موبایل و تبلت

هر آنچه درباره قاب 360 درجه باید بدانید + مزایا و معایب

همان طور که می‌دانید، امروزه اغلب اشخاصی که از تلفن همراه هوشمند استفاده می‌کنند حتی الامکان جهت محافظت از آن، از قاب یا محافظ نیز استفاده می‌نمایند. یکی از انواع قاب‌هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد و طرفداران زیادی هم پیدا کرده است، قاب‌های 360 درجه هستند. در این مطلب قصد داریم به طور مفصل به این نوع از قاب‌ها، مزایا و معایب آن‌ها و … بپردازیم. پس اگر علاقمند به استفاده از این نوع قاب‌ها بر روی گوشی تلفن همراه خود هستید با تکنوسان مگ همراه باشید.

قاب 360 درجه چیست؟

قاب 360 درجه گوشی چیست؟

قبل از این که بخواهیم در ارتباط با ویژگی‌ها، مزایا و معایب قاب‌های 360 درجه بحث کنیم، ابتدا بهتر است تعریفی از این نوع قاب‌ها داشته باشیم. قاب 360 درجه همان طور که از نام آن هم پیداست به قابی اطلاق می‌گردد که می‌تواند تمام ابعاد گوشی را در بر بگیرد که این امر موجب محافظت از تمام زوایای گوشی می‌شود. این نوع از قاب‌ها از سه تکه تشکیل شده‌اند که این سه تکه به صورت مجزا از یکدیگر هستند و قابلیت سوار شدن بر روی هم را دارند. قاب‌های 360 درجه ظاهر بسیار زیبایی به گوشی می‌بخشند، از نظر امنیت نیز کاملا قابل قبول هستند و می‌توانند به خوبی از گوشی محافظت نمایند. چرا که تقریبا به جز صفحه نمایش، تمام قسمت‌های دیگر گوشی را پوشش می‌دهند و از این بابت کاملا مطمئن هستند.

قاب 360 درجه برای چه کسانی مناسب است؟

به طور کلی طرفداران قاب 360 درجه طیف یا رده سنی خاصی ندارند و این نوع از قاب‌ها می‌توانند با توجه به نیازها و سلیقه‌های مختلف برای همه افراد در همه سنین مورد استفاده قرار گیرند. معمولا افرادی که علاقمند به حفظ ظاهر زیبای گوشی علاوه بر امنیت آن در برابر ضربه و افتادن هستند، از این گونه قاب‌ها استفاده می‌کنند. زیرا قاب‌های 360 درجه بر خلاف بعضی قاب‌های ضد ضربه ضخامت گوشی را افزایش نمی‌دهند و یا باعث سنگین شدن گوشی تلفن همراه نمی‌گردند، بلکه کاملا با ظرافت طراحی شده و ظاهر شیک و جذابی برای گوشی به ارمغان می‌آورند.

ساختار قاب 360 درجه چگونه است؟

همان طور که اشاره کردیم قاب‌های 360 درجه به گونه‌ای ساخته شده‌اند که بتوانند از تمام ابعاد و زوایای گوشی محافظت نمایند. در واقع ساختار این گونه قاب‌ها به صورتی است که می‌تواند به صورت همزمان بدنه گوشی و همچنین لبه‌های گوشی را پوشش دهند. علاوه بر این امکان محافظت از بخش‌های کناری دوربین جلو و قسمت‌های مجاور کلیدهای افزایش و کاهش صدا نیز با استفاده از قاب‌های 360 درجه وجود دارد. به طور کلی می‌توان گفت تنها قسمتی که تحت پوشش قاب 360 درجه قرار نمی‌گیرد، صفحه نمایش گوشی است.

مزایا و معایب کاور 360 درجه

نقطه قوت قاب‌های 360 درجه پوشش دهی لبه‌های گوشی تلفن همراه است، چرا که لبه‌های گوشی نسبت به سایر قسمت‌ها بیشتر در معرض ضربه و آسیب هستند. جنس قاب‌های 360 درجه که به آن قاب‌های سخت هم می‌گویند معمولا فیبر کربن یا پلی کربنات است. فیبر کربن و پلی کربنات جزو مواد شیمیایی هستند که مقاومت بسیار بالایی در برابر وارد شدن فشار یا ضربه دارند، به همین دلیل قاب‌های 360 درجه هم عموما در برابر فشار بالا و ضربه مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند. نکته دیگری که در ارتباط با ساختار قاب‌های 360 درجه وجود دارد این است که ساختار این نوع قاب‌ها به گونه‌ای است که گوشی بعد از قرار گرفتن داخل قاب به هیچ عنوان امکان تکان خوردن ندارد و به کمک پین‌های قاب کاملا ثابت و محکم می‌گردد.

مزایا و معایب قاب‌های 360 درجه

همان طور که می‌دانید هر نوع محصولی که به بازار عرضه می‌گردد، یک سری مزایا و معایب به همراه دارد که خریدار و مصرف کننده باید در هنگام خرید به این مزایا و معایب توجه کافی داشته باشد. قاب‌های 360 درجه نیز از این قاعده مستثنی نیستند و یک سری مزایا و معایب دارند که البته قابل به ذکر است که معایب این محصول در برابر مزایای آن قابل چشم پوشی است. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین مزایا و معایب این محصول اشاره خواهیم کرد.

مزایای قاب 360 درجه

ظرافت و زیبایی: یکی از مهم‌ترین مزایای قاب‌های 360 درجه ظرافت و زیبایی این نوع از قاب‌ها است.  این قاب‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که کار کردن با آن‌ها راحت است. چرا که این قاب وزن چندانی به گوشی اضافه نمی‌کند و بسیار سبک و به اصطلاح خوش دست است. بنابراین برای اشخاصی که زیبایی قاب گوشی تلفن همراه برایشان اهمیت زیادی دارد این نوع از قاب‌ها مناسب است.

مقاومت بالا: مزیت دیگری که قاب‌های 360 درجه دارند این است که در عین زیبایی و ظرافت بسیار مقاوم هستند و از گوشی به خوبی در برابر ضربه و افتادن محافظت می کنند. با توجه به این که این قاب‌ها لبه‌های گوشی را هم پوشش می‌دهند، بنابراین اگر گوشی تلفن همراه شما از هر ارتفاعی با هر زاویه‌ای بر روی زمین بیفتد، به صفحه نمایش آن آسیبی وارد نخواهد شد. چرا که وجود لبه‌های قاب، فاصله‌ای بین گوشی و سطح زمین ایجاد  می‌کند که مانع از برخورد صفحه نمایش گوشی با سطح زمین می‌گردد.

رنگ بندی متنوع: از دیگر مزایای قاب‌های 360 درجه می‌توان به وجود تنوع در رنگ بندی این نوع قاب‌ها اشاره کرد و افراد می‌توانند بر حسب سلیقه خود هر یک از رنگ‌های مورد نظر خود را خریداری نمایند. علاوه بر این، قاب‌های 360 درجه در دو مدل تک رنگ و دو رنگ در بازار عرضه می‌شوند. بنابراین اشخاصی که نمی‌خواهند قاب ساده‌ای داشته باشند، می‌توانند از مدل‌های دو رنگ بنا به سلیقه خود استفاده نمایند.

محافظت در برابر گرد و غبار: یکی از معضلاتی که سایر قاب‌های ضد ضربه دارند، این است که کاربران باید هر چند وقت یکبار لبه‌های گوشی خود را تمیز نمایند. زیرا گرد و غبار و ذرات ریز خاک به قسمت‌های لبه گوشی نفوذ می‌کنند. اما در مورد قاب‌های 360 درجه این معضل وجود ندارد و گرد و غبار به هیچ عنوان به بخش‌های کناری و کلیدهای افزایش یا کاهش صدا و … نفوذ نمی‌کند.

همچنین جنس و ساختار قاب‌های 360 درجه به گونه‌ای است که خاصیت ضد لک و ضد چربی دارد. بنابراین اگر در مواقع ضروری با دست کثیف یا چرب از گوشی تلفن همراه خود استفاده کردید، می‌توانید اطمینان داشته باشید که لکه‌ها و چربی‌ها بر روی سطح قاب گوشی نخواهد ماند. بنابراین یکی از مهم‌ترین مزیت‌هایی که قاب‌های 360 درجه دارند این است که این نوع از قاب‌ها همیشه تمیز و شیک باقی می‌مانند. این ویژگی برای افرادی که دچار وسواس هستند و علاقمندند که همیشه گوشی آن‌ها تمیز و درخشان باشد بسیار مناسب است.

مزایای کاور گوشی 360 درجه

معایب قاب‌های 360 درجه

طول عمر کوتاه: یکی از معایبی که همواره در مورد قاب‌های 360 درجه مطرح است، این مورد است که پین‌های قاب 360 درجه مقاومت بالایی ندارند و به اصطلاح شکننده هستند و ممکن است بعد از مدت کوتاهی این پین‌ها شکسته شوند و ناچار به تعویض قاب شوید. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که قاب‌های 360 درجه نسبت به سایر قاب‌های ضد ضربه طول عمر کمتری دارند. البته لازم به ذکر است که اگر در حفظ و نگهداری این قاب‌ها دقت کافی داشته باشید، می‌توانید برای مدت طولانی از آن‌ها استفاده نمائید.

عدم سازگاری با برخی گلس‌ها: از دیگر معایب این گونه قاب‌ها می‌توان به این مورد اشاره کرد که قاب‌های 360 درجه با برخی گلس‌ها سازگار نیستند. برخی از گلس‌های ضخیم و  فول کاور که تمام ابعاد صفحه نمایش گوشی را پوشش می‌دهند، با قاب 360 درجه سازگار نیستند. چرا که گوشه‌های گلس با قاب تداخل دارد و در صورت استفاده از گلس‌های تمام صفحه و قاب 360 درجه به صورت همزمان، گلس آسیب می‌بیند و گوشه‌های آن می‌شکند. بنابراین برای گوشی‌هایی که گلس آن‌ها ضخیم است و تمام صفحه نمایش را پوشش می‌دهد یا باید گلس برداشته شود و یا این که از قاب 360 درجه استفاده نشود. البته اگر گلس گوشی خیلی نازک باشد مشکلی وجود نخواهد داشت و می‌توان از قاب 360 درجه استفاده نمود.

زمانبر بودن باز و بسته کردن: یکی دیگر از مواردی که می‌توان به عنوان معایب این گونه‌ قاب‌ها در نظر گرفت، زمان‌بر بودن فرآیند خارج کردن قاب از گوشی است. این مورد برای افرادی که عادت دارند در طی روز چندین بار قاب گوشی را از بدنه آن جدا کنند ممکن است آزار دهنده باشد. علاوه بر این باز و بسته کردن زیاد قاب 360 درجه می‌تواند باعث خراب شدن و یا شکستن پین‌های قاب شود.

نحوه نصب قاب 360 درجه

نصب قاب‌های 360 درجه کار چندان پیچیده‌ای نیست و هر کدام از کاربران می‌توانند به راحتی این نوع از قاب‌ها را بر روی گوشی خود نصب نمایند. جهت نصب این گونه قاب‌ها باید گوشی را بر روی یک سطح ثابت قرار دهید. به این صورت که گوشی در وسط قرار بگیرد و سپس از قسمت بالا و پایین قاب را به وسیله پین‌هایی که در ساختار آن وجود دارد، به گوشی وصل کنید. بدین ترتیب گوشی به راحتی درون قاب قرار می‌گیرد. نکته‌ای که در حین نصب قاب باید توجه داشته باشید این است که حتما دقت کنید پین‌های مربوط به هر بخش در جای خود قرار گرفته باشند.

کاور 360 درجه مناسب برای گوشی موبایل شیائومی

بهترین برند تولید کننده قاب 360 درجه کدام است؟

در حال حاضر در بازار برندهای مختلفی اقدام به فروش قاب‌های 360 درجه می‌کنند. اما هیچ کدام از برندهایی که در بازار وجود دارند به اندازه برند GKK مشهور نیستند. به طوری که اغلب فروشندگان و مصرف کنندگان قاب‌های 360 درجه از برند GKK به عنوان بهترین برند تولید کننده قاب‌های 360 درجه یاد می‌کنند. قاب‌های 360 درجه ساخت برند GKK از لحاظ کیفیت کاملا مورد تایید هستند و علاوه بر کیفیت زیبایی منحصر به فردی نیز دارند، که همین امر موجب شده است که این برند طرفداران زیادی در بین کاربران گوشی تلفن همراه داشته باشد.

شما می توانید با مراجعه به وب سایت تکنوسان به تنوع بالایی از انواع قاب 360 درجه و ضد ضربه دسترسی داشته باشید. علاوه بر این اگر قصد خرید عمده انواع قاب را دارید می توانید با ثبت نام و فعال سازی حساب خود از طریق این صفحه اقدام به خرید عمده انواع قاب کنید.

جمع بندی

با توجه به مطالبی که بیان کردیم، می‌توان این گونه نتیجه گرفت که قاب‌های 360 درجه در عین حال که از ظاهر زیبا و محبوبیت بالایی برخوردار هستند، اما با توجه به طول عمر کوتاه‌تر این نوع قاب‌ها نسبت به سایر قاب‌های ضد ضربه، هنوز به کیفیت عالی نرسیده‌اند و به اصطلاح هنوز جای کار کردن بر روی ساختار آن‌ها وجود دارد و باید یک سری نواقص و معایب آن‎ها رفع گردد.

در واقع همان طور که می‌دانید انتخاب قاب برای گوشی تلفن امری سلیقه‌ای است و هر شخص باید با توجه به نیاز و سلیقه خود قاب مناسب برای گوشی خود را انتخاب نماید، اما با توجه به این امر که گوشی‌های تلفن جدید بسیار حساس هستند و اغلب گران قیمت نیز می‌باشند، بهتر است که در انتخاب قاب برای حفاظت از گوشی یک سری نکات رعایت شود تا انتخاب بهتری داشته باشید. در انتها از شما دعوت می کنیم نظرات و دیدگاه های خود را درباره این موضوع با ما به اشتراک گذارید.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا