کامپیوتر و لپ تاپ

راهنمای خرید و معرفی بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی در سال 2022

در زمان انتخاب لپ تاپ مورد نیاز برای برنامه نویسی، باید برخی از ویژگی ها و مشخصات فنی را در نظر بگیرید. بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی معمولاً دارای نمایشگر، پردازنده، سیستم خنک کننده و کارت گرافیک خوبی هستند. به دلیل تنوع بسیار زیاد لپ تاپ های موجود در بازار انتخاب در بین آن ها شاید کمی سخت به نظر برسد. از این رو ما در این مقاله از تکنوسان مگ قصد داریم تا ابتدا راهنمای خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی را شرح و سپس به معرفی بهترین لپ تاپ های مخصوص برنامه نویسی بپردازیم. برای خرید لپ تاپ، با ما همراه باشید.

بهترین لپ تاپ های مخصوص برنامه نویسی

اگر به دنبال بهترین لپ تاپ برای کارهای برنامه نویسی خود هستید، در اینجا چند نکته مهم را برای شما یادآوری می‌کنیم. هنگامی که فردی تصمیم به خرید بهترین لپتاپ مخصوص کدنویسی می‌کند، به دستگاهی نیاز دارید که به اندازه کافی قدرتمند باشد تا بتواند کارهای تخصصی را انجام دهد و از وزن کمی هم برخوردار باشد تا بتواند آن را در همه جا همراه خود داشته باشد.

شما قرار است با این لپ تاپ کد بنویسید، برنامه ها و بازی هایی را که با آنها کار می‌کنید تست بگیرید، پس بدون شک نیاز به یک پردازنده خوب و رم کافی دارید. به یاد داشته باشید که اگر می‌خواهید ساعت های زیادی را در پشت سیستم سپری کنید بهتر است با کمک لوازم جانبی این کار را برای خود راحت تر کنید تا سلامتی شما به خطر نیفتد.

راهنمای خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

برنامه نویسی را می‌توان با دستگاه های مختلفی انجام داد، اما خیلی از برنامه نویسان برای انجام کار خود چیزی بیشتر از یک لپ تاپ معمولی را احتیاج دارند. در حالی که برای کدنویسی لزوماً به یک لپ تاپ مناسب برنامه نویسی بسیار قدرتمند نیازی نیست، برای مثال وقتی کد یک بازی را می‌خواهید تست کنید و از آن خروجی بگیرید تنها داشتن یک حافظه و رم با ورژن بالا و پردازنده چند هسته‌ای می‌تواند کار شما را راه بیندازد. با این خصوصیات کد شما سریع‌تر هم کامپایل شده و در زمان کمی به نتیجه نهایی می‌رسید.

اندازه صفحه در انتخاب یک لپ تاپ برای برنامه نویسی اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال، در یک صفحه نمایش 15 اینچی، خواندن کد و پیکربندی رابط کاربری گرافیکی آسان تر از یک صفحه نمایش کوچکتر است. البته با خرید صفحه نمایش بزرگتر، حمل آن نیز سخت تر می‌شود.

ویژگی های بهترین لپتاپ برنامه نویسی

لپ تاپ های مناسب برنامه نویسی یک سری المان های خاصی را باید همراه خود داشته باشند که توجه به آنها در هنگام انتخاب و خرید لپ تاپ بسیار ضروری است. به همین جهت در این قسمت از مقاله به مهم ترین ویژگی های بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی نگاهی می اندازیم.

1- طراحی و بدنه لپ تاپ

برای انتخاب لپ تاپ برای برنامه نویسان، توجه این نکته مهم است که امکانات داخلی لپ تاپ هر چقدر هم پیشرفته باشد، اگر خوش ساخت و بادوام نباشد، طول عمر آن کوتاه خواهد بود. این به معنای نازک بودن و ظاهر لپ تاپ نیست. مواد بدنه خارجی، صفحه کلید و لولاها از موارد مهمی است که باید هر فرد قبل از خرید لپ تاپ برای برنامه نویسی به آنها توجه ویژه کند. پس لازم نیست دستگاه شما از نظر ظاهری ظریف و شیک انتخاب شود، همین که بدنه مقاوم و محکمی دارد کافی است.

2- داغ شدن لپتاپ

یکی از نکات خرید لپ تاپ برنامه نویسی این است که باید در طول استفاده طولانی مدت گرمای بیش از حد را تحمل کند. بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی مجهز به سیستم خنک کننده قدرتمند برای پردازنده گرافیکی مادربرد و پردازنده مرکزی هستند.

بهترین لپتاپ های مخصوص کدنویسی

3- پردازنده مرکزی

یکی از مهم‌ترین ویژگی های لپ تاپ مناسب برنامه نویسی، CPU آن است که هنگام خرید باید توجه زیادی روی مشخصات این بخش داشته باشید. پردازنده لپ تاپ به عنوان قلب تپنده آن محسوب می شود و یکی از مهم ترین ویژگی هایی که یک لپ تاپ مخصوص برنامه نویسی باید داشته باشد سی پی یو مناسب آن است. در زمان تهیه لیست مشخصات بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی بازار حتماً حداقل یک پردازنده Intel i5 که حد میانه یک پردازنده i3 و i7 است را قید کنید. این مقدار قدرت فوق العاده ای نیست، اما عملکرد کافی را برای شما تضمین می‌کند. ولی اگر پردازنده i7 در روی سیستم شما نصب باشد بدون تردید تمام نیازهای برنامه نویسی را برآورده می‌کند.  

به یاد داشته باشید که CPU بالاتر همزمان از نرم افزارهای بیشتری استفاده می‌کند. به خصوص اگر کارهای بزرگ مانند کار با پروژه های پیچیده وب که کد پس زمینه زیادی دارند انجام دهید سریعتر کامپایل می شوند و انجام امور مالتی تسکنیگ نیز به مراتب راحت تر انجام می‌گیرد.

4- مموری (رم)

RAM سرعت باز شدن و اجرای برنامه ها را مشخص می‌کند. داشتن رم 8 گیگابایت برای برنامه نویسی کافی است، اما 12 یا 16 گیگابایت برای سرعت بخشیدن به کار بهتر است.

5- حافظه

در این قسمت بهتر دیدیم تا به این نکته اشاره کنیم که سرعت حافظه SSD بسیار بیشتر از هارد SATA است. پس، اگر کار شما به نحوی است که برای اجرای بازی یا فیلم به حافظه بیشتری احتیاج دارید، می‌توانید یک هارد هیبریدی (SSD + HDD) را در اولویت انتخاب خود قرار دهید. اما اگر از لپ تاپ فقط برای کار برنامه نویسی استفاده می کنید، یک دستگاه SATA برای کار شما پاسخگو است.

6- گرافیک

گرافیک یا همان GPU وضوح صفحه را مشخص می‌کند. همچنین می‌توان آن را یک تراشه نمایشگر داخلی یکپارچه یا یک تراشه گرافیکی اختصاصی هم تلقی کرد. جدیدترین کارت های گرافیک یکپارچه ارائه شده توسط اینتل خوب بوده و در مجموع همه شرایط لازم را برای یک برنامه نویس فراهم می‌کنند. اما اگر بخواهید با دوستان خود بازی هایی را خارج از بحث کاری انجام دهید بهترین انتخاب چیست؟ اگر به دنبال یک لپ تاپ عالی برای برنامه نویسی و بازی هستید، حداقل به 2 گیگابایت GPU VRAM نیاز دارید که در مقابل قیمت آن هم بالا می‌رود.

اگر در برنامه نویسی بازی هایی در محیط Unreal Engine یا Unity هستید، باید گرافیک های لازم برای اجرا و پیاده سارزی آن برنامه ها را در نظر بگیرید. برای این منظور داشتن حداقل وضوح 1366 در 768 پیکسل انتخاب مناسبی است. نکته مهم دیگر اینکه همیشه سعی کنید یک صفحه نمایش IPS به جای TFT بخرید. البته درست است که TFT در برخی لپ تاپ برنامه نویسی ارزان حساب می‌شود ولی به مرور زمان چشمتان از نگاه کردن به صفحه خسته شده و عوارض بدی به دنبال خواهد داشت. 

برترین لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

7- سیستم عامل

این قسمت از راهنمای خرید لپ تاپ برای برنامه نویسان به شما درک خوبی از سیستم عامل می‌دهد. چندین گزینه در این مورد وجود دارد: مک، ویندوز یا لینوکس که بسته به نرم افزاری که احتیاج دارید، می‌توانید یکی از این سه گزینه را انتخاب کنید. لپ تاپ اپل برای X-code یا iOS گزینه خوبی است. سیستم عامل ویندوز همچنین از اکثر پلتفرم های توسعه یافته و نرم افزارها حمایت می‌کند.

این نکته را فراموش نکنید که در زمان برنامه ریزی برای انتخاب بهترین لپ تاپ سیستم عاملی که مناسب هدف شماست را خرید کنید. آیا تصمیم به توسعه Xcode در iPhone، iPad و Mac دارید؟ پس مک برای کار شما بهتر است. هرچه زودتر لپ تاپ شما بتواند کد را کامپایل کند، کمتر باید منتظر بمانید، پس در نتیجه بهره وری بالاتر و پروژه های بیشتری را انجام می‌دهید. البته این ویژگی تنها از برخی از بهترین و تاپ ترین لپ تاپ ها مناسب برنامه نویسی بر می آید.

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی یک ابزار ضروری برای هر فردی است که می‌خواهد با یک دستگاه قدرتمند کار کند. لپ تاپ همچنین باید به اندازه کافی قابل حمل باشد که کاربر بتواند آن را با خود در هر جایی برده و کارش را انجام دهد. قیمت لپ تاپ برنامه نویسی نیز بسته به مشخصات فنی آن در رنج های مختلف از از 700 تا 2000 دلار متغیر است.

فهرست بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی 

در این قسمت فهرست بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی را همراه قیمت و مزایا و معایب هر کدام را با هم بررسی می‌کنیم.

1- لپ تاپ (Dell XPS 17 (2020

لپ تاپ مناسب دولوپر (Dell XPS 17 (2020

وزن: 2.42 کیلوگرم

ابعاد: 248.05 × 374.45 × 19.5 میلیمتر

سری پردازنده: نسل 11 اینتل Core i5-11400H

کارت گرافیک: Nvidia GeForce RTX 3060

ظرفیت حافظه: 512 گیگابایت SSD

اندازه صفحه نمایش: 17 اینچ

 رزولوشن: 3840 در 2400 پیکسل

نسبت تصویر: 10:16

دقت صفحه نمایش: 4K لمسی

میزان حافظه ذخیره‌سازی: TB M.2 PCIe NVMe2

قیمت تقریبی: 90 میلیون تومان

اولین مورد در لیست بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی متعلق به برند Dell است. شاید شما هم برنامه نویسی هستید که تصمیم دارید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی پایتون بخرید. اگر بخواهیم طبق تجربه بهترین گزینه که وضوح تصویر بالایی دارد و صفحه نمایش بزرگی به خود اختصاص داده را معرفی کنیم می‌توان لپ تاپ (Dell XPS 17 (2020 را نام برد.

این لپ تاپ با یک طراحی زیبا و صفحه 17 اینچی خود به کاربر این اختیار را می‌دهد تا فضای کار بزرگ‌تری پیش رو داشته باشد و در یک زمان بتواند چند صفحه را با هم همزمان باز کند. 

بدون شک هیچ برنامه نویسی دوست ندارد در یک صفحه کوچک و تنگ کار خود را پیش ببرد زیرا به مرور زمان چشمهایش خسته شده و ادامه راه برایش سخت و غیر ممکن می‌شود. پس به جرات می‌توان این مدل را بهترین نوع لپ تاپ برای برنامه نویسی معرفی کرد. از معایب اصلی این لپ تاپ شاید بتوان فقط به نداشتن جای پورت و حمل و نقل سخت اشاره کرد.

2- لپ تاپ Lenovo ThinkPad P1 (Gen 2)

لپ تاپ برنامه نویسان Lenovo ThinkPad P1 (Gen 2)

وزن: 1.7 کیلوگرم

ابعاد: 36.2 × 24.6 × 17 میلیمتر

پردازنده (CPU): نسل دهم Intel Core i7 / Xeon

کارت گرافیک: Nvidia Quadro T1000-T2000

ظرفیت حافظه: 8 گیگابایت 

اندازه صفحه نمایش: 15.6 اینچ

 سری پردازنده: Core i7

نوع حافظه RAM : DDR4

سازنده پردازنده گرافیکی: AMD

سیستم عامل: ویندوز 10

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 256GB-4TB

قیمت تقریبی: 80 میلیون تومان

Lenovo ThinkPad P1 یکی از بهترین لپ تاپ های 2021 برای برنامه نویسی که مورد توجه بسیاری از افراد اهل فن قرار گرفته است. با وجود باریک بودن این سیستم شما شاهد عملکردی مناسب و حیرت انگیز از آن خواهید بود. این لپ تاپ بهترین صفحه های نمایش را در بین لپ تاپ ها به خود اختصاص داده است. دلایلی که باعث می‌شود خیلی از خریداران از انتخاب آن صرف نظر کنند یکی قیمت بالا آن است که تفاوتی با لپ تاپ های اپل ندارد و دیگری تغییر کردن اترنت سیمی به یک استاندارد جدید ‘mini’ است.

کارت گرافیک Nvidia Quadro T2000، پردازنده‌های حرفه‌ای Xeon با داشتن شش هسته، و حافظه RAM 64 گیگابایت باعث شده تا این لپ تاپ برای برنامه نویسی اندروید هم مورد استفاده قرار گیرد.

3- لپتاپ برنامه نویسی ASUS P-Series P2440UQ-XS71

لپتاپ مخصوص برنامه نویسی ASUS P-Series P2440UQ-XS71

وزن: ۲.۰۹ کیلوگرم

ابعاد: ۲۳۳ × ۲۴۱ × ۳۴۰

سری پردازنده: Core i7

مدل پردازنده: ۷۵۰۰U

کارت گرافیک: NVIDIA

ظرفیت حافظه RAM : 12 گیگابایت

اندازه صفحه نمایش: 14 اینچ

 دقت صفحه نمایش:  1920 در 1080

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 512 گیگابایت SSD

قیمت تقریبی: 60 میلیون تومان

سومین لپ تاپ در لیست بهترین لپ تاپ های مخصوص برنامه نویسی متعلق به برند Asus است. لپ تاپ ایسوس مدل P-Series P2440UQ-XS71 مناسب برنامه نویسان و یکی از لپ تاپ های بسیار قدرتمند بازار است. از سوی دیگر این لپ تاپ به عنوان یکی از بهترین لپ تاپ ها برای طراحی وب نیز شناخته شده است. کاربران می‌توانند چندین روز بدون شارژ با آن کار کنند. از مشخصات دیگر این لپ تاپ می‌توان به داشتن یک سیستم عامل قدرتمند برای برنامه نویسان C و سی پلاس، MySQL، Oracle، اسکریپت های لینوکس برای Cron و dBase اشاره کرد. 

باتری لپ تاپ ایسوس حتی با پردازش فایل های بزرگ می‌تواند تا 18 ساعت بدون شارژ کارایی داشته باشد. این لپ تاپ در سال 2021 با داشتن 4 پورت USB در دسته بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی شناخته قرار گرفت. شاید اگر بخواهیم نقاط ضعف آن را بیان کنیم زیاد نباشد ولی برخی معتقدند که نداشتن نمایشگر لمسی و کیبورد نوری از نقاط منفی آن است.

4- بهترین لپ تاپ برنامه نویسی (Dell XPS 15 (2020

لپ تاپ مناسب برنامه نویسی (Dell XPS 15 (2020

وزن: 2.05 کیلوگرم

ابعاد: ۲۳۶×۳۵۸×۱۸ میلی متر

سری پردازنده: 1.3 گیگاهرتز

مدل پردازنده: Intel Core i7 10875H

کارت گرافیک: Nvidia GeForce GTX 1650 Ti

ظرفیت حافظه: 512 گیگابایت SSD

اندازه صفحه نمایش: 15.6 اینچ 

دقت صفحه نمایش: با وضوح K4

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 512 گیگابایت SSD

قیمت تقریبی: 34 میلیون تومان

به نظر بسیاری از کارشناسان، لپ تاپ مدل (Dell XPS 15 (2020 یکی از بهترین لپ تاپ های سبک و قابل حمل مناسب برنامه نویسی است. این بدان معناست که نه تنها ظاهر یک لپ تاپ حرفه ای را برای برنامه نویسی به شما می‌دهد، بلکه حمل آن نیز آسان است. این لپ تاپ مانند لپ تاپ های قبلی XPS، یک صفحه نمایش 15 اینچی زیبا که ترکیبی از طراحی عالی، پردازنده قدرتمند، کیفیت ساخت مناسب و سخت افزار قوی را در خود جای داده است که خیلی سریع می‌تواند کد بنویسد و برای برنامه نویسان ایده آل است. علاوه بر این، اگر به دنبال یک مدل گرافیکی Nvidia هستید، می‌توانید هم زمان بازی های خود را موقع کدنویسی تست کنید.

می‌توان گفت بهترین ویژگی این لپ تاپ برای برنامه نویسان داشتن قیمتی مقرون به صرفه، عمر بالای باتری، عملکرد سریع و طراحی چشم نواز آن است. از معایب آن هم می‌توان به ضعیف بودن کارت گرافیک GTX 1650 Ti و صفحه نمایش 15 اینچی بزرگ آن که برای تعدادی از کاربران زیاد خوشایند نیست اشاره کرد.

5- لپ تاپ Apple MacBook Air (M1, 2020)

لپ تاپ قدرتمند Apple MacBook Air (M1, 2020)

وزن: 1.29 کیلوگرم

ابعاد: 16.1 × 212.4 × 304.1 میلی‌متر

سری پردازنده: 8 هسته‌ای Apple M1

مدل پردازنده: Apple

کارت گرافیک: 8 هسته‌ای

ظرفیت حافظه: 8 گیگابایتاندازه صفحه نمایش: 13.3 اینچ

دقت صفحه نمایش: QHD|2560×1600 

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 512 گیگابایت

قیمت تقریبی: 31 میلیون تومان

اپل مک بوک ایر پس از انجام تعدادی تغییرات لازم، به روز رسانی خوبی کرده و به یکی از بهترین و برترین لپ تاپ برای برنامه نویسی تبدیل شده است. این دستگاه با صفحه نمایش 13 اینچی، ظاهری شیک و بسیار سبک، سرعت بالا، باتری ارزان و عالی و قیمتی مناسب به یکی از بهترین لپ تاپ های کد نویسی در بازار ایران تبدیل شده است. معایب Apple MacBook Air را شاید بتوان در نداشتن فن و طراحی مشابه مدل قبلی دانست.

6- لپ تاپ Huawei MateBook 13

لپ تاپ مناسب کد نویسی Huawei MateBook 13

وزن: 1.3 کیلوگرم

ابعاد: 21.1×28.6×1.2 سانتی متر

سری پردازنده: Core i7

مدل پردازنده: U۱۰۵۱۰

کارت گرافیک: 8 هسته‌ای

ظرفیت حافظه: 8 گیگابایت

اندازه صفحه نمایش: 13 اینچ

دقت صفحه نمایش: 2160 پیکسل

سیستم عامل: ویندوز 10

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 256 گیگابایت

قیمت تقریبی: 27 میلیون تومان

یکی دیگر از بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی متعلق به برند خوشنام هواوی است. Huawei MateBook 13 یک لپ تاپ گیمینگ برای برنامه نویسی سبک است، مخصوصاً برای افرادی که بودجه کمی دارند.

هوآوی بیشتر به خاطر گوشی های هوشمند خارق العاده‌اش در بین مردم شهرت دارد که با ارائه قابلیت و ویژگی هایی که از یک رقیب گران‌تر انتظار دارید، توجه منتقدان را به خود جلب کرده‌اند و همین امر در مورد لپ تاپ هایش نیز صدق می‌کند. با این لپ تاپ شما می‌توانید تمام قدرت Core i5 یا Core i7، صفحه نمایش 13 اینچی با وضوح بالا و حافظه SSD را با قیمت نسبتاً متوسطی دریافت کنید.

اگر به دنبال لپ تاپ های اپل و دل در این زمینه هستید، اما آن را بسیار گران می‌دانید، MateBook 13 یک انتخاب عالی به عنوان یک لپ تاپ جذاب برای برنامه نویسان در سال 1401 است. همچنین به خاطر اندازه مناسب و وزن سبک حمل این دستگاه بسیار آسان خواهد بود. ولی نمی توان از آن انتظار بیشتر از 8 گیگابایت رم و 2 پورت USB-C را داشت.

7- لپ تاپ MacBook Pro 13-Inch (M1, 2020)

لپ تاپ برنامه نویسی MacBook Pro 13-Inch (M1, 2020)

وزن: 1.4 کیلوگرم

ابعاد: 30.41 × 21.24 × 1.56 سانتی متر

سری پردازنده: (Apple M1 (8-core

کارت گرافیک: Integrated 8-core GPU

ظرفیت حافظه: 8 تا 16 گیگابایت 

اندازه صفحه نمایش: 13.3 اینچ

رزولوشن: 2560 در 1600 پیکسل

نسبت تصویر: 10:16

دقت صفحه نمایش: 4K لمسی

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 256GB – 2TB SSD

قیمت تقریبی: 42 میلیون تومان

یکی دیگر از بهترین لپتاپ های مورد نیاز برنامه نویسان که در مدت زمان کوتاهی توانسته سابقه خوبی را هم برای خود داشته باشد لپ تاپ MacBook Pro 13-inch (M1, 2020) است. به غیر از نداشتن پورت اشکال دیگری نمی توان به این سیستم وارد کرد. این لپ تاپ مانند MacBook Air از یک تراشه M1 اپل برخوردار بوده و با همین خصوصیت سرعت اجرا و کامپایل کدها بالا می‌رود.

عملکرد عالی، عمر باتری زیاد و قابلیت اجرای برنامه‌های iOS در آن باعث شده تا به عنوان لپ تاپ مناسب برنامه نویسی اندروید، لپ تاپ مناسب برای کارهای شبکه و لپ تاپ مناسب برای طراحی سایت معرفی شود.

8- لپ تاپ Dell Inspiron 14 5000

لپ تاپ کدنویسی Dell Inspiron 14 5000

وزن: 1.48 کیلوگرم

ابعاد: 32.4×23.2×1.9 سانتی متر

سری پردازنده: نسل10 Intel Core i5-8265U

کارت گرافیک: NVIDIA GeForceR MX150 2GB GDDR5

ظرفیت حافظه: 8 گیگابایت 

اندازه صفحه نمایش: 15 اینچ

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 256 GB SSD

قیمت تقریبی: 31 میلیون تومان

لپ تاپ Dell Inspiron 14 5000 یکی دیگر از بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی است که قیمت فوق العاده به صرفه ای نسبت به رقبای خود دارد. متأسفانه اگر پردازنده آن را به i7 ارتقا دهیم هارد SSD به اندازه 128 کم می‌شود. همچنین برای کار با نرم افزارهای سه بعدی قدرت زیادی ندارد. 

ولی در عوض صفحه نمایش بسیار عالی، وضوح تصویر Full HD ، حافظه ذخیره سازی سریع و پردازنده چهار هسته‌ای آن تمام این معایب را کمرنگ می‌کند. شما به کمک سخت افزار قوی این دستگاه قادر به اجرای هر دستوری هستید. این سیستم را می‌توان یکی از لپ تاپ های ارزان برای برنامه نویسی نیز به حساب آورد.

9- لپ تاپ Microsoft Surface Laptop 3

لپ تاپ برنامه نویسی Microsoft Surface Laptop 3

وزن: ۱.۲۸۸ کیلوگرم

ابعاد: ۳۰۸x۲۲۳x۱۴.۵  میلیمتر

سری پردازنده: Quad-core ۱۰th ۱۰۶۵G۷

کارت گرافیک: AMD Radeon RX Vega 11

سازنده پردازنده گرافیکی: Intel

سری پردازنده: Core i7

ظرفیت حافظه: 16 گیگابایت 

نوع حافظه RAM : DDR4

اندازه صفحه نمایش: 13.5 اینچ

 رزولوشن: 2256 در 1504 پیکسل

عمر باتری: 11.5 ساعت

نسبت تصویر: 2:3

میزان حافظه ذخیره‌سازی: TB SSD1

قیمت تقریبی: 35 میلیون تومان

یکی دیگر از بهترین لپ تاپ های مخصوص برنامه نویسی که توسط مایکروسافت به بازار عرضه شد و برای افرادی که روی برنامه های ویندوز 10 کار می‌کنند، می‌توان لپ تاپ Microsoft Surface Laptop 3 را معرفی کرد. شما با خرید این سیستم دیگر نگران عمر باتری نخواهید بود. حتی قادرید طبق سلیقه و نیاز خود از بین پردازنده Intel یا AMD یکی را انتخاب کنید.

با اجرای سیستم عامل این دستگاه شما یک برنامه ویندوز بی نقص را مشاهده می‌کنید. درست است که می‌توان آن را جز یکی از لپ تاپ های ارزان برای برنامه نویسی به حساب آورد ولی نباید فراموش کنید که گزینه Thunderbolt 3 در آن وجود ندارد و پورت های بسیار کمی را به نسبت اندازه خود ساپورت می‌کند.

10- لپ تاپ HP Envy 13

لپ تاپ HP Envy 13 برای برنامه نویسی

وزن: ۱.۳۶ کیلوگرم

ابعاد: ۱۲.۹ × ۲۲۶ × ۳۲۶ 19.5 میلیمتر

پردازنده (CPU): Intel Core i5 

کارت گرافیک: Intel UHD Graphics 620

اندازه صفحه نمایش: 13 اینچ

صفحه نمایش: FHD 1920×1080

سیستم عامل: Windows 10 Home 64

میزان حافظه رم: 8 گیگا بایت

نوع حافظه RAM : DDR3

قیمت تقریبی: 30 میلیون تومان

لپ تاپ HP Envy 13 یکی از لپ تاپ های مخصوص برنامه نویسی با طراحی شیک و قابل اعتماد که در اندازه و وزن کم توانسته یکی از محبوبترین لپ تاپ ها را به خود اختصاص دهد. این دستگاه با وجود نمایشگر لمسی کیفیت بالا و قدرتمند، ظاهر حرفه‌ای و همچنین صفحه کلید فوق العاده در بین کاربران شهرت ویژه پیدا کرده است تا جایی که نداشتن قابلیت اجرای K4 از معایب بارز آن محسوب نمی شود.

بدنه فلزی و لوکس این لپ تاپ با تغییراتی که در آن به وجود آورده باعث شده تا حس زیبایی را به بینندگان خود القا کند. شما دیگر نباید نگران لکه و ضربات اثر انگشت خود روی این سیستم باشید. اشخاصی که در این حیطه فعالیت دارند لپ تاپ HP Envy 13 را با لقب “Envy” به معنی حسادت می‌شناسند!

11- لپ تاپ Google Pixelbook Go

لپ تاپ Google Pixelbook Go برای کدنویسی

وزن: 1.61 کیلوگرم

ابعاد: 311.0 × 206.3 × 13.4 میلی‌متر

پردازنده: Core i7

کارت گرافیک: Intel UHD Graphics 615

حافظه رم: 8 گیگابایت 

نوع حافظه‌ی ذخیره‌سازی: SSD

اندازه صفحه نمایش: 13.3 اینچ

رزولوشن: 1920 در 1080 پیکسل

حجم باتری: ظرفیت 47 وات ساعت

دقت صفحه نمایش: صفحه لمسی K LCD4

میزان حافظه ذخیره‌سازی: GB – 256GB Emmc 128

قیمت تقریبی: 26 میلیون تومان

یکی دیگر از بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی لپ تاپ Google Pixelbook Go است توسعه دهندگان اندروید، تنها انتخابی که برای یکپارچه کردن سرو گوگل و نرم افزارها در نظر می‌گیرند لپ تاپ های Chromebook است؛ زیرا پشتیبانی در آن ها به طور کامل و دقیق است. این دستگاهها با عمر باتری بالا و کیبورد بی صدا و شگفت انگیز رقابت بزرگی را در بین تولید کنندگان لپ تاپ ها به وجود آورده اند. از معایب بارز این سیستم می‌توان به نداشتن قیمت گذاری خوب و عدم امکان ورود به سیستم بیومتریک اشاره کرد.

سخن پایانی

طی توضیحاتی که در این مقاله عنوان شد سعی کردیم به طور مفصل و شفاف در مورد انتخاب و خرید بهترین لپ تاپ برنامه نویسی شما را راهنمایی کنیم. این نکته را فراموش نکنید که برای هر کاری داشتن یک پردازنده قوی با مشخصات بالا لازم نیست. پس بهتر است قبل از هر کاری هدف خود را مشخص کرده و بعد اقدام به خرید کنید. به شما توصیه می‌کنیم به سراغ لپ تاپ های ارزان برای برنامه نویسی نروید و چیزی را تهیه نکنید که بعداً باز مجبور به هزینه کردن شوید.

نظر شما درباره بهترین لپ تاپ های مخصوص برنامه نویسی چیست؟ یک لپ تاپ خوب برای برنامه نویسان چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ شما می توانید نظرات خود را با ما و دیگر خوانندگان تکنوسان مگ در بخش دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا