موبایل و تبلت

آموزش نصب گلس؛ محافظ صفحه نمایش را چگونه نصب کنیم؟

نمایشگر یک گوشی جزء مهم ترین بخش های آن می باشد و حدود یک سوم از مبلغ کل موبایل را شامل می شود. به همین دلیل محافظت از آن اهمیت زیادی دارد. نصب گلس بر روی گوشی، جزء متداول ترین روش های محافظت از نمایشگر است و از هر گوشی که استفاده می کنید، قطعا به نصب محافظ صفحه نمایش روی آن نیاز خواهید داشت. بسیاری از افراد فرایند نصب گلس را پیچیده می دانند و این کار را به افراد متخصص واگذار می کنند. با این وجود نصب گلس مراحل چندان پیچیده ای ندارد و با کمترین تجربه می توانید خودتان این کار را انجام دهید. در این مقاله قصد داریم آموزش نصب گلس گوشی را به زبان ساده در اختیارتان قرار دهیم تا بتوانید بدون هیچ مشکلی صفحه نمایش خریداری شده را بر روی گوشی خود نصب کنید. اگثر قصد خرید گلس دارید، با تکنوسان مگ همراه باشید.

اموزش نصب گلس روی گوشی

آموزش نصب گلس به زبان ساده

همانطور که گفتیم، نصب گلس بر روی گوشی مراحل چندان پیچیده ای ندارد و تنها با کمی حوصله و دقت می توانید این کار را انجام دهید. اولین نکته ای که برای نصب گلس باید به آن دقت کنید این است که سعی کنید مراحل نصب گلس گوشی را در یک محیط تمیز و عاری از گرد و غبار انجام دهید. آلودگی محیط می تواند بر روی نمایشگر گوشی بنشیند و نتوانید گلس خود را بدون نقص نصب کنید. نکته دوم نوع گلس می باشد، اگر گلسی که استفاده می کنید از چسب قدرتمندی برخوردار نباشد، احتمال جدا شدن گلس از گوشی یا حباب افتادن زیر آن وجود خواهد داشت. در ادامه آموزش نصب گلس بر روی گوشی را در چند مرحله ی ساده در اختیارتان قرار می دهیم.

مرحله اول؛ جدا کردن گلس فعلی

اگر در حال حاضر گوشی تان از گلس بهره نمی برد نیازی به خواندن این قسمت مقاله نیست، اما اگر یک محافظ صفحه نمایش بر روی گوشی شما وجود دارد، نیاز است که ابتدا آن را جدا کنید. برای این کار کافی است به آرامی گوشه های گلس را با ناخون بلند کنید و پس از نفوذ هوا به زیر آن گلس را بردارید.

روش چسباندن گلس روی گوشی

جدا کردن ناگهانی گلس می تواند موجب شکسته شدن آن و ایجاد خط و خش بر روی نمایشگر گوشی شود. همچنین اگر مدت زیادی است که گلس بر روی گوشی باقی مانده این امکان وجود دارد که چسب آن سفت شده باشد و نتوانید به راحتی آن را جدا کنید. در این شرایط نیاز است که با هیتر به گلس حرارت وارد شود تا چسب قابل جدا شدن شود. پیشنهاد می شود این مرحله را به متخصص یا فروشنده های موبایل واگذار کنید. برای دسترسی راحت تر به نمایشگر، حتما قاب یا گارد گوشی را هم جدا کنید.

مرحله دوم؛ تمیز کردن گوشی

روش نصب گلس گوشی در خانه

پس از جدا کردن گلس، نوبت به تمیز کردن نمایشگر گوشی می رسد. این مرحله چندان سخت نیست و تنها کمی دقت و حوصله می طلبد. وجود گرد و غبار بر روی گلس موجب می شود چسب گلس به درستی عمل نکند، بنابراین هر چقدر نمایشگر تمیز تر باشد، چسبیدن گلس ساده تر انجام می شود. برای تمیز کردن نمایشگر گوشی می توانید از اسپری های کلینر یا پاک کننده و پارچه های نرمی مانند پارچه عینک استفاده کنید اما دقت داشته باشید که پارچه باید کاملا تمیز باشد.

آسان ترین روش آموزش نصب گلس

پس از اینکه نمایشگر را با اسپری و پارچه تمیز کردید، می توانید با استفاده از چسب مخصوص و یا چسب شیشه، گرد و غبار های باقی مانده را جدا کنید. برای این کار چسب را بر روی نمایشگر چسبانده و سریعا جدا کنید، این کار را در تمام مساحت نمایشگر انجام دهید تا تمام ذرات از نمایشگر جدا شوند.

مرحله سوم؛ جدا کردن برچسب گلس

آموزش نصب گلس گوشی در خانه

تا اینجا، بیشتر مراحل آموزش نصب گلس را پشت سر گذاشته اید و راه زیادی تا پایان مراحل باقی نمانده است. پس از اینکه نمایشگر را به خوبی تمیز کردید، نوبت به این است که گلس را برای نصب آماده کنید. اگر این فرایند زمان زیادی طول بکشد ممکن است گرد و غبار محیط مجددا بر روی نمایشگر بنشینند پس بهتر است سریعا گلس را آماده نصب کنید. برای جدا کردن برچسب گلس معمولا یک زائده در قسمت کناری محافظ صفحه نمایش در نظر گرفته می شود که با کندن آن برچسب جدا می شود. دقت کنید که پس از جدا کردن برچسب دستتان با چسب گلس برخورد نکند.

مرحله چهارم؛ تنظیم محافظ صفحه نمایش روی گوشی

آموزش نصب گلس موبایل

این مرحله مهم ترین مرحله آموزش نصب گلس است و اگر دقت کافی در آن به خرج ندهید ممکن است کل زحمات شما به هدر برود. قبل از اینکه گلس را بر روی صفحه نمایش قرار دهید، جهت قرار گیری آن را با فاصله کم از نمایشگر مشخص کنید. در گلس هایی که از شیار برای دوربین و ناچ بهره می برند این فرایند ساده تر است و می توانید شیار را بر روی دوربین یا سنسور ها قرار دهید. پس از تنظیم، گلس را از بالا و قسمت دوربین ها به آرامی بر روی نمایشگر رها کنید، دقت کنید که جهت تنظیم شده در هنگام رها کردن به هم نریزد.

مرحله پنجم؛ فیکس کردن گلس بر روی نمایشگر

پس از اینکه گلس به صورت کامل بر روی نمایشگر قرار گرفت با انگشت از قسمت بالایی تا پایین گلس را مانند یک خط صاف فشار دهید تا چسب گلس با نمایشگر فیکس شود. سپس این کار را از وسط به سمت کناره ها انجام دهید. اگر دفعه اول نتوانستید گلس را به خوبی تنظیم کنید نگران نباشید، می توانید آن را به آرامی جدا کرده و پس از تنظیم مجدد دوباره فرایند را طی کنید اما هربار که اینکار را انجام می دهید چسب گلس ضعیف و ضعیف تر می شود.

نصب محافظ صفحه نمایش گوشی

مرحله ششم؛ حذف حباب‎‌ ها

حالا گلس بر روی نمایشگر چسبیده و احتمالا تنها چند حباب کوچک در زیر آن باقی مانده است. برای از بین بردن حباب ها می توانید با استفاده از پارچه عینک و انگشت اشاره حباب ها را به سمت کناره ها هل دهید. برای این کار هر حباب را به آرامی به سمت نزدیکترین کناره گلس فشار دهید و این کار را تا از بین رفتن کامل حباب ها تکرار کنید.

بهترین روش نصب گلس

می توانید از یک کارت عابر بانک هم برای از بین بردن حباب ها کمک بگیرید. پس از اینکه تمام حباب ها از بین رفت، به وسیله پارچه تمام سطح گلس را به آرامی فشار دهید تا چسب به صورت کامل جذب نمایشگر شود و با گذر زمان حبابی به وجود نیاید. پیشنهاد می شود قبل از اینکه گوشی را داخل قاب یا گارد قرار دهید، 1 یا 2 ساعت به آن فرصت دهید تا شاهد به وجود آمدن حباب نباشید.

سخن پایانی

در این مقاله، آموزش نصب گلس گوشی را در اختیارتان قرار دادیم تا بتوانید بدون هیچ مشکلی محافظ صفحه نمایش تان را نصب کنید. همانطور که به آن اشاره کردیم، نوع گلس استفاده شده تاثیر بسیار زیادی در نحوه نصب آن دارد؛ اگر از گلس های ارزان قیمت با چسب ضعیف استفاده کنید، به راحتی شاهد نفوذ حباب به زیر آن و یا جدا شدن گلس با در آوردن قاب خواهید شد.

همچنین اگر قصد خرید گلس دارید، می توانید با مراجعه به مقاله راهنمای خرید عمده گلس اطلاعات کاملی در این مورد کسب کنید. بنظر شما بهترین روش نصب گلس کدام است؟ آیا با استفاده از روش بالا موفق به نصب محافظ صفحه نمایش گوشی تان شدید؟ نظرات و سوالات خود را با ما و دیگر کاربران مجله تکنوسان به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا