برق و ابزار آلات

راهنمای خرید بهترین چراغ قوه شارژی؛ همیشه روشن حتی در تاریکی

پیش از آن که به راهنمای خرید بهترین چراغ قوه شارژی بپردازیم، ابتدا به این سوال که “چرا باید از چراغ قوه شارژی استفاده کنیم؟” پاسخ می دهیم. شاید این موضوع برای شما هم پیش آمده باشد که در زمان قطعی برق یا در هنگام طبیعت گردی دقیقا زمانی که به چراغ قوه نیاز پیدا می کنید، باتری چراغ قوه شما تمام شده و یا در محیطی نامناسب سولفاته کرده و روشن نمی شود. راه حل این موضوع استفاده از انواع چراغ قوه شارژی می باشد، چرا که به راحتی می توانید پس از هربار استفاده آن ها را شارژ کنید و در مواقع نیاز از پر بودن آن اطمینان داشته باشید. در کنار ویژگی ذکر شده چراغ قوه های شارژی هزینه های تعویض باتری را ندارند، ضمن این که به سبب وجود باتری پرقدرت علاوه بر ارائه روشنایی بالا، زمان روشن ماندن بیشتری را نسبت به سایر چراغ قوه ها دارند. همچنین چراغ قوه های شارژی با حذف باتری معمولی و جلوگیری از باز و بسته شدن مکرر درب محل قرار گیری باتری، از خرابی و استهلاک کمتری برخوردارند. حال که اهمیت خرید چراغ قوه شارژی را درک کرده اید، برای انتخاب بهترین چراغ قوه شارژی با ما در تکنوسان مگ همراه باشید.

انواع چراغ قوه شارژی

انواع چراغ قوه شارژی

  • چراغ قوه شارژی پیشانی

این دسته از چراغ قوه های شارژی برای اشخاصی که در امور برقی، صنعت معدن، راه آهن و مواردی نظیر آن فعالیت دارند، برای بهبود دید هنگام کار در محل های تاریک استفاده می شوند. یکی از ویژگی های منحصر به فرد انواع هدلایت شارژی که آن ها را از سایر چراغ قوه ها متمایز می کند، عدم نیاز به استفاده از دست کاربر در گرفتن چراغ قوه می باشد که دست ها را برای انجام امور مختلف آزاد نگه می دارد، از این رو انواع چراغ قوه هدلامپ در بین کوهنوردان و طبیعت گردان نیز محبوب می باشد.

  • چراغ قوه شارژی پلیسی

چراغ قوه هایی با اندازه کوچک ولی نوردهی بسیار بالا که حالت های نوردهی آن نیز تغییر می کند. از ویژگی های چراغ قوه پلیسی می توان به بدنه محکم و ضدآب نیز اشاره کرد. در ساخت بیشتر نمونه های این دسته کالایی از یک لامپ LED در مرکز و تعدادی لامپ COB در اطراف هم استفاده شده است که قابلیت متمرکز کردن نور را دارد.

  • چراغ شارژی اضطراری

چراغ هایی که بیشتر در هنگام قطعی برق مورد استفاده قرار می گیرند. شاید یکی از مهم ترین ویژگی های چراغ اضطراری شارژی ظرفیت باتری آن باشد، چرا که مهم ترین فاکتور در انتخاب این کالا میزان و مدت نوردهی می باشد که این فاکتور رابطه مستقیمی با میزان ظرفیت باتری دارد. همچنین نمونه هایی از این محصول در بازار با عنوان چراغ قوه سفری نیز وجود دارد که ویژگی تغییر از حالت چراغ قوه دستی به چراغ قوه ای با نوردهی 360 درجه را دارند.

  • چراغ قوه شارژی نگهبانی

چراغ قوه هایی درابعاد بزرگ و به صورت دستی که در برخی مدل ها از یک دستگیره بر روی آن استفاده شده است. ویژگی مهم چراغ قوه نگهبانی اندازه بزرگ لنز چراغ قوه می باشد که در ازای آن شعاع نوردهی بزرگی را به ما ارائه می دهد. از چراغ قوه شارژی بزرگ با عنوان چراغ قوه نورافکن نیز یاد می شود که به قدرت نور آن اشاره دارد.

چراغ قوه هدلایت، پلیسی، نگهبانی و اضطراری

ویژگی های چراغ قوه شارژی

چراغ قوه های شارژی دارای یک سری ویژگی های ثابت می باشند که کیفیت کلی آن ها را می توانید از طریق بررسی این ویژگی ها مورد سنجش قرار دهید.

  • سوکت شارژ

ساختار تمام دستگاه های شارژی به این صورت است که در بدنه خود از یک سوکت شارژ برخوردارند، چراغ قوه نیز از این قاعده مستثنی نیست. سوکت شارژ چراغ قوه های شارژی بسته به شرکت تولید کننده می تواند در انواع سوزنی و میکرو USB باشد؛ به این موضوع توجه داشته باشید که کابل های شارژ سوزنی در چندین مدل از نظر اندازه و قطر وجود دارند در صورتی که سوکت Micro USB تنها یک مدل بوده و با توجه به وجود دستگاه های اندرویدی معمولا در هر خانه ای یک نمونه از آن پیدا می شود.

  • ابعاد و وزن

مولفه وزن و ابعاد چراغ قوه شارژی دستی، می تواند در کنترل کردن آن بسیار موثر باشد؛ در واقع میزان مانور حرکتی در چراغ قوه های شارژی سبک، بسیار بیشتر از چراغ قوه های سنگین و بزرگتر است. البته چراغ قوه هایی با وزن بیشتر، قطعا لامپ های بیشتری در خود دارند که این موضوع می تواند باعث روشنایی بیشتر آن ها شود.

  • برد (طول نوردهی)

برای تشخیص میزان این ویژگی آسان ترین کار استفاده از چراغ قوه در یک فضای بزرگ و تاریک است. اما به طور کلی با بررسی دو مورد می توانید به راحتی از شدت برد چراغ قوه مطلع شوید؛ اول بررسی عدد لومن LUMEN یا شدت نور چراغ قوه و دوم میزان رفلاکس نوری در محیط اطراف لامپ چراغ قوه که هرچه این محیط آینه ای تر باشد، طبیعتا میزان انعکاس نور و نوردهی آن بیشتر می شود. البته واضح است که نوع و تعداد لامپ های به کار رفته در چراغ قوه شارژی قوی، در برد آن بی تاثیر نیستند. لامپ های ال ای دی LED نسبت به لامپ های COB و سایر لامپ ها، نور بیشتری را تولید می کنند. به همین منظور در ساخت چراغ قوه شارژی با برد بالا از لامپ های LED در آن استفاده می شود.

چراغ قوه کوچک با برد بالا

قابلیت های اختصاصی بهترین چراغ قوه شارژی

ویژگی های بی نظیری در برخی نمونه های چراغ قوه شارژی حرفه ای وجود دارد که انتخاب آن ها به کاربرد و بودجه ای که برای خرید چراغ قوه شارژی در نظر گرفته اید، بستگی دارد. در ادامه به معرفی برخی از این ویژگی ها می پردازیم.

  • نوردهی چند حالته

برخی از چراغ قوه ها روی بدنه ی خود دکمه هایی دارند که با فشردن آن ها می توانید نوع پخش نور چراغ قوه را تغییر دهید، البته این امکان با چرخاندن بدنه کانونی آن ها (قسمت فوقانی چراغ قوه) نیز می تواند ایجاد شود. به عنوان مثال در چراغ قوه هایی که آن ها را با نام چراغ قوه پلیسی می شناسیم، روشنایی چراغ قوه معمولا به دو شکل متمرکز و گسترده ساطع می شود که هر کدام دارای خصوصیات خود می باشند. حالت های دیگری نظیر چشمک زن (SOS)، ثابت و… نیز وجود دارند که برای موارد مختلفی بین طبیعت گرد ها و کوهنوردان کاربرد دارند.

  • بدنه ضد ضربه

جنس بدنه ی چراغ قوه شارژی می تواند از موارد زیادی مانند پلاستیک فشرده، انواع فلزات مقاوم در برابر ضربه، پلاستیک ABS و… باشد. البته شرکت های معتبر از تمام این مواد در کنار یکدیگر برای تولید بهترین چراغ قوه شارژی ضد ضربه استفاده می کنند. همچنین اغلب چراغ قوه های شارژی، از پلاستیکی نرم در کنار قاب یا گلس لامپ خود بهره می برند تا در صورت رها شدن آن، چراغ قوه مستقیما بر روی گلس خود فرود نیاید.

  • ضد آب بودن

علاوه بر جنس مواد به کار رفته در چراغ قوه شارژی، نوع قرار گیری آن ها در کنار یکدیگر از لحاظ بسته شدن مجرا های ورودی، می تواند در تولید چراغ قوه شارژی ضد آب بسیار موثر باشد. با توجه به وجود درگاه شارژ در بدنه چراغ قوه های شارژی، قابلیت ضدآب شدن در این کالا به چالشی بزرگ در میان تولید کنندگان آن تبدیل شده است. البته بسیاری از چراغ قوه های شارژی از درپوشی برای پوشاندن درگاه شارژ خود برخوردارند که یا به صورت کشویی و یا به صورت یک پلاستیک جدا شونده در آن قرار می گیرد.

  • وجود بند آویز

در طراحی و ساخت برخی از مدل های چراغ قوه شارژی یک بند در انتهای آن قرار گرفته است که شما می توانید با استفاده از این بند، چراغ قوه را به کیف و یا مچ دست خود آویزان کنید تا دست شما هنگام انجام فعالیت های مختلف مشغول گرفتن آن نباشد. همچنین این بند ها باعث می شوند تا شما در مواقع ضروری بتوانید سریع تر آن ها را در دست بگیرید.

بهترین چراغ قوه شارژی

کلام پایانی

کیفیت چراغ قوه و اعتبار مشخصات آن به برند و در نهایت فروشگاهی که قصد خرید از آن را دارید، بستگی دارد. خرید از فروشگاه های معتبری همچون تکنوسان علاوه بر امکان انتخاب بالا از میان برندهای معتبری همچون چراغ قوه شارژی ویداسی، اسمال سان، کامی سیف، دی پی (DP) و سایر برندها، اصالت کالا را نیز تضمین می کند.

کاربرد شما از چراغ قوه های شارژی، موجب انتخاب قابلیت های مختلف شده و در نتیجه قیمت چراغ قوه شارژی را تعیین می کند. به طور مثال اگر به دنبال چراغ قوه ای برای ماشین خود می باشید، نیاز به صرف هزینه های بالا ندارید چرا که یک چراغ قوه ساده شارژی می تواند نیاز شما را برطرف کند. برعکس اگر شما یک کوهنورد و طبیعت گرد هستید و در شرایط آب و هوایی مختلفی می خواهید از چراغ قوه استفاده کنید، بهتر است از چراغ قوه ای با بدنه ضد ضربه و ضد آب استفاده کنید که در کنار برد بلند و پرتاب نور، باتری ای با ظرفیت بالا داشته باشد که مدت زمان زیادی روشن بماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا