اکسسوری و گجت

نقد و بررسی شیائومی می بند ۶؛ مشخصات، قیمت و قابلیت های کاربردی

شیائومی، پس از سال ها حضور پربار در بازار اکنون دومین کمپانی تولید کننده گوشی همراه محسوب می شود. محصولات این برند به لطف قیمت اقتصادی و کارایی بالا همواره در دسته پرفروش ترین های بازار قرار می گرفتند. مچ بند شیائومی می بند ۶ در تاریخ ۲۹ مارس ۲۰۲۱ (۹ فروردین ۱۴۰۰) با پیشرفت هایی نسبت به برادر بزرگتر خود ارائه شد و اکنون یکی از مورد بحث ترین مچ بند های ارزان قیمت بازار می باشد. اگر قصد خرید مچ بند هوشمند شیائومی Mi band 6 را دارید، با تکنوسان همراه باشید تا با زیر و بم یکی از پرفروش ترین سری مچ بند های بازار آشنا شوید.

مشخصات فنی شیائومی Mi Band 6

شیائومی می بند ۶ را می توان نسخه بهبود یافته می بند ۵ دانست. شیائومی با برطرف کردن ضعف های چند نسل قبلی، اکنون توانسته مچ بندی تمام عیار به کاربران ارائه دهد که تقریبا از تمام امکانات پایه گجت های هوشمند بهره می برد. اکنون برخی از مهم ترین ویژگی های محصول جذاب شیائومی را بررسی می کنیم تا با دید بازتری اقدام به خرید آن کنید.

مچ بند هوشمند شیائومی مدل Mi Band 6

صفحه نمایش تحسین برانگیز

اولین تغییر و شاید مهم ترین پیشرفتی که در شیائومی می بند ۶ نسبت به می بند ۵ داریم، بزرگ شدن صفحه نمایش تا ۱٫۵۶ اینچ است که نسبت به صفحه ۱٫۱ اینچی mi band 5، افزایش ۵۰ درصدی را ارائه می دهد. نمایشگر AMOLED این مچ بند با رزولوشن ۱۵۲ در ۴۸۶ پیکسل ارائه می شود. به لطف حذف شدن کلید لمسی و کم شدن حاشیه ها، بدون افزایش سایز مچ بند، اکنون نمایشگری بزرگتر خواهید داشت. میزان روشنایی این پنل نیز ۴۵۰ نیت تخمین زده شده که امکان خوانایی نسبی زیر نور آفتاب را نوید می بخشد. البته می بند ۶ فاقد سنسور سنجش نور محیط  می باشد و باید نور صفحه به صورت دستی تنظیم شود. برای این ساعت بیش از ۱۰۰ واچ فیس (طرح بک گراند) وجود دارد و به کمک اپلیکیشن های جانبی می توان تقریبا هر طرحی را بر روی پس زمینه تنظیم کرد.

پشتیبانی Mi Band 6 از زبان فارسی

پس از چند نسل، پشتیبانی از زبان فارسی بالاخره به صورت رسمی در می بند ۶ قرار داده شده است. برای استفاده از زبان فارسی در این مچ بند، کافی است نرم افزار mi fit را بر روی گوشی هوشمند نصب کرده و از طریق آن اقدام به آپدیت مچ بند کنید. شیائومی می بند ۶ فاقد اسپیکر برای اعلام تماس یا آمدن پیام هست و با ویبره و نوتیفیکیشن پیام یا تماس جدید را اطلاع رسانی می کند. خوشبختانه به لطف نرم افزار می فیت، می توان برای هر اپلیکیشن یک ژست ویبره جداگانه تعریف کرد تا در هر لحظه از وضعیت اعلان های خود باخبر شوید.

ویژگی های شیائومی می بند 6

فاکتورهای پایش سلامت

خوشبختانه آن چیزی که از یک دستبند سلامتی انتظار داریم در می بند ۶ (با توجه به مبلغ پرداختی) کاملا برآورده شده است. مهم ترین جهش شیائومی می بند ۶ در بخش پایش سلامت را می توان اضافه شدن سنسور سنجش اکسیژن خون دانست. سطح اکسیژن خون در هنگام استرس یا فعالیت های شدید ورزشی افت می کند. از این رو اضافه شدن این ویژگی می تواند تضمینی بر سطح سلامتی شما باشد. Xiaomi Mi Band 6 با استفاده از سنسور های ارسال و رهگیری پرتو نور سبز به مچ دست، می تواند میزان نسبی اکسیژن خون را به نمایش بگذارد. متاسفانه این فرایند چیزی حدود ۱ دقیقه زمان نیاز دارد و باید در این زمان دست خود را بدون حرکت نگه دارید.

سنسور ضربان قلب با بهبود هایی نسبت به نسل قبل ارائه شده اما همچنان نمی توان به عنوان یک سنسور دقیق از آن حساب برد. این سنسور توانایی اندازه گیری ضربان قلب را به صورت ۲۴ ساعته دارد و می تواند داده های جمع آوری شده را به صورت الگوریتمی به نمایش بگذارد.

سنجش کالری مصرف شده، گام شمار، کیفیت تنفس، سنجش کیفیت خواب و پایش سلامت بانوان از دیگر فاکتورهای سلامتی هست که توسط mi band 6 قابل اندازه گیری می باشند. پایش کیفیت خواب که بر اساس دیتای ضربان قلب و الگوریتم های مشخص به دست می آید، نسبت به نسخه قبلی پیشرفت قابل توجهی داشته هر چند که هنوز هم جای کار برای دقیق تر شدن دارد. عدم وجود GPS داخلی را می توان به عنوان نقطه ضعف ذکر کرد و برای اطلاع از مسیر طی شده در پیاده روی باید گوشی موبایل خود را همراه داشته باشید.

نکته مهم: اکثر ویژگی های سنجش علائم پزشکی و پایش سلامت، تنها جنبه آگاهی کاربر را دارند و نمیتوانند مبنای تشخیص های پزشکی و جایگزین آزمایش های دقیق باشند. هر چند که انتظار بیشتر از نتایج پایش سلامتی Mi band 6 شیائومی هم غیر منطقی و رویایی خواهد بود!

توجه داشته باشید که با روشن کردن قابلیت های سنجش سلامت و کوتاه کردن بازه های آزمایش، شاید نتایج پایش سلامت دقیق تر باشد اما مصرف باتری دستبند بالاتر خواهد رفت و باید آن را در بازه های زمانی کوتاهتری شارژ کنید.

حالت های ورزشی متنوع

پیشرفت بعدی شیائومی می بند ۶ اضافه شدن ۱۹ حالت ورزشی جدید نسبت به نسل قبل می باشد و اکنون شاهد ۳۰ حالت ورزشی مختلف در این مچ بند می باشیم که ۶ تای آن ها به صورت خودکار توسط مچ بند شناسایی می شوند. همچنین نمودار پیشرفت ارائه شده در نرم افزار mi fit میتواند انگیزه برای رسیدن به اهداف ورزشی و حتی رقابت با سایر افراد در سراسر جهان باشد.

قیمت شیائومی می بند 6

ضد آب واقعی در شیائومی می بند ۶

چالش بعدی برای کسانی که از مچ بند های سلامتی استفاده می کنند مقوله ضد آب بودن است. از این رو ممکن است از خود بپرسید آیا می بند ۶ واقعا ضد آب است؟ خبر خوب این است که نه تنها برای شستن دست یا حمام رفتن نیازی به درآوردن می بند ۶ ندارید بلکه در حین شنا کردن (تا عمق ۵۰ متری) هم مشکلی نخواهید داشت و حتی چند حالت ورزشی در نظر گرفته شده در mi band 6 برای شنا کردن اختصاص یافته است.

باتری تمام وقت

میزان عمر باتری از نکات مهم و تاثیر گذار در انتخاب دستبند سلامتی یا ساعت هوشمند می باشد. در می بند ۶ با یکبار شارژ دو ساعته می تونید حدود ۱۴ روز از دستبند (با مصرف باتری عادی) استفاده کنید و نیازی به شارژ مجدد ندارید اما اگر همه امکانات روشن باشد و پایش سلامتی در بازه های کوتاه انجام شود این مدت میتواند تا یک هفته هم کاهش پیدا کند.

باتری داخلی ۱۲۵ میلی آمپر ساعتی mi band 6 از طریق کابل شارژر مگنتی USB موجود در پک محصول به راحتی شارژ می شود و همانند نسخه ۵ و برخلاف نسخه ۴ و ماقبل نیازی به درآوردن بند نیست. برای اتصال کابل شارژ و تامین برق مورد نیاز میتوان از پورت USB کامپیوتر، لپ تاپ، تلویزیون و… استفاده کرد. البته امکان استفاده از شارژر دیواری و پاوربانک نیز برای شارژ این محصول وجود دارد ولی برای آسیب نرسیدن به باتری و حفظ طول عمر باتری، استفاده از شارژر هایی با شدت جریان ۲ آمپر توصیه می شود.

خبر خوب:

اکثر لوازم جانبی می بند ۵ مثل شارژر و دستبندهای متنوع، در می بند ۶ هم قابل استفاده هستند.

زمان عرضه مچ بند می بند 6

سایر قابلیت های کاربردی

یکی از قابلیت های کاربردی که به می بند ۵ اضافه شده بود و در می بند ۶ نیز وجود دارد، قابلیت استفاده از مچ بند به عنوان شاتر دوربین گوشی موبایل است که برای کسانی که از مونوپاد و سه پایه برای عکاسی استفاده می کنند می تواند کاربردی باشد.

کنترل موسیقی و امکان پیدا کردن گوشی از طریق می بند یا بالعکس در زمانی که می بند و گوشی به هم متصل هستند و در محدوده برد بلوتوث قرار دارند میتواند برای کسانی که محیط زندگی نه چندان منظمی دارند، جالب باشد. البته به دلیل عدم وجود اسپیکر در شیائومی می بند ۶ برای پیدا کردن آن باید با توجه به صدای ویبره جای دقیق آن را پیدا کنید.

جمع بندی: می بند ۶ را بخریم یا خیر؟

نسخه بدون NFC می بند ۶ در نسخه گلوبال به قیمت ۵۰ دلار و در نسخه چین به قیمت ۳۵ دلار به فروش می رسند که تقریبا هیچ تفاوت قابل توجهی با هم ندارند و با اولین آپدیت، زبان انگلیسی و پشتیبانی از اعلانات فارسی در هر دو نسخه قابل دسترس خواهد بود. قیمت تک فروشی mi band 6 شیائومی در تاریخ نوشتن این مقاله حدود ۹۰۰ هزار تومان است که با تبدیل قیمت دلار، این قیمت منطقی خواهد بود و شاهد حباب قیمتی نیستیم. اما تجربه ثابت کرده با نزدیک شدن به زمان عرضه نسخه جدید می بند و آفرهای شرکت شیائومی، قیمت محصول پایین تر هم خواهد آمد. (البته اگر برای قیمت ارز، اتفاق خاصی نیفتد)

مشخصات مچ بند شیائومی می بند 6

اگر می بند ۵ دارید و می خواهید بدانید نسخه جدید ارزش خرید را دارد؟ در پاسخ باید گفت که بزرگ شدن صفحه نمایش و اضافه شدن سنسور اکسیژن و ارتقاهای انجام شده میتواند دلایل خوبی برای هزینه کردن برای خرید نسخه جدید باشد.

برای افرادی که دراین رنج قیمتی به دنبال خرید اولین مچ بند سلامتی خود با امکانات خوب و قابل قبول هستند، شیائومی می بند ۶ یکی از بهترین انتخاب هاست به شرطی که با ظاهر کشیده مچ بند، مشکلی نداشته باشید! اکنون و با توجه به نکات و قابلت های ذکر شده، آیا خرید مچ بند هوشمند شیائومی می بند ۶ را با این قیمت و امکانات به صرفه می دانید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا