اکسسوری و گجت

همه چیز درباره تعویض باتری پاوربانک + آموزش تعمیر

پاوربانک یکی از لوازم ضروری در دنیای امروز است که با استفاده از آن می توانید در مکان هایی که دسترسی به پریز برق وجود ندارد اقدام به شارژ گوشی های همراه خود نمایید. مکانیزم عملکرد پاور بانک بسیار ساده می باشد و امروزه شاهد عرضه پاوربانک های جدیدی به بازار هستیم که امکان شارژ همزمان چندین وسیله را دارا هستند. متاسفانه با خراب شدن پاوربانک افراد با معضلات بسیار زیادی مواجه می شوند و جایگزین کردن یک پاوربانک جدید به جای پاوربانک قبلی نیز می‌ تواند افراد را متحمل پرداخت هزینه‌ های بالایی نماید.

خوشبختانه امکان تعویض باتری پاور بانک به راحتی وجود دارد و می‌توانید با تعویض باتری پاوربانک های خود با مبلغ مقرون به صرفه تری پاوربانک های خود را تعمیر نمایید و از آن برای شارژ مجدد دستگاه هایتان استفاده نمایید. تکنوسان مگ در این مقاله قصد دارد تا همه چیز درباره تعویض باتری پاور بانک را به شما آموزش دهد و با ارائه آموزش تعمیر پاور بانک به شما کمک کند تا در منزل و به راحتی اقدام به تعمیر پاوربانک های خود نمایید. بنابراین چنانچه باتری پاوربانک شما هم دچار مشکل شده و قصد تعمیر آن را دارید پیشنهاد می‌کنیم خواندن ادامه این مقاله جذاب را از دست ندهید.

ساختار پاوربانک چگونه است؟

تعویض باتری پاور بانک

پاوربانک محصولی است که از یک سری مدار الکتریکی به همراه یک تا چند باتری لیتیومی تشکیل شده است و برای تولید پاوربانک اقدام به اتصال این باتری ها به صورت موازی به یکدیگر می نمایند. مدار الکتریکی که درون پاوربانک وجود دارد دو وظیفه اصلی را برعهده دارد که این وظایف عبارتند از:

  • شارژ باتری پاور بانک به وسیله پورت های میکرو usb
  • شارژ دستگاه های مختلفی که به پاوربانک متصل می شوند.

لازم است بدانید که باتری هایی که درون پاوربانک ها مورد استفاده قرار می گیرند دارای انواع مختلفی هستند. ما در این مقاله قصد داریم که به شما نحوه تعویض باتری پاور بانکی که از نوع لیتیوم یونی با ظرفیت 18650 میلی آمپر ساعت می باشد را به شما آموزش دهیم. لازم به ذکر است که پاوربانک فوق تنها از یک باتری برخوردار می باشد. بنابراین برای تعویض باتری پاور بانک هایی که چند باتری دارند می بایست روش جداگانه ای را به کار ببندید که در مقالات دیگری به آن خواهیم پرداخت.

ابزارهای لازم جهت تعویض باتری پاور بانک

تعویض باتری های شارژی پاوربانک

برای آنکه بتوانید اقدام به تعویض باتری خراب شده پاوربانک با باتری های جدید و نو نمایید می بایست یک سری ابزار تهیه کنید. ابزارهای لازم و ضروری برای انجام این کار عبارتند از:

  • دستگاه لحیم کاری
  • مقداری سیم مسی
  • پیچ گوشتی کوچک

راهنمای تعمیر شارژر همراه یا همان پاوربانک

آموزش تعمیر پاوربانک شیائومی

برای آنکه بتوانید اقدام به تعمیر باتری پاوربانک خود نمایید در مرحله اول می بایست اقدام به باز کردن قاب پاوربانک کنید. برای انجام این کار کافی است از پیچ گوشتی های کوچکی که آماده کرده اید استفاده نمایید. پس از آن که قاب پاوربانک را از بدنه جدا کردید با استفاده از دستگاه لحیم که به اندازه کافی داغ شده است باید اقدام به جدا کردن باتری پاور بانک از مدار دستگاه کنید. دقت کنید که دستگاه لحیم به هیچ عنوان نباید با سایر اجزایی که بر روی مدار وجود دارند برخورد کند.

چرا که می تواند منجر به آسیب رسیدن به بخش های مختلف مدار شود و عملکرد پاوربانک شما را دچار اختلال نماید. بعد از اینکه اقدام به جدا کردن باتری پاور بانک با استفاده از دستگاه لحیم نمودید بهتر است پیش از جایگزین کردن باتری جدید اقدام به بررسی باتری های قبلی نمایید تا مطمئن شوید که باتری های فوق خراب شده اند و می بایست آنها را جایگزین کنید.

چنانچه پس از بررسی باتری متوجه شدید که باتری به طور کامل از بین رفته و خراب شده است می توانید اقدام به تعویض آن با باتری های جدید نمایید. اما اگر باتری های شما سالم بود ممکن است مشکل عدم شارژ پاور بانک از جای دیگری باشد و بهتر است با بررسی های لازم در این خصوص مشکل اصلی را پیدا کنید. اگر احساس کردید که باتری های شما دچار خوردگی شده اند و ممکن است با برطرف کردن این خوردگی ها مجددا بتوانید از باتری های برای شارژ پاوربانک استفاده کنید می توانید اقدام به جدا کردن باتری های فوق با استفاده از دستگاه لحیم از پاوربانک نمایید و آنها را درون محلولی از سرکه سفید قرار دهید.

آموزش عوض کردن باطری پاور بانک

سرکه سفید اسیدی بوده و می‌ تواند خوردگی های موجود بر روی باتری شما را از بین ببرد و آن را کاملاً تمیز نماید. پس از انجام این کار با استفاده از مقداری سیم لحیم و دستگاه لحیم می توانید مجددا اقدام به اتصال باتری های خود به دستگاه پاور بانک نماید و مجددا اقدام به تست پاوربانک کنید. اگر مشاهده کردید که پاوربانک شما در حین شارژ شروع به چشمک زدن می ‌کند ممکن است باتری های قدیمی شما هنوز سالم باشند و نیازی به جایگزین کردن آنها با باتری جدید نداشته باشید. اگر سرکه سفید ندارید می توانید خود محلول دیگری را برای انجام این کار تهیه نمایید و آن را جایگزین سرکه سفید کنید.

مثلاً از ترکیب جوش شیرین و آب یا ترکیب نمک و سرکه معمولی نیز می ‌توانید برای پاک کردن باتری های خورده شده خود استفاده کنید. پس از اینکه باتری های خود را کاملاً پاک کردید، با استفاده از یک تکه پارچه یا پنبه می توانید ترمینال های باتری را تمیز و خشک نمایید. پس از گذشت مدت زمان تقریبی دو دقیقه ترمینال های شما کاملا براق و جدید می شود و به راحتی می توانید از آن برای استفاده در پاوربانک استفاده نمایید. یکی از علائمی که می توانید متوجه شوید که باتری شما آیا از بین رفته یا نه توجه به بدنه باتری می باشد. باتری هایی که بدنه آن ها متورم شده کاملا از بین رفته اند و حتماً باید آنها را با باتری های جدید جایگزین نمایید.

آموزش نصب باتری جدید در پاوربانک

افرادی که اطلاعات زیادی درباره باتری ها ندارند می توانند باتری هایی که ولتاژ آنها بین ۳ ولت تا ۴.۲ ولت می باشد را خریداری نمایند. این باتری ها در حین تخلیه دارای ولتاژ ۳ و در حین شارژ کامل دارای ولتاژ ۴.۲ می باشند. این موضوع به این معنی است که هنگامی که باتری خود را به صورت کامل شارژ نمودید، ولتاژ خروجی از آن برابر با 4.2 می شود و هنگامی که باتری به ولتاژ مورد نظر رسید عملیات شارژ باتری متوقف می گردد تا مدار از نظر عملکرد در بهترین حالت خود قرار بگیرد.

نکته مهم دیگری که در این میان وجود دارد این است که در حین تعویض باتری پاوربانک حتماً باید اقدام به تشخیص پایانه های منفی و مثبت باتری نمایید تا بتوانید آن را به درستی سر جای خود قرار دهید. برای اتصال باتری های جدید به پاوربانک نیز می ‌بایست با استفاده از سیم لحیم و دستگاه لحیم اقدام به اتصال باتری های جدید به جای باتری های قبلی کنید. به همین راحتی عملیات تعویض باتری قدیمی و خراب شده در پاوربانک با باتری های جدید انجام می شود و بدون اینکه نیازی به مراجعه به تعمیرکاران داشته باشید می توانید باتری های جدید را جایگزین باتری های قبلی نمایید.

تست پاور بانک

ابزارهای مورد نیاز برای تعویض باتری پاوربانک

پس از اینکه اقدام به تعویض باتری قبلی خود با استفاده از باتری های جدید نمودید می بایست اقدام به تست پاور بانکتان نمایید تا مطمئن شوید که عملیات تعمیر پاوربانک را با موفقیت به اتمام رسانده اید. برای انجام این کار کافیست اقدام به شارژ پاوربانک خود نموده و چنانچه مشاهده کردید که در حین شارژ پاوربانک چراغ های آن شروع به چشمک زدن کرد، این موضوع می ‌تواند یکی از علائم تعویض صحیح باتری باشد.

علاوه بر این پس از اینکه چند ساعت از اتصال پاوربانک به شارژ گذشت می توانید اقدام به شارژ کردن گوشی های خود با استفاده از پاوربانک نمایید تا مطمئن شوید که کار تعمیر به درستی انجام شده است. اگر پس از اتصال گوشی خود به پاوربانک مشاهده کردید که باتری گوشی شما در حال شارژ شدن است، این موضوع دلیلی بر موفق بودن عملیات تعمیر می باشد.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم تا به کاربران نحوه تعویض باتری پاوربانک را آموزش دهیم و به آنها کمک کنیم تا بتوانند پاوربانک های خود را که دچار مشکل شده‌اند تعمیر نمایند. از آنجایی که خرید یک پاوربانک جدید می‌تواند هزینه زیادی را متحمل افراد نماید، با خواندن این مقاله و یاد گرفتن نحوه تعویض باتری پاور بانک به راحتی می توانید پاوربانک های خود را در منزل و بدون هزینه زیاد تعمیر کنید و بدین وسیله در هزینه های خود صرفه جویی نمایید.

آیا شما هم روش دیگری را برای تعمیر باتری پاور بانک می شناسید؟ با در میان گذاشتن نظرات خود در بخش کامنت می توانید به کاربران کمک کنید تا بتوانند پاوربانک های خود را به بهترین شیوه تعمیر نمایند و از آن برای شارژ دستگاه های مختلفشان استفاده کنند.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا