کامپیوتر و لپ تاپ

راهنمای خرید مودم و نکات مهمی که باید هنگام خرید مودم بدانیم

مودم ها یکی از مهم ترین وسایل ارتباطی در زندگی ما هستند که امروزه به موازات اهمیت اتصال به اینترنت پر سرعت، به یکی از ملزومات زندگی ما تبدیل شده اند. میزان گسترش این وسایل ارتباطی به حدی است که تقریبا در هر خانه یا ساختمانی یک مودم اینترنت وجود دارد. مودم ها انواع مختلفی دارند و هر کدام از آنها برای محیط و شرایط کاری بخصوصی کاربرد دارند و به همین دلیل پیش از خرید یک مودم اینترنت باید اطلاعاتی راجع به آنها بدست آوریم. در مقاله راهنمای خرید مودم قصد داریم با بهترین انواع مودم و مشخصات فنی آنها آشنایی پیدا کنیم. از شما دعوت می کنیم تا پایان این مقاله با تکنوسان مگ همراه باشید.

راهنمای خرید مودم ADSL

مودم چیست و چه کاربردی دارد؟

کلمه مودم از ترکیب سه حرف اول دو کلمه Modulator و Demodulator تشکیل شده است (Modem) و یک وسیله ارتباطی است که سیگنال های آنالوگ را به دیجیتال و بالعکس تغییر می دهد و می تواند اطلاعات را بین یک شبکه منتقل کند. به زبان ساده تر مودم باعث اتصال کاربران رایانه و موبایل به اینترنت می شود و کاربران برای دسترسی به اینترنت، به این وسیله نیاز دارند. مودم ها به طور کلی به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم می شوند؛ مودم های داخلی در دستگاه هایی مانند تلفن همراه و لپ تاپ ها به کار می روند و نیازی به یک مودم جداگانه ندارند.

راهنمای خرید مودم وای فای

مودم های خارجی نیز دستگاه های جداگانه ای هستند که سایر دستگاه ها می توانند از طریق آن به شبکه اینترنت وصل شوند و وظیفه ارائه اینترنت به سایر دستگاه ها را دارند. حال سوالی که حتما برای شما پیش می آید این است که انواع مودم کدامند و چه نوع مودم هایی در بازار وجود دارند؟ همچنین روتر چیست و چه تفاوتی با مودم دارد؟ در بخش بعدی به طور مفصل و کامل به پاسخ این دو سوال می پردازیم.

تفاوت مودم با روتر چیست؟

مودم ها انواع مختلفی دارند و از ابتدای پیدایش آنها تا کنون انواع گوناگونی از آنها تولید و عرضه شده اند. اما قبل از اینکه بخواهیم در مقاله راهنمای خرید مودم به بررسی انواع مودم بپردازیم باید با یک مفهوم دیگر آشنا شویم. حتما برایتان پیش آمده که با کلمه روتر یا مودم-روتر مواجه شوید ولی تفاوت این دو را ندانید. روتر در اصل دستگاهی است که داده ها را از مودم دریافت می کند و آن را با سایر دستگاه ها به اشتراک می گذارد. روتر می تواند این کار را به دو صورت باسیم از طریق کابل شبکه و بی سیم به صورت وای فای انجام دهد و اینترنت را به سایر دستگاه ها انتقال دهد.

در گذشته مودم ها از روتر ها جدا بودند و به صورت جداگانه باید تهیه می شدند اما با گسترش شبکه اینترنت و افزایش دستگاه های دارای شبکه های بی سیم مانند موبایل و لپ تاپ، “مودم-روتر” ها به وجود آمدند که ترکیبی از مودم و روتر بودند و دارای انواع مختلفی هستند که هم قابلیت دریافت اینترنت و هم امکان به اشتراک گذاری آن را دارند. تقریبا همه مودم هایی که امروزه در خانه ها مورد استفاده قرار می گیرند از نوع مودم روتر هستند و کاربران با اتصال موبایل یا لپ تاپ خود به آنها به شبکه اینترنت متصل می شوند.

راهنمای خرید مودم ثابت خانگی و راهنمای خرید مودم خانگی

البته در بین عامه مردم تنها بخش اول مودم-روتر یعنی کلمه مودم استفاده می شود و منظور از مودم در بین مردم عادی همان مودم-روتر هایی است که در بالا توضیح داده شدند. در حال حاضر در بازار سه نوع مودم-روتر یا همان مودم وجود دارند که بر اساس نوع اتصال دسته بندی می شوند. این دسته بندی از مودم ها عبارتند از مودم های سیمی، بی سیم و قابل حمل که در ادامه آنها را توضیح می دهیم.

مودم های سیمی:

این نوع مودم ها امکان اتصال به شبکه اینترنت را دارند و نیز دارای درگاه هایی برای اشتراک گذاری اینترنت هستند. در این نوع مودم ها برای اتصال دستگاه ها و سیستم ها به اینترنت باید از کابل شبکه استفاده کرد و دستگاه مورد نظر برای اینکه بتواند به اینترنت متصل شود باید یک ارتباط سیمی با مودم داشته باشد.

مودم های بی سیم:

این نوع از مودم ها که به مودم های وای فای نیز معروف اند، دارای آنتن هایی هستند که به کمک آن اینترنت را به صورت بی سیم به اشتراک می گذارند. این همان چیزی است که در اکثر خانه ها استفاده می شود و در بین مردم به اسم وای فای مشهور است. از آنجایی که شرکت های ارائه دهنده اینترنت (ISP) اغلب اینترنت را روی بستر کابلی ارائه می دهند، مودم های DSL یا ADSL بیشترین فراوانی را در بین انواع مودم ها دارند.

به علت همین فراوانی و بستری که وجود دارد برای کاربران خانگی در اغلب موارد باید یک مودم با پشتیبانی از اینترنت ADSL تهیه کرد. نوع دیگری از فناوری اینترنت که بر پایه DSL عرضه می شود، اینترنت VDSL است که سرعت بسیار بالاتری از ADSL دارد و برای آن باید مودم های مخصوص VDSL را تهیه نمود.

مودم های قابل حمل:

آخرین نوع مودم ها، مودم های قابل حمل یا جیبی هستند که ابعاد بسیار کوچکتر از مدل های قبلی دارند و در جیب جا می شوند! این نوع مودم ها اغلب دارای یک درگاه سیم کارت هستند که اینترنت را از دکل های مخابراتی دریافت می کنند و در اختیار کاربران می گذارند. مودم های 4G و TD-LTE متداول ترین نوع مودم های قابل حمل هستند و به صورت بی سیم و باسیم کاربران را به شبکه اینترنت متصل می کنند.

تا این قسمت از مقاله راهنمای خرید مودم و معرفی بهترین مودم های موجود در بازار با انواع مودم ها آشنا شدیم و حالا وقت آن است که با مشخصات یک مودم خوب برای انتخاب بهترین مودم آشنا شویم. در قسمت بعدی به نکات و مشخصاتی که باید درباره یک مودم به آن دقت کنیم می پردازیم.

نکات مهمی که باید هنگام خرید مودم به آنها توجه کرد

عوامل متعددی در مورد مشخصات فنی و ظاهری یک مودم خوب وجود دارند و باید در هنگام خرید به آنها توجه نمود تا یک مودم با کارایی مناسب تهیه کرد. حال با این توضیحات به مشخصات مهمی که در هنگام انتخاب یک مودم باید به آنها دقت نمود، می پردازیم.

تعداد پورت ها

مودم جیبی ارزان

تعداد پورت های تعبیه شده روی یک مودم-روتر بستگی به نوع استفاده کاربر دارد. عموما مودم های خانگی با 4 پورت ورودی تولید می شود که سه تای آنها پورت LAN یا اترنت و یکی از آنها پورت WAN یا اینترنت است. پورت WAN برای دریافت سیگنال های آنالوگ اینترنت از طریق کابل تلفن و تبدیل آنها به سیگنال دیجیتال در بخش مودم و پورت LAN برای توزیع اینترنت بین دستگاه ها به کار می رود. هر چه تعداد پورت LAN بیشتر باشد، تعداد سیستم هایی که می توانید به صورت کابلی به مودم وصل کنید بیشتر می شود.

تعداد آنتن

مودم های بی سیم دارای آنتن هایی برای پخش سیگنال های اینترنت و ایجاد شبکه وای فای (WIFI) هستند و این آنتن ها به دو صورت داخلی و خارجی در مودم ها یافت می شوند. طبیعتا آنتن های خارجی قدرت بیشتری از آنتن های داخلی دارند و می توانند سطح بیشتری از محیط خانه یا محل کار را پوشش دهند. همچنین اکثر مودم های ADSL خانگی را با دو آنتن خارجی تولید می کنند که برای محیط خانگی با وسعت متوسط کافی خواهد بود. هر چقدر کیفیت آنتن دهی یک مودم بیشتر باشد قدرت سیگنال های دریافتی و نقاط تحت پوشش آن بیشتر خواهد شد و ارتباط قوی تری بین دستگاه و مودم برقرار خواهد شد. اگر مودم قدرت آنتن دهی مناسبی نداشته باشد احتمالا با مشکلاتی مانند قطعی ارتباط با مودم و عدم برقرای اتصال به دلیل محدودیت فاصله مواجه خواهید شد.

استاندارد وایرلس

طبقه بندی انواع مودم های رایج در بازار

مودم ها دارای استانداردی برای شبکه های بی سیم یا وایرلس خود هستند که استاندارد IEEE 802.11 نام دارد و پس از 802.11 حروفی قرار می گیرند که نشان دهنده نسخه این استاندارد و به روز بودن وایرلس مودم هستند. از متداول ترین سری استاندارد مودم ها استاندارد 802.11n و 802.11ac است، استاندارد 802.11n دارای سرعت انتقال بین 150 الی 300 مگابیت بر ثانیه و استاندارد 802.11ac سرعتی بیشتری از 1300 مگابیت بر ثانیه را پشتیبانی می کند و نسبت به نسخه اول کیفیت بیشتری نیز دارد. پروتکل WIFI نیز عضوی از خانواده استانداردهای وایرلس است که در شبکه های محلی از آن استفاده می شود و در انواع مودم های خانگی ADSL کاربرد دارد.

به طور خلاصه می توان گفت که این استانداردها مشخصاتی چون سرعت انتقال اطلاعات، محدوده پوشش دهی و میزان امنیت یک مودم را نشان می دهند و هر چقدر این استاندارد جدید و بروز تر باشد مودم امکان برقراری اتصال بی سیم قوی و سریع تری را خواهد داشت. در ضمن در مورد سرعت مودم و پشتیبانی از اینترنت ADSL نیازی به نگرانی وجود ندارد و تقریبا همه مودم های موجود در بازار از بیشترین سرعت ارائه شده توسط ISP ها پشتیبانی می کنند و حتی ظرفیت چند برابر میزان سرعت ارائه شده دارند.

پهنای باند

آیا مودم تی پی لینک خوب است؟

پروتکل های IEEE 802.11 دارای پهنای باند های مختلفی هستند که آنها را بر مبنای فرکانس می سنجند. دو پهنای باند پر کاربرد در پروتکل وای فای پهنای باند 2.4 گیگاهرتزی و 5 گیگاهرتزی است. پهنای باند 2.4 گیگاهرتزی برای شبکه های بی سیم کوچک مناسب است و سرعت تبادل اطلاعاتی بین 450 تا 600 مگابیت بر ثانیه دارد. در حالی که پهنای باند 5 گیگاهرتزی سرعتی تا 1300 مگابیت بر ثانیه دارد و می تواند انتقال اطلاعات را با کیفیت و سرعت بهتری انجام دهد. بنابراین مودمی که مجهز به پهنای باند وای فای 5GHz باشد عملکرد بهتری خواهد داشت و برای تماشای فیلم و استریم های ویدئویی عملکرد بهتری ارائه می دهد. البته فرکانس های 2.4 گیگاهرتزی می توانند بهتر از فرکانس 5 گیگاهرتزی از میان اشیا عبور کنند و محدوده بیشتری را پوشش می دهند، در مقابل پهنای باند 5 گیگاهرتزی عملکردی بهتر در محدوده های نزدیک به مودم دارد.

امنیت

مودم td lte چیست

امنیت مودم ها یکی از مهم ترین دغدغه هایی است که اکثر کاربران دارند و عدم وجود پروتکل های امنیتی و رمزنگاری مناسب روی مودم می تواند باعث زیان های مالی شود. به عنوان مثال اگر مودم خانگی از پروتکل های امنیتی خوبی برخوردار نباشد یا اینکه کاربر برای مودم رمز مناسب انتخاب نکرده باشد، افراد سودجو می توانند به مودم متصل شده و به اینترنت و اطلاعات مودم دسترسی پیدا کنند. بنابراین باید مودمی انتخاب کرد که مجهز به پروتکل های امنیتی قوی باشد. بهترین پروتکلی که در مودم های خانگی استفاده می شود پروتکل WPA2 است که نسبت به سایر پروتکل های قدیمی عملکرد بهتری دارد و به راحتی اجازه نفوذ به شبکه وای فای را نمی دهد.

خدمات پس از فروش و گارانتی

با توجه به اینکه برای خرید مودم باید هزینه نسبتا زیادی پرداخت کرد و این وسایل ارتباطی محصولات ارزانی نیستند، بهتر است مودمی تهیه شود که دارای خدمات پس از فروش و گارانتی باشد تا در صورت خرابی مودم مشمول تعمیرات و تعویض از سوی شرکت گارانتی کننده باشد. همچنین سعی کنید یک مودم ای دی اس ال از برند معتبر تهیه کنید تا در صورت خرابی قطعات آن پیدا شود و مشکلی برای تعمیرات وجود نداشته باشد.

انتخاب و خرید مودم بر اساس کاربری مورد نظر

در بخش ابتدایی مقاله راهنمای خرید مودم، انواع مودم ها را بر اساس نوع اتصال بررسی نمودیم که به 3 دسته کلی مودم های سیمی، با سیم و قابل حمل تقسیم می شدند. اما شاید تا این قسمت از مقاله هنوز هم تصمیم گیری برای شما سخت باشد و برای خرید مودم سردرگم باشید. به همین جهت در این بخش مودم ها را بر اساس نوع کاربری نیز بررسی خواهیم کرد تا بتوانید مدل مناسبی را طبق نیاز خود برگزینید.

اگر بخواهیم مودم ها را بر اساس نوع کاربری دسته بندی کنیم می توانیم آنها را در 4 دسته کلی مودم خانگی، مودم اداری، مودم گیمینگ و مودم همراه جای دهیم. اما هر کدام از این نوع مودم ها چه ویژگی هایی دارند که آنها را به بهترین انتخاب برای شما تبدیل می کند؟ برای بررسی این موضوع در ادامه همراه ما باشید.

مودم خانگی

بهترین راهنمای خرید مودم

در ابتدا باید توضیح دهیم که وقتی از مودم خانگی صحبت می کنیم منظورمان چه بوده و سطح انتظار و نیازمان چیست؟ اگر قصد دارید که از مودم مورد نظر خود در محیط خانه برای وبگردی های ساده، انجام بازی های سطح متوسط، دانلود فیلم و سریال، چک کردن ایمیل ها، سر زدن به شبکه های اجتماعی، شرکت در کلاس های آنلاین و… استفاده کنید، کاربری شما در سطح خانگی است. در این حالت بهترین انتخاب خرید مودم ADSL است که با نام مودم ثابت نیز آن را می شناسیم.

از بین مودم های ADSL رایج در بازار نیز مدلی را برگزینید که از پس پوشش دهی محیط خانه یا آپارتمان شما بربیاید، به این منظور در اطلاعات مربوط به مودم به میزان قدرت آنتن دهی یا قدرت سیگنال و نیز تعداد آنتن توجه کنید. همچنین تعداد پورت خروجی آن مناسب باشد تا اگر قصد دارید به صورت با سیم به آن متصل شوید دچار مشکل نشوید، سرعت آن نیز با توجه به سطح نیازتان مناسب باشد که اغلب بر روی بسته بندی محصول درج می شود. هک شدن وای فای و استفاده همسایگان از حجم اینترنت شما امری نسبتا متداول است!

اگر این مورد نیز برایتان اهمیت دارد حتما هنگام خرید دقت داشته باشید که مودم انتخابی از استانداردهای امنیتی پشتیبانی کند تا بتوانید با رمزگذاری بر روی آن امنیت خود را حفظ کنید. زمانی که سطح نیاز و خواسته های خود را بدانید دیگر مجبور نیست برای پورت های بیشتر مودم، برد بیشتر و… هزینه بالاتری را بپردازید چرا که به این موارد اضافی اصلا نیازی ندارید. از دیگر ویژگی هایی که بهتر است مودم خانگی از آن پشتیبانی کند دو بانده بودن، چند کاربره بودن و قابلیت Qos است.

اگر با قابلیت کیفیت خدمات یا Qos آشنا نیستید باید بگوییم که مودمی با پشتیبانی از این ویژگی این امکان را به شما خواهد داد که پهنای باند اینترنت را اولویت بندی کنید تا مثلا به لپ تاپ پهنای باند و در نتیجه حجم و سرعت بیشتری اختصاص داده شود اما به گوشی های موبایل اهالی خانه و کودکان پهنای باند کمتری اختصاص داده شود. از مدل های خوب مودم خانگی می توان به مودم TP-Link W8961N اشاره نمود که در کنار امکانات مناسب، خوش قیمت نیز می باشد.

مودم اداری

اگر برای دفتر کار و شرکت دنبال خرید مودم هستید یا صاحب کسب و کارهای کوچک و اینترنتی بوده و یا برای تجهیز مدرسه یا آموزشگاه خود به دنبال خرید مودم هستید، قطعا اولویت های شما با شخصی که به دنبال خرید مودم خانگی یا گیمینگ است مقداری تفاوت دارد. برای خرید یک مودم اداری خوب حتما به مواردی اعم از دو بانده بودن، سرعت بالا در آپلود و دانلود و پشتیبانی از فناوری های که مربوط به چند کاربره بودن هستند، دقت کنید.

علت توجه به این 3 ویژگی این است که عموما در محیط های اداری و شرکت ها تعداد افراد بیشتری به اینترنت متصل می شوند و به علت استفاده همزمان افت نکردن سرعت بسیار مهم است. در مرحله بعد به تعداد پورت های اترنت مودم و تعداد آنتن های خارجی مودم نیز دقت کنید، پورت های متعدد برای اتصال سیمی اهمیت دارند و تعداد آنتن های خارجی بیشتر نیز تضمینی بر برد بیشتر مودم و پوشش دهی بهتر آن است.

یکی دیگر از موارد قابل توجه پشتیبانی مودم از استانداردهای مرتبط به امنیت بی سیم و امکان رمزگذاری امن است تا علاوه بر حفظ امنیت اطلاعات و داده های با اهمیتتان امکان هک کردن وای فای و رمز آن نیز وجود نداشته باشد. از مودم های خوب برای استفاده اداری می توان به مودم D-Link DWR-M960، مودم D-Link DWR-M920 V2.0 و مودم TP-Link Archer VR600 AC2100 اشاره نمود.

مودم گیمینگ و استریم

راهنمای خرید مودم اینترنت و راهنمای خرید انواع مودم

خوشبختانه امروزه برندهای مطرح جهان با وجود خط تولید اختصاصی که برای طراحی و عرضه محصولات گیمینگ در نظر گرفته اند در امر تولید مودم گیمینگ نیز پیشتاز بوده اند چرا که دسترسی به اینترنت پر سرعت امری مهم مخصوصا برای گیمر هایی است که به صورت آنلاین فعالیت دارند و چه چیزی بهتر از برندهایی مانند برند ایسوس که خود سالهاست در مسیر گیمینگ قدم های مفیدی برداشته اند. برای جامع تر شدن راهنمای خرید مودم در ادامه ویژگی هایی که باید یک مودم خوب با کاربری گیمینگ و استریم داشته باشد را به اختصار بررسی می کنیم تا انتخاب و خرید برایتان ساده تر شود.

اگر اهل انجام بازی های آنلاین و استریم کردنشان باشید سرعت بالا در آپلود و دانلود، پهنای باند زیاد، تاخیر کم و پینگ پایین جزء پارامترهای اصلی است که باید هنگام خرید مودم مخصوص بازی آنها را در نظر داشته باشید. مودم گیمینگ بهتر است که از استاندارد وای فای 6 که جدیدترین نسخه وای فای است پشتیبانی کند تا سرعت بیشتری را ارائه دهد و امکان استریم کردن ویدیوها با کیفیت 4K و 8K را برای یک استریمر فراهم نماید.

قابلیت Qos به منظور کنترل پهنای باند، دوبانده بودن مودم، پشتیبانی از فناوری MU-MIMO جهت اتصال همزمان چند دستگاه به مودم بدون کاهش سرعت بی سیم و داشتن پورت های متعدد جهت برقراری ارتباط با سیم از دیگر موارد مهم در انتخاب مودم با کاربری گیمینگ است. از جمله مودم های گیمینگ خوب در بازار می توان به مودم TP-Link AC1200 Archer VR300، مودم D-Link DSL-124، مودم ASUS DSL-AC51 و… اشاره نمود.

مودم همراه

مودم های همراه که آنها را با نام مودم سیم کارت خور نیز می شناسیم بهترین گزینه برای افرادی هستند که در جایی زندگی می کنند که فاقد خط تلفن بوده یا به علت موقعیت کاری مجبورند بیشتر در فضای بیرون از خانه کار کرده و در رفت و آمد باشند؛ از طرف دیگر هات اسپات کردن نیز به کار آنها نیامده و به دنبال اینترنت همراه با اتصال پایدار، پوشش وسیع، سرعت بالا و آنتن دهی قوی هستند. اگر شما در این دسته قرار می گیرید خرید مودم همراه جیبی گزینه مناسبی برای شما است.

اما یک مودم با کاربری پرتابل باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ هنگام انتخاب یک مودم همراه به مشخصاتی از جمله پشتیبانی از جدیدترین نسل اینترنت که در محدوده شما پشتیبانی می شود دقت داشته باشید، همچنین بیشترین سرعتی که مودم از آن پشتیبانی می کند، تعداد کاربرانی که می توانند به آن متصل شوند، ظرفیت باتری مودم، پشتیبانی از ارتباط با سیم و داشتن پورت LAN (در صورت نیاز) و ابعاد و اندازه را نیز در نظر بگیرید تا خرید بهتری را تجربه کنید. از جمله مودم های همراه که علاوه بر خوش قیمت بودن کاربرپسند نیز هستند می توان به مودم همراه سیمکارتی Naztech NZT-99BN و مودم همراه سیمکارتی D-Link DWR-933M اشاره نمود.

سوالات متداول درباره انواع مودم

وظیفه مودم چیست؟

مودم وسیله ای است که سیگنال های آنالوگ را دریافت می کند و تبدیل به سیگنال های دیجیتال قابل پردازش برای کامپیوتر می کند و برعکس. به این ترتیب مودم می تواند سیستم شما را به اینترنت وصل نماید.

چه مودمی برای خانه مناسب است؟

بهترین مودم هایی که برای خانه مناسب هستند انواع مودم ADSL خانگی هستند که معمولا دارای دو آنتن خارجی هستند و برد اتصال خوبی دارند و قابلیت پوشش یک خانه متوسط را دارند.

مودم چقدر در سرعت اینترنت تاثیر دارد؟

در یک مودم عوامل زیادی برای ارائه اینترنت پر سرعت تاثیر دارند و داشتن یک مودم به روز با تجهیزات سخت افزاری جدید می تواند کیفیت ارائه اینترنت را افزایش دهد. همچنین تعداد آنتن و قدرت ارتباط بی سیم مودم می تواند تاثیر زیادی در کیفیت و سرعت اینترنت داشته باشد.

چطور مودم را به کامپیوتر وصل کنیم؟

برای اتصال کامپیوتر به مودم و استفاده از اینترنت می توانیم از کابل شبکه استفاده کنیم یا اگر کامپیوتر مجهز به کارت شبکه بی سیم باشد می توان مودم را از طریق وای فای نیز به کامپیوتر وصل کرد.

بهترین برندهای مودم کدامند؟

از بهترین برند های مودم می توان به برند های دی لینک (D-Link)، تی پی لینک (TP-Link)، زایکسل (Zyxel) و ایسوس (Asus) اشاره کرد که محصولات با کیفیتی را تولید می کنند و مشتریان از محصولات این شرکت ها راضی هستند.

عمر مودم چقدر است؟

به صورت دقیق نمی توان گفت که یک مودم چقدر عمر می کند اما اگر در شرایط مناسبی از آن نگهداری شود و به آن آسیبی نرسد می تواند طول عمری بین 5 تا 10 سال داشته باشد.

نتیجه گیری؛ چه مودمی بخریم؟

مودم ها نسبت به گذشته تغییرات بسیاری کرده اند و امکانات بسیار زیادی نیز به آنها اضافه شده است. با گسترش شبکه های بی سیم نیز اتصال به اینترنت از گذشته ساده تر شده و باعث به وجود آمدن مودم های قابل حملی شده اند که امکان اتصال به اینترنت تقریبا در هر مکانی را فراهم می کنند. اما اگر هنوز نتوانستید مودم خوبی برای خودتان انتخاب کنید باید بگوییم که به صورت کلی مودمی برای شما مناسب است که بتواند یک اتصال قوی و پرسرعت را فراهم کند و با توجه به شرایط محل زندگی یا کاری خودتان اقدام به خرید یک مودم با امکانات متفاوت کنید.

در انتها امیدواریم خواندن راهنمای خرید مودم برای شما مخاطبان عزیز تکنوسان مگ مفید واقع شود و در ادامه از شما دعوت می کنیم تا نظرات ارزشمند خود را در مورد مودم ها و ویژگی های آنها با ما و مخاطبان به اشتراک گذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا