اکسسوری و گجتکنسول و بازی

راهنمای خرید و معرفی بهترین هدست های گیمینگ در سال 2022

بدون شک یکی از مهم ترین ابزار گیمرهای حرفه ای برای حرفه ای بازی کردن، هدست های گیمینگ هستند که به کمک آن گیمرها می توانند در جریان تمام اتفاقات محیط بازی قرار گرفته و با هم تیمی و دوستان خود گفت و گو کنند. به دلیل تقاضای بالای گیمرها برای هدست های گیمینگ، کمپانی های تولید کننده تجهیزات گیمینگ به طراحی و عرضه طیف وسیعی از هدفون و هدست های گیمینگ روی آورده اند. در مقاله راهنمای خرید هدست گیمینگ قصد داریم ابتدا نکات مهم برای خرید هدست مخصوص بازی را بررسی و سپس بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار را معرفی کنیم. با تکنوسان مگ تا پایان این مقاله همراه باشید.

بهترین هدست های گیمینگ بازار

یک هدست گیمینگ خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

با تنوع بی سابقه در بازار تجهیزات صوتی، فناوری های زیادی در این حوزه ارائه شده که هر کدام به نحوه خود، نیاز کاربران را برطرف می کنند. اکنون هدست های گیمنگ در دسته بندی هایی همچون هدست گیمینگ سیم دار، هدست گیمینگ RGB دار، هدفون مخصوص بازی و … در دسترس هستند و کاربران می توانند با توجه به نیاز خود آنها را تهیه کنند. در این بخش، برخی از فناوری های به کار رفته در هدست ها و هدفون ها مورد بررسی قرار می گیرند و فاکتور های تاثیر گذار در خرید یک هدست و هدفون گیمینگ خوب معرفی می شوند.

هدفون یا هدست ؟؟ مسئله این است…

بهترین هدست‌ های گیمینگ در سال 2022

مهم ترین سوالی که برای انتخاب یک هدست یا هدفون گیمینگ در ذهن کاربران شکل می گیرد، تفاوت هدست و هدفون می باشد. در شرایط عادی این دو تفاوت خاصی با هم ندارند اما اگر قصد انجام بازی در سطوح حرفه ای را داشته باشید، قطعا همه چیز فرق خواهد کرد! هدفون های گیمینگ از یک میکروفون داخلی و یک شیار کوچک بر روی بدنه برای دریافت صدای کاربر بهره می برند. کاربرد این میکروفون ها برای مکالمه و انتقال صدای عادی کافی خواهد بود، اما برای فعالیت های حرفه ای تر خرید هدست گیمینگ به شدت توصیه می شود. هدست های گیمینگ عموما دارای میکروفون خارجی حرفه ای می باشند که قابلیت تغییر زاویه نیز دارند. این نوع میکروفون ها برای اموری مانند استریم، استفاده در گیم روم ها و … مورد استفاده قرار می گیرند و می توانند نیاز های حرفه ای کاربران را برطرف کنند.

تفاوت میان هدفون سیم دار و بی سیم

هدفون ها در ۲ نوع سیمی و بی سیم در بازار یافت می شوند و هر کدام ویژگی های مختص به خود را دارند، از این رو می توان گفت انتخاب بین آن ها کمی دشوار بوده و کاربران همیشه بر سر دو راهی گیر خواهند کرد. هدست های گیمینگ سیم دار غالباً قیمت معقولانه تری دارند و به وسیله جک ۳٫۵ میلی متری یا رابط USB به سیستم متصل می شوند. به دلیل اتصال سیمی، محدودیت انتقال داده در این محصولات حذف شده و کیفیت صدای خروجی اندکی بهتر از مدل های بدون سیم می باشد.

همچنین عدم نیاز به شارژ را نیز می توان نکته کلیدی در خرید هدست گیمینگ سیم دار در نظر گرفت. در سوی دیگر، هدست های وایرلس از طریق بلوتوث و یا دانگل USB به پلتفرم مورد نظر متصل می شوند و کابلی برای دست و پا گیر شدن وجود نخواهد داشت ! ولی باید محدودیت وجود باتری و نیاز به شارژ مداوم را نیز در هنگام خرید هدست گیمینگ وایرلس مدنظر قرار داد.

قابلیت نویز کنسلینگ

قابلیت نویز کنسلینگ عبارتی است که در هنگام خرید هدفون، هندزفری و هدست قطعا شنیده اید. عموما نویز کنسلینگ در هندزفری ها برای بخش مکالمه کاربرد دارد و با حذف صدای محیط موجب ارسال صدایی شفاف خواهد شد. در هدست ها و هدفون ها اما داستان متفاوت است و این فناوری صدای محیط را از گوش کاربر دور می کند تا صدای پخش شده از هدست عاری از در هم آمیختگی های محیطی باشد.

فناوری Noise-Cancelling در هدفون ها به ۲ صورت Passive و Active دیده می شود که نوع اول با استفاده از بالشتک های ارگونومیک تمامی گوش را در بر گرفته و مانع از رسیدن صداهای محیط می شود. نویز کنسلینگ اکتیو اما تنها در بهترین هدفون های گیمینگ دیده می شود و با پیاده سازی الگوریتم های صوتی، طیف وسیعی از امواج صدای محیط را حذف می کند.

کیفیت صدای خروجی

حتی با در نظر گرفتن تمامی موارد بالا، بازهم کیفیت صدای یک هدست و هدفون گیمینگ همچنان مهم ترین بخش آن می باشد. توانایی درایو های صوتی در خروجی دادن صداهای مختلف می تواند نتیجه بازی را به کلی عوض کند. با این تفاسیر در هنگام خرید هدفون گیمینگ باید به نکاتی مانند قطر درایو، تفکیک صدا، توان خروجی و … توجه کرد.

عموما هدست ها از ۲ درایو برای پخش صدا استفاده می کنند تا در حالت عادی بتواند صدای پخش شده را به صورت استریو به گوش کاربر برساند. اما برخی هدست ها این ۲ درایو را به صورت مجازی در حالت Surround قرار می دهند و می توانند شبیه سازی دقیق تری از صدای محیط را ایجاد کنند. به عبارت دیگر، در حالت Surround صدای پخش شده از ۸ کانال مجازی یا به اصطلاح ۷٫۱ کانال پخش می شود و صدایی همه جانبه و نزدیک به واقعیت به گوش کاربر خواهد رسید. البته در هنگام خرید هدست Surround باید به پشتیبانی کارت صدای سیستم از این فناوری توجه داشته باشید تا بهترین میزان بازدهی از هدست یا هدفون گیمینگ را دریافت کنید.

راهنمای خرید هدفون گیمینگ

راحتی و ارگونومی

یکی دیگر از عوامل مهم در خرید هدست گیمینگ، راحتی در استفاده و ارگونومیک بودن آن است. اگر هدست یا هدفونی که تهیه می کنید طراحی ارگونومیک نداشته باشد، به این معنی که هدبند آن به خوبی روی سر قرار نگیرد یا اینکه طراحی گوشی ها به گونه ای باشدکه بعد از مدتی استفاده گوش کاربر خسته شود یا به خاطر جنس نا مرغوب مواد به کار رفته در تولید هدفون گوش کاربر عرق کند، قطعا شخص استفاده کننده پس از مدت کوتاهی استفاده از آن خسته می شود و مجبور است که هدست را از روی گوش خود بر دارد تا کمی به سر و گوش خود استراحت دهد.

این موضوع معمولا از دید بسیاری از کاربران دور می ماند و بیشتر افراد در نگاه اول به صدا و زیبایی ظاهری هدست یا هدفون نگاه می کنند و بحث راحتی را در اولویت های بعدی قرار می دهند. در صورتی که راحتی استفاده از یک هدفون گیمینگ رابطه مستقیمی در تجربه کاربری از آن دارد و یک هدفون یا هدست با طراحی غیر ارگونومیک می تواند خیلی زود کاربر را خسته و پشیمان از انتخاب خود کند.

نورپردازی

موضوع نورپردازی یکی از فاکتورهایی است که جدیداً به موارد مورد علاقه گیمرها تبدیل شده است، به همین دلیل اکثر هدست های حرفه ای و گران قیمت جدید یک قسمتی از بدنه را (معمولا روی هر گوشی) به نور RGB اختصاص می دهند. البته این موضوع که هدست های دارای نورپردازی جذابیت بیشتری نسبت به هدست های عادی دارند قابل انکار نیست، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که معمولا هدست ها و هدفون های RGB دار قیمت بیشتری نسبت به مدل های عادی دارند و برای خرید آنها باید هزینه بیشتری نسبت به یک مدل با کارایی یکسان و بدون نورپردازی پرداخت کنید. بنابراین در صورتی که می خواهید به صورت حرفه ای بازی کنید و از طرفی بودجه محدودی دارید، بهتر است که تمام آن را صرف خرید هدست با کیفیت صدا و ارگونومی بهتر کنید.

معرفی بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار ایران

حتی با دانستن تمام فاکتور های مهم برای انتخاب محصول مورد نظر، همچنان تنوع هدست های گیمینگ موجود در بازار و اختلاف قیمت بین برند های مختلف انتخاب گزینه مناسب را سخت خواهد کرد. در ادامه به معرفی بهترین مارک های هدست گیمینگ می پردازیم و هر کدام را در نگاهی اجمالی معرفی خواهیم کرد تا با دید باز تری بتوانید گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید. همچنین با مراجعه به صفحه محصولات معرفی شده، می توانید هدفون یا هدست مورد نظر خود را در بین ده ها محصول موجود در فروشگاه تکنوسان انتخاب نمایید.

1- هدست گیمینگ Onikuma K20

راهنمای خرید هدست برای بازی

خط تولید Onikuma عموما بر روی تولید هدست های ارزان قیمت و اقتصادی گیمینگ تمرکز دارد و همواره سعی داشته با کمترین قیمت بالاترین کارایی را ارائه دهد. هدست مخصوص بازی Onikuma K20 با وجود قیمت مناسب خود از نورپردازی RGB به صورت L شکل بهره میبرد که ظاهر شیک و مدرنی به آن بخشیده است. درایو های قدرتمند این وسیله توانایی پخش صدای Surround یا ۷٫۱ کاناله را دارا می باشند و به خوبی صدای پخش شده را تفکیک می کنند. میکروفون این وسیله نیز به صورت ۱۲۰ درجه قابل چرخش است و صدای کاربر را با شفافیت لازم ارسال می کند. لازم به ذکر است که تامین انرژی نورپردازی در این محصول از طریق کابل USB و انتقال صدا از طریق جک ۳٫۵ میلی متری انجام می شود.

نوع اتصال : با سیم

رابط : جک ۳٫۵ میلی ‌متری و رابط USB

طول کابل : ۱٫۲ متر

قطر درایور : ۵۰ میلی‌ متر

میکروفون : دارد

نورپردازی : دارد

قیمت حدودی: 500.000 تومان

خرید هدست گیمینگ سیم دار Onikuma K20

2- هدست گیمینگ TSCO TH 5154

بهترین هدست های گیمینگ تسکو

در دومین مورد از بهترین هدست های گیمینگ می رسیم به مدل TH 5154 که محصولی از کمپانی ایرانی تسکو است. این هدفون برای کاهش نویز محیط از سیستم Noise Isolation بهره برده که بازدهی مناسبی ارائه را می دهد، این سیستم کاهش نویز با فیکس شدن بالشتک های هدفون بر روی گوش می تواند نویز محیط را به کمترین حد خود برساند. پنل نورپردازی این محصول از طریق رابط USB انرژی خود را تامین می کند و جک ۳٫۵ میلی متری برای انتقال صدا کاربرد خواهد داشت.

میکروفون خارجی نیز صدای کاربران را با کیفیت مناسب منتقل می کند و با قابلیت چرخش در ۳۶۰ درجه می تواند بسیاری از نیاز های کاربران را برای مکالمه، استریم و … برطرف کند. از ویژگی های مهم دیگر این هدست مناسب بازی می توان به پشتیبانی از Dolby Audio، کلید های فیزیکی برای خاموش و روشن کردن میکروفون و طراحی هد ارگونومیک را نام برد.

نوع اتصال : با سیم

رابط : جک ۳٫۵ میلی‌ متری, پورت USB

طول کابل : ۲٫۱ متر

قطر درایو:

میکروفون : دارد

نورپردازی : دارد

قیمت حدودی: 600.000 تومان

خرید هدفون گیمینگ سیم دار TSCO TH 5154

3- هدست گیمینگ Fantech JADE MH83

بهترین هدفون گیمینگ تا 1 میلیون

سومین مورد از لیست بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار، هدست گیمینگ Fantech JADE MH83 است که یکی از هدست های خوش ساخت های این حوزه بوده و می تواند بسیاری از نیاز های کاربران را برطرف کند. در این هدست، رابط های اتصال به یک جک ۳٫۵ میلی متری صدا و کابل USB محدود شده و خبری از اتصال بی سیم نیست. خوشبختانه پنل RGB در این هدفون اندکی گسترده تر بوده و بیشتر سطح گوشی ها را در بر گرفته است. با این وجود تامین انرژی نورپردازی از طریق USB انجام می گیرد و در صورت اتصال هدست به گوشی خبری از نورپردازی نیست! میکروفون مدل JADE MH83 نیز قابلیت تغییر زاویه تا ۱۱۰ درجه را دارد و آزادی عمل مناسبی در استفاده به کاربران خواهد داد.

نوع اتصال : سیمی

رابط : جک ۳٫۵ میلی‌ متری, پورت USB

طول کابل: ۲٫۱ متر

قطر درایور : ۵۰ میلی‌ متر

میکروفون: دارد

نورپردازی: دارد

قیمت حدودی: 800.000 تومان

خرید هدست گیمینگ سیم دار Fantech JADE MH83

4- هدست گیمینگ Baseus NGD05

بهترین هدفون‌ های مخصوص بازی موجود در بازار

باسئوس به تولید محصولات با کیفیت شهرت دارد و توانسته با طراحی ساده و بی نقص هدست Baseus NGD05، محصولی با کیفیت و زیبا را طراحی، تولید و به بازار عرضه کند. این هدفون از یک پنل نورپردازی شبکه ای بهره می برد که نوری نرم و چشم گیر را ارائه می دهد. اتصال این هدست به گجت های مختلف تنها از طریق کابل USB امکان پذیر است و برای استفاده از آن در موبایل، ناچار به استفاده از تبدیل OTG خواهید شد. پنل مدیریت هدست باسئوس مدل NGD05 در امتداد کابل آن قرار گرفته و مدیریت نورپردازی، میزان صدا و حالت های مختلف هدست را ممکن می کند. پشتیبانی از صدای ۳D و درایو قدرتمند نیز طیف وسیعی از سبک های موسیقی را به خوبی تفکیک کرده و پتانسیل بالای Baseus NGD05 را در پخش صدا نشان می دهد.

نوع اتصال : با سیم

رابط : USB

طول کابل: ۲ متر

قطر درایو:

میکروفون : دارد

نورپردازی: دارد

قیمت حدودی: 900.000 تومان

خرید هدفون گیمینگ سیم دار Baseus NGD05

5- هدست گیمینگ Lenovo H402

بهترین هدفون گیمینگ تا ۲ میلیون

هدست گیمینگ Lenovo H402 را به نوعی می توان میانه رو در قیمت و کارایی دانست. این وسیله از ظاهری متفاوت و خوش تراش بهره می برد که به پنل نورپردازی RGB مجهز شده است. اتصال این هدفون به صورت سیمی بوده و با رایانه های شخصی سازگاری خواهد داشت. درایو های این هدفون توانایی پخش صدای ۷٫۱ کاناله را دارند، بنابراین می توان انتظار دریافت جزئیات بی نظیری را در بازی های ویدئویی داشت. ویژگی مهم دیگر این محصول، وجود میکروفون اکسترنال است که به وسیله رابط جک ۳٫۵ میلی متری به هدفون متصل می شود. گوشی ها نیز به صورت ارگونومیک و ضد تعریق طراحی شده اند تا در استفاده های طولانی مدت گوش کاربر را خسته نکنند و موجب عرق کردن گوش او نشوند.

نوع اتصال : با سیم

رابط : جک ۳٫۵ میلی ‌متری و USB

طول کابل: ۲٫۲ متر

قطر درایو : ۴۰ میلی ‌متر

میکروفون: دارد

نورپردازی: دارد

قیمت حدودی: 1.100.000 تومان

خرید هدست گیمینگ سیم دار Lenovo H402

6- هدفون گیمینگ SONY PlayStation 5 Pulse 3D

بهترین هدست گیمینگ تا ۳ میلیون

سونی به همراه کنسول های پلی استیشن همواره باکیفیت ترین لوازم جانبی را ارائه می دهد تا جایگاه خود را در بازار تثبیت کند. هدست گیمینگ پلی استیشن ۵ با نام Pulse نیز ادامه دهنده همان مسیر است و کیفیت خود را به خوبی در هنگام بازی های به رخ می کشد. این هدفون بی سیم گیمینگ به وسیله دانگل USB امکان اتصال به پلی استیشن ۴ و ۵ دارد و همچنین با سیستم عامل ویندوز و مک نیز سازگاری دارد.

هدفون Pulse 3D فاقد میکروفون خارجی بوده و سونی به تعبیه ۲ میکروفون داخلی در آن برای ضبط صدای کاربر بسنده کرده است. همچنین فناوری Tempest 3D AudioTech به کار رفته در این وسیله با ایجاد جلوه های واقع گرایانه در هنگام بازی شبیه سازی صوتی دقیقی از محیط ارائه می کند. وجود سیستم حذف نویز، اتصال از طریق جک ۳٫۵ میلی متری و شارژدهی ۱۲ ساعته از دلایل خرید هدفون گیمینگ سونی به شمار می آید.

نوع اتصال : بی سیم و با سیم

برد بلوتوث : حدود ۹ متر

میکروفون : ۲ عدد میکروفون داخلی

پخش صدای سه بعدی : Tempest 3D AudioTech

میزان شارژدهی : حدود ۱۲ ساعت

نورپردازی: ندارد

قیمت حدودی: 2.500.000 تومان

خرید هدست گیمینگ بی سیم SONY PlayStation 5 Pulse 3D

7- هدست گیمینگ Razer Blackshark V2

بهترین هدست گیمینگ ریزر

هدست گیمینگ ریزر مدل BlackShark V2 یکی از بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار است که با قیمتی مقرون به صرفه صدایی با کیفیت را به گوش مخاطب خود می رساند. این هدست از درایو های 50 میلی متری ساخته شده از جنس تیتانیوم مخصوص به شرکت ریزر استفاد می کند که مجهز به فناوری با نام TriForce است. این فناوری به مهندسان ریزر اجازه می دهد که بتوانند هر کدام از بلندگو ها را در سه حالت صدای با فرکانس بالا، میانه و پایین تنظیم کرده و خروجی صدایی قدرتمند و با بیس بالا را به گوش کاربر برسانند.

همچنین یک میکروفون Cardioid قابل جدا شدن نیز در این هدست وجود دارد که می تواند تمام جزییات صدا را دریافت و مخابره کند. برای هرچه بهتر کار کردن میکروفون، یک کابل USB به همراه کارت صدا وجود دارد که می تواند بهتر از حالت عادی صدا را ضبط کند. به همین دلیل  Razer Blackshark V2 می تواند از بهترین انتخاب ها برای بازی های استراتژیک باشد. البته در این هدست ریزر ترجیح داده که از نورپردازی استفاده نکند و این موضوع را شاید بتوان به عنوان یک نکته منفی برای هدست گیمینگ BlackShark V2 تلقی کرد.

نوع اتصال : با سیم

رابط : جک ۳٫۵ میلی ‌متری و کارت صدای با رابط USB

طول کابل: ۱٫8 متر

قطر درایور : ۵۰ میلی‌ متر

میکروفون : دارد

نورپردازی: ندارد

قیمت حدودی: 3.500.000 تومان

8- هدست گیمینگ Steelseries ARCTIS 5

یکی دیگر از بهترین هدست های گیمینگ بازار مربوط به برند قدرتمند استیل سریز است. برند استیل سریز، بدون شک یکی از برند های ایده آل دنیای گیم محسوب می شود؛ هدست های این برند همواره جزء بهترین هدست های گیمینگ بازار به حساب می آیند که از ویژگی های نوآورانه ای بهره می برند. Steelseries ARCTIS 5 یک هدست گیمینگ از برند استیل سریز می باشد که می توان آن را محصولی میانه رو در قیمت و کارایی هدست های بالارده دانست. طراحی این محصول به صورت ساده و کلاسیک انچام شده و در آن خبری از طراحی های شلوغ هدست های امروزی نیست. در دور قسمت گوشی ها یک نوار RGB قرار گرفته که طیف رنگی ملایم و زیبایی را پخش می کند.

بهترین هدست مخصوص بازی سال 2022

شما می توانید این نوار را در طیف های مختلف شخصی سازی کنید. به کمک نرم افزار اختصاصی استیل سریز، می توانید ویژگی های صوتی این هدست را نیز شخصی سازی کنید و آن را مطابق استفاده خود تنظیم کنید. بهره مندی از طراحی خاص و کیفیت صدای بی نظیر موجب شده هدست استیل سریز ARCTIS 5 یکی از بهترین هدست های مخصوص بازی بازار باشد.

نوع اتصال : با سیم

رابط : رابط USB و جک 3.5 میل متری صدا

طول کابل: 3 متر

قطر درایور : 40 میلی‌ متر

میکروفون : دارد

نورپردازی: دارد

قیمت حدودی: 4.500.000 تومان

9- هدست مخصوص بازی Logitech G Pro X

بهترین هدست گیمینگ جهان

یکی دیگر از بهترین هدست های گیمینگ در سال 2022 متعلق به هدستی از کمپانی حرفه ای لاجیتک با مدل G Pro X است. لاجیتک در طراحی این هدست از متریال با کیفیتی استفاده کرده است و حس راحتی در استفاده را به خوبی به کاربر منتقل می کند و به لطف استفاده از Memory Foam (فوم هایی که پس از استفاده حالت گوش کاربر را به خود می گیرند و راحتی بیشتری نسبت به فوم های عادی دارند) در گوشی ها و روکش چرمی، گوش کاربر را در استفاده های طولانی مدت خسته نخواهد کرد.

در بخش کیفیت صدا نیز این هدست عملکرد بسیار خوبی دارد و با درایوهای 50 میلی متری خود می تواند به طور شفاف همه اتفاقات در داخل محیط بازی و صدای پای بازیکنان رقیب را برای کاربر پخش کند. میکروفون Logitech G Pro X برای ضبط صدا از تکنولوژی Blue Voice بهره می برد که به واسطه آن می تواند در لحظه نویز صدا را کم کند و فیلتر هایی برای افزایش کیفیت صدا را روی صدای کاربر اعمال کند، در نتیجه صدایی که برای هم تیمی ها و سایر بازیکنان پخش می شود، قوی تر و شفاف تر از حالت عادی خواهد بود. علاوه بر اینها همراه هدست گیمینگ جذاب Logitech G Pro X یک کارت صدای اکسترنال یو اس بی نیز عرضه می شود که کاربر می تواند تنظیمات خود را روی آن ذخیره و با خود به مکان های مختلف و تورنومنت های گیمینگ ببرد و سپس از طریق نرم افزار G HUB لاجیتک تنظیمات مورد علاقه خود را اعمال کند.

نوع اتصال : با سیم

رابط : جک ۳٫۵ میلی ‌متری و کارت صدای با رابط USB

طول کابل: 2 متر

قطر درایور : ۵۰ میلی‌ متر

میکروفون : دارد

نورپردازی: ندارد

قیمت حدودی: 5.500.000 تومان

10- هدست مخصوص بازی ASUS ROG Delta

برند ایسوس و زیر مجموعه گیمینگش یعنی ROG Strix، همواره نقش مهمی در صنعت گیم ایفا می کنند و محصولات خوش ساختی در کارنامه خود دارند. هدست گیمینگ ROG Delta یکی از محصولات باکیفیت و البته گران قیمت این برند می باشد که ارزش خرید زیادی نسبت به قیمت خود دارد. طبق ادعای ایسوس، این محصول اولین هدست جهان با پیروی از استاندارد Hi-Fi-Grade ESS 9218 و Quad DAC می باشد. این ویژگی تضمین می کند صدایی بی عیب و نقص و شفاف از درایو های هدست شنیده شود و حتی ریز ترین جزئیات صدا را هم از دست ندهید.

بهترین هدست گیمینگ ایسوس

فناوری Quad DAC سیگنال های فرکانس کم، متوسط و زیاد را به صورت جداگانه پردازش می کند و سپس با ترکیب آن ها صدایی دقیق را ارائه می دهد که امکان شنیدن فاصله دشمن، جهت قدم ها، مکان های شلیک گلوله و… را فراهم می کند. هدست گیمینگ راگ دلتا از نظر ظاهری نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد و یکی از خاص ترین هدست های مخصوص بازی محسوب می شود. بر روی قسمت بیرونی این هدست، نوار هایی RGB تعبیه شده که نورپردازی جذابی را ارائه می کنند. این نوار ها با استاندارد Aura RGB سازگار هستند و می توانید طیف نورپردازی آن ها را در 6 حالت تنظیم کنید.

نوع اتصال : با سیم

رابط : رابط USB و تایپ سی

طول کابل: تایپ سی 1.5 متر و USB یک متر

قطر درایور : ۵۰ میلی‌ متر

میکروفون : دارد

نورپردازی: دارد

قیمت حدودی: 6.000.000 تومان

سخن پایانی

هدست و هدفون های گیمینگ تنها برای بازی های ویدئویی مورد استفاده قرار نمی گیرند و به دلیل پتانسیل بالا در تفکیک صدا، طراحی ارگونومیک و بهره مندی از فناوری های روز، تقریبا برای هر کاری مناسب می باشند. با این وجود برای خرید هدست گیمینگ مهم ترین گزینه سطح کاربری و انتظار فرد از صدای پخش شده و نحوه اتصال می باشد.

عموما برای انتخاب بهترین هدست گیمینگ، نیازی به صرف هزینه های زیاد نیست و یک هدست گیمینگ ارزان قیمت نیز می تواند به خوبی پاسخ گوی نیاز هایتان باشد. بنابراین با در نظر گرفتن بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار و با راهنمایی مناسب برای خرید هدست گیمینگ، قطعا با آزادی عمل بیشتری می توانید محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید. شما در هنگام خرید هدست و هدفون گیمینگ به چه فاکتوری توجه می کنید؟ بهترین هدفونی که می شناسید چیست؟ لطفا نظرات خود را درباره مقاله راهنمای خرید هدست گیمینگ با ما به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا