به تازگی دنیای مچ بند های هوشمند، میزبان یکی از بهترین و اقتصادی ترین مچ بندهای خود شده است؛ آنر بند ۶ جدیدترین عضو مچ بند های آنر می باشد و با جهشی چشمگیر نسبت به نسل های قبلی، اکنون آماده است تا پا به عرصه رقابت بگذارد! مچ بند آنر بند ۶ با توجه به افزایش کیفیت و اندازه صفحه نمایش و پایش دقیق فاکتورهای سلامتی یک جهش واقعی نسبت به نسخه قبلی یعنی آنر بند ۵ محسوب می شود. طراحی زیبا و امکانات قابل قبول، Honor Band 6 را دقیقا در مرز بین دستبند های هوشمند سلامتی و ساعت های هوشمند قرار داده و بالاخره در بازار مچ بند های سلامتی اقتصادی، سری mi band شیائومی با یک رقیب واقعی روبرو شده است.
اما آیا پیشرفت های به وجود آمده، در حدی است که خرید آنر بند ۶ را منطقی کند؟ در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد، با بررسی مشخصات و معرفی آنر بند ۶ با تکنوسان همراه باشید.
فهرست مطالب
بررسی مچ بند Honor Band 6
باتری قدرتمند، صفحه نمایش با کیفیت، سنسور های کاربردی و پشتیبانی از اعلان های فارسی تنها بخشی از پیشرفت های سری آنر بند محسوب می شوند. پختگی نرم افزار اختصاصی هوای نیز اکنون به حدی می رسد که نمی توان ایراد اساسی در آن پیدا کرد. اکنون نگاهی دقیق تر به پرچم دارِ مچ بند های اقتصادی می اندازیم و شما را با نکات قوت و ضعف آنر بند ۶ آشنا می کنیم.
صفحه نمایش با کیفیت
در آنر بند ۵ صفحه نمایش کشیده با سایز ۰٫۹۵ اینچی را شاهد بودیم اما در آنر بند ۶ با یک ارتقا خوب، اندازه صفحه نمایش به ۱٫۴۷ اینچ افزایش پیدا کرده است. صفحه نمایش AMOLED با وضوح ۱۹۴ در ۳۶۴ پیکسل، بهبود رابط گرافیکی (UI)، روشنایی مناسب و نور قابل تنظیم باعث شده تا در همه جا حتی در نور مستقیم خورشید، نوشته های صفحه کاملا خوانا باشد و با توجه به پاسخگویی نسبتا سریع صفحه، حس کار کردن با یک محصول گران قیمت و با کیفیت را داشته باشیم. البته سنسور تشخیص نور محیطی وجود ندارد و باید نور صفحه را به صورت دستی تنظیم کنید.
صفحه نمایش توسط گوریلا گلس محافظت می شود اما خیلی نباید روی این قابلیت حساب باز کنید و برای جلوگیری از ایجاد خط و خش روی صفحه، مراقبت از صفحه و چسباندن گلس مخصوص، کاری عاقلانه خواهد بود!
با این وجود که Honor در بیانیه ای رسمی از هواوی جدا شده اما همچنان بین آنر و هواوی همکاری نزدیکی وجود دارد. برای مثال برای اتصال honor band 6 به گوشی از طریق بلوتوث هنوز باید از نرم افزار Huawei Health استفاده کنید. متاسفانه به تازگی مشکلاتی برای ساخت آی دی در این نرم افزار به وجود آمده اما می توان با یک سرچ ساده محدودیت های ایجاد شده را پشت سر گذاشت. با استفاده از نرم افزار هواوی هلث می توانید علاوه بر مشاهده اطلاعات پایش سلامت انجام شده در گوشی، واچ فیس های متنوعی را نیز برای آنر بند ۶ دانلود کنید.
طراحی بدنه قابل قبول
honor band 6 در سه رنگ صورتی (Coral Pink)، مشکی (Meteorite Black) و خاکستری (Seagull Gray) به بازار عرضه شده است. بند سیلیکونی (قابل تعویض) با قابلیت تنظیم حتی برای مچ های با قطر کوچک هم قابل استفاده است. طراحی نه چندان کشیده و تقریبا نزدیک به مربع صفحه نمایش (بر خلاف سایر مچ بند های هوشمند که معمولا کشیده تر هستند) و وجود دکمه کناری در سمت راست مچ بند احتمالا شما را به یاد ساعت های هوشمند خواهند انداخت. البته هیچ تعریف قطعی و دقیقی برای تفاوت طراحی مچ بند و ساعت هوشمند وجود ندارد.
نقطه ضعف طراحی این مچ بند را می توان درج کلمه HONOR در سمت چپ بند دانست که در نگاه اول خیلی جالب به نظر نمی رسد. در قسمت زیرین هم به صورت روتین، سنسور و محل شارژ قرار گرفته است و در کل وزن ۱۹ گرمی و طراحی ظاهری بدنه راضی کننده می باشد.
همچنین آنر بند ۶ در مقابل نفوذ آب تا عمق ۵۰ متری مقاوم است پس با خیال راحت می توان از این دستبند هنگام شستن دست، حمام و حتی شنا استفاده کرد. هر چند که همیشه استرس نفوذ آب برای همه دستگاه ها وجود دارد و خشک کردن بعد استفاده، میتواند آرامش بیشتری را برای شما به همراه بیاورد!
سنسورهای سلامتی دقیق آنر بند ۶
سنسور ضربان قلب که به صورت ۲۴ ساعته سلامت شما را پایش می کند در کنار ردیابی استرس که بر اساس ضربان قلب و پرسیدن سوال در هنگام عصبانی شدن به شما هشدار لازم را میدهد می تواند قابلیت خوبی برای افرادی باشد که در شهرها زندگی می کنند و استرس بالایی را تجربه می کنند. پایش کیفیت خواب، گام شمار و میزان کالری مصرف شده، پایش سلامت بانوان در کنار محاسبه تقریبا دقیق میزان اکسیژن خون (SPO2) خصوصا در شرایط کرونایی فعلی از دیگر امکانات خوب این مچ بند سلامتی می باشد.
خبر خوب این که میزان دقت سنسورها و اعداد اعلامی پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسخه قبل داشته و حتی با محصولاتی با قیمت چند برابری رقابت می کند (هر چند که هنوز هم به دقت ابزارهای تخصصی پزشکی نیست). نکته منفی این محصول در این بخش هم عدم وجود GPS داخلی است که باعث شده اگر گوشی خود را در پیاده روی و دویدن همراه خود نداشته باشید تنها مسافت طی شده قابل اندازه گیری باشد و مسیر پیموده شده مشخص نشود.
پایش وضعیت خواب
پایش وضعیت خواب ویژگی جدیدی نیست و در نسخه های قبلی نیز شاهدش بودیم، اما آنر اکنون با استفاده از الگوریتم TruSleep on می تواند مدیریت بیشتری بر روی حالات خواب داشته باشد. اطلاعات جمع آوری شده توسط سنسور ها در اپلیکیشن هوای در دسترس خواهند بود و شما با دریافت توصیه هایی برای بهبود خواب، می توانید از این ویژگی بهره ببرید.البته هنوز هم استفاده از ساعت یا مچ بند در هنگام خواب مقداری عجیب به نظر می رسد و می توان گفت این ویژگی چیزی نیست که هر کسی را مجاب به خرید ساعت یا مچ بند هوشمند کند.
حالات ورزشی محدود
برای حالات ورزشی در آنر بند ۶ ده حالت ورزشی پیش فرض در نظر گرفته شده که شش حالت به صورت خودکار قابل تشخیص هستند. البته تعداد حالات ورزشی در می بند ۶ به حدود ۳۰ حالت می رسد که شاید برای ورزشکاران نیمه حرفه ای، کم بودن تعداد حالت ها یک نقطه ضعف مهم تلقی شود. اما برای استفاده افراد عادی، وجود حالت های ورزشی مثل پیاده روی و دویدن و یادآوری فعالیت هنگام نشستن های طولانی راضی کننده خواهد بود.
باتری مورد انتظار آنر بند ۶
با توجه به پیشرفت های اخیر، تقریبا اکثر دستبندهای سلامتی باتری قابل قبولی دارند. باتری ۱۸۰ میلی آمپر ساعتی آنر بند ۶ هم با یکبار شارژ در استفاده معمولی حدود ۱۴ روز (دو هفته) و با روشن بودن اکثر قابلیت ها به صورت مداوم حدودا ۱۰ روز نیازی به شارژ مجدد ندارد. برای شارژ مچ بند نیازی به خارج کردن دستبند از بند ندارید و با اتصال شارژر مغناطیسی به پشت محصول، می توانید در کمتر از یک ساعت و نیم، Honor Band 6 را کاملا شارژ کنید.
همچنین طبق ادعای آنر، با تنها ۱۰ دقیقه شارژ کردن این باتری، می توانید ۳ روز از مچ بند استفاده کنید. برای شارژ کافیست تا با استفاده از کابل موجود در بسته بندی محصول و استفاده از USB لپ تاپ، شارژر و یا هر وسیله دیگر به شارژ دستبند بپردازید. برای افزایش طول عمر باتری اکیدا توصیه میکنیم از آداپتور های فست شارژ و شارژهای با خروجی بالاتر از ۲ آمپر استفاده نکنید.
پشتیبانی از نوتیفیکیشن فارسی
با اتصال مچ بند به نرم افزار Huawei Health و آپدیت دستگاه، پشتیبانی از پیام ها و نوتیفیکیشن های فارسی به آنر بند ۶ اضافه می شود که برای کاربران ایرانی قابلیت خوبی خواهد بود. اما مثل سایر دستبندها محدودیت هایی هم وجود دارد مثلا ایموجی در صفحه قابل نمایش نیست یا اگر پیام دریافتی شما ترکیبی از حرف فارسی، اعداد و حروف انگلیسی باشد احتمالا با توجه به هم ریختگی متن، متوجه متن دقیق پیام نخواهید شد. در کل نوتیفیکیشن های دستبندها و ساعت های هوشمند غالبا تنها جنبه اطلاع رسانی و مراجعه به گوشی را دارند نه چیزی بیشتر. همچنین به دلیل عدم وجود اسپیکر داخلی در مچ بند، اطلاع رسانی نوتیفیکیشن ها از طریق صفحه نمایش یا ویبره خواهد بود.
البته در هنگام تماس تلفنی، قابلیت رد کردن تماس از طریق دستبند وجود دارد. همچنین قابلیت های دیگری همچون کنترل کردن موسیقی (کم و زیاد کردن صدا، پخش و توقف، رفتن به ترک قبلی یا بعدی) برای گوشی های اندرویدی، استفاده از دستبند به عنوان شاتر عکاسی، پیدا کردن تلفن (در صورت اتصال و در محدوده بودن) ، قابلیت تنظیم هشدار دهنده زمانی (Alarm)، کرنومتر … در آنر بند ۶ تعبیه شده است.
آنر بند ۶ را بخریم یا خیر؟
به عنوان جمع بندی با توجه به قیمت حدود ۹۰۰ هزار تومانی آنر بند ۶ (در تاریخ ۴ مرداد ۱۴۰۰) رقابت سختی بین می بند ۶ و این محصول از لحاظ امکانات و قابلیت ها وجود دارد ولی به واسطه تجربه قبلی کاربران، می بند ۶ توانسته با اختلاف پرفروش تر باشد. اما اگر دنبال ظاهری متفاوت تر از ظاهر کلاسیک و کشیده دستبندهای سلامتی هستید، آنر بند ۶ انتخاب بسیار مناسبی برای خرید دستبند هوشمند سلامتی در بازه قیمتی زیر یکی میلیون تومان خواهد بود.
همچنین اگر به فکر ارتقا Honor Band نسخه ۵ خود به نسخه جدیدتر هستید، با توجه به پیشرفت خوبی که این نسخه به نسخه قبل داشته، این تغییرات میتواند ارزش هزینه دوباره برای خرید نسخه جدیدتر را داشته باشد. به نظر شما خرید مچ بند هوشمند آنر بند ۶ با توجه به پیشرفت های حاصل شده منطقی خواهد بود؟ تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.