴۴۰۰  میلی آمپر ساعتی نیز شارژدهی حدود  ۸ تا ۱۶ ساعت را به کاربران نوید می بخشد. 

نسخه بلوتوث: ۴٫۲

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا، درگاه کارت حافظه، پورت USB

فرکانس پاسخگویی: ۱۰۰ هرتز الی ۲۰ کیلوهرتز

مدت زمان نگهداری شارژ: ۱۴ الی ۲۴ ساعت

نحوه شارژ: از طریق کابل میکرو یو اس بی

نور پردازی: ندارد

نقاط قوت:

توان خروجی ۴۰ واتی

شارژدهی بی نظیر

نقاط ضعف:

ابعاد نسبتا بزرگ

بلوتوث ۴٫۲

خرید اسپیکر بلوتوثی جونتر M83

اسپیکر بلوتوث SONY SRS-XB12

سونی SRS-XB12 یکی دیگر از خوش ساخت های سونی است که اگر قیمت نسبتا نجومی اش را نادیده بگیریم، حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت. این وسیله بسیار مینیمال و کوچک طراحی شده تا در هر شرایطی همراهتان باشد. مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار نیز امکان استفاده از آن در استخر و دریا را فراهم کرده است.

بهترین اسپیکر بلوتوث بازار

همانند اکثر پرچمداران سونی، اسپیکر بلوتوث SRS-XB12 نیز از قابلیت اکسترا بیس پشتیبانی می کند و می تواند صداهای بم را کوبشی تر ارائه دهد. اتصال ۲ اسپیکر به صورت همزمان توسط این محصول پشتیبانی می شود و می توان در صورت نیاز با پرداخت هزینه دو برابر صدایی استریو دریافت کرد.

نسخه بلوتوث: ۴٫۲

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا

فرکانس پاسخگویی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلوهرتز

مدت زمان نگهداری شارژ: ۱۶ ساعت

نحوه شارژ: از طریق کابل میکرو یو اس بی

نور پردازی: ندارد

میکروفون داخلی: دارد

نقاط قوت:

پشتیبانی از اکسترا بیس

شارژدهی بی نظیر

نقاط ضعف:

رابط قدیمی میکرو یو اس بی

بلوتوث ۴٫۲

خرید اسپیکر بلوتوثی سونی SRS-XB12

اسپیکر بلوتوثی Xiaomi Play L05C

همانطور که می دانید شیائومی یکی از بهترین برند های اسپیکر بلوتوث می باشد و همواره محصولات بی نظیری برای عرضه دارد. یکی از بهترین اسپیکر های بلوتوث این لیست اسپیکر بلوتوثی Xiaomi Play L05C می باشد و گزینه مناسبی برای خرید محسوب می شود. این اسپیکر از زبان طراحی همیشگی شیائومی بهره می برد و دارای بدنه ای با دیزاین ساده و کلاسیک است که وزن کمی دارد.

اسپیکر بلوتوثی پرفروش Xiaomi Play L05C

قسمت پایینی اسپیکر پذیرنده شیار هایی برای خروج صدای اسپیکر است و در قسمت بالایی یک نمایشگر LED قرار گرفته است. این نشانگر برای نمایش وضعیت باتری، وضعیت اتصال و پخش موسیقی کاربرد خواهد داشت. بالای اسپیکر نیز پذیرنده کلید های فیزیکی برای مدیریت صدا و پخش موسیقی است. این اسپیکر پس از اتصال از طریق بلوتوث می تواند در محدوده 10 متری اتصال پایدار داشته باشد.

درایو اسپیکر این محصول قطری 3 اینچی دارد و به لطف طراحی 360 درجه اسپیکر می تواند صدایی فراگیر را در همه جهات پخش کند. انرژی این محصول از طریق باتری داخلی تامین می شود که شارژدهی مناسبی دارد. البته می توانید با اتصال مستقیم آداپتور به برق از طریق برق شهری هم اسپیکر را روشن کنید. به طور کلی اسپیکر بلوتوثی Xiaomi Play L05C یکی از بهترین اسپیکر های بلوتوث بازار می باشد.

نسخه بلوتوث:

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: ندارد

فرکانس پاسخگویی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلوهرتز

مدت زمان نگهداری شارژ:

نحوه شارژ: از طریق آداپتور برق

نور پردازی: ندارد

میکروفن داخلی: دارد

نقاط قوت:

درایو 360 درجه قدرتمند

ابعاد کوچک

نقاط ضعف:

توان نچندان زیاد

قیمت بالا

خرید اسپیکر بلوتوثی Xiaomi Play L05C

اسپیکر بلوتوثی Energizer BTS-104

انرجایزر هم یکی از تولید کنندگان محبوب در زمینه طراحی اسپیکر بلوتوث می باشد. اسپیکر بلوتوثی Energizer BTS-104 یکی دیگر از بهترین اسپیکر های بلوتوث بازار بوده و با بهره مندی از طراحی مدرن و کیفیت پخش مناسب از ارزش خرید نسبت به قیمت بالایی برخوردار است. این اسپیکر استوانه ای با بهره مندی از متریال مرغوب از مقاومت مناسبی در برابر ضربه، خط و خش و… برخوردار است. BTS-104 از طریق نسخه 5.0 بلوتوث به گوشی شما متصل می شود و علاوه بر اتصالی پایدار، مصرف انرژی بهینه تری ارائه خواهد داد.

بهترین اسپیکر قابل حمل انرجایزر

علاوه بر بلوتوث، انرجایزر BTS-104 توانایی پخش موسیقی از طریق کابل AUX، اتصال فلش مموری و حتی کارت حافظه را نیز دارد و می توانید موسیقی های خود را با استفاده از آن ها پخش کنید. این محصول به 2 کانال 5 واتی استریو مجهز شده که توان کلی 10 واتی را ارائه می دهند. این توان در کنار قطر 52 میلی متری درایو ها موجب می شود صدایی با کیفیت با همراهی بیس قطور به گوشتان برسد. یک باتری 1500 میلی آمپر ساعتی نیز برای این اسپیکر در نظر گرفته شده که شارژدهی مناسبی دارد و می تواند حدود 5 ساعت پخش موسیقی با حجم صدای 50 درصد را شارژدهی کند. پس از اتمام شارژ نیز می توانید از طریق کابل Micro USB به شارژ این اسپیکر را شارژ کنید.

نسخه بلوتوث: ۵٫۰

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا، درگاه کارت حافظه و فلش مموری

فرکانس پاسخگویی: ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلوهرتز

مدت زمان نگهداری شارژ: حدود 5 ساعت

نحوه شارژ: از طریق آداپتور برق

نور پردازی: ندارد

میکروفن داخلی: دارد

نقاط قوت:

درایو 52 میلی متری با صدای رسا

طراحی ضد ضربه

نقاط ضعف:

طراحی نسبتا تکراری نسبت به رقبا

شارژدهی متوسط

خرید اسپیکر بلوتوثی Energizer BTS-104

اسپیکر بلوتوثی TSCO TS 2350N

تسکو یکی از برترین های تجهیزات صوتی به شمار می آید و تا کنون با ارائه ده ها اسپیکر چمدانی، اسپیکر بلوتوثی، هدفون، هدست و هندزفری توانسته جایگاه خوبی در بازار بیابد. اسپیکر بیسیم تسکو TS 2350N به دو درایو ۵ واتی مجهز شده که قادرند به صورت استریو به پخش موسیقی بپردازند. پاسخ فرکانسی مطلوب این اسپیکر نیز تفکیک صدا ها را به خوبی انجام می دهد و طیف وسیعی از صداهای زیر و بم در آن قابل پاسخگویی خواهند بود. ویژگی دیگر این اسپیکر، وجود یک نمایشگر خطی دیجیتال برای نمایش ساعت می باشد.

مناسب ترین اسپیکر بلوتوث در سال 2022

این نمایشگر از طریق باتری ۱۱۰ میلی آمپر ساعتی انرژی خود را تامین می کند اما برای روشن نگه داشتن اسپیکر باید همواره از آداپتور استفاده کنید. پنل بالایی اسپیکر بلوتوث تسکو TS 2350N نیز به یک پد شارژ وایرلس مجهز شده و می تواند گجت های دارای قابلیت QI را به صورت بی سیم شارژ کند. برای آشنایی بیشتر با فناوری شارژ بی سیم می توانید به مقاله Qi و تکنولوژی شارژ بی سیم سر بزنید.

نسخه بلوتوث: ۵٫۰

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا، درگاه کارت حافظه

فرکانس پاسخگویی: ۱۴۰ هرتز الی ۱۸ کیلوهرتز

قابلیت نمایش ساعت: دارد

قابلیت شارژ بی سیم QI: دارد

نور پردازی: ندارد

میکروفون داخلی: دارد

نقاط قوت:

اسپیکر استریو

بلوتوث ۵٫۰

نقاط ضعف:

عدم وجود باتری برای پخش موسیقی

قیمت بالا

خرید اسپیکر بیسیم تسکو TS 2350N

اسپیکر بلوتوث رم خور Jonter M16

اسپیکر بی سیم Jonter M16 یکی از میان رده های بازار است که با طراحی متفاوت و ظاهر چشم گیر خود طرفداران زیادی دارد. اسپیکر بلوتوث Jonter M16 به ۲ پایه استند مجهز شده که جونتر M16 را به گزینه ای ایده عال برای استفاده در میز محل کار یا منزل تبدیل می کند.

بهترین اسپیکر بلوتوث 1401

این اسپیکر به ۲ درایو ۵ اینچی مجهز شده که می توانند صدای پخش شده را به صورت استریو به گوش کاربر برسانند. قطر این درایو ها نیز ۱٫۷۵ اینچ می باشد و به کمک باتری داخلی می توانند حدود ۳ ساعت به پخش موسیقی بپردازند. همچنین یک میکروفون داخلی برای Jonter M16 در نظر گرفته شده که برای مکالمه کاربرد دارد.

نسخه بلوتوث: ۴٫۲

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا، درگاه کارت حافظه

قطر درایو: ۱٫۷۵ اینچ

میزان شارژدهی: حدود ۳ ساعت

نور پردازی: ندارد

میکروفون داخلی: دارد

نقاط قوت:

اسپیکر استریو

طراحی مینیمال

نقاط ضعف:

بلوتوث ۴٫۲

شارژدهی نسبتا کم

خرید اسپیکر بی سیم Jonter M16

اسپیکر پرتابل Awei Y336

بهترنی اسپیکر بلوتوث از نظر قیمت

اسپیکر بلوتوثی Awei Y336 محصولی میان رده از برند نام آشنای اوی می باشد. این اسپیکر بلوتوث از استاندارد IPX7 بهره می برد و در برابر نفوذ آب تا حد زیادی مقاوم است. توان کلی این اسپیکر ۵ وات است و می تواند صداهایی در داینامیک رنج ۱۰۰ هرتز الی ۲۰ کیلو هرتز را تفکیک کند. همچنین وجود نسخه ۵٫۰ بلوتوث اتصال پایدار این اسپیکر را بریتان تضمین خواهد کرد. باتری داخلی اما ۸۰۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و حدود ۶ ساعت شارژدهی خواهد داشت. پس از اتمام شارژ نیز می توانید از طریق درگاه میکرو یو اس بی اقدام به شارژ این وسیله کنید.

نسخه بلوتوث: ۵٫۰

برد اتصال بلوتوث: ۱۰ متر

سایر اتصالات: جک ۳٫۵ میلی متری صدا

میزان شارژدهی:  ۶ ساعت

نور پردازی: ندارد

نقاط قوت:

بلوتوث ۵٫۰

قیمت مناسب

نقاط ضعف:

توان خروجی نه چندان زیاد

شارژدهی نسبتا کم

خرید اسپیکر بلوتوثی Awei Y336

نتیجه گیری

با وجود تمام تفاسیر و شناخت بهترین اسپیکرهای بلوتوث موجود در بازار، می توان گفت انتخاب یک اسپیکر بلوتوثی خوب، بسته به سلیقه و انتظار فرد خواهد بود. به عنوان مثال برای استفاده های عادی و روزمره خرید یک اسپیکر بی سیم ارزان قیمت و اقتصادی گزینه معقول تری محسوب می شود. اما اگر قصد برگزاری دورهمی های نسبتا بزرگ را دارید، بهتر است به سراغ خرید یک  اسپیکر بلوتوث حرفه ای بروید. به نظر شما بهترین مارک اسپیکر بلوتوث کدام است و چه نوع اسپیکر بی سیمی را برای خرید پیشنهاد می کنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا