چراغ قوه ها سال های زیادی است که جزء لوازم کاربردی برای ما به شمار می روند و همه ما به نوعی با آن ها سر و کار داریم. امروزه به دلیل موارد استفاده گسترده از چراغ قوه، انواع مختلفی از این وسیله کاربردی در بازار وجود دارد که هرکدام برای موارد استفاده خاصی مانند کمپینگ، سفر و… مناسب خواهند بود. در برخی مشاغل نظیر نگهبانی وجود چراغ قوه بسیار ضروری تلقی می شود و اساسا چراغ قوه یکی از تجهیزات ضروری در این کارها محسوب می شود. با این وجود، تنوع زیاد در انواع چراغ قوه نگهبانی بازار می تواند روند خرید این محصول برای کاربران را با دشواری هایی مواجه سازد.
به همین دلیل تکنوسان مگ در این مقاله قصد ارائه راهنمای خرید چراغ قوه نگهبانی و معرفی بهترین چراغ قوه های نگهبانی به کاربران را دارد. در نتیجه چنانچه شما هم تمایل به خرید چراغ قوه نگهبانی دارید و می خواهید پیش از اقدام به خرید اطلاعات خود در خصوص این محصول را افزایش دهید، پیشنهاد می کنیم خواندن ادامه این مقاله را از دست ندهید.
فهرست مطالب
راهنمای خرید چراغ قوه نگهبانی
همانطور که پیشتر هم به آن اشاره کردیم چراغ قوه یک وسیله کاربردی است که وجود آن در برخی مشاغل یک لازمه حیاتی محسوب می شود. این وسیله الکترونیکی با تولید نور می تواند محل مورد نظر شما را روشن نماید و نیاز شما به روشنایی آن محیط را مرتفع نماید. اجزای تشکیل دهنده اصلی چراغ قوه شامل باتری، بدنه، لامپ و کلید می شود.
از آنجایی که چراغ قوه ها از حجم نسبتا کوچکی برخوردارند و ابعاد و اندازه آنها مناسب می باشد، به راحتی می توانید اقدام به حمل آنها نمایید. استفاده از چراغ قوه هم در مکان های باز و هم در مکان های بسته میسر می باشد و باتری ای که به عنوان منبع تغذیه در چراغ قوه ها مورد استفاده قرار می گیرد هم می تواند باتری یکبار مصرف و هم باتری قابل شارژ باشد.
چراغ قوه هایی که از باتری های قابل شارژ برخوردارند خریدشان از نظر اقتصادی برای افرادی که به صورت مرتب از چراغ قوه استفاده می کنند به صرفه خواهد بود. چرا که نیازی به خرید مداوم باتری برای این چراغ قوه ها وجود ندارد. افرادی که قصد خرید چراغ قوه نگهبانی را دارند بهتر است در حین خرید این محصول یک سری نکات مهم را مد نظر قرار دهند تا بتوانند یک چراغ قوه خوب و کاربردی برای رفع نیاز شان خریداری نمایند. در ادامه به تعدادی از این نکات و موارد اشاره خواهیم نمود:
همچنین بخوانید:
نوع کاربرد
چراغ قوه های موجود در بازار دارای مدل های مختلفی می باشند و هر یک از آنها برای کاربرد خاصی می توانند مد نظر قرار گرفته شوند. مثلاً برخی از نگهبانان، کار محافظت از فضاهای بسته را انجام می دهند و برخی دیگر از آنها به نگهبانی از فضاهای باز مشغول می باشند. در نتیجه به تناسب نوع محیط تحت پوشش، چراغ قوه ای که توسط این افراد مورد استفاده قرار می گیرد با یکدیگر متفاوت خواهد بود و هر کاربر می بایست بسته به نوع کاربرد و شرایط استفاده اقدام به خرید چراغ قوه مناسب نماید.
نوع پرتو
نوع پخش نور چراغ قوه های مختلف به تناسب لنزهای تعبیه شده بر روی چراغ قوه ها و رفلکتور آنها با یکدیگر متفاوت می باشد. اما به طور کلی چراغ قوه ها از سه پخش نور زیر برخوردار هستند:
حالت پراکنده (Flood)
چراغ قوه هایی که پخش نور آنها به صورت flood می باشد معمولاً توسط افرادی که نگهبانی از فضاهای باز را انجام می دهند مورد استفاده قرار می گیرد. این چراغ قوه ها می توانند حجم وسیعی از منطقه را روشن نموده و طول برد کوتاه تری را دارا می باشند.
حالت نقطهای (Spot)
چراغ قوه های نقطه ای از طول برد بیشتری برخوردار می باشند و معمولاً برای شناسایی مسیر در شب و یا فعالیت هایی که به سرعت بالایی نیاز دارند مورد استفاده قرار می گیرند.
حالت قابل تنظیم (Adjustable)
چراغ قوه هایی که دارای حالت قابل تنظیم می باشند در بین مشتریان از محبوبیت بالایی برخوردار می باشند و با استفاده از این چراغ قوه ها کاربران می توانند به تناسب نوع نیازشان نوع پرتو چراغ قوه را تنظیم نمایند. در نتیجه شاهد فروش گسترده چراغ قوه های قابل تنظیم در سطح بازار هستیم.
توجه به اندازه و وزن
یکی از اصلی ترین فاکتورهایی که در حین خرید چراغ قوه می بایست به آن دقت نمایید اندازه و وزن چراغ قوه می باشد. با وجود این که اندازه و وزن چراغ قوه در میزان روشنایی آن تاثیر چندانی ندارد و روشنایی چراغ قوه بیشتر به نوع چراغ و نوع بلوری وابسته می باشد، اما از آنجایی که چراغ قوه های بزرگ تر از باتری با حجم بیشتری برخوردار می باشند، برای تایم طولانی تری می توانید از آنها استفاده نمایید. البته دقت کنید که اندازه و وزن چراغ قوه شما به نحوی نباشد که حمل آن را سخت کند و شما به هنگام استفاده از آن اذیت شوید.
نوع لامپ
از دیگر نکات مهمی که در حین خرید چراغ قوه می بایست به آن دقت کنید توجه به نوع لامپ چراغ قوه می باشد. به طور کلی بر روی چراغ قوه ها لامپ های کریپتون یا لامپ های ال ای دی مورد استفاده قرار می گیرند. لامپ های ال ای دی از روشنایی بسیار بالایی برخوردار می باشند و مصرف انرژی آن ها نیز بسیار پایین است.
علاوه بر این لامپ های ال ای دی در برابر ضربه نیز مقاوم می باشند و همه این مزایا سبب شده تا این لامپ ها مناسب ترین لامپ برای استفاده بر روی چراغ قوه باشند. اما لامپ های کریپتون مزایای فوق را دارا نیستند و به همین خاطر رفتهرفته استفاده از آنها برای تولید چراغ قوه کم و کمتر می شود.
نوع باتری
از دیگر فاکتورهای اساسی که پیش از خرید چراغ قوه تمام می بایست به آن توجه نمایید نوع باتری تعبیه شده بر روی چراغ قوه می باشد. چراغ قوه های موجود در بازار با باتری های زیر به مشتریان عرضه می شوند:
باتری های یکبار مصرف
باتری های یکبار مصرف جزو رایج ترین باتری هایی هستند که توسط کاربران مورد استفاده قرار می گیرند و از قدرت بالایی برخوردار می باشند. اما این باتری ها از نظر اقتصادی خریدشان مقرون به صرفه نیست و افرادی که به صورت مداوم از چراغ قوه استفاده می کنند بهتر است چراغ قوه هایی که باتری یکبار مصرف دارند را خریداری نکنند.
باتری های شارژی
باتری های شارژی جزو محبوب ترین باتری های موجود در بازار می باشند که در چراغ قوه ها نیز می توانند مورد استفاده قرار بگیرند. این باتری ها همانطور که از نامشان پیداست با کمک پریز برق، کابل usb و یا اتصال به پاور بانک شارژ می شوند و به راحتی میتوانید آنها را به صورت مداوم شارژ نمایید. قیمت اولیه باتری های شارژی نسبت به باتری های یکبار مصرف بیشتر می باشد. اما از آنجایی که این باتری ها را چندین بار می توانید مورد استفاده قرار دهید، در طولانی مدت خرید آنها از نظر اقتصادی به نفع شما خواهد بود.
باتری های تجدیدپذیر
این باتری ها دارای پنل خورشیدی هستند و با استفاده از انرژی پاک و نور خورشید می توانید اقدام به شارژ آنها نمایید. باتری های تجدید پذیر جزو محبوب ترین باتری های موجود در بازار می باشند و روز به روز بر شمار تعداد استفاده کنندگان از این باتری ها افزوده می شود.
معرفی بهترین چراغ قوه های نگهبانی موجود در بازار
در این بخش از مقاله قصد داریم تعدادی از پرفروش ترین و باکیفیت ترین چراغ قوه های نگهبانی موجود در بازار را برای شما معرفی نماییم:
چراغ قوه شارژی Small Sun ZY-S025
این محصول مجهز به یک چراغ LED بوده و دارای سه حالت نوردهی چشمک زن، ضعیف و قوی می باشد. میزان توان خروجی این دستگاه ۸ وات بوده و برد نور آن در حدود ۸۰۰ متر می باشد. به دلیل طراحی ارگونومیک دسته این محصول، کار حمل و جابجایی آن به راحتی انجام می شود. برای تولید بدنه این محصول از ترکیب فلز و پلاستیک استفاده شده است. برای روشن و خاموش کردن این دستگاه از کلید فیزیکی موجود بر روی بدنه می توانید استفاده نمایید. بر روی این چراغ قوه از یک باتری داخلی لیتیومی قابل شارژ ۱۸۶۵۰ استفاده شده و به وسیله آداپتور شارژر می توانید اقدام به شارژ این باتری نمایید.
خرید چراغ قوه Small Sun ZY-S025
چراغ قوه شارژی DP.LED Light LED-7054
چراغ قوه DP.LED Light LED-7054 برای روشن کردن مناطق با متراژ وسیع مورد استفاده قرار میگیرد و از یک لامپ ال ای دی و ۶ عدد LED SMD تشکیل شده است. این چراغ قوه مجهز به یک باتری داخلی قابل شارژ که ظرفیت آن ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت می باشد در صورت اتمام شارژ باتری آن میتوانید با استفاده از آداپتور اقدام به شارژ مجدد آن نمایید. در صورت پر بودن شارژ باتری، چراغ قوه برای مدت زمان ۱۸ ساعت قابل استفاده خواهد بود.
چراغ اصلی این چراغ قوه دارای رنگ مهتابی بوده و از سه حالت نوردهی مختلف چشمک زن، ضعیف و قوی برخوردار می باشد. چراغ خطر این چراغ قوه دارای رنگ قرمز بوده و امکان تنظیم حالت نوردهی آن به صورت ثابت و چشمک زن فراهم می باشد. این چراغ قوه هم قابلیت حمل به صورت دستی و هم قابلیت حمل به صورت دوشی با استفاده از بند همراه محصول را دارا می باشد.
خرید چراغ قوه DP.LED Light LED-7054
چراغ قوه شارژی Kamisafe KM-2630M
برای تولید این چراغ قوه از پلاستیک abs استفاده شده است. برد این چراغ قوه ۳۰۰ متر بوده و از یک چراغ SMD LED تشکیل شده است. توان خروجی این چراغ قوه ۵ وات بوده و باتری داخلی آن دارای ظرفیت ۸۰۰۰ میلی آمپر ساعت می باشد. برای حمل این محصول می توانید از دسته ارگونومیکی تعبیه شده بر روی بدنه استفاده نمایید.
خرید چراغ قوه Kamisafe KM-2630M
چراغ قوه شارژی ویداسی WEIDASI WD-576
از این چراغ قوه برای روشن کردن محدوده ای بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ متر استفاده می شود و مناسب ترین چراغ قوه برای نگهبانان می باشد. این محصول دارای بدنهای از جنس پلاستیک abs و آلومینیوم بوده که در برابر رطوبت و ضربه یا پرت شدن از ارتفاع از مقاومت بالایی برخوردار می باشد. امکان حمل و جابجایی این چراغ قوه هم به صورت دستی و هم به صورت دوشی فراهم است. چراغ قوه فوق مجهز به یک ال ای دی با توان ۲۰ وات بوده و دارای ۳ حالت نوردهی ضعیف، قوی و چشمک زن می باشد.
نور تولیدی توسط WEIDASI WD-576 به رنگ مهتابی بوده و در هنگام استفاده در طول شب چشم فرد را کمتر اذیت می نماید و موجب می شود تا فرد بتواند بهتر اجسام را ببیند. باتری تعبیه شده بر روی این دستگاه یک باتری شارژی بوده که در صورت شارژ کامل می تواند ۸ ساعت در حالت کم نور و پنج ساعت در حالت پر نور مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین بخوانید:
جمع بندی
در این مقاله با ارائه یک راهنمای خرید سعی کردیم به کاربران کمک کنیم تا بتوانند یک چراغ قوه نگهبانی خوب و کاربردی که با نیاز آنها متناسب می باشد را خریداری نمایند. در ادامه تعدادی از بهترین چراغ قوه های نگهبانی موجود در بازار را به کاربران معرفی نمودیم. شما خرید کدام یک از چراغ قوه های نگهبانی موجود در بازار را به کاربران توصیه می کنید؟ دلایل شما برای این انتخاب چیست؟ با در میان گذاشتن نظرات خود در بخش کامنت می توانید به کاربران کمک کنید تا بتوانند یک چراغ قوه خوب و کاربردی برای خود خریداری نمایند.