اکسسوری و گجت

بهترین اسپیکرهای ضد آب؛ تجربه بدون محدودیت پخش موسیقی

برخی از افراد دوست دارند که در هر زمان و مکانی به موسیقی گوش دهند و هر کاری که می کنند را همراه با ریتم و آهنگ انجام دهند. یکی از مکان های پر طرفدار برای پخش موسیقی استخرها و سواحل هستند که افراد برای گوش دادن به موسیقی در این مکان از یک اسپیکر بلوتوثی قابل حمل استفاده می کنند. اما اسپیکرهایی که در این مکان ها مورد استفاده قرار می گیرند باید در برابر نفوذ آب ایمن باشند تا در صورت برخورد یا غوطه ور شدن در آب مشکلی برایشان پیش نیاید. اگر شما هم علاقه مند به خرید یک اسپیکر بلوتوثی ضد آب هستید، با ما در این مقاله همراه باشید تا بدانید که یک اسپیکر ضد آب خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد و بهترین اسپیکرهای ضد آب موجود در بازار کدام اند؟!

یک اسپیکر ضد آب خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

بهترین اسپیکرهای ضد آب بلوتوثی 2022

اول از همه، همانطور که از یک اسپیکر قابل حمل ضد آب انتظار داریم، این وسیله پخش موسیقی باید در برابر برخورد، پاشش و غوطه ور شدن در داخل آب مقاوم باشد و به عبارت دیگر باید در برابر آب نفوذ ناپذیر باشد. به همین منظور باید به دنبال اسپیکرهای قابل حملی باشید که حداقل استاندارد IPX7 را داشته باشند که به معنی مقاومت در برابر نفوذ آب تا عمق یک متری به مدت 30 دقیقه است. همچنین اگر می خواهید از اسپیکر در استخر یا حتی دریا استفاده کنید به این موضوع توجه کنید که اسپیکر قابلیت ماندن روی سطح آب را نیز داشته باشد. اکثر اسپیکر های ضد آب دارای گواهینامه IP67 یا IP68 هستند که یعنی علاوه بر مقاومت در برابر نفوذ آب، در برابر نفوذ گرد و غبار نیز مقاوم هستند که این موضوع برای کسانی که می خواهند از اسپیکر در سواحل شنی یا در محیط های با گرد و خاک فراوان استفاده کنند باید اهمیت داشته باشد.

ویژگی مهم بعدی یک اسپیکر ضد آب قدرت پخش صدا است. قطعا در محیط های خارج از خانه به علت زیاد بودن صدا و نویز محیطی، یک اسپیکر ضعیف نمی تواند کارایی خوبی داشته باشد و صدای کم آن باعث کلافگی افراد خواهد شد. همچنین در هنگام خرید یک اسپیکر بلوتوثی ضد آب به میزان شارژدهی و ظرفیت باتری آن نیز دقت کنید که اسپیکر بلوتوثی مد نظر شما قابلیت شارژدهی حداقل یک شبانه روز داخل جنگل و طبیعت را داشته باشد و با دو یا سه ساعت استفاده باتری آن تمام نشود. برای اینکه از این موضوع مطمئن شوید، ابتدا به میزان شارژدهی اعلام شده از سمت شرکت تولید کننده اسپیکر دقت کنید و سپس به سراغ تجربه واقعی کاربران از میزان شارژدهی آن بروید. علاوه بر اینها، در صورتی که نیاز به اطلاعات کامل و جامع تری درباره انواع اسپیکرهای بلوتوثی و قابل حمل دارید، می توانید به این مقاله از مجله تکنوسان مراجعه کنید.

معرفی بهترین اسپیکرهای بلوتوثی ضد آب

با یک سرچ ساده در گوگل متوجه خواهید شد که تعداد زیادی اسپیکر ضد آب در بازار وجود دارند که با وجود این تنوع و فراوانی، انتخاب بهترین گزینه بین آنها سخت می شود. تقریبا اکثر شرکت های فعال در حوزه صدا و به خصوص اسپیکر، چند مدل از اسپیکرهای ضد آب قابل استفاده در استخر و حمام را در سبد محصولات خود دارند که در بین آنها می توان شرکت های معروفی مثل جی بی ال (JBL)، سونوس (SONOS)، آلتیمیت ایرز (Ultimate Ears) و… را مشاهده کرد. در این قسمت قصد داریم شما را با 6 مورد از بهترین اسپیکرهای ضد آب حال حاضر آشنا کنیم.

1- اسپیکر بلوتوثی قابل حمل Anker Soundcore Flare 2

بهترین اسپیکرهای بلوتوثی ضد آب

آیا علاقه مند به یک اسپیکر ضد آب با نورپردازی و قیمت اقتصادی هستید؟ احتمالا اسپیکر ضد آب Anker Soundcore Flare 2 نا امیدتان نخواهد کرد و بهترین گزینه برای شماست. این اسپیکر از طراحی جالبی برخوردار است و در دو قسمت بالایی و پایینی آن شاهد قرار گیری دو نوار دارای رقص نور هستیم. شما می توانید Flare 2 را در مهمانی ها و دورهمی های خانگی برای پخش موسیقی استفاده کنید، یا اینکه آن را در کنار استخر و حتی حمام به همراه خود داشته باشید.

این اسپیکر موفق به کسب گواهینامه IPX7 شده که به این معنی است که در برابر نفوذ آب مقاومت دارد اما در برابر نفوذ گرد و غبار به صورت رسمی تست نشده است، بنابراین می توان آن را تنها مقاوم در برابر نفوذ آب تصور کرد. کیفیت صدای باز تولید شده و تفکیک صدا در این اسپیکر خوب است و با فعال کردن حالت BassUP نیز کیفیت و قدرت صدا افزایش خواهد خواهد یافت. علاوه بر این می توان این اسپیکر را به اسپیکرهای مشابه دیگر (تا 100 عدد) نیز متصل کرد و از شنیدن موسیقی با صدای بلند تر و در حالت استریو لذت برد. میزان شارژدهی باتری Anker Soundcore Flare 2 حدود 12 ساعت است که شاید در نگاه اول در مقایسه با رقبا ضعیف به نظر برسد، اما با توجه به قیمت کمتر نسبت به رقبا  می توان این میزان را کافی و راضی کننده دانست.

وزن: 585 گرم

استاندارد محافظتی: IPX7

میزان شارژدهی باتری: 12 ساعت

اتصالات: بلوتوث و درگاه USB-C

قیمت حدودی: 1.700.000 تومان

مزایا:

نورپردازی زیبا

معایب:

کاهش کیفیت صدا در ولوم های بالا

2- اسپیکر ضد آب Ultimate Ears Wonderboom 2

بهترین اسپیکرهای ضد آب بلوتوثی

کمپانی Ultimate Ears یکی از فعال ترین کمپانی ها در تولید اسپیکرهای قابل حمل است و با عرضه مدل Wonderboom 2 توانسته محبوبیت زیادی در بین علاقه مندان به پخش موسیقی در فضاهای باز پیدا کند. این اسپیکر کوچک و جمع جور بر خلاف ظاهر کوچکش صدایی بلند و رسا دارد و می توان از آن در محیط های مختلف برای پخش موسیقی استفاده کرد.

اسپیکر Ultimate Ears Wonderboom 2 دارای استاندارد محافظتی IP67 است که مقاومت در برابر نفوذ آب در استخر، حمام و دریا را تضمین می کند و علاوه بر این طراحی آن به گونه ای است که روی آب شناور می ماند، پس حتی در داخل آب هم می توان به وسیله این اسپیکر کوچک از موسیقی لذت برد. عملکرد باتری در نسخه دوم Wonderboom نسبت به نسخه اول بهبود یافته و اکنون در این مدل شاهد شارژدهی 13 ساعتی با یک بار شارژ کامل هستیم که این زمان نسبت به مدل اولیه سه ساعت بیشتر است. علاوه بر همه اینها، کمپانی سازنده ادعا می کند که Wonderboom 2 مقاومت بالایی در برابر ضربه و افتادن دارد و بنابراین قابلیت استفاده در هنگام ورزش های پر تحرکی مثل دویدن و اسکیت را نیز دارد.

وزن: 420 گرم

استاندارد محافظتی: IP67

میزان شارژدهی باتری: 13 ساعت

اتصالات: پورت شارژر میکرو یو اس بی

قیمت حدودی: 3.000.000 تومان

مزایا:

صدای قوی

شناور ماندن روی آب

معایب:

نداشتن درگاه فلش و مموری کارت

3- اسپیکر قابل حمل ضد آب JBL Charge 5

بهترین اسپیکرهای مقاوم در برابر آب

کمپانی جی بی ال را بدون شک می توان جزو سه تولید کننده برتر انواع اسپیکر قابل حمل دانست که تولیدات آن ظاهری جذاب و مورد پسند نسل جوان و کیفیتی مثال زدنی دارند. اسپیکر مدل Charge 5 در کنار قابلیت ضد آب بودن، صدایی بی نظیر در رده قیمتی خود دارد و می تواند در یک فضای باز صدایی بلند را برای جشن و شادی ها باز تولید کند. ساختار پخش صدای JBL Charge 5 متشکل از یک ووفر 30 واتی با توییتر 10 واتی است که به اسپیکر اجازه می دهد صدایی کاملا واضح و شفاف را حتی با زیاد کردن ولوم در فضا پخش کند.

استاندارد IP67 نیز اسپیکر Charge 5 را در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار ایمن می کند تا آن را بتوانید در محیط های خیس یا پر گرد و خاک نیز همراه خود داشته باشید و از شنیدن موسیقی لذت ببرید. در زمینه شارژدهی این اسپیکر به لطف باتری قدرتمند خود می تواند تا 20 ساعت شارژدهی داشته باشد و علاوه بر آن قابلیت شارژ کردن تلفن همراه و تبلت را نیز از طریق پورت USB دارد. البته این اسپیکر فاقد هرگونه پورت سیمی AUX، فلش و مموری کارت برای پخش موسیقی است که این موضوع برای کسانی که علاقه مند به پخش موسیقی از راهی غیر از بلوتوث گوشی هستند را ناامید می کند.

وزن: 960 گرم

استاندارد محافظتی: IP67

میزان شارژدهی باتری: 20 ساعت

اتصالات: درگاه USB-C و USB-A

قیمت حدودی: 4.300.000 تومان

مزایا:

صدای بلند و شفاف

باتری با شارژدهی 20 ساعته

معایب:

عدم پشتیبانی از درگاه AUX، فلش و مموری کارت

4- اسپیکر بلوتوثی ضد آب Bose SoundLink Flex

معرفی بهترین اسپیکرهای ضد آب مناسب حمام و استخر

اسپیکر ضد آب Bose SoundLink Flex به واسطه بدنه مقاوم و کیفیت صدای خود می تواند یک همسفر خوب در طبیعت گردی و مسافرت های روزانه یا همراه مقاوم و شادی آور در استخر شنا باشد. کمپانی Bose در تولید این اسپیکر تمام تلاش خود را به کار بسته که محصولی مقاوم از هر نظر تولید کند تا شرایط جوی و مکانی مختلف آسیبی به آن وارد نکند. در این زمینه استاندارد IP67 با بدنه زمخت و قوی به کاربر این اطمینان را می دهد که می تواند Bose SoundLink Flex را در استخر و ساحل به همراه خود داشته باشد و از گوش دادن به موسیقی لذت ببرد.

علاوه بر این، طراحی این اسپیکر به گونه ای است که روی آب شناور می ماند و در صورت افتادن در آب نیز می تواند به پخش موسیقی ادامه دهد. از لحاظ کیفیت صدا، اسپیکر Bose SoundLink Flex عملکرد قابل قبولی را از خود نشان می دهد و می تواند در محیط های سر باز موسیقی را با ولوم بالا پخش کند. در زمینه شارژدهی نیز باتری Bose SoundLink Flex با یک بار شارژ کامل می تواند تا 12 شارژدهی داشته باشد که این میزان در مقایسه با رقبا عددی قابل قبول است اما این میزان بالاتر و قوی تر از سایرین نیست. البته کمپانی Bose در این اسپیکر ضد آب ترجیح داده که از بلوتوث نسخه 4.2 برای اتصال با گوشی و لپ تاپ استفاده کند که با وجود بلوتوث نسخه 5.0 در سایر اسپیکرهای رقیب، انتظار استفاده از این نسخه بلوتوث را در Bose SoundLink Flex داشتیم.

وزن: 600 گرم

استاندارد محافظتی: IP67

میزان شارژدهی باتری: 12 ساعت

اتصالات: درگاه USB-C

قیمت حدودی: 4.500.000 تومان

مزایا:

بدنه مقاوم

صدای با کیفیت

معایب:

استفاده از بلوتوث با نسخه 4.2

5- اسپیکر قابل حمل ULTIMATE EARS MEGABOOM 3

با کیفیت ترین اسپیکر های بلوتوثی ضد آب

اسپیکر ULTIMATE EARS MEGABOOM 3 با ظاهر زیبا و طراحی خاص کمپانی سازنده خود بدون شک یکی از بهترین گزینه ها برای فراهم کردن اوقاتی شاد در دورهمی های دوستانه است. این اسپیکر استوانه ای شکل طراحی پخش صدایی 360 درجه دارد تا بتواند صدا را به بهترین شکل ممکن در محیط پخش کند. روی بدنه اصلی نیز یک بند قرار گرفته که در هنگام حرکت و ورزش می توان آن را به دوچرخه یا بند کوله پشتی آویزان کرد.

علاوه بر این مدل MEGABOOM 3 دارای گواهینامه IP67 است که آن را قابل استفاده در استخر پر از آب و یا بیابان می کند و مشکلی برای پخش موسیقی و خرابی اسپیکر پیش نخواهد آمد. همچنین روی قسمت بالایی اسپیکر یک دکمه با نام One Touch قرار گرفته که امکان قطع و پخش موسیقی و حتی پخش کردن یک پلی لیست از آهنگ های مورد علاقه را نیز می دهد. در بخش شارژدهی نیز یک باتری لیتیوم یونی در این اسپیکر قرار گرفته که می تواند تا 20 ساعت شارژ دهی برای پخش موسیقی دلخواه کاربر را داشته باشد.

وزن: 600 گرم

استاندارد محافظتی: IP67

میزان شارژدهی باتری: 20 ساعت

اتصالات: درگاه Micro USB

قیمت حدودی: 5.000.000 تومان

مزایا:

ظاهر جذاب

شارژدهی خوب

عملکرد جالب دکمه Magic Touch

معایب:

ولوم صدای نه چندان زیاد

6- اسپیکر بلوتوثی SONOS Roam

بهترین اسپیکر بلوتوثی ضد آب

اکثر اسپیکرهایی که در این مقاله معرفی کرده ایم به طور ویژه برای فضای باز و با قابلیت های حفاظتی در برابر آب و گرد و خاک ساخته شده اند، اما اسپیکر قابل حمل SONOS Roam تمام ویژگی های یک اسپیکر خانگی و فضای باز را در خود جای داده است. این اسپیکر که برادر کوچکتر SONOS Move است، قابلیت پخش صدایی بلند با بیس قوی و کوبنده را دارد و از آن می توان برای گوش دادن موسیقی در انواع مکان روباز و سربسته استفاده کرد.

در زمینه اتصالات SONOS Roam علاوه بر اتصال بی سیم بلوتوث قابلیت اتصال وای فای را در خود جای داده است که می توان آن را به دستیارهای صوتی مانند Google Assistant و Alexa نیز متصل کرد. همچنین درجه استاندارد حفاظتی در این اسپیکر IP67 است و مدت زمان شارژدهی اسپیکر با یک بار شارژ کامل حدود 10 ساعت است. با اینکه این میزان شارژدهی کمتر از سایر رقبا است اما با توجه به قابلیت ها و امکانات گسترده SONOS Roam می توان آن را جزو یکی از بهترین اسپیکرهای ضد آب موجود دانست.

وزن: 430 گرم

استاندارد محافظتی: IP67

میزان شارژدهی باتری: 10 ساعت

اتصالات: درگاه USB-C

قیمت حدودی: 5.700.000 تومان

مزایا:

قابل استفاده در خانه و بیرون

کیفیت صدای خوب

معایب:

شارژدهی کمتر نسبت به رقبا

جمع بندی

به عنوان یک جمع بندی و نتیجه گیری از معرفی بهترین اسپیکرهای ضد آب، می توانیم بگوییم که برای خرید اسپیکر ضد آب نباید تنها به موضوع مقاومت اسپیکر در برابر نفوذ مایعات و قابلیت حمل آن دقت کرد، بلکه عواملی مثل کیفیت صدا و میزان شارژدهی نیز از جمله فاکتورهای تعیین کننده ای هستند که در کیفیت استفاده از این محصولات تاثیر مستقیمی دارند. آیا شما تجربه ای در استفاده از اسپیکرهای ضد آب دارید؟ به نظر شما جای کدام اسپیکرها در این لیست خالی بود؟ شما می توانید نظرات خود را در این باره در بخش دیدگاه ها و نظرات با مجله تکنوسان و سایر مخاطبان به اشتراک گذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا