موس های بی سیم یکی از محبوب ترین موس های بازار می باشند و امروزه می توان آن ها را در رنج های قیمتی چند ده هزار تومان برای مدل های معمولی تا چند میلیون تومان برای بهترین موس های بی سیم پیدا کرد. انتخاب یک موس بیسیم خوب می تواند محدودیت سیم را از زندگیتان حذف کند تا بتوانید به راحتی با سیستم کار کنید، از این رو استفاده از موس های وایرلس تنها به کامپیوتر و لپ تاپ ختم نمی شود و استفاده از این محصولات برای اندروید باکس، موبایل، تبلت و… نیز بسیار رایج می باشد. مقاله راهنمای خرید بهترین موس های بی سیم، در ابتدا تفاوت موس های بی سیم و بلوتوثی را را بیان می کند و سپس چند نمونه از بهترین موس های بیسیم موجود در بازار را به همراه معرفی اجمالی در اختیارتان قرار می دهد. اگر قصد خرید موس بی سیم را دارید، با تکنوسان مگ همراه باشید.
فهرست مطالب
- چرا موس بی سیم؟
- تفاوت موس بی سیم با موس بلوتوث؛ یکبار برای همیشه
- بهترین موس های بی سیم بازار
- موس بی سیم اپل Magic Mouse 2؛ موس جادویی سفید پوش
- ماوس مایکروسافت Surface Arc؛ یک رقیب قدرتمند!
- ماوس ریزر Pro Click؛ حرفه ای کلیک کنید…
- ماوس بی سیم رپو MT750 PRO؛ یک موس خوش ساخت با قابلیت شارژ بی سیم
- ماوس بی سیم لاجیتک MX Master 3؛ استادِ همه کاره
- ماوس بی سیم ایسوس WT425؛ بی سیم به سبک ایسوس
- موس بی سیم مایکروسافت Sculpt Ergonomic؛ ارگونومیکِ واقعی!
- موس بی سیم لاجیتک؛ خوش ساخت و سبک
- ماوس بی سیم شیائومی XASB01ME؛ آینده زیر دست تو
- موس بی سیم ساتچی M1؛ مدرن، سریع و دقیق
- موس بی سیم بخریم یا خیر؟
چرا موس بی سیم؟
جواب این سوال به میزان استفاده و نوع استفاده شما از موس بستگی دارد؛ موس های وایرلس می توانند ظاهر شیک و ساده تری به میز کار ببخشند، استفاده از سیستم را در فاصله 10 یا حتی 15 متری ممکن کنند و به سادگی در کیف لپ تاپ قابل حمل باشند. خراب شدن سیم یا کوتاه بودنِ آن نیز نمی تواند شما را به خرید موس جدید مجبور کند. از سوی دیگر طبیعتاً اگر مدت بسیار زیادی از روز را با موس کار می کنید، محدودیت باتری می تواند برای تان آزار دهنده باشد. همچنین موس های بی سیم برای فعالیت های گیمینگ حرفه ای نیز مناسب نمی باشند.
تفاوت موس بی سیم با موس بلوتوث؛ یکبار برای همیشه
یکی از پر تکرار ترین سوالات در رابطه با موس های بی سیم در مورد تفاوت موس بلوتوثی با موس های وایرلس یا بی سیم می باشد. جواب این سوال بسیار ساده است؛ موس های بی سیم به وسیله یک دانگل (که همراه محصول عرضه می شود) می توانند به گجت های مختلف متصل شوند، اما موس های بلوتوث به تمامی گجت های دارای بلوتوث متصل می شوند. این ویژگی برای اتصال موس به گوشی، تبلت و یا حتی اندروید باکس (به دلیل پورت های محدود برای اتصال دانگل) بیشتر به چشم می آید. از سوی دیگر معمولا موس های بی سیم محدوده عملکرد بیشتری دارند و می توانند در شعاع بیشتری به سیستم متصل شوند اما برای استفاده برای لپ تاپ یا نوت بوک ها به دلیل وجود چیپست داخلی بلوتوث، اشغال یک پورت USB منطقی به نظر نمی رسد.
بهترین موس های بی سیم بازار
موس های وایرلس در انواع مختلفی تولید می شوند و ممکن است به دلیل تنوع زیاد این محصولات در بازار، برای انتخاب دچار مشکل شوید. برای خرید بهترین موس بی سیم به طراحی ظاهری، نوع و تعداد کلید ها، گنجایش باتری و از همه مهم تر اتصال از طریق بلوتوث یا دانگل توجه داشته باشید. در صورتی که محدودیتی برای بودجه ندارید، بهتر است برند های معروف را برای خرید انتخاب کنید؛ از بهترین مارک های موس بی سیم می توان به ریزر (Razer)، استیل سریز (steel series)، اپل (Apple)، مایکروسافت (Microsoft)، رپو (Rapoo)، شیائومی (Xiaomi) و ساتچی (Satechi) اشاره کرد. در زیر برخی از بهترین موس های بازار را به صورت اجمالی معرفی می کنیم تا انتخاب بهترین داشته باشید.
موس بی سیم اپل Magic Mouse 2؛ موس جادویی سفید پوش
موس بی سیم اپل Magic Mouse 2، نسخه جدید موس های جادویی اپل است که همانند نسخه های قبل با طراحی ساده و کلاسیک خود، می تواند زیبایی را بر روی میز کار شما بیاورد. تنها ایرادی که از این موس می توان گرفت، عدم سازگاری با سیستم عامل ویندوز می باشد. مجیک موس 2 اپل با بهره بردن از فناوری مالتی تاچ و اسکرول لمسی، تجربه ای متفاوت از کار کردن با موس را در اختیارتان قرار می دهد. این محصول همچنین به سنسور لیزری مجهز شده و می تواند با دقت 1200 DPI فعالیت کند تا بسیاری از فعالیت های مختلف به کمک آن قابل انجام شدن باشد. اپل برای تامین انرژی این وسیله یک باتری لیتیوم یونی داخلی در نظر گرفته که به سادگی توسط کابل لایتنینگ قابل شارژ می باشد.
ویژگی های موس بیسیم Apple Magic Mouse 2:
تعداد کلید ها: 2 عدد
نوع حسگر: لیزری
دقت: 1200 DPI
تامین انرژی: باتری لیتیوم-یونی
ماوس مایکروسافت Surface Arc؛ یک رقیب قدرتمند!
مایکروسافت یکی از جدی ترین رقبای اپل محسوب می شود و تقریبا در هر زمینه ای سعی در به دست گرفتن بازارِ اپل داشته است. ماوس مایکروسافت سرفیس آرک یکی از بهترین ماوس های بی سیم موجود در بازار می باشد و اگر قیمت بالای آن را نادیده بگیریم می تواند تمامی استفاده های روزمره تان را پاسخ گویی کند. این محصول یک رقیب جدی برای موس بی سیم اپل محسوب می شود و می تواند با ارگونومیک خاص خود توجه هر کاربری را جلب کند. این موس از طریق نسخه 4.1 بلوتوث به سیستم متصل می شود و می تواند در محدوده 10 الی 15 متری برد مفید داشته باشد. موس Microsoft Surface Arc به کمک 2 عدد باتری AAA انرژی خود را تامین می کند و طبق ادعای مایکروسافت می تواند حدود 6 ماه عمر باتری را حفظ کند.
ویژگی های موس بیسیم Microsoft Surface Arc:
تعداد کلید ها: 2 عدد
فرکانس بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
دقت: 1200 DPI
تامین انرژی: 2 عدد باتری AAA
عمر باتری: حدود 6 ماه
ماوس ریزر Pro Click؛ حرفه ای کلیک کنید…
بسیاری از گیمر های حرفه ای، ریزر را بهترین برند تولید کننده موس و کیبورد می دانند؛ کیفیت ساخت بالا، توجه به جزئیات و ایده پردازی بی نظیر تنها بخشی از دلایل محبوبیت این برند می باشد. موس وایرلس ریزر پرو کلیک را شاید بتوان به عنوان بهترین موس وایرلس معرفی کرد. این موس از سوئیچ های حرفه ای با طول عمر 50 میلیون کلیک بهره می برد تا در استفاده های طولانی مدت نیز همچنان پایدار باقی بماند. شما می توانید این موس را به صورت همزمان به 4 دستگاه متصل کنید و به راحتی بین کامپیوتر، لپ تاپ، اندروید یا تلویزیون خود جابجا شوید. موس بلوتوث Razer Pro Click از 9 کلید بهره می برد که 8 تای آن ها قابل برنامه ریزی به کمک نرم افزار اختصاصی ریزر می باشند، کلید نهم نیز برای سوئیچ از حالت بی سیم (به کمک دانگل) به حالت بلوتوث می باشد.
ویژگی های موس بیسیم Razer Pro Click:
نوع سوئیچ: مکانیکال
تعداد کلید ها: 9 عدد
نوع اتصال: دانگل 2.4 گیگاهرتزی هایپر اسپید، بلوتوث مالتی هاست و سیم
عمر باتری: حدود 400 ساعت در حالت بلوتوث و 200 ساعت در حالت دانگل
دقت: 16000 DPI
ماوس بی سیم رپو MT750 PRO؛ یک موس خوش ساخت با قابلیت شارژ بی سیم
رپو نیز یکی از شناخته شده ترین برند ها در زمینه تولید موس و کیبورد می باشد؛ موس های این برند در رنج های قیمتی مختلف تولید می شوند تا هر کاربر با توجه به بودجه خود گزینه ای برای انتخاب داشته باشد. ماوس بی سیم MT750 PRO Wireless Charging یکی از موس های نه چندان اقتصادی رپو است و می تواند یکی از بهترین انتخاب ها برای شما باشد. این موس از یک استراحتگاه انگشت شست بهره می برد تا در استفاده های طولانی آسیبی به دست تان نرسد. سنسور اپتیکال این موس نیز می تواند بین 600 الی 3200 دی پی ای جا به جا شود. سازگاری موس بی سیم رپو MT750PRO با تمام سیستم عامل ها و پشتیبانی از شارژ بی سیم ارزش خرید آن را زیاد کرده است، همچنین امکان اتصال این وسیله به 2 صورت بلوتوث و دانگل وجود خواهد داشت.
ویژگی های موس بیسیم Rapoo MT750PRO:
تعداد کلید ها: 8 عدد
نوع اتصال: دانگل 2.4، بلوتوث
دقت: بین 600 الی 3200 دی پی آی
قابلیت شارژ بی سیم: دارد
ماوس بی سیم لاجیتک MX Master 3؛ استادِ همه کاره
موس Logitech MX Master 3 را می توان یکی از بهترین موس های بی سیم موجود در بازار دانست، این موس از 7 کلید مختلف به همراه یک اسکرول اضافی در بخش کناری بهره می برد تا تقریبا تمام فعالیت های سیستم عامل به کمک آن قابل انجام باشند. سنسور اپتیکال با دقت 4000 DPI نیز می تواند نوید بخش دقتی بی نظیر باشد. موس لاجیتک MX Master 3 قابلیت اتصال به 2 صورت سیمی و بی سیم را دارد و به سادگی می توانید به هر 2 صورت از موس خود استفاده کنید. باتری داخلی این محصول نیز به کمک کابل مدرن تایپ سی قابل شارژ می باشد. لاجیتک از یک باتری 500 میلی آمپر ساعتی در این موس بهره گرفته که از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می کند و تنها با 1 دقیقه شارژ می تواند حدود 2 ساعت استفاده مداوم را پاسخ گویی کند.
ویژگی های موس بیسیم Logitech MX Master 3:
تعداد کلید ها: 7 عدد
نوع اتصال: دانگل و سیمی
فرکانس بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
دقت: بین 1000 الی 4000 دی پی آی
تامین انرژی: باتری داخلی با قابلیت شارژ سریع
ظرفیت باتری: 500 میلی آمپر ساعت
ماوس بی سیم ایسوس WT425؛ بی سیم به سبک ایسوس
ایسوس نیز یکی از برترین تولید کنندگان محصولات IT در سراسر دنیا به شمار می رود و همواره در صدر جدول پرفروش ها قرار می گیرد. موس بی سیم ایسوس WT425 یکی از بهترین ماوس های بی سیم می باشد که با قیمت نسبتا پایین تری نسبت به رقبا عرضه می شود. 3 کلید اصلی و یک کلید تنظیم DPI بر روی این موس تعبیه شده که ضربه پذیر مناسبی ارائه می دهند. طراحی ساده این موس که با لوگو ایسوس در قسمت بالایی همراه شده توجه هر کاربری را جلب می کند. سنسور اپتیکال نیز در بازه 1000 الی 1600 دی پی ای قابل تنظیم می باشد و به سادگی می توانید حساسیت آن را تغییر دهید. تامین انرژی نیز از طریق یک باتری قلمی AA انجام می شود و می توان انتظار شارژ دهی مناسبی از آن داشت. موس بی سیم ASUS WT425 همچنین با تمام نسخه های ویندوز سازگار است.
ویژگی های موس بیسیم ASUS WT425:
تعداد کلید ها: 4 عدد
نوع اتصال: دانگل 2.4 و سیمی
نوع حسگر: اپتیکال
برد ماوس: حدود 10 متر در صورت عدم وجود مانع
دقت: بین 1000 الی 1600 دی پی آی
تامین انرژی: باتری AA
موس بی سیم مایکروسافت Sculpt Ergonomic؛ ارگونومیکِ واقعی!
شاید موس بی سیم Microsoft Sculpt Ergonomic را بتوان عجیب ترین محصول این لیست دانست، اما طراحی دایره ای و شاید کمی بد فرم این موس به دلیل ارگونومیک خاص آن می باشد؛ در واقع طراحان مایکروسافت با معرفی موس ارگونومیک مایکروسافت قصد داشتند بهترین حالت قرار گیری مچ دست و انگشت ها را در نظر بگیرند. این ویژگی به خصوص در استفاده های طولانی کاربردی خواهد بود و از آسیب دیدن به مچ دست جلوگیری می کند. با این وجود اگر چپ دست هستید، استفاده از این موس می تواند یک چالش واقعی برای تان باشد. این محصول به یک حسگر لیزری مجهز شده و می تواند دقتی معادل 1000 DPI را پاسخ گویی کند. تامین انرژی نیز در Microsoft Sculpt Ergonomic از طریق 2 عدد باتری AA صورت می گیرد و می توان انتظار شارژدهی مناسبی از آن داشت.
ویژگی های موس بیسیم Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse:
تعداد کلید ها: 4 عدد
نوع اتصال: دانگل 2.4
نوع حسگر: لیزری
برد ماوس: حدود 10 متر
دقت: 1000 دی پی آی
تامین انرژی: باتری AA
موس بی سیم لاجیتک؛ خوش ساخت و سبک
موس بی سیم MX Anywhere 2S یکی دیگر از خوش ساخت های سری MX از لاجیتک می باشد که با طراحی خاص خود می تواند برای تمام فعالیت های روزمره مناسب باشد. این موس بی سیم به 5 کلید کاربردی مجهز شده و از طریق دانگل 2.4 گیگاهرتز می تواند به سیستم عامل های مختلف متصل شود. حسگر اپتیکال موس بیسیم لاجیتک MX Anywhere 2S دقتی معادل 1000 DPI دارد که برای فعالیت های عادی و غیر گیمینگ کاملا مناسب خواهد بود. از دیگر ویژگی های این موس خوش ساخت می توان به نگهداری شارژ تا 36 ماه و کارکرد در محدوده 10 متری اشاره کرد.
ویژگی های موس بیسیم Logitech MX Anywhere 2S:
تعداد کلید ها: 5 عدد
نوع اتصال: دانگل 2.4
نوع حسگر: اپتیکال
برد ماوس: حدود 10 متر
دقت: 1000 دی پی آی
تامین انرژی: باتری
سازگاری با: تمام نسخه های ویندوز
ماوس بی سیم شیائومی XASB01ME؛ آینده زیر دست تو
یکی از بهترین موس های بی سیم شیائومی که به طراحی مینیمال و کاربری فوق العاده شناخته می شود XASB01ME است. شرکت سازنده برای کاهش خطر انتقال باکتری ها بدنه موس را به گونه طراحی کرده که خاصیت آنتی باکتریال دارد. اتصال بی سیم موس توسط بلوتوث نسخه 5.0 و دانگل USB برقرار خواهد شد و در صورت نیاز می توان حالت سوئیچ دوگانه را در این موس فعال کرد که سبب می شود به صورت همزمان به 2 دستگاه مختلف مانند کامپیوتر و لپ تاپ به صورت بلوتوثی و با دانگل USB متصل شد و سپس به آسانی بین آن دو سوئیچ کرد.
این موس امکان تبدیل گفتار (زبان چینی-ماندارین) به نوشتار (زبان های انگلیسی، ژاپنی و کره ای) را با وجود میکروفون داخلی دارد. همچنین موس قابلیت ترجمه متون به صورت صوتی و نوشتاری را دارد، به این شکل که با انتخاب متن مورد نظر و سپس فشردن کلید مخصوص ترجمه که در کنار بدنه تعبیه شده می توان متون چینی را به انگلیسی، ژاپنی و کره ای ترجمه نمود.
مشخصه دیگر موس که از آن با کنترل هوشمند خانه یاد می شود یکی دیگر از مزیت های آن است. برای فعال کردن این حالت باید کلید صدا را فشرد و پس از آن دستور مورد نظر را در ارتباط با کنترل ربات جارو برقی هوشمند، روشن و خاموش کردن چراغ های هوشمند، سیستم صوتی هوشمند منزل و… به زبان چینی اعلام نمود. کلید اسکرول موس را می توان به گونه ای سفارشی کرد که برای حرکت کردن به سمت چپ و راست قابل استفاده باشد و حتی می توان روی آن میانبر یا شورتکات تنظیم نمود.
این موس بی سیم برای تامین انرژی به باتری لیتیوم یونی 750 میلی آمپر ساعتی مجهز شده که از طریق درگاه تایپ سی قابلیت شارژ شدن دارد. مقدار شارژدهی موس حدود 30 روز است که این میزان در حالت استندبای برابر با 180 روز می باشد. سنسور موس از نوع فوتوالکتریک است و دقت آن در محدوده 800 الی 4000 نقطه بر اینچ قابل تنظیم می باشد. تعداد کلیدهای موس در مجموع به 5 عدد می رسد که برای کنترل دستیار هوشمند صوتی، کلیک کردن، اسکرول، ترجمه و… کاربرد دارد.
ویژگی های موس بیسیم Xiaomi XASB01ME:
تعداد کلید ها: 5 عدد
نوع اتصال: بلوتوث نسخه 5 و دانگل USB
نوع حسگر: فوتوالکتریک
برد ماوس: 10 متر
دقت: 800 الی 4000 دی پی آی
تامین انرژی: باتری داخلی
موس بی سیم ساتچی M1؛ مدرن، سریع و دقیق
اولین چیزی که با دیدن موس بی سیم وایرلس ساتچی با مدل M1 به چشم می آید طراحی منحنی شکل آن است که ارگونومیک بودن موس را افزایش داده و به راحتی در کف دست قرار می گیرد و محدودیتی در استفاده از موس برای کاربران چپ دست و راست دست وجود ندارد. بدنه این موس بی سیم دارای روکش آلومینیومی برس خورده است که در عین مینیمال بودن طراحی بسیار مدرنی دارد. این موس برای اتصال به سیستم مورد نظر دارای بلوتوث نسخه 5.0 است که تا محدوده تقریبی 10 متری خود را پوشش می دهد.
سنسور موس بی سیم ام وان از نوع اپتیکال بوده که برای حرکات سریع هنگام انجام بازی ها، مرور وب سایت ها و… آماده است. کلیدهای موس بی سیم بسیار نرم هستند و در ساخت کلید اسکرول از آلومینیوم استفاده شده است تا دوام بیشتری در برابر فشار دستان داشته باشد و در عین حال سریع و روان بچرخد. این موس بی سیم به یک پورت تایپ سی مجهز است که از طریق آن می توان باتری داخلی ماوس را به سرعت شارژ نمود. تعداد کلیدهای اصلی موس به 3 عدد می رسد و یک کلید نیز در زیر بدنه تعبیه شده که برای روشن و خاموش کردن موس استفاده می شود و به این شکل باتری موس کمتر استفاده خواهد شد.
ویژگی های موس بی سیم Satechi M1:
تعداد کلید ها: 4 عدد
نوع اتصال: بلوتوث نسخه 5
نوع حسگر: اپتیکال
برد ماوس: 10 متر
دقت: 1200 دی پی آی
تامین انرژی: باتری داخلی
موس بی سیم بخریم یا خیر؟
در این مقاله سعی کردیم بهترین موس های بی سیم را به شما همراهان گرامی معرفی کنیم تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید. به طور کلی موس های وایرلس به دلیل قیمت بالاتر در کنار کارایی پایین تر، از ارزش خرید کمتری برخوردار می باشند اما اگر محدودیت سیم یکی از مشکلات روزمره شماست، چاره ای جز نادیده گرفتن این هزینه نخواهید داشت. به نظر شما بهترین موس بی سیم کدام مدل است آیا خرید موس وایرلس را پیشنهاد می دهید؟ نظرات ارزشمند و تجربیات خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.