موبایل و تبلت

بهترین پاوربانک های فست شارژ؛ بدون معطلی شارژ کنید!

دنیای امروز و همگام شدن آن با تکنولوژی موجب شده بسیاری از امور ما به وسیله دنیای مجازی پیش برود و بدون استفاده از گوشی موبایل، لپ تاپ و تبلت نتوانیم به روزمرگی های مان برسیم. از این رو پاوربانک ها یا شارژر های همراه از زمان عرضه تا کنون به سرعت فراگیر شدند و فناوری های جدیدی برای آن ها در نظر گرفته شد. به طوری که امروزه در هنگام خرید پاوربانک گزینه های بی شماری خواهید داشت.

از طرفی بالا رفتن ظرفیت باتری موبایل ها موجب شده اگر از پاوربانک های معمولی برای شارژ گوشی خود استفاده کنید، زمان زیادی برای پر شدن باتری گوشی نیاز باشد. به همین دلیل پاوربانک های فست شارژ تولید شدند تا شارژ شدن گوشی، هندزفری، ساعت هوشمند و حتی لپ تاپ تان را در زمانی بسیار سریع تر امکان پذیر کنند. در این مقاله قصد داریم تعدادی از بهترین پاوربانک های فست شارژ موجود در بازار را معرفی کنیم و هرکدام را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانید با توجه به بودجه و نیاز خود گزینه مناسب را برای خود در نظر بگیرید. اگر قصد خرید پاوربانک فست شارژ دارید با تکنوسان مگ همراه باشید.

معرفی بهترین پاوربانک های فست شارژ

بهترین پاوربانک های شارژ سریع، می توانند موجب شوند در زمان صرفه جویی کنید و زمان کمتری گوشی خود را در شارژ نگه دارید. البته باید این موضوع را در نظر بگیرید که فناوری های شارژ سریع باید توسط گوشی شما پشتیبانی شوند، در غیر این صورت ممکن است صدمات جبران ناپذیری به باتری گوشی شما وارد کنند. بنابراین بهتر است ابتدا فناوری های فست شارژ پشتیبانی شده توسط گوشی تان را در نظر بگیرید و با توجه به آن پاوربانک مناسب تان را انتخاب کنید.

بهترین پاوربانک های فست شارژ بازار

برخی از پاوربانک های فست شارژ که از فناوری PD یا Power Delivery پشتیبانی می کنند، می توانند برای شارژ لپ تاپ نیز مورد استفاده قرار بگیرند اما این محصولات عموما قیمت بسیار بالاتری دارند. فناوری QC یا Quick Charge نیز در نسخه های مختلفی برای شارژ سریع گوشی های اندرویدی ارائه می شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد شارژ سریع می توانید به مقاله همه چیز درباره فناوری شارژ سریع مراجعه کنید. در زیر 8 مورد از بهترین پاوربانک های فست شارژ زیر 1.5 میلیون تومان را معرفی و بررسی می کنیم.

پاوربانک باسئوس Amblight PPLG-A؛ بهترین پاوربانک فست شارژ تا 1.5 میلیون تومان

کمپانی باسئوس یکی از برند های معتبر و محبوب در زمینه لوازم جانبی موبایل می باشد. باسئوس از تنوع محصولات بی نظیری به خصوص در زمینه شارژر همراه برخوردار می باشد. پاوربانک Amblight PPLG-A را می توان یکی از بهترین پاوربانک های فست شارژ باسئوس دانست. این محصول یک پاور بانک 30 هزار میلی آمپری است که با ظرفیت بی نظیر خود می تواند تا چندین بار گوشی هوشمند یا سایر لوازم تان را شارژ کند.

بهترین پاوربانک 30000 فست شارژ

پاوربانک باسئوس Amblight PPLG-A دارای بدنه ای 550 گرمی از جنس پلاستیک ABS و پلی کربنات ضد حرارت می باشد و مقاومت بی نظیری در برابر ضربه و خط و خش دارد. بر روی بدنه این پاوربانک 4 عدد پورت USB قرار گرفته که برای شارژ یکی از آن ها از فناوری QC پشتیبانی می کند و می تواند برای شارژ سریع گوشی و تبلت مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین یک درگاه تایپ سی با پشتیبانی از فناوری Power Delivery نیز در این پاوربانک تعبیه شده که توانایی شارژ گجت های تان را با حداکثر توان 65 وات دارا می باشد. وجود فناوری PD در این درگاه موجب شده پاوربانک بتواند به صورت خودکار جریان مورد نیاز برای شارژ وسیله مورد نظر را تنظیم کند تا آسیبی به باتری آن وارد نشود.

با استفاده از این درگاه حتی می توانید لپ تاپ های دارای درگاه تایپ سی را هم شارژ کنید. به کمک این درگاه و 4 درگاه USB، می توانید 5 وسیله را به صورت همزمان شارژ کنید. برای شارژ پاوربانک هم 2 درگاه ورودی لایتنینگ و میکرو یو اس بی در نظر گرفته شده است. البته درگاه تایپ سی پاوربانک Amblight PPLG-A قابلیت شارژ پاوربانک را هم دارا می باشد و می توانید از آن نیز استفاده کنید. این پاوربانک از پروتکل های SCP، FCP، AFC، MTK و … پشتیبانی می کند و همچنین برای استفاده در هواپیما نیز مناسب می باشد. یک نمایشگر نیز بر روی بدنه محصول قرار گرفته که جهت نشان دادن میزان شارژ باتری به صورت درصدی می باشد. بدون شک اگر قیمت بالای این محصول را نادیده بگیریم می توانیم آن را در دسته بهترین پاوربانک های فست شارژ قرار دهیم.

خرید پاوربانک باسئوس Amblight PPLG-A

پاوربانک سامسونگ EB-P5300؛ بهترین پاوربانک فست شارژ تا 1.3 میلیون تومان

پاوربانک EB-P5300 یکی از محصولات خوش ساخت سامسونگ می باشد که در بین بهترین پاوربانک های فست شارژ، حرف های زیادی برای گفتن دارد. این محصول دارای بدنه ای صیقلی و یکدست با روکش فلزی است که در برابر ضربات و خط و خش مقاومت مناسبی دارد. ظرفیت 20 هزار میلی آمپر ساعتی این محصول نیز برای اکثر فعالیت ها کافی بنظر می رسد و می تواند تا چندین مرتبه شارژ گوشی را امکان پذیر کند. بر روی بدنه پاور بانک 2 عدد پورت تایپ سی و 1 عدد پورت USB قرار گرفته است که امکان شارژ 3 دستگاه به صورت همزمان را فراهم می کند.

بهترین پاوربانک فست شارژ برای گوشی سامسونگ

هر 2 درگاه تایپ س از فناوری PD پشتیبانی می کنند و می توانند شارژ لوازم الکتریکی تا حداکثر 25 وات را امکان پذیر کنند. درگاه USB نیز با پشتیبانی از QC 2.0 ارائه می شود و می توانید از آن برای شارژ سریع گوشی استفاده کنید. هر 2 درگاه تایپ سی می توانند برای شارژ پاوربانک مورد استفاده قرار بگیرند اما سامسونگ از تعبیه درگاه های میکرو یو اس بی یا لایتنینگ برای شارژ پاوربانک خودداری کرده است. چیپ هوشمند به کار رفته در این محصول امکان محافظت از باتری دستگاه ها در برابر  اتصال کوتاه، افزایش دما، شارژ بیش از حد و … را فراهم می کند. با توجه به حداکثر توان 25 واتی و وجود فناوری PD، این پاوربانک را می توان به نوعی بهترین پاوربانک فست شارژ برای گوشی های سامسونگ دانست.

خرید پاوربانک سامسونگ EB-P5300

پاوربانک ریمکس RPP-129؛ بهترین پاوربانک فست شارژ تا 1.2 میلیون تومان

پاوربانک ریمکس RPP-129 یکی از زیبا ترین و خوش ساخت ترین پاوربانک های بازار می باشد و اگر قیمت آن را نادیده بگیریم، گزینه مناسبی برای مصارف روزمره می باشد. این محصول دارای بدنه ای با کیفیت و کمی سنگین وزن از جنس پلاستیک سخت و PC ضد حرارت است که با در دست گرفتن آن حس یک محصول ایده ال به شما منتقل خواهد شد. ریمیکس ظرفیت این پاوربانک را 20 هزار میلی آمپر ساعت در نظر گرفته که عدد مناسبی بنظر می رسد و می تواند برای مصارف روزمره مورد استفاده قرار بگیرد. 

بهترین پاور بانک فست شارژ 2022

برخلاف سراسر بدنه پاوربانک که کاملا یکدست طراحی شده، قسمت کناری شامل 2 پورت USB، یک پورت میکرو یو اس بی و یک پورت تایپ سی می باشد. همچنین یک کلید پاور در کنار نمایشگر دیجیتال برای پاوربانک در نظر گرفته شده برای نمایش میزان شارژ باقی مانده کاربرد دارند. پورت تایپ سی از فناوری مورد انتظار پاور دلیوری پشتیبانی می کند و می تواند گجت های شما را با حداکثر توان 18 وات شارژ کند. این رابط همچنین امکان شارژ پاوربانک با همین توان را هم دارا می باشد. رابط USB اول نیز توانی 18 واتی ارائه می دهد اما رابط USB دوم (سبز رنگ) با استفاده از فناوری Quick Charge ۳.۰ می تواند گجت های متصل شده را با حداکثر توان 22.5 وات شارژ کند.

در آخر به رابط میکرو یو اس بی می رسیم که برای شارژ باتری پاوربانک با توان 18 وات طراحی شده است.پکیج رابط ها و پورت ها در این پاوربانک را می توان یکی از کامل ترین ها دانست و با امکان اتصال 3 دیوایس به صورت همزمان می تواند هر نوع استفاده و نیازی را برطرف کند. با در نظر گرفتن این تفاسیر، RPP-129 را می توان جزء بهترین پاوربانک های فست شارژ بازار دانست.

پاوربانک شیائومی Mi Power Bank 3 Pro؛ بهترین پاوربانک فست شارژ تا 1 میلیون تومان

به طور کلی، پاور بانک های شیائومی در بازار ایران از محبوبیت زیادی برخوردارند و در هر بازه قیمتی که قصد انتخاب پاوربانک داشته باشید، این برند محصولی خوش ساخت برایتان خواهد داشت. Mi Power Bank 3 Pro اما یکی از پاوربانک های نسبتا گران قیمت شیائومی است که پتانسیل بسیار بالایی برای استفاده های روزمره دارد. این محصول مانند اکثر پاوربانک های این برند، دارای بدنه ای یکدست به رنگ مشکی مات است که اثر انگشت بر روی آن باقی نمی ماند. بخش کناری پذیرنده یک کلید پاور شده و در پنل کناری آن نیز محل قرار گیری پورت ها و نشانگر LED برای نمایش میزان شارژ می باشد.

بهترین پاور بانک شیائومی فست شارژ

پورت ها شامل 2 عدد USB و 1 عدد تایپ سی PD می باشند. از تایپ سی می توانید برای شارژ خود پاور بانک یا گجت های دیگر استفاده کنید؛ این رابط توانایی تشخیص هوشمند جریان را دارد و دیوایس های مورد نظر را با توان مناسب شارژ می کند. طبق ادعای شیائومی حداکثر توان این پاوربانک 45 وات می باشد که عدد بسیار بالایی محسوب می شود و طیف وسیعی از گوشی های موجود در بازار را به صورت فست شارژ می کند. وجود PD و توان 45 واتی، این امکان را فراهم می کند که بتوانید لپ تاپ های دارای تایپ سی را نیز با این پاوربانک شارژ کنید. به طور کلی پاور بانک شیائومی  Mi Power Bank 3 Pro یکی از بهترین پاوربانک های فست شارژ شیائومی در رنج قیمتی خود می باشد.

پاوربانک انرجایزر QE20007PQ؛ بهترین پاوربانک فست شارژ تا 800 هزار تومان

در بین دوست داران لوازم جانبی موبایل، برند انرجایزر جایگاه خاصی دارد و کاربران همواره بر کیفیت بالای محصولات این برند تاکید می کنند. این پاوربانک 20 هزار میلی آمپر ساعتی دارای بدنه ای نسبتا کوچک و سبک است و به راحتی می توانید آن را در محیط های مختلف حمل کنید. 1 رابط USB و یک رابط تایپ سی برای شارژ دیوایس ها در این پاوربانک تعبیه شده است؛ تایپ سی از PD پشتیبانی می کند و می توانید آن را برای شارژ گجت های مختلف مورد استفاده قرار دهید. USB از فناوری QC3.0 پشتیبانی می کند و حداکثر توان 18 وات را ارائه می دهد.

بهترین پاوربانک فست شارژ 20 هزار میلی امپر

علاوه بر این 2 پورت، یک پد شارژ وایرلس در قسمت بالایی پاوربانک تعبیه شده که امان شارژ بی سیم دیوایس های دارای فناوری QI را فراهم می کند. این پد حداکثر توان 10 وات را ارائه می دهد که با توجه به محدودیت سرعت شارژر های بی سیم عدد بی نظیری می باشد. انرجایزر همچنین قابلیت PowerSafe جهت محافظت باتری ها در برابر نوسانات ولتاژ، بار اضافی جریان، تخلیه شارژ و … را در این محصول تعبیه کرده است که ارزش خرید آن را بالا می برد. با وجود فناوری های روز شارژ سریع و همچنین وجود پد شارژ بی سیم، این پاوربانک را می توان جزء بهترین پاوربانک های فست شارژ بازار دانست.

خرید پاوربانک انرجایزر QE20007PQ

پاوربانک باسئوس Bipow PPDML-N؛ بهترین پاوربانک فست شارژ تا 600 هزار تومان

پاوربانک Baseus Bipow PPDML-N، یکی دیگر از بهترین پاوربانک های فست شارژ باسئوس می باشد که ارزش خرید بالایی در رنج قیمتی خودش دارد. این محصول با وجود قیمت نه چندان زیاد، ظرفیتی 30 هزار میلی آمپر ساعتی دارد و می توانید به کمک آن بارها گوشی یا دیوایس های خود را شارژ کنید. بدنه این پاوربانک پرظرفیت از جنس پلاستیک ABS و پلی کربنات ضد حرارت تولید شده و علاوه بر مقاومت در برابر ضربه و خط و خش، وزن مناسبی نیز دارد. 2 پورت USB برای این شارژر همراه در نظر گرفته شده که هر 2 آن ها از فناوری شارژ سریع  18 واتی پشتیبانی می کنند.

بهترین پاوربانک فست شارژ تا 1 میلیون تومان

درگاه تایپ سی نیز به صورت ورودی / خروجی طراحی شده و از فناوری PD پشتیبانی می کند. به کمک تایپ سی می توانید دیوایس های متصل شده را با توان حداکثر 20 وات شارژ کنید که برای فعالیت های مختلف کافی بنظر می رسد. این پاوربانک به فناوری NTC جهت نظارت و بررسی بر میزان دمای دستگاه و کنترل حرارت، جریان و ولتاژ عبوری در هنگام عملیات شارژدهی نیز مجهز شده که توجه باسئوس به کارایی آن را نوید می بخشد.

خرید پاوربانک باسئوس Bipow PPDML-N

پاوربانک انرجایزر UE10047PQ؛ بهترین پاوربانک فست شارژ تا 500 هزار تومان

یکی دیگر از بهترین پاوربانک های فست شارژ بازار، محصولی خوش ساخت از انرجایزر است که با طراحی نسبتا مینیمال و رنگ های خاص، انتخابی مناسب برای نیازمندان به پاوربانک فست شارژ می باشد. این محصول تنها 10 هزار میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و حدود 1.5 تا حداکثر 2 بار می توانید گوشی خود را با آن شارژ کنید. اما ظرفیت کمتر موجب شده بدنه پاوربانک کوچکتر و باریک تر باشد و حمل آن نیز ساده تر از پاوربانک های ظرفیت بالای بازار باشد. با وجود ظرفیت کم، این پاوربانک از فناوری شارژ سریع بهره می برد و می تواند از طریق رابط تایپ سی PD، گجت های متصل شده را با توان حداکثر 18 وات شارژ کند.

بهترین پاوربانک فست شارژ با قیمت مناسب

2 رابط USB نیز می توانند برای شارژ سریع 15 واتی مورد استفاده قرار بگیرند. علاوه بر پورت تایپ سی، یک رابط میکرو نیز برای شارژ پاوربانک در نظر گرفته شده که آزادی عمل شما را برای شارژ بیشتر می کند. همچنین پشتیبانی از فناوری PowerSafe با تخصیص هوشمند شدت جریان مورد نیاز دستگاه های متصل شده نیز در این پاور بانک وجود دارد. این فناوری جهت عملیات شارژ ایمن و محافظت باتری ها در برابر نوسانات ولتاژی و جریان، اتصالات کوتاه، تخلیه شارژ بیش از حد و … توسط انرجایزر استفاده می شود.

خرید پاوربانک انرجایزر UE10047PQ

پاوربانک تسکو TP 829L؛ بهترین پاوربانک فست شارژ تا 300 هزار تومان

برند تسکو نیز در چند سال اخیر با ارائه محصولات اقتصادی و خوش ساخت در زمینه لوازم جانبی کامپیوتر، توانسته محبوبیت زیادی کسب کند. TSCO TP 829L یکی از بهترین پاوربانک های فست شارژ ارزان قیمت بازار می باشد و می تواند به خوبی برای استفاده های روزانه مناسب باشد. این پاوربانک 10 هزار میلی آمپر ساعتی، دارای بدنه ای از جنس پلاستیک سخت است که تنها 220 گرم وزن دارد.

یک نمایشگر دیجیتال برای نمایش میزان شارژ پاوربانک به صورت درصدی در این پاور بانک تعبیه شده است و قسمت کناری نیز جایگاه قرارگیری پورت ها می باشد. پورت های شارژ شامل یک درگاه USB، یک درگاه تایپ سی و در نهایت یک پورت میکرو برای شارژ پاوربانک می باشد. خوشبختانه تایپ سی از PD پشتیبانی می کند و می تواند گجت های متصل شده را با توان حداکثر توان 18 وات شارژ کند. با این تفاسیر و با در نظر گرفتن قیمت مناسب، این محصول را نیز می توان جزء بهترین پاوربانک های فست شارژ بازار دانست.

خرید پاوربانک تسکو TP 829L

سخن پایانی

در این مقاله چند مورد از بهترین پاوربانک های فست شارژ بازار را معرفی و بررسی کردیم. نکته ای که قبل از تهیه پاوربانک های فست شارژ باید بدانید، این است که برای استفاده از تکنولوژی های فست شارژ لازم است که گوشی یا وسیله مورد نظر شما از فناوری فست شارژ پشتیبانی کند. در غیر این صورت امکان آسیب رسیدن به باتری آن وجود خواهد داشت. پاوربانک های فست شارژ بیشتر برای افرادی که از گوشی هایی با باتری ظرفیت بالا استفاده می کنند مناسب اند و اگر قصد شارژ هندزفری، ساعت هوشمند و تجهیزات کوچک را دارید، پرداخت هزینه بالا برای خرید این محصولات منطقی بنظر نمی رسد. بنظر شما بهترین پاوربانک فست شارژ بازار کدام است؟ آیا تهیه پاوربانک های فست شارژ را توصیه می کنید؟ نظرات و تجربیات خود در این زمینه را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا