بهترین راه تجربه بازی های موبایلی استفاده از دسته بازی یا گیم پد موبایل است. از آنجایی که صفحه گوشی موبایل کوچک و تعداد فاکتورهای کنترلی بازی ها (به خصوص بازی های شوتر مانند پابجی و کال آف دیوتی) زیاد است، برای تجربه حرفه ای این نوع بازی ها باید یک دسته بازی مخصوص موبایل تهیه کرد. در مقاله معرفی بهترین دسته بازی موبایل به معرفی بهترین گیم پدهای موبایلی که باعث کنترل بهتر بازیکن روی بازی می شود، بپردازیم. با تکنوسان مگ تا آخر این مقاله همراه باشید.
فهرست مطالب
- ویژگی های یک دسته بازی موبایل خوب
- بهترین دسته بازی های موبایل
- 1. دسته بازی موبایل Razer Kishi؛ بهترین دسته بازی موبایلی موجود
- 2. گیم پد موبایل SteelSeries Stratus Duo؛ بیشترین سازگاری با انواع دستگاه ها
- 3. کنترلر موبایل GameSir X2؛ شبیه ترین کنترلر به نینتندو سوییچ برای موبایل
- 4. کنترلر بازی Backbone One؛ بهترین کنترلر آیفون
- 5. دسته بازی موبایل PowerA MOGA XP5-X Plus؛ ایده آل برای گیمرهای حرفه ای
- 6. دسته بازی موبایل Razer Raiju Mobile؛ کامل و بی نقص
- جمع بندی
ویژگی های یک دسته بازی موبایل خوب
داشتن یک کنترلر موبایل می تواند در انجام و کنترل بهتر بازی کمک کند اما قبل از خرید دسته بازی موبایل باید یک سری نکات و ویژگی ها را بررسی کرد تا بهترین گزینه برای بازی را انتخاب کنید. اولین و مهم ترین ویژگی این است که دسته بازی را برای چه نوع بازی ای می خواهید، به عنوان مثال برای بازی های شوتر اول شخص یا سوم شخص باید کنترلر موبایلی را تهیه کنید که کلیدهای کنترلی و شوتینگ در جای مناسبی وجود داشته باشند و دارای دکمه های مخصوصی برای نشانه گیری و تیراندازی باشند. عامل بعدی سازگاری دسته بازی با موبایل است، یعنی در هنگام خرید باید دسته بازی موبایلی را تهیه کنید که به آسانی توسط تلفن همراه شما شناخته شود و تنظیمات پیچیده ای برای اتصال و اجرای روی آن نداشته باشد.
همچنین برخی دسته بازی ها فقط از یک سیستم عامل مخصوص پشتیبانی می کنند و با هر دو سیستم عامل اندروید و iOS سازگاری ندارند، در نتیجه باید به این نکته نیز توجه کرد و در صورت امکان دسته بازی را روی موبایل خود قبل از خرید تست کنید تا از کارایی آن مطمئن شوید. آخرین عامل در این باره کیفیت گیم پد موبایل است که روی تجربه و کنترل بازی تاثیر می گذارد، به همین دلیل باید دسته بازی را انتخاب کنید که دارای بدنه ای مقاوم و باکیفیت باشد و در صورت داشتن گیره یا هولدر، موبایل شما به خوبی رو آن قرار بگیرد.
بهترین دسته بازی های موبایل
پس از بررسی ویژگی های اولیه یک کنترلر موبایل، اکنون می خواهیم با بهترین دسته بازی های موبایل آشنا شویم و ویژگی های هر یک را به صورت دقیق تر بررسی کنیم. در این بررسی ما 6 مدل از دسته بازی های موبایلی را انتخاب کرده ایم که هر کدام با توجه به ویژگی هایی که دارند در نوع خود بهترین هستند و کیفیت بالایی را به کاربر در هنگام بازی ها ارائه می دهند.
1. دسته بازی موبایل Razer Kishi؛ بهترین دسته بازی موبایلی موجود
برند نام آشنای ریزر با دسته بازی Kishi باز هم بهترین محصول موجود در این زمینه را تولید کرده و همه ملزومات لازم برای یک گیم موبایلی را فراهم کرده است. دسته بازی موبایل Kishi شباهت بسیار زیادی به دسته بازی نینتندو سوییچ دارد و طراحی آن به گونه است که از دو طرف باز شده و موبایل در وسط آن قرار می گیرد. ریزر در مدل Kishi تمامی کلیدهای کنترلی روی یک بازی کنسولی را قرار داده است، روی دسته چهار دکمه اصلی، دو عدد جوی استیک با قابلیت کلیک، کلیدهای جهت دهی، دکمه های کنترلی و چهار دکمه L و R روی دسته بازی قرار داده شده اند تا Razer Kishi هیچ چیزی از یک دسته بازی کنسول کمتر نداشته باشد.
ریزر در این کنترلر موبایل به جای استفاده از اتصال بلوتوثی از کانکتور مستقیم استفاده کرده و دلیل آن را کاهش تاخیر در عملکرد ذکر کرده است. بنابراین این گیم پد موبایل نیازی به شارژ ندارد و به صورت مستقیم به موبایل وصل می شود. ریزر حتی به این موضوع نیز فکر کرده است که در صورت رو به اتمام بودن شارژ باتری موبایل، از آنجایی که درگاه شارژ متصل به دسته بازی است و نمی توان شارژر را به آن وصل کرد یک پورت روی خود کنترلر گذاشته که با اتصال شارژر به آن گوشی به صورت مستقیم شارژ خواهد شد و مشکل کمبود شارژ در هنگام بازی وجود نخواهد داشت. دسته بازی موبایل ریزر برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS موجود است و کاربران اندروید و آیفون می توانند بهترین دسته بازی موبایل را در اختیار داشته باشند.
2. گیم پد موبایل SteelSeries Stratus Duo؛ بیشترین سازگاری با انواع دستگاه ها
کمپانی SteelSeries تولید کننده لوازم گیمینگ حرفه ای است و با عرضه دسته بازی موبایلی Stratus Duo کیفیت کاری خود را بار دیگر نشان داد. این گیم پد تنها مخصوص موبایل نیست و با سیستم عامل ویندوز، کروم بوک و حتی هدست های واقعیت مجازی نیز سازگاری دارد. برای این کار شرکت سازنده از دو نوع اتصال وای فای 2.4 گیگاهرتزی و بلوتوث استفاده کرده و با تنها فشردن یک دکمه می توان تنظیمات برای اتصال به دستگاه مناسب را تغییر داد. طراحی ظاهر این دسته شباهت بسیاری به دسته بازی های کنسولی دارد و همه کلید های کنترلی مورد نیاز روی آن وجود دارد. در زمینه شارژدهی نیز SteelSeries از یک باتری لیتیوم یونی استفاده کرده که می تواند با یک بار شارژ کامل تا بیش از 20 ساعت به صورت مداوم شارژدهی داشته باشد و از این بابت در هنگام بازی مشکلی وجود برای اتمام شارژ وجود نخواهد داشت.
دسته بازی Stratus Duo فقط با موبایل های اندرویدی سازگار است و از iOS پشتیبانی نمی کند و کاربران آیفون نمی توانند از این دسته استفاده کنند.
3. کنترلر موبایل GameSir X2؛ شبیه ترین کنترلر به نینتندو سوییچ برای موبایل
گیم سیر یکی از بهترین تولید کننده های گیم پد موبایلی است که دسته بازی های متنوعی برای گیمرهای موبایلی دارد. دسته بازی X2 از این کمپانی یکی از بهترین دسته بازی ها است که شباهت بسیار زیادی به جوی کان های نینتندو سوییچ دارد و از لحاظ قرارگیری دکمه ها و طراحی رنگ نیز شباهت فراوانی به کنترلرهای سوییچ دارد. بدنه اصلی این کنترلر بدنه ای باز شونده است که قابلیت باز شدن تا حداکثر 167 میلی متر را دارد و می توانید آن را به دلخواه برای قرارگیری بین دو طرف دسته تنظیم کنید. نحوه اتصال X2 به گوشی از طریق کانکتور Type-C شکل می گیرد و این کانکتور به گونه ای طراحی شده که تا 51 درجه قابلیت جابجایی دارد و از فشار و خرابی آن جلوگیری می کند.همچنین اتصال مستقیم باعث کاهش تاخیر در اجرای عملکردها در بازی می شود که تاثیر بسزایی برای بازی ها دارد.
در قسمت پشتی دسته بازی موبایل GameSir X2 قسمت های حاشیه داری در قسمت قرار گیری دست تعبیه شده که برای راحتی در استفاده و عدم سُر خوردن دست در هنگام بازی قرار داده شده است. همچنین این دسته بازی باتری داخلی ندارند و از باتری داخلی گوشی استفاده می کند. خوشبختانه کنترلر موبایل X2 در دو نسخه سازگار با اندروید و آی او اس در دسترس است و هر دو کاربران گوشی های اندرویدی و آیفون می توانند از این دسته بازی موبایل استفاده کنند.
4. کنترلر بازی Backbone One؛ بهترین کنترلر آیفون
چهارمین مورد از لیست بهترین دسته بازی موبایل تعلق دارد به دسته بازی موبایل Backbone One. گیم پد Backbone One را شاید بتوانیم به دلیل امکاناتی که دارد بهترین دسته بازی آیفونی بنامیم. این محصول کوچک و جمع و جور، به صورت ویژه برای گوشی های آیفون طراحی شده و سازگاری خوبی با اکوسیستم iOS دارد. مانند سایر دسته بازی های موجود در این فهرست، این گیم پد موبایلی نیز دکمه های کنترلی کاملی را برای بازی های شوتینگ دارد و به همین دلیل به یک انتخاب ایده آل برای بازی های Pubg و کال آف دیوتی روی آیفون تبدیل شده است. از امکانات ویژه Backbone One می توان به قابلیت ضبط، ادیت و اشتراک گذاری گیم پلی بازی را نام برد که به کاربر اجازه می دهد بدون استفاده از نرم افزار جانبی بتواند صحنه هایی از بازی خود را برای دوستان و در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارد.
5. دسته بازی موبایل PowerA MOGA XP5-X Plus؛ ایده آل برای گیمرهای حرفه ای
دسته بازی PowerA MOGA XP5-X Plus را می توان بهترین دسته بازی برای تجربه بازی های روی سرورهای ابری ایکس باکس نامید و حس در دست گرفتن کنترلر ایکس باکس را به کاربر می دهد. این کنترلر موبایلی از دستگاه های اندرویدی و PC نیز پشتیبانی می کند و دارای یک گیره قابل اتصال است که می توان موبایل را روی آن قرار داده و بازی کرد. همچنین مدل MOGA XP5-X Plus دارای دو دکمه اضافی در پشت دسته است که کاربر می تواند به صورت دلخواه آنها را برنامه ریزی کند و در حین بازی استفاده نماید. در زمینه اتصالات نیز این دسته بازی موبایل مجهز به هر دو نوع اتصال بی سیم و باسیم است و می توان آن را هم با استفاده از کابل و هم با بلوتوث به دستگاه اندرویدی یا کامپیوتر وصل کرد.
علاوه بر این شرکت سازنده در این مدل از یک باتری 3000 میلی آمپر ساعتی استفاده کرده که علاوه بر تامین انرژی خود دسته، قابلیت شارژ گوشی موبایل را نیز دارد و از آن می توان در مواقع ضروری به عنوان یک پاوربانک استفاده نمود.
6. دسته بازی موبایل Razer Raiju Mobile؛ کامل و بی نقص
آخرین مورد از فهرست بهترین دسته بازی موبایل تعلق دارد به یک دسته بازی دیگر از غول تجهیزات گیمینگ یعنی ریزر که با عرضه دسته بازی Raiju Mobile توانسته تداعی کننده دسته بازی Raiju Ultimate روی پلتفرم موبایل باشد. با توجه به کیفیت بالایی که دسته بازی Raiju Ultimate دارد، قطعا می توان از نسخه موبایلی آن نیز یعنی Raiju Mobile انتظار بهترین دسته بازی موبایل را داشت. در این دسته بازی تعداد دکمه های تعبیه شده از سایر کنترلر ها بیشتر بوده و علاوه بر دکمه های معمول، تعداد 7 عدد دکمه اضافی با کاربری های متفاوت و قابل برنامه ریزی در پشت دسته قرار گرفته اند که دقت، سرعت و عملکرد بهتری را در اختیار کاربر قرار می دهند و سرعت بازی او را افزایش خواهند داد.
طراحی گیم پد موبایل Raiju Mobile به صورت ارگونومیک است و در پشت محل قرارگیری دست دارای طرح هاشور داری است که از لغزش دست جلوگیری می کند. ریزر در کنترلر موبایل Raiju Mobile برای نحوه اتصال به موبایل دست کاربر را باز گذاشته و می توان از طریق بلوتوث یا کابل Type-C دسته را به موبایل وصل کرد. تعبیه گیره نگه دارنده روی دسته نیز یکی دیگر از ویژگی های است که در این دسته بازی وجود دارد و این گیره می تواند تا 60 درجه تغییر زاویه دهد و کاربر می تواند به خوبی زاویه قرارگیری موبایل روی گیره را کنترل کند تا دید بهتر و تسلط بیشتری داشته باشد. در زمینه باتری و شارژدهی نیز ریزر ادعا می کند که باتری Raiju Mobile قابلیت شارژدهی بیش از 23 ساعت را دارد و می توان با یک بار شارژ حدود یک روز کامل از گیم پد استفاده کرد.
جمع بندی
دسته بازی های موبایل که آنها را با نام های دسته بازی پابجی یا دسته بازی کال آف دیوتی نیز می شناسند، دارای انواع مختلفی هستند و همانطور که در ابتدای مقاله نیز اشاره شد باید بر طبق نوع بازی خود یکی از این دسته ها را تهیه کنید. از آنجایی که بازی های موبایلی ژانرهای متفاوتی دارند و تنوع بازی های نیز بسیار بالاست، به شما پیشنهاد می کنیم به سراغ گیم پدی بروید که دارای بیشترین کلیدهای کنترلی باشد و از ارگونومی خوبی نیز برخوردار باشد تا در تجربه انواع بازی های مختلف به مشکل بر نخورید. امیدواریم در این مقاله اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار گرفته باشد و در صورتی که نکته یا تجربه ارزشمندی در این رابطه دارید حتما در بخش دیدگاه ها با ما به اشتراک گذارید.