در چند سال اخیر و به دلیل استفاده از اپلیکیشن های مختلف، استفاده از گوشی حتی به پشت فرمان خودرو ها هم رسیده است. استفاده از اپلیکیشن های مسیریابی، عوض کردن موزیک و … سبب شده است بسیاری از ما هنگام رانندگی نیز به گوشی خود نیاز داشته باشیم. اما در دست گرفتن گوشی در این شرایط می تواند به راحتی باعث از دست رفتن تمرکز هنگام رانندگی و بروز حوادث جبران ناپذیری شود. اینجا بود که هولدر های گوشی و نگهدارنده های موبایل پدیدار شدند و توانستند استفاده از گوشی هوشمند در هنگام رانندگی را ساده تر کنند.
هولدر های موبایل می توانند برای نگه داشتن موبایل در خودرو، شارژ گوشی و … مورد استفاده قرار گیرند؛ به کمک این وسیله های کوچک می توانید تمام اعلان ها و پیام های خود را در هنگام رانندگی بر روی گوشی خود مشاهده کنید. در مقاله راهنمای خرید هولدر موبایل، ابتدا در مورد این وسیله های دوست داشتنی و کاربردی صحبت می کنیم و سپس بهترین هولدر های موبایل موجود در بازار را به شما همراهان گرامی معرفی می کنیم. اگر قصد خرید هولدر گوشی را دارید با تکنوسان مگ همراه باشید.
فهرست مطالب
راهنمای خرید هولدر موبایل
همه گیر شدن استفاده از هولدر های موبایل موجب شده بزرگترین شرکت های لوازم جانبی گوشی دست به طراحی های نوآورانه برای این محصول بزنند. از این رو می توانید انواع مختلفی از هولدر های موبایل را در بازار بیابید. از پرطرفدارترین دسته بندی های هولدر نگهدارنده موبایل می توان به هولدر های دریچه ای، هولدر های مگنتی، هولدر های شارژ بی سیم و … اشاره کرد. در ادامه برخی از این محصولات را با هم بررسی می کنیم تا انتخاب بهتری در هنگام خرید داشته باشید.
هولدر موبایل مکنده
شاید پر استفاده ترین نوع هولدر ها، هولدر های مکنده باشند. این هولدر ها از یک پایه مکنده بهره می برند که به راحتی اتصال آن ها را به محیط های مختلف امکان پذیر می کند. معمولا هولدر های مکنده بر روی داشبورد و یا شیشه خودرو قرار می گیرند تا بهترین کارایی را داشته باشند. با این وجود خاصیت مکنده این محصولات معمولا پس از گذشت مدتی از بین می رود و دیگر نمی توانید انتظار کارایی اولیه را از آن ها داشته باشید. با این وجود پایین بودن قیمت این هولدر ها و امکان اتصال به نقاط مختلف خودرو، طرفداران آن را زیاد کرده است.
هولدر موبایل دریچه ای
هولدر های دریچه ای نوع دیگری از هولدر ها هستند که در چند سال اخیر بسیار محبوب شده اند. محل قرار گیری این هولدر ها بر روی دریچه کولر می باشد؛ این محل قرار گیری موجب می شود دیگر فضای داشبورد خودرو اشغال نشده و یا دید تان به جاده به دلیل نصب بر روی شیشه محدود نشود. همچنین هولدر های دریچه ای استحکام قابل قبولی دارند و به راحتی جدا نمی شوند در حالی که محدودیت های هولدر های چسبی را به همراه ندارند. البته روشن کردن کولر یا بخاری خودرو موجب می شود تا گوشی نیز تحت تاثیر جریان هوا قرار بگیرد، با این وجود می توانید دریچه ای که به گوشی اختصاص داده اید را ببندید و نگران آسیب رسیدن به گوشی نباشید.
هولدر موبایل چسبی
هولدر های چسبی از لحاظ ظاهری و محل قرار گیری شباهت زیادی به مدل های مکنده دارند با این تفاوت که به دلیل استفاده از چسب قدرتمند در این محصولات، امکان جدا شدن به حداقل می رسد. با این وجود استفاده از چسب، عوض کردن جا و یا جدا کردن هولدر را بسیار سخت می کند و به طور کلی تنها یک بار می توانید این هولدر ها را به خودرو متصل کنید. از سوی دیگر امکان دارد پس از جداسازی، اثراتی از چسب هولدر بر روی شیشه خودرو باقی بماند.
هولدر های مگنتی
به طور کلی هولدر مگنتی جذاب ترین نوع هولدر ها هستند و می توانند جزء بهترین نوع هولدر های موبایل باشند. این هولدر ها از یک پد مغناطیسی بهره می برند در حالی که یک پد فلزی چسبی به همراه آن ها برای اتصال بر روی قاب گوشی عرضه می شود. در این حالت به سادگی می توانید گوشی را بر روی هولدر قرار دهید یا آن را جدا کنید. این هولدر ها در هر سه نوع مکنده، دریچه ای و چسبی وجود دارند و می توانید بهترین گزینه را با در نظر گرفتن شرایط خود انتخاب کنید.
هولدر های وایرلس شارژ
به طور کلی بیشتر هولدر ها در بخش پایینی از یک شیار بهره می برند تا بتوانید کابل شارژ را به پورت شارژ گوشی متصل کنید، اما بعضی از بهترین هولدر های بازار، از قابلیت شارژ وایرلس بهره می برند و می توانید گوشی خود را در هنگام قرار دادن بر روی آن به صورت بی سیم شارژ کنید. هولدر های شارژ وایرلس از یک پد شارژ بی سیم بر روی محل قرار گیری گوشی بهره می برند و به وسیله یک کابل به شارژر فندکی خودرو و یا پورت USB متصل می شوند. به دلیل قیمت بالای این فناوری، شارژ وایرلس تنها در بهترین هولدر های موبایل قابل مشاهده می باشد.
بهترین جای نصب هولدر ماشین کجاست؟
این مورد یک موضوع سلیقه ای است و به نوع کاربری تان از گوشی و یا نوع خودرو بستگی دارد. به طور کلی رایج ترین محل قرار دادن هولدر موبایل بر روی قسمت مرکزی شیشه یا داشبورد می باشد. در این حالت به راحتی می توانید از گوشی استفاده کنید یا به نمایشگر آن دسترسی داشته باشید. دریچه کولر نیز محل خوبی برای کسانی است که با اشغال شدن فضای داشبورد و شیشه مشکل دارند. اما اگر نمی خواهید گوشی در قسمت مرکزی خودرو قرار بگیرد، بهتر است سمت چپ فرمان را امتحان کنید.
بهترین هولدر های موبایل بازار
تا اینجای مقاله راهنمای خرید هولدر ماشین، با انواع هولدر ها و ویژگی های آن ها آشنا شدیم. همانطور که میدانید برند های زیادی به صورت اختصاصی هولدر ماشین تولید می کنند و هر کدام با نوآوری های خود سعی در جلب توجه طرفداران دارند. این موضوع موجب شده انتخاب گزینه مورد نظر اندکی سخت شود. در ادامه برخی از بهترین هولدر های موبایل را معرفی می کنیم و هرکدام را به صورت اجمالی بررسی می کنیم تا بتوانید گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.
پایه نگهدارنده و شارژر بی سیم انرجیا MagDisc Drive
هولدر Energea MagDisc Drive یکی از بهترین هولدر های موبایل برای کاربران آیفون می باشد. این هولدر مطابق با قابلیت های مگ سیف آیفون طراحی شده و بهترین سازگاری را با آیفون های جدید خواهد داشت. کمپانی انرجیا پایه های این هولدر را به صورت مکنده طراحی کرده و به دلیل طراحی استاندارد، می توانید علاوه بر شیشه خودرو، این وسیله را بر روی میز محل کار یا منزل نیز چفت کنید تا یک استند تلفن همراه داشته باشید. کمپانی سازنده همچنین یک مبدل برای اتصال MagDisc Drive به دریچه کولر نیز در نظر گرفته تا در صورت تمایل بتوانید آن را بر روی کولر نیز نگهداری کنید. پد نگهدارنده با طراحی مناسب خود آسیبی به قاب پشتی گوشی وارد نمی کند و در عین حال در شدیدترین تکان ها هم نگرانی بابت جدا شدن گوشی نخواهید داشت.
شارژر وایرلس توانایی شارژ گوشی با حداکثر توان 15 وات را داراست که برای شارژ اکثر گوشی ها کافی خواهد بود. این هولدر از طریق یک شارژر فندکی با پشتیبانی از تکنولوژی کوالکام انرژی شارژ وایرلس خود را تامین می کند که در صورت نیاز می توانید از آن به صورت مجزا نیز استفاده کنید. با وجود سازگاری پد شارژ وایرلس با آیفون، امکان استفاده از آن ها در گوشی های اندرویدی نیز وجود دارد و می توانید به سادگی از آن بهره ببرید. این بازوی نگهدارنده امکان چرخش 360 درجه ای گوشی و تنظیم آن در تمامی زوایا را فراهم می کند و به سادگی می توانید آن را تنظیم کنید. به طور کلی اگر با قیمت بالای این محصول مشکل ندارید، هولدر گوشی انرجیا MagDisc Drive یکی از بهترین هولدر های موبایل محسوب می شود.
ویژگی های هولدر Energea MagDisc Drive:
نوع پایه: مکنده و دریچه ای
نوع نگهدارنده گوشی: مگنتی
قابلیت شارژ وایرلس: با توان 15 وات
تنظیم پایه: تا 360 درجه
پایه نگهدارنده گوشی موبایل باسئوس WZHW03
بدون شک کمپانی باسئوس یا بیسوس یکی از محبوب ترین برند های لوازم جانبی موبایل می باشد. پایه نگهدارنده Baseus WZHW03 نیز یکی از محصولات گران قیمت این برند است که با طراحی متفاوت خود می تواند ظاهر زیبایی به فضای داخلی خودرو ببخشد. این هولدر از نوع دریچه ای می باشد و بر روی دریچه کولر یا بخاری ماشین چفت می شود، امکان اتصال این هولدر به کمک پایه مکنده نیز وجود دارد. پد نگهدارنده گوشی نیز از نوع گیره ای است و دارای دو گیره در قسمت های کناری و یک پایه در بخش پایینی است.
این طراحی موجب می شود وزن گوشی موجب چفت شدن گیره های کناری شود و گوشی با بهترین فشار در جای خود قرار گیرد. این هولدر همچنین از یک پد شارژ وایرلس نیز بهره می برد و به سادگی می توانید گوشی متصل شده را با توان 15 وات شارژ کنید. هولدر بیسوس WZHW03 دارای بدنه ای از جنس پلاستیک ABS و فلز است که مقاومت مناسبی در برابر فشار و ضربه دارد، طراحی این محصول موجب شده گوشی های 4 الی 6 اینچی به سادگی بر روی آن قرار بگیرند و بتوانید آن را به صورت 360 درجه در تمامی جهات حرکت دهید.
ویژگی های هولدر Car mount Wireless JN-01:
نوع پایه: دریچه ای + پایه مکنده
نوع نگهدارنده گوشی: گیره ای
قابلیت شارژ وایرلس: با توان 15 وات
تنظیم پایه: تا 360 درجه
پایه نگهدارنده گوشی موبایل شیائومی WCJ02ZM
شیائومی نیز یکی بهترین برند های هولدر گوشی و نگه دارنده موبایل محسوب می شود و می توانید در لیست بلند بالای محصولات این کمپانی، بهترین هولدر های موبایل را بیابید. یکی از جذاب ترینِ این هولدر ها Xiaomi WCJ02ZM می باشد. این هولدر به صورت دریچه ای طراحی شده و امکان اتصال آن در خودرو های مختلف وجود دارد. بخش نگهدارنده گوشی نیز از نوع گیره ای است و به خوبی گوشی را جفت می کند.
نکته جذاب این هولدر در بخش نگهدارنده موبایل، بهره بردن از یک سنسور اینفرارد است؛ این سنسور موجب می شود در صورت نزدیک شدن گوشی بازوهای نگهدارنده باز شوند و در صورت دور شدن دست بازوها چفت شوند. بدین ترتیب هیچ مشکلی برای تعبیه گوشی خود در هنگام رانندگی نخواهید داشت. پد شارژ وایرلس نیز برای این هولدر در نظر گرفته شده و امکان شارژ گوشی های دارای فناوری QI با حداکثر توان 15 وات وجود دارد. وجود پلاستیک ABS در بدنه استحکام بخش های مختلف آن را تضمین می کند و در شدیدترین تکان ها هم شاهد جدا شدن هولدر یا افتادن گوشی نخواهید بود.
ویژگی های هولدر Xiaomi WCJ02ZM:
نوع پایه: دریچه ای + پایه مکنده
نوع نگهدارنده گوشی: گیره ای همراه سنسور اینفرارد
قابلیت شارژ وایرلس: با توان 15 وات
تنظیم پایه: تا 360 درجه
هولدر شارژ بی سیم TSCO THL 1240W
شهرت کمپانی تسکو، بیشتر به دلیل طراحی و تولید اجناس با کیفیت در کنار قیمت های رقابتی می باشد. شارژر فندکی TSCO THL 1240W نیز از این قاعده مستثنی نیست و کارایی یکسان با محصولات بالارده را در کنار قیمتی مقرون به صرفه ارائه می دهد. این وسیله به صورت 2 کاره طراحی شده و امکان نصب آن بر روی دریچه کولر و یا شیشه وجود دارد. بخش نگهدارنده گوشی نیز از نوع بازوهای جاذبه ای است و توسط وزن گوشی، نگه داشتن آن را تضمین می کند. پد نگهدارنده گوشی نیز از نوع سیلیکونی است و از ایجاد خط و خش بر روی قاب گوشی جلوگیری می کند.
نگهدارنده گوشی تسکو مدل 1240W با انواع گوشی در سایز 3 الی 6 اینچ سازگار بوده و از قابلیت چرخش 360 درجه ای برخوردار است؛ این ویژگی امکان قرار دادن آن به صورت عمودی یا افقی را فراهم می کند و می توانید بهترین زاویه را برای گوشی در نظر بگیرید. مهم ترین ویژگی این محصول پشتیبانی از شارژ بی سیم تا حداکثر توان 10 وات است که کارایی و ارزش خرید آن را دو چندان می کند. امکان تنظیم ولتاژ نیز برای این شارژر در نظر گرفته شده و آسیبی به باتری گوشی تان نخواهد رسید.
ویژگی های هولدر TSCO THL 1240W:
نوع پایه: دریچه ای + پایه مکنده
نوع نگهدارنده گوشی: گیره ای از نوع جاذبه ای
قابلیت شارژ وایرلس: با توان 10 وات
تنظیم پایه: تا 360 درجه
هولدر شارژر بی سیم ProOne PHD01
هولدر موبایل پرووان PHD01 یکی از خوش ساخت های این کمپانی محبوب است و می تواند گزینه مناسبی برای استفاده های روزمره باشد. این هولدر به صورت دو حالته بر روی خودرو چفت می شود و می توانید آن را در مکان مورد نظر قرار دهید. پد نگهدارنده به کمک بازوهای جاذبه ای گوشی را جفت می کند و انتظار می رود در تکان های شدید نیز شاهد افتادن گوشی نباشید. این پد قابلیت تنظیم ارتفاع به صورت 180 درجه را دارد و می توانید ارتفاع آن را تا 6 سانتی متر تنظیم کنید. پد شارژ هولدر پرووان PHD01 از نوع PCB می باشد و می تواند دستگاه های دارای این فناوری را با حداکثر توان 10 وات شارژ کند. با در نظر گرفتن این ویژگی ها می توان گفت PHD01 یکی از بهترین هولدر های موبایل موجود در بازار است.
ویژگی های هولدر ProOne PHD01:
نوع پایه: دریچه ای + پایه مکنده
نوع نگهدارنده گوشی: گیره ای از نوع جاذبه ای
قابلیت شارژ وایرلس: با توان 10 وات
تنظیم پایه: تا 180 درجه
هولدر Baseus SUYL-XP
باسئوس را می توان برندی خوش نام دانست که با کیفیت بالای محصولاتش توانسته جایگاه مناسبی در بازار لوازم جانبی موبایل پیدا کند. هولدر ماشین هولدر Baseus SUYL-XP یک هولدر مکنده است که با استفاده از بازو های جاذبه ای گوشی های مختلف را نگهداری می کند. این هولدر می تواند به صورت 360 درجه جابجا شود و بهترین زاویه ممکن را برای نگهداری موبایل فراهم می کند. این هولدر از قابلیت شارژ بی سیم بهره نمی برد اما در زیر آن فضایی در نظر گرفته شده که شارژ به وسیله شارژر فندکی را فراهم می کند. راحتی استفاده و قیمت مناسب موجب شده این محصول به یکی از بهترین هولدر های موبایل موجود در بازار تبدیل شود.
ویژگی های هولدر Baseus SUYL-XP:
نوع پایه: پایه مکنده
نوع نگهدارنده گوشی: گیره ای از نوع جاذبه ای
قابلیت شارژ وایرلس: ندارد
تنظیم پایه: تا 180 درجه
سوالات متداول درباره هولدر گوشی
هولدر گوشی چیست؟
نحوه نصب هولدر موبایل چگونه است؟
آیا هولدر مغناطیسی برای گوشی ضرر دارد؟
سخن پایانی
در مقاله راهنمای خرید هولدر موبایل با انواع هولدر های موبایل آشنا شدید و بهترین هولدر های موجود در بازار را شناختید. در نهایت این شما هستید که باید با توجه به میزان بوده و نیاز تان، هولدر مناسب را انتخاب کنید. به طور کلی اگر استفاده زیادی از هولدر ندارید و تنها برای استفاده های جزئی به آن نیاز دارید، استفاده از مدل های معمولی و چند ده هزار تومانی می تواند برایتان کافی باشند. در غیر این صورت و برای تهیه مدل های دارای شارژ وایرلس و ویژگی های دیگر، باید هزینه های چند صد هزار تومانی را در نظر بگیرید. بنظر شما بهترین هولدر های موبایل کدام اند و آیا استفاده از هولدر موبایل را توصیه می کنید؟ نظرات و تجربیات خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.