کامپیوتر و لپ تاپ

با بهترین کیبورد های بی سیم (وایرلس) 2023 آشنا شوید!

بدون شک کیبورد ها یکی از اصلی ترین لوازم جانبی کامپیوتر محسوب می شوند و بدون آن ها دسترسی و کنترل بخش های زیادی از سیستم بسیار سخت و گاها غیر ممکن خواهد شد. با فراگیر شدن تلویزیون های هوشمند، اندروید باکس ها و… در بین انواع کیبورد ها، کیبورد های بی سیم همواره طرفداران زیادی پیدا کرده اند و روز به روز شاهد طراحی های جدیدی برای بهترین کیبورد های بی سیم بازار هستیم.

کیبورد های بی سیم در هر شرایطی در دسترس شما قرار می گیرند، به راحتی به هر وسیله ای متصل می شوند و اتصالات سیمی دست و پا گیر را از جلوی چشم شما دور می کنند. در این مقاله بهترین کیبورد های بی سیم بازار را به شما معرفی می کنیم و هر کدام را بررسی می کنیم تا ببینیم کدام کیبورد بی سیم برای کاربری تان مناسب است. اگر قصد خرید کیبورد بی سیم دارید، با تکنوسان مگ همراه باشید.

بهترین کیبوردهای بی سیم 2021

چرا به کیبورد بی سیم نیاز داریم؟

کیبورد بی سیم می تواند کاربرد های زیادی داشته باشد و در شرایط زیادی مورد استفاده قرار گیرد. فرض کنید در هنگام تماشای فیلم با کامپیوتر یا لپ تاپ تان فاصله زیادی دارید و نمی توانید به کیبورد سیمی دسترسی داشته باشید؛ در این شرایط باید برای کنترل سیستم هر بار از جای خود بلند شوید، در حالی که به وسیله یک کیبورد بی سیم به راحتی می توانید تنظیمات مورد نظرتان را اعمال کنید.

بهترین کیبورد بی سیم برای لپ تاپ

در هنگام کار با تلویزیون هوشمند، اندروید باکس، لپ تاپ و حتی کامپیوتر وجود یک کیبورد بی سیم خوب می تواند سطح بسیار بالاتری از تجربه کاربری را در اختیار تان بگذارد. بهترین کیبورد های بی سیم از یک تاچ پد هم استفاده می کنند تا نیازی به تهیه موس بی سیم به صورت جداگانه نداشته باشید. کیبورد های بی سیم می توانند حتی به تبلت تان هم متصل شوند و عملیات تایپ یا وب گردی را ساده تر از همیشه کنند.

بهترین کیبورد های بی سیم

همانطور که میدانید، صفحه کلیدهای بی سیم در انواع مختلفی تولید می شوند و از چند صد هزار تومان تا چند میلیون تومان می توانید آن ها را خریداری کنید. برای اینکار می توانید از راهنمای خرید بهترین کیبورد برای کامپیوتر استفاده کنید تا با آگاهی و شناخت کامل، انتخابی درست داشته باشید. اولین فاکتوری که در هنگام خرید کیبورد بی سیم باید به آن توجه داشته باشید، در نظر گرفتن نوع کاربری و سطح انتظارتان از کیبورد است. بعضی از بهترین کیبورد های وایرلس برای کاربری گیمینگ طراحی شده اند در حالی که برخی دیگر برای امور مالتی مدیا مناسب هستند. در این شرایط با انتخاب محصول مورد نظر می توانید انتخاب بهتری داشته باشید. در ادامه لیستی از بهترین کیبورد بی سیم های موجود در بازار ایران را معرفی می کنیم.

کیبورد بی سیم ریزر BlackWidow V3 Pro Wireless؛ بهترین کیبورد وایرلس گیمینگبهترین کیبورد بی سیم با نور پس زمینه

هر کجا که حرف بهترین های گیمینگ در میان باشد، بدون شک اسم ریزر را هم در آنجا می شنوید. کیبورد بی سیم Razer BlackWidow V3 Pro Wireless نیز یکی از حرفه ای ترین و البته گران ترین کیبورد های بی سیم بازار است. این کیبورد با سوئیچ های مکانیکال طراحی شده و دارای یک استند دست به منظور جلوگیری از خستگی مچ دست می باشد.

پنل نورپردازی RGB در این کیبورد به خوبی در زیر کلید ها قرار گرفته و به کمک نرم افزار مخصوص ریزر می توانید به صورت کامل آن را شخصی سازی کرده یا با دیگر تجهیزات RGB دیگر ست کنید. ویژگی مهم این کیبورد، بهره مندی از اتصال 3 گانه است؛ ریزر بلک ویدو 3 می تواند به صورت سیمی، از طریق بلوتوث و از طریق دانگل USB به سیستم تان متصل شود. بدین ترتیب نگرانی بابت نحوه اتصال نخواهید داشت و می توانید با توجه به شرایط، نوع کانکشن را انتخاب کنید.

مشخصات صفحه کلید وایرلس ریزر BlackWidow V3 Pro:

  • نوع اتصال: بلوتوث، دانگل USB و سیمی
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • فرکانس دانگل بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
  • میانگین عمر باتری: 192 ساعت

کیبورد Corsair K83 Wireless؛ مناسب برای هر نوع کاربری

کیبورد بی سیم کوراسیر

یکی دیگر از برندهای مطرح در تولید بهترین کیبورد های بی سیم، برند کورسیر است که توانسته با در نظر گرفتن تجربه کاربری و همچنین طراحی بسیار ظریف، در لیست بهترین کیبوردهای بی سیم قرار گیرد. کیبورد مدل Corsair K83 Wireless با بهره گیری از فناوری وایرلس، طراحی جذاب، وزن مناسب و بسیاری دیگر از ویژگی های چشمگیر، توانسته است رضایت کاربران زیادی را به دست آورد. یکی از جذابیت های بصری این کیبورد ، وجود تاچ پد دایره ای شکل است که جهت اجرای سریع و آسان دستورات برای شما ایجاد شده است.

از کیبورد Corsair K83 Wireless می توانید برای کاربری های اداری، گیمینگ، برنامه نویسی و … استفاده کنید. این کیبورد با قابلیت های بی نظیر خود می تواند هر گونه نیاز شما را از یک کیبورد عالی، برطرف کند. شما می توانید با اتصال این کیبورد به رایانه یا تلویزیون هوشمند خود، از راه دور توسط اتصال وایرلس به دستگاه مورد نظر دستور دهید و از این اتصال بی سیم لذت ببرید. بدون شک، صفحه کلید Corsair K83 Wireless، یکی از بهترین انتخاب هایی است که می توانید برای تهیه بهترین کیبورد بی سیم داشته باشید.

مشخصات صفحه کلید وایرلس ریزر Corsair K83 Wireless:

  • نوع اتصال: بی سیم، بلوتوث
  • تعداد کلید: 77 کلید
  • فرکانس دانگل بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
  • میانگین عمر باتری: 40 ساعت

کیبورد بی سیم اپل Magic Keyboard؛ طراحی به سبک اپل برای آی مکبهترین کیبورد بی سیم برای اندروید باکس

مجیک کیبورد اپل را می توان انقلابی در طراحی کیبورد های بی سیم دانست. اپل با به کارگیری زبان طراحی همیشگی خود، یک محصول کلاسیک و در عین حال جذاب را ارائه داده که نظر هر کاربری را جلب می کند. این کیبورد در 2 مدل با تاچ آیدی و بدون تاچ آیدی در بازار یافت می شود که مدل تاچ ای دی دار حدود 50 دلار گران تر خواهد بود. این کیبورد تنها با سیستم عامل مک سازگار است و متاسفانه امکان اتصال آن به ویندوز وجود ندارد.

طراحی باریک مجیک کیبورد اپل موجب شده چینش کلید ها به زیباترین صورت ممکن انجام شود و حس خوبی هنگام تایپ داشته باشید. البته شاید این طراحی برای فعالیت هایی مانند گیمینگ مناسب نباشد و نتواند نیاز گیمر ها را برطرف کند. با این حال Apple Magic Keyboard یکی از بهترین کیبورد های وایرلس موجود در بازار محسوب می شود.

مشخصات صفحه کلید وایرلس اپل Magic Keyboard:

  • نوع اتصال: بی سیم
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • سازگار با: Mac OS X v10.11 or later
  • تعداد کلید: 109 عدد
  • نحوه شارژ: با کابل لایتنینگ

کیبورد مایکروسافت Surface Keyboard؛ ساده و کلاسیک برای سیستم های ویندوزیبهترین کیبورد بی سیم تاچ پد دار

اگر به کیبورد های خاص و ارگونومیک علاقه دارید، بدون شک با کیبورد های مایکروسافت روبه رو شده اید. مایکروسافت همواره تلاش می کند با گسترده نگه داشتن کیبورد هایش انتخاب های زیادی برای کاربران داشته باشد. سرفیس کیبورد مایکروسافت برخلاف کیبورد های ارگونومیک این کمپانی به صورت ساده و کلاسیک طراحی شده و قدرت طراحی مدرن مایکروسافت را به رخ می کشد.

این کیبورد به صورت بی سیم طراحی شده و می تواند در محدوده 15 متری نیز متصل بماند. طبق ادعای مایکروسافت کلید های این کیبورد می توانند تا 5 میلیون بار ضربه را دوام بیاورند، عمر باتری این کیبورد نیز 12 ماه تخمین زده شده که عدد بی نظیری بنظر می رسد. ویژگی مهم مایکروسافت سرفیس کیبورد در بخش اتصالات، پشتیبانی از رمزگذاری AES در هنگام اتصال است که امنیت سیستم را در بالاترین سطح نگه می دارد. با توجه به نکات ذکر شده، سرفیس کیبورد را می تواند جزء بهترین کیبورد های وایرلس دانست.

مشخصات صفحه کلید وایرلس مایکروسافت Surface Keyboard:

  • نوع اتصال: بی سیم
  • محدوده عملکرد: 15 متر در فضای باز و 7 متر در دفاتر بسته
  • فرکانس دانگل بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
  • عمر کلید ها: 5 میلیون کلیک
  • میانگین عمر باتری: 12 ماه

کیبورد وایرلس Redragon K596 Vishnu؛ کاربردی و حرفه ای برای گیمینگ

بهترین کیبورد وایرلس ردراگون برند ردراگون از اسم های آشنا در صنعت بازی است که تجهیزات گیمینگ زیادی برای رفاه کاربران ایجاد می کند، این بار با کیبورد وایرلس مدل K596 Vishnu و فناوری وایرلس 2.4 به همراه نورپردازی RGB، توانسته یکی از بهترین کیبوردهای بی سیم موجود در بازار را تولید کند. این صفحه کلید که یکی از بهترین کیبوردهای گیمینگ نیز به شمار می رود، با استفاده از کلیدهای ماکرو و رسانه‌ ای و دکمه‌ های تنظیم صدا به شما در پیش بردن کارها سرعت می بخشد. از ویژگی های خوب کیبورد Redragon K596 Vishnu، وجود تکیه گاه مچ است که باعث می شود در استفاده های طولانی مدت، در قسمت مچ و آرنج دستانتان احساس خستگی و درد نداشته باشید. از طرف دیگر، به لطف سوئیچ های خطی این کیبورد بی سیم، احساس بسیار خوبی هنگام تایپ و بازی کردن خواهید داشت.  همچنین با وجود نورپردازی آر جی بی، فضای بسیار جذابی را هنگام کار با کیبورد ردراگون K596 Vishnu، تجربه خواهید کرد.

مشخصات صفحه کلید وایرلس ریزر Redragon K596 Vishnu:

  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • تعداد کلید: 92 کلید
  • فرکانس دانگل بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
  • تعداد کلید ماکرو: 5 کلید
  • نورپردازی: RGB

کیبورد بی سیم Logitech K480 Black، بهترین کیبورد بی سیم برای تبلت

یکی دیگر از بهترین کیبورد های وایرلس بازار، کیبورد لاجیتک K480 Black می باشد که با طراحی مینیمال و جذاب ویژگی های خاص زیادی ارائه می کند. این کیبورد ابعادی کوچک دارد و به راحتی قابل حمل می باشد، کلید های آن نیز با وجود اندازه کوچک فاصله مناسبی از یکدیگر دارند و به راحتی می توانید به عمل تایپ بپردازید. کیبورد بی سیم Logitech K480 Black یک کیبورد چند منظوره است که می تواند به سه دستگاه هوشمند مختلف متصل شود.

این کیبورد با سیستم عامل های ویندوز، مک، اندروید و iOS سازگار است و دارای یک شیار قرارگیری برای تبلت ها و گوشی های هوشمند می باشد. به کمک این شیار می توانید گوشی یا تبلت را به صورت استند درون آن قرار دهید و به تایپ بپردازید. این کیبورد با استفاده از بلوتوث به دستگاه های مختلف متصل می شود و با فشار دادن یک دکمه می توانید بین آنها جابجا شوید. Logitech K480 Black دارای طراحی ارگونومیک و کلید های با کیفیت است که حس خوبی را در حین تایپ ایجاد می کنند. این کیبورد همچنین دارای باتری قابل تعویض است که می تواند تا دو سال عمر داشته باشد.

مشخصات صفحه کلید وایرلس لاجیتک K480 Black:

  • نوع اتصال: بی سیم
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • نور پس زمینه: ندارد
  • نحوه شارژ: کابل USB
  • سازگار با: ویندوز، اندروید، iOS و…

کیبورد بی‌ سیم لاجیتک CRAFT؛ بهترین کیبورد بیسیم برای میز کار بهترین کیبورد بی سیم حرفه ای

برند لاجیتک یکی از قدیمی ترین تولید کنندگان موس و کیبورد است و هنوز هم با طراحی های متفاوتش سهم مناسبی از بازار این حوزه را در اختیار دارد. کیبورد بی سیم Logitech CRAFT را شاید بتوان یکی از گران قیمت ترین کیبورد های این کمپانی دانست. این کیبورد علی رغم قیمت بالا، انقلابی در طراحی و دیزاین محسوب شده و جز بهترین کیبورد برای تایپسیت ها به شمار می رود. لاجیتک کرفت با طراحی تخت خود ظاهری زیبا به میز کار تان می بخشد و زیبایی میز را در اوج سادگی حفظ می کند. تمامی کلید های این کیبورد به یک شیار دایره ای مجهز شده اند تا پیدا کردن کلید ها و نشستن انگشتان بر روی آن ها به سادگی انجام شود. بیرون زدگی کلید ها موجب کم شدن صدای تایپ و زیبایی هرچه بیشتر این کیبورد شده است.

مهم ترین ویژگی این کیبورد، بهره مندی از یک تاچ بار استوانه ای در گوشه سمت چپ آن است. این تاچ بار لیستی بی انتها از میان بر ها را به صورت لمسی در اختیارتان می گذارد؛ به کمک آن می توانید موسیقی را عوض کنید، بین اپلیکیشن ها سوئیچ کنید، اندازه قلم فتوشاپ را تغییر دهید و… . این تاچ بار یکی از بهترین ابزار ها برای طراحی در اپلیکیشن هایی مانند لایت روم، فتوشاپ و … می باشد و با بهره مندی از پروفایل های آماده بسیاری از کار ها را ساده تر می کند.

مشخصات صفحه کلید وایرلس لاجیتک CRAFT:

  • نوع اتصال: بی سیم
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • نور پس زمینه: دارد
  • نحوه شارژ: کابل USB
  • سازگار با: ویندوز، مک و …

کیبورد بی سیم آی کلیور BK05؛ بهترین کیبورد بی سیم برای لپ تاپ

شاید بتوان iClever BK05 را عجیب ترین کیبورد این لیست دانست؛ این کیبورد بی سیم با قابلیت تا شدن عرضه می شود و می توانید آن را از 2 جهت جمع کنید. جمع شدن این کیبورد از طریق 2 عدد لولای فلزی مقاوم انجام می شود، این ویژگی موجب شده BK05 یکی از بهترین کیبورد های بی سیم لپ تاپ محسوب شود و بتوانید به سادگی آن را در کیف لپ تاپ قرار دهید.

بدنه کیبورد از جنس آلومینیوم ساخته شده و نهایت مقاومت را در کنار وزن کم به ارمغان می آورد. اتصال این کیبورد از طریق بلوتوث 5.1 انجام می شود و می توانید در محدوده 10 متری از آن استفاده کنید. نور پس زمینه نیز قابلیت تنظیم در 3 طیف آبی، قرمز و سبز را خواهد داشت و تایپ کردن در محیط های تاریک نیز به سادگی انجام می شود. قابلیت جمع شدن، نورپردازی و ارگونومی خاص موجب شده این محصول یکی از بهترین کیبورد های وایرلس بازار محسوب شود.

مشخصات صفحه کلید وایرلس آی کلیور BK05:

  • نوع اتصال: بی سیم
  • نسخه بلوتوث: 5.1
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • عمر کلید ها: 3 میلیون کلیک
  • نور پس زمینه: دارد
  • نحوه شارژ: کابل USB
  • سازگار با: ویندوز، مک و …

کیبورد بلوتوثی تسکو TKM7320B؛ بهترین کیبورد بی سیم برای اندروید باکس

آخرین مورد در لیست بهترین کیبورد های بی سیم متعلق به برند تسکو است. برند ایرانی تسکو، همیشه با عرضه محصولات اقتصادی و با کیفیتش ثابت کرده می تواند به خوبی در زمینه لوازم جانبی کامپیوتر و گوشی حرف هایی برای گفتن داشته باشد. کیبورد بلوتوث TSCO TKM7320B که یکی از بهترین کیبوردهای تسکو است؛ می تواند بهترین انتخاب برای تلویزیون هوشمند، اندروید باکس و به طور کلی اندروید TV باشد. تسکو علاوه بر کلید های اصلی کیبورد، یک تاچ پد خازنی را جایگزین Numpad کرده تا در هنگام اتصال، نیازی به موس نداشته باشید. 

طراحی کلید ها با برجستگی کم تایپ کردن در این کیبورد را لذت بخش تر از همیشه کرده است، عمر کلید ها نیز 1 میلیون کلیک تخمین زده شده که عدد مناسبی بنظر می رسد. این کیبورد از طریق بلوتوث 3.0 یا دانگل 2.4 گیگاهرتز به لپ تاپ، کامپیوتر و … متصل می شود و پس از آن می تواند تا 10 متر برد مفید داشته باشد. تامین انرژی نیز در این کیبورد توسط 2 عدد باتری نیم قلمی (AAA) انجام می شود که با توجه به مصرف بهینه می توان انتظار شارژدهی مناسبی از آن داشت. تسکو همچنین از حروف فارسی چاپ شده بر روی TKM7320B استفاده کرده تا نیازی به استفاده از برچسب حروف به صورت جداگانه نداشته باشید.

سوالات متداول در مورد کیبورد بی سیم

چگونه کیبورد بی سیم را به کامپیوتر و لپ تاپ متصل کنیم؟

برای اتصال کیبورد های بلوتوثی به کامپیوتر به دانگل بلوتوث نیاز دارید اما لپ تاپ به دلیل دارا بودن بلوتوث داخلی به سادگی به این کیبورد ها متصل می شود. کیبورد های بی سیم نیز به همراه یک دانگل USB ارائه می شوند و تنها کافی است دانگل را به لپ تاپ یا کامپیوتر متصل کنید و کیبورد را روشن کنید.

باتری کیبورد بی سیم چقدر دوام می آورد؟

این موضوع تا حد زیادی به بهینه بودن کیبورد بستگی دارد اما بهترین کیبورد های بی سیم می توانند تا چندین ماه استفاده عادی هم شارژدهی داشته باشند. معمولا کیبورد های بلوتوثی شارژدهی کمتری نسبت به کیبوردهای بی سیم با دانگل دارند.

کدام کیبورد بی سیم را بخریم؟

پاسخ به این سوال تا حد زیادی به سطح نیاز های تان بستگی دارد اما انتخاب یک برند خوب هیچگاه شما را نا امید نمی کند؛ از بهترین برند های کیبورد بی سیم می توان به ریزر، لاجیتک، اپل، مایکروسافت، رپو و … اشاره کرد. 

سخن نهایی

کیبورد بی سیم تلویزیون هوشمند

در این مقاله لیستی از بهترین کیبورد های بی سیم بازار را معرفی و بررسی کردیم؛ به طور کلی انتخاب این کیبورد ها به دلیل قیمت بالا شاید برای همه مناسب نباشد. اگر از کیبورد تنها برای امور ساده مثل تایپ کردن آن هم به صورت کوتاه مدت استفاده می کنید، انتخاب کیبورد ارزان هم می تواند برای تان کافی باشد. اما بهترین کیبورد های بلوتوث به دلیل ارگونومیک خاص و پتانسیل بالا، تجربه کاربری بهتری را به شما القا خواهند کرد و بدون شک ارزش هزینه بالا را خواهند داشت. بنظر شما بهترین کیبورد وایرلس بازار کدام است و آیا فکر می کنید با در نظر گرفتن شرایط دلاری، انتخاب کیبورد بی سیم حرفه ای منطقی است؟ نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران تکنوسان مگ به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا