کامپیوتر و لپ تاپ

سری سخت افزارهای BTF چیست و چه ویژگی هایی دارند؟

دنیای سخت افزار با سرعتی باورنکردنی در مسیر پیشرفت قرار دارد و هر ساله فناوری های جدیدی به این صنعت راه پیدا می کنند. همین موضوع موجب شده ایده ها و نواوری های تازه همیشه با استقبال خوبی روبرو شوند. یکی از شرکت های پیشرو در نواوری که این روز ها از محبوبیت بالایی برخوردار است، ایسوس می باشد. این شرکت امسال از سری سخت افزارهای BTF رونمایی کرد که شامل مادربرد و کارت گرافیک های بالا رده است. هدف از تولید این سخت افزار ها به زبان ساده نظم دهی به فضای داخلی کیس به منظور یک اسمبل باکیفیت است. اما آیا سری مادربرد های BTF ارزش خرید دارند؟ اگر قصد خرید مادربرد دارید، در این مقاله با تکنوسان مگ همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

استاندارد BTF در محصولات ایسوس چیست؟

تفاوت مادربرد های سری btf ایسوس

در چند وقت اخیر ایسوس کارت گرافیک و مادربرد‌های جدید سری BTF را به بازار عرضه کرده که با توجه به طراحی منحصر به فرد خود می‌توانند امکان پشتیبانی بیشتر از تولید‌کنندگان قطعات و سازندگان کیس را فراهم کنند. مادربرد رده بالای ایسوس در این سری، با طراحی منحصر بفرد خود در قرارگیری کانکتور تغذیه در صفحه پشتی ضمن استفاده از سیم برق کمتر برای تأمین انرژی طراحی کیس‌های رومیزی خلاقانه را امکان‌پذیر کرده است.

این پروژه بیش از این توسط شرکت ام اس آی در پروجکت زیرو مورد استفاده قرار گرفته بود. دری طراحی اتصالات عمومی در مادربرد‌ها در یک طرف به صورت مخفی قرار می‌گیرد. ادونس pdf نیز که توسط ایسوس مورد استفاده قرار گرفته اتصال برق اضافی را به از آن برای تأمین انرژی کارت گرافیک استفاده می‌شود پنهان کرده و بدین ترتیب برق کارت گرافیک تنها از طریق مادربرد تأمین خواهد شد. این ویژگی متصل به فرد می‌تواند نوآوری‌های بیشتری را در اکوسیستم اتصال برق مخفی به دنبال داشته باشد. با عرضه این محصولات تولید‌کنندگان قطعات pc می‌توانند محصولات دیگری را با پشتیبانی از این دربرد تولید کرده و همچنین ساخت کیس‌های خلاقانه نیز امکان‌پذیر خواهد شد.

به طور کلی سخت افزار های سری BTF دارای کانکتور برق مخفی می باشند تا بتوانید سیستم خود را بدون نیاز به کابل های دست و پا گیر اسمبل کنید. ایسوس همچنین نوید این موضوع را می دهد که در آینده شاهد قطعات بیشتری با این ویژگی باشیم. البته توجه داشته باشید مادربرد های سری BTF تنها با سخت افزار های این سری سازگاری دارند.

معرفی سری سخت افزارهای BTF 

کارت گرافیک btf ایسوس چیست؟

ایسوس در این سری از محصولات یک مادربرد با نام و کارت گرافیک را معرفی کرده که که همگی با استفاده از کانکتور مخفی امکان جدا کردن تمامی کابل‌هایی که به صورت مستقیم به وادربرد متصل می‌شوند را به کاربران خواهد داد. ادامه به صورت جداگانه مشخصات این دو محصول را بررسی خواهیم کرد.

مادربرد ROG Maximus Z790 HERO BTFy؛ یکی از اولین غول های سری BTF

ویژگی های سخت افزار bts asus چیست

یکی از محصولات معرفی شده در سری سخت افزارهای BTF مادربرد است که بسیار بالارده و پیشرفته بوده و در آن امکان پشتیبانی از سوکت LGA 1700 با تغذیه انتقال برق وجود دارد. این محصول پرچمدار دارای ۴ اسلات از نوع DDR5 DIMM در صورت استفاده از آخرین به روز‌رسانی‌های بایوس می‌تواند سرعت معادل و حداکثر ۲۵۶ گیگابایت ظرفیت را پشتیبانی کند. اگر می‌خواهید بدانید مادربرد سری btf ایسوس چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ تا انتهای مطلب همراه باشید.

پورت های ورودی/خروجی در مادربرد ROG Maximus Z790 HERO BTF

اسلات‌های قرار گرفته درون این محصول شامل یک اسلات از نوع PCIe 5.0 x16 و PCIe 4.0 x4 به همراه ۵ اسلات از نوع M.2 خواهد بود که یکی از آن‌ها با سرعت Gen5x4 و ۴ عدد دیگر با سرعت Gen4x4 عرضه شده‌اند. همچنین این مادربرد امکان پشتیبانی از کارت‌های گرافیک استاندارد PCIe و طرح‌های BTF را داشته و یک کانکتور پرقدرت کارت گرافیک به صورت اختصاصی آن را تغذیه می‌کند. ایسوس در این مادربرد ۴ پورت SATA III نیز قرار داده است. مادربرد‌های سری BTF از نظر پورت‌های ورودی و خروجی بسیار غنی هستند. این پورت‌ها شامل دو پورت از Thunderbolt 4 نوع Type-C و ۶ پورت USB 3.2 Gen2 به همراه ۴ پورت USB 3.2 Gen1 در پنل پشتی هستند.

در مورد تفاوت مادربرد های سری btf ایسوس باید گفت ایسوس در قسمت جلو و برای کانکتور‌های پنل جلویی این محصولات نیز پورت‌های جداگانه‌ای را در نظر گرفته است. یک هدر 20 گیگابیت بر ثانیه USB به همراه دو هدر 20 گیگابیت بر ثانیه USB  و دو هدر USB 2.0 مربوط به پنل جلویی هستند. دیگر اتصالات این دستگاه در سری سخت افزارهای BTF شامل یک پورت 2.5 گیگابیت بر ثانیه LAN شرکت اینتل خواهد بود که ضمن پشتیبانی از WiFi7 و BT5.4 همراه با یک رابط صوتی با نام ROG SupremeFX 7.1 در این مادربرد قرار گرفته و می‌تواند صدای خروجی را با بهترین کیفیت ارائه کند. همچنین کدک ALC4082 به صورت تقویت شده و با پشتیبانی از ESS ES9218 در این محصول قرار دارد.

کارت گرافیک های BTF ایسوس؛ قدرتمند اما بدون کانکتور اضافی

سری سخت افزارهای BTF

محصولات دیگر این سری کارت‌های گرافیک ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF Edition و TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER BTF White Edition هستند که همراه با کانکتور‌های مخفی معرفی شده و امکان سازگاری آن با دیگر سخت‌افزار‌های این رده از ASUS BTF را خواهند داشت. البته کاربران می‌توانند از کارت‌های گرافیک غیر سری BTF نیز برای مادربرد مدل Maximus Z790 HERO BTF استفاده کنند. اما در صورت خرید کارت گرافیک‌های این سری حتماً باید از مادربرد سری BTF استفاده شود. نسخه TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER BTF White Edition امکان ساخت کانکتور مخفی با رنگ سفید را به کاربران خواهد داد. همانطور که در این محصول قابل مشاهده است محل اتصال کابل پاور در این کارت گرافیک وجود نداشته و سوکت برق مورد استفاده حتماً باید به صورت مستقیم به مادربرد متصل شود. بنابراین در صورتی که کارت گرافیک این سری را تهیه کرده‌اید باید به فکر خرید مادربرد‌های سری استاندارد Advanced BTF باشید.

تفاوت سخت افزار‌های ASUS BTF با سری های دیگر چیست؟ 

طراحی جدید مربوط به سخت‌افزار‌های ایسوس از سری BTF مزیت‌های فراوانی دارند که باعث تمایز این سری سخت افزارهای BTF با سخت‌افزار‌های عادی شده‌اند. در مورد اینکه ویژگی های سخت افزار btf asus چیست؟ باید گفت قرار گرفتن کانکتور‌ها در پنل پشتی یکی از مزیت‌های اصلی این سخت‌افزار‌ها است که به کاربران اجازه می‌دهد مدیریت کابل‌ها را به شکلی ایمن و مرتب انجام دهند. قرارگیری کابل‌ها و اتصالات در صفحه پشت مادربرد امکان تهویه هوا را فراهم کرده و به راحتی هوا از شاسی عبور و داخل بخش‌های کیس را خنک می‌کند. به این ترتیب کابل‌ها نمی‌توانند به عنوان مانعی برای جریان هوا محسوب شوند. ایسوس با طراحی یک شاسی جدید به نام ROG امکان پشتیبانی از طرح‌های این چنینی را برای کاربران فراهم کرده است. احتمالاً در آینده شاهد محصولات مختلفی با امکان پشتیبانی از مادربرد‌های دارای کانکتور‌های پشتی یا مخفی مانند محصول جدید ایسوس خواهیم بود.

سری سخت افزارهای BTF ایسوس مناسب چه افرادی هستند؟

مادربرد سری btf ایسوس چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

طراحی و ساخت سری سخت افزارهای BTF در نهایت منجر به یک ظاهر زیبا، تمیز و مونتاژ ساده‌تر مادربرد‌های جدید ایسوس شده است. اگر از جمله افرادی هستید که‌ AMD را به اینتل ترجیح می‌دهید باید گفت که در حال حاضر سری BTF ایسوس امکان استفاده از تنظیمات AMD را نخواهد داشت. مادربرد‌های سری BTF برای افرادی که نیاز به آخرین فناوری‌ها دارند گزینه‌ای عالی محسوب می‌شود. همچنین گیمر‌هایی که به دنبال یک سیستم درجه یک بدون نگرانی در مورد تعداد کابل‌های بسیار زیاد هستند می‌توانند این مادربرد و گرافیک را تهیه کنند. البته ممکن است این نظم و سادگی ارزش هزینه اضافی را نداشته باشد. احتمالاً در آینده BTF و محصولات آن به یک استاندارد تبدیل شده و سازندگان بسیاری به دنبال پیروی از ایسوس در سری سخت افزارهای BTF خواهند بود.

حرف آخر

در این مطلب به معرفی سری جدید سخت‌افزار‌های ایسوس به نام Advanced BTF پرداختیم. این محصولات به تازگی وارد بازار شده و هنوز نحوه عملکرد و جزئیات مربوط به کارکرد آن‌ها چندان در دسترس نیست. این محصولات با توجه به طراحی جدید و زیبا، ویژگی‌های جالب توجهی را نیز ارائه می‌کنند. کابل‌های مخفی این مادربرد به کارگیری ویژگی‌های تشخیصی مانند Q-Code و Q-LED را در محیطی بدون آشفتگی امکان‌پذیر می‌کند. در صورتی که تجربه استفاده از این سری محصولات یا محصولات هم رده را دارید در بخش کامنت‌ها با دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا