هارد اکسترنال سیلیکون پاور Silicon Power Armor A80 2TB
Silicon Power Armor A80 2TB External Hard Drive
- شناسه محصول 8808
محصولات مرتبط

حافظه اکسترنال SSD هایک سمی Hiksemi Rapids Pro S1000 1TB
تعداد موردنظر را وارد کنید

هارد اکسترنال فیلیپس Philips FM21PD02 2TB
تعداد موردنظر را وارد کنید

هارد اکسترنال ورباتیم Verbatim Store n Go 53197 1TB
تعداد موردنظر را وارد کنید

حافظه اکسترنال SSD ورباتیم Verbatim Pocket 1TB
تعداد موردنظر را وارد کنید

حافظه اکسترنال SSD لکسار Lexar SL300 1TB
تعداد موردنظر را وارد کنید

حافظه اکسترنال SSD لنوو Lenovo PS6 512GB
تعداد موردنظر را وارد کنید

حافظه اکسترنال SSD سیلیکون پاور Silicon Power DS72 1TB
تعداد موردنظر را وارد کنید

حافظه اکسترنال SSD توین موس TwinMOS EliteDrive 512GB
تعداد موردنظر را وارد کنید
هارد اکسترنال سیلیکون پاور Silicon Power Armor A80 2TB
حافظه اکسترنال سیلیکون پاور مدل Armor A80 ظرفیت ۲ ترابایت
هارد اکسترنال مدل Armor A80 توسط برند معتبر سیلیکون پاور با جنس پلاستیک، فلز و ساختاری چند لایه و مقاوم از سیلیکون ساخته شده است که استحکام مطلوبی را در برابر ضربه های شدید و ناگهانی، فشار، تکان خوردن، حرارت و دیگر آسیب ها برای محافظت از داده های ذخیره شده نشان می دهد. طبق ادعای کمپانی سازنده این حافظه خارجی موفق به دریافت گواهی IPX7 برای مقاومت در برابر آب (با غوطه وری تا عمق ۱ متری به مدت ۳۰ دقیقه) با وجود درپوش کانکتور و استاندارد نظامی MIL-STD 810F 516.5 ارتش امریکا برای تحمل پذیری و مقاومت بالا در برابر سقوط از ارتفاع شده است. A80 همچنین به سنسور تشخیص شوک مجهز می باشد که در اثر هرگونه ارتعاش، افتادن و … فعالیت در حال انجام دستگاه را متوقف خواهد کرد و از بروز خطاها و مشکلات احتمالی جلوگیری می کند. هارد Silicon Power با پشتیبانی از قابلیت Plug And Play بدون نیاز به نصب درایور با سیستم عامل های ویندوز، مک و لینوکس سازگاری کامل دارد. نشانگرهای LED نیز بر روی آن تعبیه شده که وضعیت انتقال داده ها و هشدارهای لازم را به کاربر اطلاع می دهد.
درایو Silicon Power Armor A80 دارای هد با سایز ۲٫۵ اینچی و سرعت چرخش ۵۴۰۰ دور بر دقیقه می باشد و عملیات پردازشی در انتقال داده را با سرعت مناسب و در ایمنی کامل انجام می دهد. سیلیکون پاور برای این حافظه ظرفیت ۲ ترابایت را فراهم کرده است که امکان ذخیره سازی انواع فایل مانند ویدئوهای ۴K، تصاویر HD، موزیک، اسناد و … را در اختیار کاربر قرار می دهد. اتصال هارد به سیستم های کامپیوتر، لپ تاپ و … از طریق رابط USB 3.2 Gen 1 انجام می شود و فایل ها با سرعت ۵ گیگابیت بر ثانیه انتقال خواهند یافت. A80 با طراحی جالب و ایجاد محفظه در بدنه از مدیریت هوشمند حمل کابل نیز برخوردار است تا درصورت عدم نیاز با جای گرفتن کابل درون آن، حمل و نگهداری برای کاربر راحت تر باشد. Silicon Power برای این محصول فناوری رمزگذاری سخت افزاری AES 256 بیتی و نرم افزارهای کاربردی SP Widget و SP HDD Lock را فراهم نموده تا با پشتیبان گیری، ایجاد پسورد های شخصی، بررسی سلامت هارد و … امنیت داده ها و اسناد مهم کاربران را در برابر هک، پاک شدن و یا سرقت محافظت کند.
| فرم فاکتور | 2.5 اینچ |
| جنس | پلاستیک و فلز |
| مقاوم در برابر سقوط از ارتفاع | دارد |
| ظرفیت | دو ترابایت - 2TB |
| مقاوم در برابر گرد و غبار | دارد |
| مقاوم در برابر شوک | دارد |
| نوع اتصال | با سیم |
| مقاوم در برابر لغزش | دارد |
| مقاوم در برابر خش | ندارد |
| وزن | 270 گرم |
| نوع رابط | USB 3.2 Gen 1 |
| مقاومت در برابر ضربه | دارد |
| سرعت چرخش هد | 5400 دور در دقیقه |
| مقاومت در برابر آب | دارد |
| سازگار با سیستم عامل های | Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP ،Mac OS 10.5.x ،Linux 2.6.x |
| دمای عملیاتی | 5℃~ 55℃ |
1 دیدگاه ثبت شده
گارانتی چه شرکتی هستش کالا اصل هست یا فیک جوابگو گارانتی خودتون هستید
درود بر شما کالا اصلی می باشد و گارانتی آن به عهده شرکت گارانتی کننده می باشد البته در قسمت همکاری شما برای ما ارسال می کنید و ما پیگیر هستیم
- شناسه محصول 8808
