سایر

معرفی انواع اسپری رنگ و کاربرد هر کدام

اسپری های رنگ محصولات کاربردی هستند که برای رنگ کردن اشیاء مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. به کمک یک اسپری رنگ به سادگی می توانید لوازم مد نظرتان را به رنگ دلخواه درآورید و آن را شخصی سازی کنید. با این وجود تنوع اسپری رنگ موجود در بازار بسیار زیاد است و بسیاری از کاربران این سوال را مطرح می کنند که کدام اسپری رنگ برای من مناسب تر است؟

به طور کلی هر اسپری برای رنگ زدن لوازم خاصی طراحی شده و برای اینکه بهترین رنگ آمیزی را داشته باشید باید اسپری مناسب کار خود را انتخاب کنید. در این مقاله قصد داریم انواع اسپری رنگ موجود در بازار را معرفی کنیم و کاربرد هرکدام را مورد بررسی قرار دهیم. اگر قصد خرید اسپری رنگ دارید تا انتهای این مقاله همراه تکنوسان مگ باشید.

راهنمای خرید اسپری رنگ

راهنمای خرید اسپری رنگ

همان طوری که مشاهده کردید، امروزه شاهد انواع مختلفی از اسپری رنگ هستیم. به همین دلیل به عنوان راهنمای خرید اسپری رنگ نیاز است تا در وهله اول مشخص کنید که قصد دارید تا چه محیط و سطحی را رنگ آمیزی کنید. سپس باید با توجه به سطح و متریال مورد نظر خود، اقدام به خرید اسپری رنگ کنید.

به عنوان مثال اگر قصد رنگ کردن دیوار را دارید، نیاز است تا به سراغ انواع اسپری رنگ دیوار آمده و از این دسته از محصولات استفاده کنید. پس از آن که متوجه شدید که از چه نوع رنگی باید استفاده کنید، سپس باید برندهای مختلفی که در این زمینه فعالیت دارند را با یکدیگر مقایسه کرده تا در نهایت از بین انواع اسپری رنگ محصول مناسبی را متناسب با نیاز خود خریداری کنید.

نحوه استفاده از اسپری رنگ

یکی دیگر از سوالات مهمی که همواره مطرح می‌شود این است که چگونه می‌توان به شکل درست و اصولی از اسپری رنگ استفاده کرد؟ به منظور پاسخ به این سوال باید گفت که برای رنگ آمیزی سطوح در ابتدا باید به نوع جنس سطح توجه کنید تا بتوانید از اسپری مناسب استفاده کنید.

نحوه استفاده از اسپری رنگ

پس از آن باید سطح را از هر گونه کثیفی و آلودگی پاک کنید؛ اگر کثیفی‌ها بر روی سطح به جا مانده باشد، کیفیت رنگ به شدت پایین می‌آید و نمی‌توانید به درستی از رنگ استفاده کنید.

سپس باید اسپری رنگ را به مدت چند ثانیه تکان دهید تا مواد موجود در قوطی آن به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. پس از انجام این کار باید قوطی رنگ را با فاصله 15 تا 20 سانتی به صورت افقی قرار داده و سپس یک لایه رنگ آمیزی را بر روی سطح انجام دهید. در مرحله بعدی باید اسپری رنگ را به شکل عمودی گرفته و سپس یک لایه دیگر و به شکل عمودی سطح مورد نظر خود را رنگ کنید.

در انتها پیشنهاد می‌شود که پس از تمام شدن کار با اسپری رنگ، آن را به صورت برعکس قرار دهید و سه ثانیه پس از آن، شروع به اسپری کردن رنگ کنید. انجام این کار باعث می‌شود تا فرآیند خالی شدن لوله اسپری به بهترین شکل ممکن انجام شود.

معرفی انواع اسپری رنگ

امروزه شاهد انواع مختلفی از اسپری رنگ هستیم. در این بین نیاز است تا دید کاملی در مورد انواع اسپری رنگ پیدا کرده و با توجه به نیاز خود اقدام به خرید اسپری رنگ مناسب کنید. در همین راستا اگر بخواهیم شما را با انواع اسپری رنگ آشنا کنیم، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

اسپری رنگ چوب

یکی از انواع اسپری رنگ که می‌توانید از آن استفاده کنید، اسپری رنگ چوب است. این دسته از رنگ‌ها به نحوی هستند که می‌توانید به راحتی آن را بر روی سطح مورد نظر خود اسپری کرده و از این طریق به یک روکش صاف و یکنواخت روی سطوح چوبی دست پیدا کنید.

کاربرد اسپری رنگ

از این نوع اسپری رنگ عموما برای رنگ آمیزی مبلمان چوبی، به خصوص محصولات چوبی با طرح‌های پیچیده استفاده می‌شود. البته به منظور استفاده از این نوع اسپری نیاز است تا مثل هر ماده دیگری، پیش از استفاده از رنگ حتما سطح چوبی مورد نظر را آماده سازی کنید تا پس از اسپری، به بهترین شکل ممکن سطح مورد نظر خود را رنگ آمیزی کنید. استفاده از اسپری رنگ چوب به شما کمک می‌کند تا برای رنگ آمیزی محصولات چوبی در زمان خود صرفه جویی کرده و در نهایت سطحی یکدست و یکنواخت را به راحتی رنگ کنید.

اسپری رنگ فلز

در صورتی که قصد رنگ کردن اجسام فلزی دارید، باید از اسری انگ فلز استفاده کنید. به منظور خرید این دسته از محصولات پیشنهاد می‌شود که به سراغ بهترین برند اسپری رنگ فلز آمده و از آن‌ها استفاده کنید.

انواع اسپری رنگ روغنی

از مهم ترین ویژگی این دسته از محصولات می‌توان به امکان قرارگیری بر روی فلز با ظاهری صاف و یکنواخت اشاره کرد. همچنین ویژگی دیگر این نوع رنگ، سرعت بالا خشک شدن است. در شرایطی که علاقه مند هستید تا محصولات فلزی که رنگ کردن آن‌ها با استفاده از قلم مویی بسیار سخت است را متناسب با سلیقه خود رنگ آمیزی کنید، پیشنهاد ما این است که به سراغ این دسته از محصولات آمده و از آن‌ها استفاده کنید.

همچنین به منظور بررسی انواع اسپری رنگ براساس نحوه عملکرد باید گفت که این نوع اسپری رنگ برای کابینت‌ها فلزی گزینه مناسبی است. در چنین شرایطی اگر قصد دارید تا کابینت‌های کهنه و رنگ و رو رفته را زیبا و خاص کنید، پیشنهاد می‌شود که حتما از اسپری رنگ برای فلز استفاده کنید.

اسپری رنگ نسوز

انواع اسپری رنگ براساس نحوه عملکرد

اسپری رنگ نسوز یکی دیگر از انواع اسپری رنگ است. از این نوع اسپری معمولا در فضاهای صنعتی و در مقیاس بزرگ استفاده می‌شود. ساختمان ها، تأسیسات عمومی و… از مهم ترین مکان‌هایی هستند که می‌توانید از این نوع اسپری در آن استفاده کنید. البته لازم به ذکر است که از این نوع اسپری می‌توان در پروژه‌های کوچک تر نیز استفاده کرد.

اسپری رنگ Flat

از دیگر انواع اسپری رنگ که مکاربرد های زیادی دارد، می‌توان به اسپری Flat اشاره کرد. مهم ترین ویژگی این دسته از اسپری آن است که بر روی سطوح کاملاً مات به نظر می‌رسد و براقیت کمی دارد. اسپری رنگ برند دوپلی کالر در این طبقه بندی محصولات مختلفی را تولید کرده است.

اسپری رنگ نیمه براق

از دیگر انواع رنگ می‌توان به اسپری رنگ نیمه براق اشاره کرد. مهم ترین ویژگی این دسته از رنگ‌ها آن است که پوششی بین رنگ مات و براق دارند. استفاده از اسپری رنگ نیمه براق باعث می‌شود تا بتوانید رنگ آمیزی با درخشندگی ظریفی داشته باشید. اگر قصد دارید تا رنگ آمیزی کنید که خیلی براق نباشد، می‌توانید از این نوع اسپری استفاده کنید.

اسپری رنگ پلاستیک

انواع اسپری رنگ فلز

امروزه در بازار شاهد انواع اسپری رنگ پلاستیک هستیم. از این نوع اسپری معمولا برای رنگ آمیزی قطعات خودرو مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته نیاز است تا به سراغ محصولی بروید که رنگ آن متناسب با رنگ فابریک خودرو باشد تا بتوانید از این طریق به بهترین شکل ممکن اقدام به حل مشکلات خود کنید.

اسپری رنگ روغنی

یکی دیگر از انواع اسپری برای رنگ آمیزی که در بازار وجود دارد و می‌توانید آن را خریداری کنید، انواع اسپری رنگ روغنی است. انواع اسپری رنگ روغن به نحوی است که آن‌ها را بر پایه رزین‌های آلکیدی تولید می‌کنند. این نوع اسپری به شکلی هستند که می‌توانید از آن‌ها بدون اضافه کردن حلال یا ماده رقیق کننده استفاده کنید.

انواع اسپری رنگ دیوار

از مهم ترین ویژگی‌های این دسته از رنگ‌ها می‌توان به سهولت و سرعت در استفاده اشاره کرد. در نهایت نیز باید بدانید که اسپری رنگ روغنی در گروه رنگ‌های حلال تینری قرار می‌گیرد. اگر بخواهیم نگاهی به موارد مصرف اسپری رنگ روغنی انداخته و در مورد آن صحبت کنیم باید گفت که شما می‌توانید از این اسپری رنگ برای مصارف صنعتی، هنری، دکوراسیون، رنگ آمیزی سطوح شیشه ای، پلاستیک و… استفاده کنید.

اسپری رنگ لعاب

بهترین اسپری رنگ موجود در بازار

در صورتی که قصد دارید تا محصولات لعابی که آسیب دیده اند را رنگ آموزی کنید، نیاز است تا به سراغ اسپری رنگ لعاب آمده و از این دسته از محصولات استفاده کنید. این دسته از محصولات جز اسپری رنگ اکریلیک به حساب می‌آید و می‌توانید در محیط‌هایی مثل  وان حمام، سینک ظرفشویی، سرویس‌های بهداشتی، آب گرم کن‌ها و یخچال‌ها از آن‌ها استفاده کنید. ویژگی این دسته از رنگ‌ها خاصیت چسبندگی عالی به سطوح، امکان ایجاد سطحی صاف، مقاومت عالی رنگ در برابر ضربه و خراش و سرعت خشک شدن سریع است.

حرف آخر

در این مطلب نگاهی به انواع اسپری رنگ و راهنمای خرید اسپری رنگ انداخته و تلاش کردیم تا در مورد این دسته از محصولات اطلاعات کاملی را به شما ارائه دهیم. توجه به نکات گفته شده در این مطلب به شما کمک می‌کند تا بتوانید از بین انواع مختلف اسپری رنگ اقدام به خرید محصول مناسب کرده و از آن‌ها استفاده کنید. در انتها اگر نظر خاصی در مورد انواع اسپری رنگ دارید، می‌توانید در بخش کامنت‌ها نظر خود را به اشتراک گذاشته و از این طریق به سایر کاربران کمک کنید تا بتوانند از تجربیات شما استفاده کنند.

نوشته های مشابه

4 دیدگاه

  1. درووووددبسیااار بر شما دوستان خوش فکر و ساعی
    سپاس از اطلاعات جامع و مفیدی که در متون بالا درج کردید.
    برقرار و پیروز باشید

  2. بادرود. ممنون میشم سوال من را جواب بدهید.
    قفس بزرگ و با فلز قطر بالا برای طوطی هایم دارم، که رنگ چکشی بی کیفیتی داشت و کنده شده… چه رنگی استفاده کنم که دوام بسیااار بالا وغیر سمی ورنگ صدفی و میزانش کم باشد؟ *در ضمن طوطی حیوانی جونده میباشد.

  3. سلام بنده قصد دارم روی دیوارباپوشش سیمان سفید طرحی را نقاشی کنم ایا اسپری مخصوصی باید بگیرم وچه جور اسپری بگیرم که رنگ ان شرره نکند وخطی صاف کشیده شود؟ممنون

  4. سلام من قصد دارم چدنای روی اجاق گازم رنگ کنم میشه راهنماییم کنید از چ رنگی باید استفاده کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا