از جمله اصلی ترین نکاتی که طراحان دکوراسیون منزل در حین طراحی بخش های مختلف خانه به آن توجه ویژه ای میکنند نورپردازی صحیح و اصولی می باشد. چرا که نورپردازی در شیک و زیبا به نظر رسیدن دکوراسیون منزل تاثیر مستقیم می گذارد و اگر به درستی و به صورت اصولی اجرا گردد می تواند نمای منزل را بسیار شیک و زیبا جلوه دهد. علاوه بر این نورپردازی بخش های مختلف منزل به کاربردی شدن نقاط مختلف نیز کمک میکند و با تأثیر مستقیمی که بر وضعیت روحی افراد میگذارد، میتواند منجر به به وجود آمدن یک محیط آرامش بخش با انرژی زیاد شود.
بنابراین اگر بتوانید محیط منزل خود را به طور اصولی نورپردازی نمایید می توانید یک محیط با حس و حال خوب و پر از آرامش به وجود بیاورید. یکی از اصلی ترین روش هایی که برای نورپردازی منازل از آن بهره گرفته میشود استفاده از انواع چراغ دیواری می باشد. از این رو در این مقاله از تکنوسان مگ قصد داریم راهنمای خرید چراغ دیواری را در اختیارتان قرار دهیم و انواع آن را به شما معرفی کنیم. اگر قصد خرید چراغ دیواری دارید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
چراغ دیواری چیست؟
یکی از مرسوم ترین تجهیزاتی که از آن برای نورپردازی بخشهای مختلف استفاده می شود چراغ دیواری می باشد. این محصول علاوه بر تزیین محیط و ایجاد فضای زیبا و دلنشین به کاربران کمک می کند تا بتوانند نور مناسب برای تامین روشنایی محیط را نیز به دست بیاورند و از فضا نهایت استفاده را ببرند. امروزه برای زیبا سازی محیط آپارتمان ها و تزئینات داخلی و خارجی از چراغ دیواری بهره گرفته می شود. بسیاری از طراحان دکوراسیون چراغ دیواری را با سایر لوازم روشنایی به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار می دهند و این امر در نهایت می تواند منجر به ایجاد یک محیط با حس امنیت و آرامش گردد.
موارد کاربرد چراغ دیواری
امروزه از چراغ دیواری در محیط های مختلفی نظیر ادارات و موسسه های مختلف، ویلاها، فضای آپارتمان ها و خانه ها و غیره از چراغ دیواری بهره گرفته می شود. این محصول در بخش های مختلف خانه نظیر پذیرایی، اتاق خواب، فضای آشپزخانه و بالکن مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند علاوه بر زیبا سازی محیط این بخش ها اقدام به تامین روشنایی نور آنها نیز نماید.
سبک های مختلفی از چراغ دیواری به بازار عرضه شده است و هر کاربر به تناسب سبک دکوراسیونی که دارد می تواند چراغ دیواری ایده آل و مناسب را خریداری نماید و آن را در محل زندگی خود مورد استفاده قرار دهد. همان طور که عنوان کردیم از چراغ دیواری در فضاهای باز نظیر نمای بیرونی منازل و یا بالکن ها نیز بهره گرفته میشود. توجه داشته باشید که متریال هایی که برای تولید چراغ دیواری فضای باز استفاده می شوند با متریال هایی که برای تولید چراغ دیواری های فضای داخلی مورد استفاده قرار می گیرند با یکدیگر متفاوت می باشد.
چرا که چراغ دیواری مناسب فضای باز می بایست در برابر آب و هوای فضای بیرون از سازگاری برخوردار باشد و بتواند در برابر شرایط جوی مختلف و وزش باد و باران و نور خورشید مقاومت نماید. چراغ دیواری هایی که در فضای بیرونی مورد استفاده قرار می گیرند معمولاً دارای یک محفظه قفسی و حباب هستند که از آن برای پیشگیری از تجمع برف و باران استفاده می گردد.
راهنمای خرید چراغ دیواری
اگر قصد خرید چراغ دیواری برای محیط آپارتمان های خود را دارید بهتر است در هنگام خرید به یک سری نکات مهم دقت کنید تا نهایتاً چراغ های کاربردی و متناسب با نیازتان را خریداری نمایید. در ادامه قصد داریم به برخی از این نکات مهم اشاره نماییم:
کاربرد چراغ دیواری
افرادی که از چراغ دیواری برای زیباسازی محیط منزلشان استفاده می کنند با در نظرگرفتن سبک دکوراسیون اصلی منزل می توانند اقدام به خرید چراغ دیواری متناسب نمایند. مثلاً اگر سبک دکوراسیون منزل شما کلاسیک می باشد با خرید چراغ های دیواری کلاسیک و لوکس می توانید به زیباتر شدن هر چه بیشتر فضای منزلتان کمک کنید. اما افرادی که سبک دکوراسیون خانه آنها مینیمال و ساده می باشد بهتر است چراغ های دیواری مدرن را برای انجام این کار خریداری نمایند.
نحوه روشن و خاموش شدن
چراغ دیواری هایی که در بازار وجود دارند به دو صورت دستی و کنترلی خاموش و روشن می شوند. بنابراین اگر دوست دارید چراغ دیواری خود را با استفاده از ریموت خاموش و روشن کنید حتما در حین خرید دقت کنید چراغ دیواری ای که انتخاب کرده اید از این قابلیت برخوردار می باشد.
توجه به ابعاد و اندازه چراغ دیواری
برای خرید چراغ دیواری حتما ابعاد و متراژ فضایی که قصد خرید چراغ دیواری برای آن را دارید در نظر بگیرید و متناسب با آن اقدام به خرید چراغ دیواری نمایید. پیشنهاد ما به کاربران این است که برای خرید چراغ دیواری برای فضاهای با متراژ بالا چراغ هایی که از ابعاد بزرگتر و میزان نوردهی بیشتری برخوردار می باشند را خریداری نمایند.
البته نکته ای که در این میان حائز اهمیت می باشد این است که برخی منازل فاقد نور طبیعی می باشند و به دلیل پایین بودن میزان نور در این محیط ها می بایست حتما از چراغ هایی استفاده کنید که توان تامین روشنایی بیشتری را دارا هستند تا بتوانند فضای این محیط ها را کاملاً روشن نمایند.
انواع چراغ دیواری
چراغ دیواری دارای مدل های متنوعی می باشد و طراحان و تولیدکنندگان این محصول سعی کرده اند تا سبک ها و مدل های مختلفی از آن را به مشتریان ارائه کنند. بسته به این که میخواهید چراغ دیواری را در چه محیطی استفاده کنید می توانید یکی از مدل های متناسب را انتخاب و خریداری نمایید. مثلا چراغ دیواری هایی که برای اتاق پذیرایی و نشیمن استفاده می شوند با چراغ دیواری هایی که در اتاق خواب مورد استفاده قرار می گیرند هم از نظر طراحی ظاهری و هم از نظر ابعاد دارای تفاوت می باشند. از جمله انواع مختلف چراغ دیواری موجود در بازار می توانیم به موارد زیر اشاره نماییم:
چراغ دیواری مدرن
این نوع چراغ های دیواری معمولا توسط افرادی که به سبک های مینیمال علاقه مند دارند مورد استفاده قرار می گیرد. چراغ دیواری های فوق از ظاهر مدرنی برخوردار هستند و با نور مناسب اقدام به تامین روشنایی می نمایند. چراغ دیواری های مدرن را می توانیم در اشکال هندسی ساده بیابیم.
چراغ دیواری شاخه دار
چراغ دیواری شاخه دار دارای ظاهری کلاسیک می باشد و برای اینکه ظاهر آن زیباتر و جذاب تر به نظر برسد سعی شده تا از یکسری تزیینات بر روی این چراغ ها استفاده شود. چراغ دیواری های شاخه دار در تعداد شاخه های مختلفی به بازار عرضه شده اند و بسته به متراژ محیط می توانید نوع مناسب آن را خریداری نمایید. برای تولید این چراغ ها از حباب شیشه ای و شید پارچه ای معمولاً استفاده می شود.
چراغ دیواری نور پایین
نحوه طراحی چراغ چراغ های دیواری نور پایین به صورتی است که هدایت نور از آنها به سمت پایین و زمین می باشد. در واقع استفاده از چراغ دیواری نور پایین در فضا منجر به ایجاد حس گرما و صمیمیت بیشتری در محیط می شود. به همین خاطر توصیه می شود تا برای نورپردازی اتاق های بزرگ از چراغ های دیواری نور پایین استفاده شود.
البته برخی افراد ترجیح میدهند این چراغ ها را در فضاهای دیگری نظیر فضای بیرونی منزل یا راهرو های داخلی مورد استفاده قرار دهند. اما به دلیل اینکه تمرکز نور در این چراغ ها به سمت پایین می باشد توصیه می شود در مکان های پر رفت و آمد و ورودی منازل از آن ها استفاده نشود.
چراغ دیواری نور بالا
افرادی که می خواهند اقدام به نورپردازی فضاهای بزرگ کنند می توانند از چراغ های دیواری نور بالا برای انجام این کار استفاده نمایند. این چراغ ها نور را به سمت سقف هدایت میکنند و همین موضوع سبب می شود تا فضای اتاق بیش از آنچه که هست به نظر برسد. بنابراین افرادی که فضای منزل آن ها کوچک و جمع و جور می باشد برای آنکه بتوانند فضای منزلشان را بزرگ تر به نظر برسانند می توانند از این چراغ ها برای روشن کردن فضای نشیمن و پذیرایی خود استفاده نمایند. این چراغ ها عمدتاً برای استفاده در اتاق هایی که نور طبیعی در آن ها پایین می باشد نیز می توانند گزینه ی خوب و ایده آلی باشند.
چراغ دیواری نور بالا و نور پایین
این دسته از چراغ های دیواری نور را به صورت همزمان به سمت بالا و پایین هدایت میکنند و میزان نوری که از آنها به این دو سمت متصاعد میشود نیز یکسان می باشد. فضاهایی از نور طبیعی پایینی برخوردار هستند بهتر است با خرید چراغ دیواری های نور بالا و نور پایین روشنایی محیط زندگی خود را به طرز چشمگیری افزایش دهند و در نهایت نور فضای منازل خود را روشن تر و دلنشین تر کنند. البته قیمتی که برای عرضه این چراغ ها در نظر گرفته شده نسبت به سایر انواع چراغ ها اندکی بیشتر می باشد و برای خرید آن ها می بایست مبلغ بیشتری هزینه کنید.
چراغ دیواری لوکس
برای تولید چراغ دیواری لوکس معمولاً از بلورهای چینی یا کریستالی استفاده می شود. افرادی که اقدام به خرید این چراغ ها می کنند ترجیح می دهند تا آن را با لوستر های موجود در فضا ست نمایند تا فضا را زیباتر و جذاب تر به نظر برسانند. معمولاً از چراغ دیواری لوکس در محیط پذیرایی استفاده می شود و قیمت این نوع چراغ ها نسبت به کل چراغ های دیواری که در این مقاله به آن ها اشاره کردیم بالاتر می باشد.
جمع بندی
در این مقاله پس از معرفی چراغ دیواری و عنوان کردن موارد کاربرد این محصول، انواع مختلف آن را برای کاربران معرفی کردیم تا کاربران بیشتر با این محصول کاربردی آشنا شوند. کاربرانی که قصد خرید چراغ دیواری را دارند می بایست پیش از اقدام به خرید حتما متراژ فضایی که قصد خرید چراغ دیواری برای آن را دارند در نظر بگیرند و چراغ دیواری با ابعاد متناسب را خریداری نمایند.
علاوه بر این در نظر گرفتن دکوراسیون کلی فضا برای خرید چراغ دیواری متناسب از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. شما از کدام یک از انواع مختلف چراغ دیواری برای تزیین بخش های مختلف منزلتان استفاده می کنید؟ دلایل شما برای این انتخاب چیست؟ با در میان گذاشتن تجربیات خود در بخش کامنت می توانید به کاربران کمک کنید تا بتوانند بهترین و زیباترین چراغ دیواری موجود در بازار را خریداری نمایند.