همانطور که میدانید، تنوع موس های موجود در بازار بسیار زیاد است و هر روز شاهد طراحی های بیشتری از این وسیله کاربردی هستیم. موس ها در انواع مختلفی تولید می شوند و کاربران می توانند با در نظر گرفتن نیاز خود گزینه مورد نظر را انتخاب کنند. یکی از محبوب ترین انواع موس های موجود در بازار موس های بی صدا یا سایلنت می باشد.
موس های بی صدا یا سایلنت جزء خاص ترین موس های بازار می باشند، اما ممکن است از خودتان بپرسید چرا به خرید موس بی صدا نیاز داریم؟ فرض کنید در تاریکی شب یا محیطِ ساکتِ یک اداره مشغول کار با سیستم خود هستید، در چنین شرایطی صدای کلیک موس می تواند برای اطرافیان آزار دهنده باشد؛ اینجاست که موس های سایلنت به کمک تان می آیند و به کمک آن ها می توانید همچنان به کار خود ادامه دهید. در مقاله پیش رو، ابتدا در مورد نحوه کارکرد ماوس های بی صدا صحبت می کنیم و در ادامه بهترین موس های سایلنت موجود در بازار را معرفی می کنیم تا اگر به این وسیله کاربردی نیاز دارید، همواره بهترین انتخاب را داشته باشید. با تکنوسان مگ همراه باشید.
فهرست مطالب
موس سایلنت چیست؟
موس های سایلنت همانطور که از نامشان پیداست از کلید های بی صدا بهره می برند تا در هنگام استفاده نویز کمتری داشته باشند. معمولا 2 کلید اصلی و کلید اسکرول در این ماوس ها به صورت بی صدا طراحی می شوند. البته حتی بهترین موس های سایلنت هم کاملا بدون نویز نیستند و صدایی ناچیز در هنگام فشردن کلید ها تولید می کنند. با این وجود کاربرد این محصولات به خصوص در محیط های اداری که افراد زیادی با سیستم کار می کنند بسیار زیاد است.
موس بی صدا چگونه کار می کند؟
به طور کلی موس های بی صدا از نظر کارایی تفاوتی با مدل های معمولی موجود در بازار ندارند؛ این موس ها به صورت سیمی نیز تولید می شوند اما معمولا بهترین موس های سایلنت از نوع بی سیم هستند. موس های بی صدا از کلید هایی با ارتفاع کمتر نسبت به موس های معمولی بهره می برند، این موضوع علاوه بر نرم تر شدن کلیک ها موجب می شود مقدار فشار لازم و جابجایی کلید ها در هنگام فشردن کمتر شود و صدای تولید شده به مراتب کمتر باشد. البته وجود کلید های نرم در این محصولات معایبی نیز به همراه دارد، یکی از مهم ترینِ این معایب، کارایی پایین کلید ها در فعالیت های گیمینگ می باشد، از این رو معمولا موس های گیمینگ به صورت بی صدا تولید نمی شوند.
بهترین موس های بی صدا
تا اینجای مقاله بهترین موس های سایلنت، مقداری از موضوع اصلی دور شدیم اما فهمیدیم موس بی صدا چیست و چه کاربردی دارد. برای انتخاب یک موس سایلنت خوب، بهتر است در مرحله اول به نوع اتصال آن توجه داشته باشید؛ اگر قصد استفاده از موس بی سیم برای لپ تاپ، اندروید باکس و … را دارید به دلیل جابه جایی زیاد مدل های بی سیم مناسب می باشند اما اگر قصد دارید برای یک محیط اداری یا خانگی این محصول را خریداری کنید، می توانید به مدل های سیمی نیز بسنده کنید.
ارگونومیک بودن بدنه موس، طول عمر کلیک ها و نوع اسکرول نیز تاثیر زیادی در کارکرد مناسب دارد بنابراین پیشنهاد می شود این موارد را نیز در هنگام انتخاب در نظر بگیرید، در ادامه لیستی از بهترین موس های بی صدا را در اختیارتان قرار می دهیم.
موس سایلنت لاجیتک M330 Silent Plus
لاجیتک سال هاست که در زمینه طراحی و تولید موس های مختلف فعالیت می کند و می توان محصولات این کمپانی را در انواع مختلف و با قیمت های متفاوت یافت. موس سایلنت لاجیتک M330 Silent Plus یکی از بهترین موس های بی صدای موجود در ایران می باشد. اگر قیمت بالای این محصول را نادیده بگیریم این وسیله کوچک حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت. موس Logitech M330 Silent Plus طبق ادعای کمپانی سازنده می تواند 90 درصد از صدای تولید شده توسط کلیک را کاهش دهد، این موس به صورت بی سیم طراحی شده و با طراحی ارگونومیک خود می تواند دست راست تان را در بهترین حالت ممکن نسبت به میز قرار دهد تا در استفاده های طولانی دچار خستگی نشوید. دانگل بی سیم نیز در محدوده 10 متری کار می کند و به سادگی می توانید آن را به هر وسیله ای متصل کنید.
ویژگی های موس بی صدا لاجیتک M330 Silent Plus:
تعداد کلید ها: 3 عدد
حداکثر دقت DPI موس: 1000
نوع اتصال: بی سیم
فرکانس بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
منبع انرژی: باتری قلمی
خرید موس بی سیم Logitech M330 Silent
موس سایلنت VEGCOO C12
به طور کلی موس های گیمینگ به دلیل نیاز به عکس العمل بالا در بازی ها به صورت گیمینگ طراحی نمی شوند. اما موس VEGCOO C12 یکی از معدود موس های گیمینگ بازار است که با کلید های سایلنت طراحی می شود. این موس همچنین به 7 چراغ RGB با ژست نورپردازی تنفس مجهز شده و با ظاهر خشن خود حس یک موس گیمینگ را به خوبی به کاربر منتقل می کند. اتصال این موس به صورت بی سیم بوده و با فرکانس 2.4 گیگاهرتزی می تواند حدود 10 متر برد مفید ارائه دهد. موس گیمینگ بی صدای VEGCOO C12 به یک باتری داخلی قابل شارژ با ظرفیت 600 میلی آمپر ساعت مجهز شده و می تواند شارژ دهی مناسبی داشته باشد.
ویژگی های موس بی صدا VEGCOO C12:
تعداد کلید ها: 6 عدد
حداکثر دقت DPI موس: 2400
نوع اتصال: بی سیم
فرکانس بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
منبع انرژی: باتری داخلی
موس بی صدا رپو M500 Silent
کمپانی رپو را می توان یکی از نام آشنا ترین ها در عرضه تولید موس و کیبورد دانست؛ این برند در طی سالیان گذشته موس های زیادی در دسته بندی گیمینگ، مالتی مدیا و … تولید کرده است. موس M100 Silent یکی از بهترین ماوس های بی صدای موجود در بازار می باشد که به غیر از قیمت بالا و ظاهر سلیقه ای، می تواند گزینه مناسبی برای فعالیت های روزمره باشد. این موس از 2 کلید سایلنت، اسکرول روان و 2 کلید جانبی بهره می برد تا بتوانید به سادگی تمامی فعالیت های خود را مدیریت کنید. نوع اتصال موس M500 رپو نیز به صورت بی سیم و از طریق دانگل صورت می گیرد. حسگر اپتیکال این موس می تواند بین 600DPI الی 1600DPI جا به جا شود تا حتی فعالیت هایی مانند گیمینگ نیز به کمک این موس قابل انجام باشد.
ویژگی های موس بی صدا RAPOO M500 Silent:
تعداد کلید ها: 6 عدد
حداکثر دقت DPI موس: 1600
نوع اتصال: بی سیم
فرکانس بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
نسخه بلوتوث: 3 و 4
منبع انرژی: دو عدد باتری قلمی
موس سایلنت Xiaomi Silent Edition
با زیاد شدن تنوع موس های بی سیم، شیائومی نیز از رقبا عقب نمانده و با ارائه موس بی صدای خود توجه بسیاری از طرفداران را جلب کرده است. موس شیائومی سایلنت ادیشن از بدنه ای ارگونومیک بهره می برد که در عین سادگی، با ظرافت خود شما را مجذوب خواهد کرد. این محصول به صورت بی سیم هم از طریق دانگل و هم از طریق بلوتوث به اندروید باکس، لپ تاپ، کامپیوتر و … متصل می شود. کلید تنظیم DPI نیز توانایی تغییر سرعت موس از 800 تا 1600 دی پی آی را خواهد داشت. تامین انرژی نیز در این موس از طریق 2 عدد باتری انجام می شود و به لطف چیپ کم مصرف می توان انتظار شارژدهی مناسبی از آن داشت.
ویژگی های موس بی صدا شیائومی Silent Edition:
تعداد کلید ها: 4 عدد
حداکثر دقت DPI موس: 1600
نوع اتصال: بی سیم
فرکانس بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
منبع انرژی: دو عدد باتری قلمی
موس بی صدا رپو M300 Silent
موس بی صدای M300 Silent یکی دیگر از خوش ساخت های رپو می باشد؛ این موس علاوه بر 3 کلید سایلنت، از 2 کلید جانبی برای میانبر های Back و Forward استفاده می کند. کلید تنظیم DPI نیز محدوده ای بین 800 الی 1600DPI را ارائه می دهد تا در محیط های مختلف بتوانید به سادگی سرعت موس را کم و زیاد کنید. اتصال این موس نیز از طریق دانگل بی سیم و بلوتوث نسخه 4.0 انجام می شود تا پشتیبانی این گجت از طیف وسیع گجت ها امکان پذیر باشد. بازه فعالیت فرکانس بی سیم این موس نیز 2.4 گیگاهرتز بوده و می تواند در صورت عدم وجود مانع حدود 10 متر برد داشته باشد.
ویژگی های موس بی صدا RAPOO M300 Silent:
تعداد کلید ها: 6 عدد
حداکثر دقت DPI موس: 1600
نوع اتصال: بی سیم
فرکانس بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
منبع انرژی: دو عدد باتری قلمی
موس سایلنت VICTSING Slim Silent
یکی از خوش قیمت ترین موس های بی سیم این لیست، موس VICTSING SLIM SILENT می باشد، این موس از اتصال دو حالته پشتیبانی می کند و می تواند به وسیله بلوتوث یا دانگل بی سیم با سیستم ارتباط برقرار کند. کلید های بی صدای این وسیله می توانند نویز تولید شده را تا 90 درصد کاهش دهند، طراحی بدنه نیز به صورت ارگونومیک انجام شده و در استفاده های طولانی شاهد خسته شدن مچ دست نخواهید بود. طبق ادعای شرکت سازنده، چیپ کم مصرف این موس می تواند باتری را برای 12 ماه استفاده روزانه و 36 ماه حالت آماده به کار حفظ کند.
ویژگی های موس بی صدا VICTSING SLIM SILENT:
تعداد کلید ها: 3 عدد
حداکثر دقت DPI موس: 2400
نوع اتصال: بی سیم
فرکانس بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
منبع انرژی: دو عدد باتری قلمی
موس بی صدا بخریم یا خیر؟
در این مقاله به معرفی بهترین موس های بی صدا پرداختیم و سعی کردیم بهترین برند های موس سایلنت را معرفی کنیم. موس های بی صدا ویژگی های زیادی دارند و می توانند یکی از بهترین انتخاب ها برای محیط های اداری باشند. با این وجود موس های سایلنت برای همه افراد مناسب نمی باشد و اگر مشکلی با سر و صدای کلیک ها ندارید، بهتر است یک موس معمولی خریداری کنید. همچنین موس های سایلنت به دلیل کلید های مخصوص برای کاربری گیمینگ در سطوح حرفه ای مناسب نمی باشند.
در انتها اگر قصد خرید انواع موس از جمله موس بی صدا را دارید می توانید به وبسایت تکنوسان مراجعه کنید که تنوع خوبی در زمینه انواع موس دارد. همچنین اگر مغازه لوازم جانبی موبایل یا کامپیوتر دارد، برای شما امکان خرید انواع موس و سایر لوازم جانبی کامیپوتر و موبایل نیز به صورت عمده وجود دارد و تنها با ثبت نام در سایت و سپس فعال سازی اکانت خود می توانید به امکان خرید عمده از سایت و قیمت های همکاری دسترسی داشته باشید. بنظر شما بهترین موس های سایلنت موجود در بازار کدامند و آیا خرید این محصول را پیشنهاد می دهید؟ نظرات ارزشمند خود را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
سلام. مشکل من صدای ماوس نیست بلکه درد انگشت و آرتروز هست. میخوام ماوسی داشته باشم که نیاز به فشار زیادی برای کلیک کردن نباشه و با کوچکترین فشار انگشت کلیک کنه.
این دسته از ماوسها برای این شرایط مناسب هستند؟
وقت بخیر، موس های بی صدا طوری طراحی شدند که با کوچیکترین فشار دستور رو ارسال کنند و انتخاب خوبی هستند اما اگه محدودیت بودجه ندارید پیشنهاد می کنم موس های ارگونومیک و بالارده ای مثل Magic Mouse اپل یا Surface Arc مایکروسافت رو انتخاب کنید.
این موسها برای کتابخانه ها متاسب هستند. چون خیلی ها موقع درس خوندن از صدای موس ناراحت میشن و بهتون اعتراض میکنن. ضمنا در اکثر کتابخانه ها استفاده از موس صدا دار ممنوع هست