موبایل و تبلت

راهکارهای از بین بردن حباب زیر گلس گوشی

به وجود آمدن حباب در زیر گلس گوشی یکی از معضلاتی است که هر چند وقت یک بار با آن سروکار داریم. با این حال چه فردی مبتدی باشید و چه سال ها گلس های مختلف را نصب کرده باشید، ممکن است بر اثر شرایط محیطی، گرد و غبار، چسب ضعیف گلس، بی احتیاطی و … حباب های اعصاب خرد کنی در زیر گوشی به جا بگذارید! وجود گرد و غبار یا حباب زیر گلس گوشی می تواند بسیار آزار دهنده باشد و راحتی استفاده از تلفن همراه را از شما کسب کند. از سوی دیگر تلاش بیهوده برای از بین بردن حباب گلس می تواند قضیه را بدتر کند و ناچار به خرید گلس یا همان محافظ صفحه نمایش جدید شوید. اما راهکارهایی نیز برای از بین بردن هوای زیر گلس گوشی وجود دارد که در بسیاری از مواقع می تواند به کمکتان بیاید؛ در این مقاله قصد داریم نکاتی ساده و راهکار هایی برای از بین بردن حباب زیر گلس را در اختیارتان قرار دهیم، همراهِ تکنوسان باشید.

چرا گلس گوشی هوا می‌گیرد؟

چرا گلس گوشی هوا می گیرد؟

بهترین روش برای جلوگیری از ایجاد حباب زیر گلس گوشی، این است که عملیات نصب را به یک فرد متخصص و با تجربه بسپارید. اما اگر قصد دارید خودتان این کار را انجام دهید خواندن این مطلب می تواند کارتان را کمی ساده تر کند. هوا گرفتن گلس گوشی می تواند دلایل زیادی داشته باشد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم.

تمیز نبودن سطح گوشی

یکی دیگر از دلایل ایجاد هوا روی گلس را می توان تمیز نبودن نمایشگر دانست. برخی مواقع هنگام نصب گلس، مقداری گرد و غبار بر روی نمایشگر باقی می ماند. گرد و غبار می تواند مانع از برخورد چسب با نمایشگر شده و مقداری حبابِ هوا را در زیر نمایشگر باقی بگذارد. از این رو اگر قصد دارید خودتان محافظ صفحه نمایش گوشی را نصب کنید، بهتر است از تجهیزات مناسبی برای تمیز کردن سطح نمایشگر استفاده کنید تا در نتیجه سطح گوشی عاری از هرگونه گرد و غبار شود.  البته تمیز بودن خود گلس هم می تواند در این امر تاثیر گذار باشد، بنابراین در هنگام جدا کردن روکش گلس، دقت کنید تا گلس را آلوده نکنید. 

استفاده از گلس بی کیفیت

مهم ترین و تاثیر گذارترین عامل ایجاد حبابِ زیر نمایشگر را می توان جنس و نوع گلس دانست. برخی از گلس های بی کیفیت به میزان کافی چسب برای فیکس شدن در نمایشگر ندارند و هرچقدر هم که با دقت به نصب آن بپردازید، در نهایت چیزی که نصیبتان می شود چند حباب خواهد بود. استفاده از گلس های تمام چسب می تواند روند نصب گلس را ساده تر کند و احتمال ایجاد حباب زیر برچسب گوشی را تا حد زیادی کم کند. همچنین در بعضی مواقع استفاده از گلس های ۳۶۰ درجه می تواند موجب ایجاد هوا در زیر نمایشگر شود. زیرا این گلس ها تمامی سطح گوشی را در بر می گیرند، در نتیجه قاب یا کاور به آن ها فشار وارد کرده و چسب گلس را ضعیف می کنند.

کدام نوع گلس ها حباب نمی گیرند؟

هواگیری گلس موبایل

بهترین روش برای جلوگیری از ایجاد حباب، استفاده از گلس های با کیفیت می باشد. البته در حقیقت گلسی وجود ندارد که ۱۰۰ درصد ضد حباب باشد و بخش زیادی از حباب ها به روش نصب بستگی دارد. اما برخی گلس ها به دلیل کیفیت ساخت بهتر،چسبندگی بیشتری ارائه می دهند، در نتیجه عملیات نصب ساده تر شده و احتمال ایجاد حباب کم می شود.

برخی از بهترین گلس های موجود در بازار:

  • گلس نانو پلیمری
  • گلس نشکن یا TPU

گلس های معرفی شده از پرفروش ترین گلس های بازار محسوب می شوند؛ با اینکه بعضی از این گلس ها قیمت بالاتری نسبت به گلس های معمولی دارند، اما محافظت همه جانبه و چسب قدرتمند می تواند ارزش خرید آن ها را زیاد کند.

چگونه حباب زیر گلس گوشی را از بین ببریم؟

تا اینجا دلایل ایجاد حباب بر روی گلس را مرور کردیم، اما در هر صورت و با رعایت تمام نکات هم ممکن است حباب های بر زیر گلس باقی بماند. بدون شک بهترین راه حل برای خلاص شدن از حبابِ زیر نمایشگر را می توان تعویض گلس دانست. اما پیش از تعویض گلس بد نیست بدانید راهکار هایی وجود دارد که می تواند موجب از بین بردن حباب زیر نمایشگر گوشی شود. در ادامه برخی از این راه حل ها را در اختیارتان قرار می دهیم.

از بین بردن حباب گلس

هواگیری گلس

هواگیری گلس شاید ساده ترین روش برای از بین بردن حباب صفحه نمایش باشد. برای این کار به تنها چیزی که نیاز دارید. یک کارت عابر بانک یا یک کاردک می باشد. ابتدا کارت را بر روی حباب ها قرار داده و سپس با کمی فشار حباب را به سمت لبه ها هدایت کنید تا خارج شود. برای اطمینان این کار را چند بار تکرار کنید تا حبابی باقی نماند. دقت کنید که فشار آوردن زیاد بر روی گلس می تواند موجب ایجاد خط و خش، شکستن گلس یا حتی آسیب رسیدن به نمایشگر شود. پس از خارج شدن کامل هوا قسمت مورد نظر را مقداری فشار دهید تا چسب با نمایشگر برخورد کند و در آینده حبابی ایجاد نشود.

گلس را مجددا بچسبانید

اگر تعداد حباب های ایجاد شده در زیر گلس بیش از حد باشد، بهترین راه حل برای از بین بردن حباب زیر گلس جدا کردن گلس و چسباندن مجدد آن است. البته تکرار این کار می تواند موجب از بین رفتن چسب و بلا استفاده شدن آن شود پس بهتر است آن را با دقت انجام دهید. برای جدا کردن محافظ در ابتدا لبه گلس را به آرامی گرفته و آن را از گوشی جدا کنید. سپس با استفاده از یک پد الکلی مرطوب یا یک پارچه نرم آغشته به مواد پاک کننده سطح نمایشگر گوشی خود را تمیز کنید. برای نصب گلس فیکس شدن و چسبیدن لبه ها اهمیت بیشتری دارد از این رو لبه های نمایشگر را تا تمیز شدنِ کامل پاک کنید. پس از تمیز کردن، زمان نصب مجدد گلس می رسد. برای این کار گلس را به آرامی بر روی گوشی قرار داده و از مرکز به سمت طرفین فشار دهید. برای نتیجه گیری بهتر، چند دقیقه از گوشی استفاده نکنید تا چسب به خوبی عمل کند.

ترفند از بین بردن هوای گلس دور گوشی

از بین بردن گرد و غبار

همانطور که قبلا اشاره کردیم، یکی از دلایل ایجاد هوا بر روی نمایشگر، وجود گرد و غبار می باشد. اگر گلس را نصب کرده اید و سپس متوجه وجود گرد و غبار شدید، بهتر است مقداری از لبه گلس که نزدیک گرد و غبار است را به آرامی بلند کنید. سپس با استفاده از یک چسب اسکاچ، گرد و غبار را به آرامی از نمایشگر گوشی جدا کنید. پس از تمیز شدن می توانید مجددا گلس را بر روی گوشی قرار دهید.

سخن پایانی

حتی با انجام تمامی موارد بالا، در بسیاری از مواقع نمی توان کاری برای از بین بردن حباب زیر گلس گوشی انجام داد. اگر مدت زمان زیادی از ایجاد حباب گذشته باشد، چسب گلس خاصیت چسبندگی خود را از دست می دهد و دیگر نمی توان کاری انجام داد. در این مواقع استفاده از یک گلس جدید همواره بهترین راه حل خواهد بود. در هنگام انتخاب گلس بهتر است به مواردی مانند نوع چسبندگی، فول صفحه بودن و … توجه کنید تا پس از مدت کوتاهی شاهد ایجاد حباب در نمایشگر خود نباشید. فروشگاه تکنوسان لیست کاملی از گلس های با کیفیت را با قیمتی مناسب در اختیار کاربران قرار می دهند. اگر قصد خرید عمده گلس دارید حتما سری به فروشگاه ما بزنید. شما چه راهکارهایی را برای از بین بردن حباب زیر گلس انجام می دهید؟ دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا