سفر با یک پاوربانک مناسب، به یاری شما در لحظات بدون شارژ می آید و نقش مهمی در کیفیت سفر شما می گذارد. از طرفی برای اینکه بهترین پاوربانک های مسافرتی را بشناسید، باید در ابتدا بدانید که بهترین پاوربانک های مخصوص سفر چه ویژگی هایی دارند. از این رو در این مقاله به ویژگی پاوربانک های قابل حمل مسافرتی می پردازیم و در ادامه بهترین پاوربانک های مناسب سفر را به شما معرفی می کنیم. برای اینکه یک شارژر همراه مخصوص سفر داشته باشید، تا انتهای این مقاله با تکنوسان مگ همراه باشید.
فهرست مطالب
- نکات و فاکتورهای لازم برای انتخاب بهترین پاوربانک های مسافرتی
- معرفی بهترین پاوربانک های مخصوص سفر
- بهترین پاوربانک برای مسافرت Anker PowerCore 10000
- بهترین پاوربانک برای مسافرت Asus ZenPower 10050 mAh
- بهترین پاور بانک فست شارژ مسافرتی Mi Power Bank Pro 10000 mAh
- بهترین پاوربانک های قابل حمل مسافرتی INIU 10000mAh Portable Charger
- بهترین پاور بانک فست شارژ مسافرت Anker PowerCore 5000
- بهترین شارژر همراه مسافرتی Dizaul 5000 mAh Solar Power Bank
- نتیجه گیری
نکات و فاکتورهای لازم برای انتخاب بهترین پاوربانک های مسافرتی
برای خرید هر وسیله ای باید یک سری نکات کلی و یک سری نکات مخصوص به همان وسیله در نظر گرفته شود. در مورد پاوربانک های مسافرتی هم همینطور است و نکاتی وجود دارد که صرفا باید برای بهترین پاوربانک های مناسب سفر در نظر گرفته شود.
ظرفیت
ظرفیت یک پاوربانک مهم ترین فاکتوری است که باید در انتخاب پاوربانک مناسب برای سفر، در نظر بگیرید. داشتن یک پاوربانک با ظرفیت کافی هنگام سفر بسیار مهم است، زیرا احتمالا برایتان در سفرهای طولانی پیش می آید که برای مدت زمان قابل توجهی نمی توانید به پریز برق دسترسی داشته باشید تا پاوربانک را شارژ کنید؛ در این حالت یک پاوربانک با ظرفیت بالا به شما در این شرایط کمک می کند. یک قانون کلی برای انتخاب بهترین پاوربانک مسافرتی این است که یک پاوربانک با ظرفیت 3 تا 4 برابر باتری دستگاه خود بخرید. از طرفی ظرفیت ذخیره سازی انرژی پاوربانکها متفاوت است اما اگر قصد دارید از پاور بانک برای شارژ گوشی هوشمند خود استفاده کنید، معمولا یک پاوربانک با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت مناسب خواهد بود و می تواند 2 تا 3 بار گوشی هوشمند شما را شارژ کند.
وزن و اندازه
وزن و اندازه پاوربانک یکی دیگر از ویژگی های مهم در پاوربانک های مخصوص سفر است که باید در نظر گرفته شود. این موضوع به ویژه برای افرادی که پاوربانک خود را در کوله پشتی جیب خود قرار می دهند، می تواند بسیار مهم باشد زیرا هیچکس دوست ندارد که وسیله ای سنگین و بزرگ را حمل کند و داشتن یک پاوربانک با وزن سنگین و سایز نامناسب در طول مسافرت، می تواند آزاردهنده باشد. معمولا پاوربانک های 10000 میلی آمپری بهترین تعادل را بین ظرفیت شارژ و وزن برقرار می کنند. وزن معقول برای یک پاوربانک با این ظرفیت در هر جایی بین 150 تا 250 گرم است.
تعداد و نوع پورت ها
برای تهیه یک پاوربانک مناسب سفر، باید حتما به پورت های آن دقت کنید زیرا بسیاری از پاوربانک ها دارای یک پورت خروجی هستند که یعنی هر بار فقط یک دستگاه را می توانید شارژ کنید. پاوربانک هایی تک پورت، ممکن است برای شرایطی که نیاز داشته باشید چند دستگاه را همزمان شارژ کنید، کاربرد نداشته باشند؛ بنابراین برای شارژ همزمان چند دستگاه باید در هنگام خرید به تعداد پورت های آن نیز دقت کنید. بسیاری پاوربانکها با ظرفیت بالا، دارای دو پورت خروجی، یا حتی پورت های بیشتری هستند و به شما امکان شارژ همزمان چند دستگاه را می دهند. اکثر پاوربانکها از پورتهای USB-A برای خروجی استفاده میکنند و برای ورودی، دارای پورت میکرو USB یا USB-C هستند که می توانید با توجه به مدل گوشی خود در این مورد انتخاب کنید.
توان خروجی
توان خروجی از مهم ترین ویژگی های یک پاوربانک مسافرتی است چرا که میزان شارژ دستگاه شما را تعیین می کند. این موضوع واضح است که سرعت شارژ از اهمیت زیادی برخوردار است و مطمئناً نمی خواهید دائما دستگاه خود را به پاور بانک وصل کنید تا امکان استفاده از آن را داشته باشد. استاندارد توان خروجی برای پاوربانک ها 2 آمپر است، اما برخی از مدل ها حداکثر خروجی 2.4 آمپر نیز دارند و تا زمانی که دستگاه شما آن جریان را بپذیرد، می توانند دستگاه شما را سریعتر شارژ کنند. این نکته را به یاد داشته باشید که اگر پاور بانک نتواند جریان مورد نیاز دستگاه شما را تامین کند، ممکن است گوشی شما شارژ نشود یا بسیار کند شارژ شود. به همین دلیل است که پاوربانکهایی با جریان خروجی بالا همیشه به آن هایی که جریان خروجی پایین تری دارند، ترجیح داده میشوند.
همچنین پاوربانک های زیادی وجود دارند که از فناوری شارژ سریع (Qualcomm Quick Charge) پشتیبانی می کنند و این فناوری به این صورت است که با برخی از دستگاه های مجهز به اسنپدراگون ادغام شده و سرعت شارژ را فراتر از حد معمول USB به گوشی شما می رساند. البته نکته اینجاست که هم پاوربانک و هم دستگاه شما باید از فناوری QC پشتیبانی کند تا لذت شارژ سریع را متوجه شوید.
سرعت شارژ پاوربانک
یکی دیگر از فاکتورهایی که در هنگام انتخاب بهترین پاوربانک های مسافرتی باید مورد توجه قرار بگیرد ورودی برق پاوربانک است. بدیهی است که پاور بانک ها باید خیلی سریع شارژ شوند تا بتوانید در مواقع اضطراری از آن ها استفاده کنید. بسیاری از ما معمولاً پاوربانک ها را از شب تا صبح در شارژ قرار می دهیم تا برای روز بعد آماده استفاده باشند که ممکن است در این بین بسیاری از پاوربانک ها شارژ نشوند. در واقع شارژ نشدن پاوربانک، می تواند دلایل زیادی داشته باشد اما در هنگام سفر شما نیاز دارید که پاوربانک سریعتر شارژ شود تا بتوانید از آن در حین سفر استفاده کنید. اگر پاوربانک پس از وصل شدن به پریز برق به سرعت شارژ شود، بسیار رضایت بخش است. نکته اینجاست که سرعت شارژ یک پاوربانک مسافرتی به ظرفیت آن و همچنین حداکثر جریان ورودی آن بستگی دارد. معمولا پاوربانکهایی با ظرفیت بالا به دلیل ظرفیت زیادی که دارند، نسبت به سایر پاوربانک ها با ظرفیت کم، زمان بیشتری برای شارژ نیاز دارند اما بسیاری از آنها جریان ورودی بالاتری دارند که فرآیند شارژ را سریع می کند.
معرفی بهترین پاوربانک های مخصوص سفر
پس از اینکه ویژگی های یک پاوربانک مناسب سفر را شناختید، حالا نوبت به معرفی بهترین پاوربانک های مسافرتی قابل حمل است که به راحتی در طول سفر، طبیعت گردی و … از آن استفاده کنید و نگران شارژ کم گوشی یا دستگاه های دیگر خود نباشید.
بهترین پاوربانک برای مسافرت Anker PowerCore 10000
بهترین پاوربانک برای سفر طولانی متعلق به برند خوشنام انکر است که با طراحی یک پاوربانک کوچک و در اصطلاح جمع و جور، خیال مسافران را از حمل یک پاور بانک سنگین راحت کرده است. این پاور بانک یکی از محبوب ترین و بهترین پاوربانک های مسافرتی است که با ظرفیت شارژ 10000 میلی آمپر ساعتی و بهره وری از فناوریهای شارژ هوشمند PowerIQ و شارژ سریع VoltageBoost که انحصاری خود شرکت Anker است، سرعت شارژ سریع تا 2.4 آمپر را تضمین میکند. البته هنگامی که پاوربانک انکر در شارژ است، نمی توانید گوشی خود را هم از طریق آن شارژ کنید و باید پاوربانک را ابتدا از برق جدا کرده و سپس گوشی خود را با آن شارژ کنید که به آن قابلیت pass-through charging گفته می شود.
از طرفی ویژگی بسیار خوب پاوربانک Anker PowerCore 10000 این است که اکثر گوشی های هوشمند را در کمتر از 90 دقیقه به شارژ کامل می رساند و طبق نظرات کاربران، شارژ کامل پاوربانک 2 تا 3 ساعت طول می کشد که این یک زمان فوق العاده سریع برای شارژ کامل پاوربانک در حین سفر است. علاوه بر این انکر پاورکور 10000، از سیستم ایمنی MultiProtect پشتیبانی می کند که این سیستم علاوه بر ویژگی های ایمنی اولیه مانند حفاظت از نوسانات و حفاظت از اتصال کوتاه، دارای مجموعه ای از ویژگی های ایمنی پیشرفته است. از سوی دیگر اگر جز مسافرانی هستید که در کوه و طبیعت گشت و گذار می کنید، باید بدانید که استحکام این پاوربانک نیز بسیار عالی است زیرا از یک پوسته دولایه ناهموار که لایه داخلی آن از پلی کربنات مقاوم در برابر آتش ساخته شده، تشکیل شده است و آزمایشاتی مانند آزمایشات شوک، دما و لرزش شدید را پشت سر گذاشته و می تواند بهترین شارژر همراه مسافرتی برای شما باشد.
مشخصات فنی Anker PowerCore 10000:
ابعاد: 6x 9.2 x 2.2 سانتی متر
ظرفیت: 10000 میلی آمپر ساعت
وزن: 181.4 گرم
رنگ: مشکی، قرمز، سفید
نوع باتری: لیتیوم یون
توان ورودی: 2A (حداکثر)
توان خروجی: 5V/2.4A
ویژگی های مثبت:
سیستم ایمنی MultiProtect
جمع و جور و سبک وزن
بدنه مقاوم و دولایه
گارانتی 18 ماهه
ویژگی های منفی:
نداشتن قابلیت pass-through charging
فقط یک دستگاه را همزمان شارژ می کند.
بهترین پاوربانک برای مسافرت Asus ZenPower 10050 mAh
یکی دیگر از بهترین پاوربانک های مسافرتی، پاوربانک Asus ZenPower 10050 mAh است که با وزن 215 گرم همچنان جز پاوربانک های قابل حمل و سبک است که 10050 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد. پاوربانک ایسوس زن پاور با پوشش آلومینیومی سبک وزن و طراحی ارگونومیک، ظاهر بسیار جذابی پیدا کرده است و به راحتی در کف دست شما قرار می گیرد. پاوربانک Asus ZenPower با درگاه خروجی USB-A، اکثر گوشیهای هوشمند را در حدود 2 ساعت با راندمان بالا شارژ میکند که نسبتاً سریع است اما فقط یک دستگاه را می توانید به صورت همزمان شارژ کنید زیرا تنها یک پورت دارد. نکته ای که وجود دارد این است که از قابلیت Pass-Through Charging پشتیبانی می کند و می توانید زمانی که پاوربانک به شارژ متصل است، شما هم گوشی خود را همزمان به پاوربانک وصل کنید تا شارژ شود.
شارژ کامل پاوربانک ایسوس مدل ZenPower 10050، معمولا بین 6 تا 8 ساعت طول می کشد و از طریق درگاه ورودی میکرو USB شارژ می شود. اگر از لحاظ ایمنی نگران این پاوربانک هستید، باید به شما بگوییم که ZenPower ایسوس از فناوری داخلی PowerSafe استفاده می کند که دارای 11 لایه حفاظتی شامل حفاظت از دما، حفاظت از ولتاژ ورودی و خروجی، حفاظت بیش از حد شارژ/دشارژ و … است. یکی از مهم ترین لایه های حفاظتی مربوط به JEITA Protection است که وظیفه کنترل دما و جریان را هنگام شارژ بر عهده دارد. به طور کلی Asus ZenPower 10050 mAh، یکی از بهترین پاوربانک های مناسب سفر است که می تواند نیاز اساسی شما از یک پاوربانک را به خوبی برطرف کند.
مشخصات فنی Asus ZenPower 10050 mAh:
ابعاد: 2.2x 5.9 x 9 سانتی متر
ظرفیت: 10050 میلی آمپر ساعت
وزن: 215 گرم
رنگ: آبی، سفید، مشکی، صورتی، طلایی
نوع باتری: لیتیوم یون
توان ورودی: 5V/2A
توان خروجی: 5.1 ولت / 2.4 آمپر
ویژگی های مثبت:
طراحی شیک و ارگونومیک
جمع و جور و سبک وزن
پشتیبانی از قابلیت pass-through charging
ویژگی های منفی:
سرعت شارژ کامل پاوربانک تقریبا کند است.
فقط یک دستگاه را همزمان شارژ می کند.
بهترین پاور بانک فست شارژ مسافرتی Mi Power Bank Pro 10000 mAh
پاوربانک Mi Power Bank Pro یکی دیگر از پاوربانک های 10000 میلی آمپر ساعتی است که توسط برند شیائومی ساخته شده است و با وزن 223 گرم نسبت به رقبای خود با ظرفیت شارژ یکسان، کمی سنگین تر است اما این دستگاه با ضخامت 14.1 میلیمتر، طراحی ارگونومیک ظریف و پوشش آلومینیومی، در برابر خراش، عرق، سایش و ضربه های فیزیکی مقاوم است و همچنین روکش مات و صیقلی آن باعث می شود تا در هنگام لمس کردن، حس خوبی به شما دست دهد و اثر انگشت روی آن نمی ماند. پاور بانک شیائومی مدل پاوربانک Pro را می توان از نظر اندازه و ابعاد با گوشی های هوشمند مقایسه کرد زیرا تقریبا ضخامت و اندازه یکسانی دارند و به راحتی در یک جیب، کیف یا کوله پشتی قرار می گیرند.
پاوربانک شیائومی Mi Power Bank Pro 10000 از فناوری Qualcomm Quick Charge 2.0 و 3.0 پشتیبانی می کند و اگر دستگاه های سازگار با QC داشته باشید؛ می توانید با این پاوربانک، گوشی خود را حدود 25٪ سریعتر از اکثر پاوربانک های استاندارد 5V/2A شارژ کنید. یکی از ویژگی های پاوربانک شیائومی، قابلیت شارژ کم مصرف است که با دو بار فشار دادن دکمه پاور وارد حالت شارژ کم مصرف می شود که این حالت برای شارژ ایمن دستگاه های کم مصرف مانند هدست های بلوتوث و ردیاب های تناسب اندام بسیار مفید است. از طرف دیگر شارژ کامل پاوربانک شیائومی پرو، 3 و نیم ساعت طول می کشد که برای چنین پاوربانکی با ظرفیت ده هزار، بسیار سریع و قابل قبول است. به طور کلی پاور بانک پرو، یک انتخاب درست و مناسب در بین بهترین پاوربانک ها برای سفر است که علاوه بر طراحی زیبا و پشتیبانی از Qualcomm Quick Charge، از قابلیت Pass-through Charging نیز پشتیبانی می کند.
مشخصات فنی Mi Power Bank Pro 10000 mAh:
ابعاد: 12.9x 7.5 x 1.26 سانتی متر
ظرفیت: 10000 میلی آمپر ساعت
وزن: 223 گرم
رنگ: نقره ای، مشکی
نوع باتری: لیتیوم پلیمری با چگالی بالا
توان ورودی: 5V/2A، 9V/2A، 12V/1.5A
توان خروجی: 5V/2A، 9V/2A، 12V/1.5A
ویژگی های مثبت:
طراحی شیک
حالت شارژ کم مصرف برای ساعتهای هوشمند و ردیابهای فعالیت
پشتیبانی از فناوری Qualcomm Quick Charge
پشتیبانی از قابلیت pass-through charging
ویژگی های منفی:
وزن نسبتا سنگین
فقط یک دستگاه را همزمان شارژ می کند.
بهترین پاوربانک های قابل حمل مسافرتی INIU 10000mAh Portable Charger
برند کانادایی INIU که شرکتی پیشرو در زمینه برق و لوازم جانبی موبایل است با طراحی و تولید یکی از بهترین پاوربانک های مسافرتی یعنی INIU 10000mAh Portable Charger، توانسته در لیست بهترین پاوربانک های مناسب سفر قرار گیرد. پاور بانک INIU با ظرفیت شارژ 10000 آمپر و طراحی باریک و ظریف و همچنین وزن مناسب و سبکی که دارد، به راحتی در دست و کیف شما قرار می گیرد. یکی از ویژگی های بسیار خوب این پاوربانک این است که به شما اجازه می دهد همزمان چند دستگاه را با آن شارژ کنید زیرا دارای دو درگاه خروجی USB-A و یک پورت USB-C است که به عنوان پورت ورودی و خروجی کار می کند.
همچنین پاور بانک INIU 10000mAh Portable Charger، با استفاده از فناوری انحصاری UPower+ می تواند دستگاه شما را 1.4 برابر سریعتر شارژ کند و چه چیزی بهتر از این که یک پاوربانک همه ویژگی های استاندارد و مثبت را در خود داشته باشد. قطعا شارژر همراه INIU 10000mAh Portable Charger، بهترین پاوربانک برای سفرهای طولانی شماست و ناجی لحظات بدون شارژ شما خواهد بود.
مشخصات فنی INIU 10000mAh Portable Charger:
ابعاد: 13.2x 6.8 x 1.27 سانتی متر
ظرفیت: 10000 میلی آمپر ساعت
وزن: 198 گرم
رنگ: مشکی
نوع باتری: لیتیوم پلیمری
پورت های خروجی: 2 عدد USB-A
پورت های ورودی: یک micro USB و یک USB-C
ویژگی های مثبت:
دو پورت USB-A
3 سال گارانتی
قابلیت انحصاری UPower+ برای شارژ سریع
ویژگی های منفی:
مدت زمان شارژ کامل آن می توانست بهتر باشد.
بهترین پاور بانک های ارزان قیمت؛ پاوربانک ارزان و خوب کدام است؟
بهترین پاور بانک فست شارژ مسافرت Anker PowerCore 5000
پاوربانکی دیگر از برند انکر در لیست بهترین پاوربانک های مسافرتی قرار دارد که این بار با طراحی منحصر به فرد و سبک جز قابل حمل ترین پاوربانک ها قرار گرفته است. پاوربانک Anker PowerCore 5000 با ظرفیت 5000 آمپر ممکن است برای همه مسافران مناسب نباشد اما در سفرهای کوتاه، کاربرد زیادی برای شما خواهد داشت.
این پاوربانک حداکثر جریان ورودی 2 آمپر را پشتیبانی می کند و از طریق پورت micro-USB شارژ می شود و شارژ کامل آن حدود 4 تا 5 ساعت طول می کشد. پاوربانک انکرPowerCore 5000 تنها یک درگاه خروجی دارد و بدیهی است که نمی توانید همزمان چند دستگاه را با آن شارژ کنید اما با همه ی این ها همچنان جز بهترین پاوربانک های مناسب سفر است و به طور کلی می تواند انتخاب مناسبی برای افرادی باشد که معمولا به تنهایی به سفرهای کوتاه می روند.
مشخصات فنی Anker PowerCore 5000:
ابعاد: 10.8x 3.3 x 3.3 سانتی متر
ظرفیت: 5000 میلی آمپر ساعت
وزن: 136 گرم
رنگ: مشکی، سفید
نوع باتری: لیتیوم پلیمری
توان خروجی: 5 ولت = 2 آمپر
توان ورودی: 5 ولت = 2 آمپر
ویژگی های مثبت:
وزن بسیار سبک
طراحی استوانه ای جذاب
از فناوری های سایر پاوربانک های انکر استفاده می کند.
ویژگی های منفی:
فقط یک دستگاه را همزمان شارژ می کند.
ظرفیت شارژ کم
بهترین شارژر همراه مسافرتی Dizaul 5000 mAh Solar Power Bank
آخرین پاوربانک در لیست بهترین پاوربانک های مسافرتی مربوط به برند Dizaul است که در تولید لوازم جانبی موبایل فعالیت دارد و با پاوربانک خورشیدی قابل حمل 5000 میلی آمپر ساعتی توانسته است همراه مناسبی برای مسافرانی باشد که به فضای باز و طبیعت گردی علاقه دارند. این پاوربانک از لاستیک سیلیکونی سازگار با محیط زیست و PC-ABS (پلی کربنات اکریلونیتریل بوتادین استایرن)، ساخته شده است که استحکام و مقاومت زیادی دارد. از طرفی طراحی باریک پاوربانک Dizaul 5000 mAh Solar باعث شده تا همانند یک گوشی هوشمند باشد و به راحتی در جیب شما قرار بگیرد.
پاور بانک خورشیدی Dizaul با وزن 113 گرم جز سبک ترین پاوربانک مسافرتی است که در این لیست معرفی شده است. از آنجایی که این پاوربانک برای فضای باز و مسافرت طراحی شده و در برابر ضربه و آب، مقاوم است اما نکته ای که این پاوربانک را بسیار ویژه می کند، مربوط به شارژ خورشیدی است که با قرار دادن پاوربانک به مدت حدودا دو روز در زیر نور خورشید، شارژ آن کامل می شود. شارژ کامل پاوربانک Dizaul 5000 mAh Solar با اتصال به برق، حدود 6 تا 7 ساعت طول می کشد و از طریق کابل USB به micro USB شارژ می شود. یکی از ویژگی های خوب این پاوربانک وجود دو درگاه خروجی USB است که امکان شارژ همزمان دو دستگاه را فراهم می کند. علاوه بر این، پاوربانک قابل حمل Dizaul دارای چراغ قوه اضطراری است که می تواند در مواقع مورد نیاز مخصوصا هنگام کمپینگ در شب، کاربرد زیادی داشته باشد. به طور کلی یک انتخاب جامع و کاربردی برای افراد اهل سفر و طبیعت گرد است که با قابلیت های مناسبی که دارد، نیاز این افراد را برطرف می کند.
مشخصات فنی Dizaul 5000 mAh Solar Power Bank:
ابعاد: 14.3x 7.5 x 1.5 سانتی متر
ظرفیت: 5000 میلی آمپر ساعت
وزن: 113 گرم
رنگ: مشکی، آبی، سبز، زرد
نوع باتری: لیتیوم پلیمری
توان خروجی: 5V/1A
توان ورودی: 5V/2.4A (حداکثر)
ویژگی های مثبت:
مقاوم در برابر آب
دارای پنل خورشیدی داخلی برای شارژ اضطراری
دارای چراغ مطالعه LED
بسیار سبک و قابل حمل
ویژگی های منفی:
سرعت شارژ آهسته
ظرفیت کم
نتیجه گیری
بهترین پاوربانک های مسافرتی می توانند ویژگی های زیادی داشته باشند اما در این مقاله به چند فاکتور مهم که باید در انتخاب بهترین پاوربانک مناسب سفر در نظر داشته باشید، اشاره کردیم و در ادامه با معرفی بهترین پاوربانک های مخصوص سفر، سعی کردیم شما را با مشخصات آن ها آشنا کنیم تا راهنمای مناسبی برای خرید داشته باشید و بتوانید متناسب با نیاز خود، یکی از این پاوربانک ها را انتخاب کنید. اگر اهل سفر هستید و تجربه استفاده از پاوربانک های قابل حمل و مسافرتی را داشته اید، حتما در بخش دیدگاه ها، مدل پاوربانک را به ما معرفی کنید و تجربه استفاده خود را با ما به اشتراک بگذارید.