کامپیوتر و لپ تاپ

بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان؛ تجربه بی نقص بازی های روز

شاید یکی از سخت ترین انتخاب ها برای PC گیمرها و دوست داران سیستم های گیمینگ رده بالا، انتخاب قطعات مناسب باشد؛ انتخابی که افزایش روز افزون سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی های جدید و محدودیت بازار قطعات آن را بیش از همیشه به یک چالش تبدیل کرده است. با بودجه 50 میلیون برای اسمبل کردن یک سیستم گیمینگ، شما انتخاب های نسبتا زیادی برای هر قطعه خواهید داشت، با این وجود برای اینکه سیستم تان بهترین پرفورمنس ممکن را در فعالیت های سنگین داشته باشد باید بهترین ترکیب قطعات را داشته باشید. در این سری از مقالات بهترین سیستم، قصد داریم بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان را معرفی کنیم و ببینیم با بودجه 50 میلیون تومانی، بهترین سیستم گیمینگ قابل اسمبل چه سیستمی می باشد. اگر قصد جمع کردن سیستم دارید تا انتهای مقاله با تکنوسان مگ همراه باشید.

چه انتظاری از یک سیستم تا 50 میلیون تومانی باید داشته باشیم؟

بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان

با خرید یک سیستم گیمینگ با بودجه 50 میلیون تومان، شما یک کیس بروز و قدرتمند خواهید داشت که از نظر سخت افزاری، ظاهری، عملکرد و… در رده بهترین های بازار قرار می گیرد. کیس قابل اسمبل در این رنج قیمتی قادر است تقریبا تمام بازی های روز را با تنظیمات گرافیکی Ultra و با فریم ریت مناسب اجرا کند. به دلیل سخت افزار بروز این سیستم توانایی اجرای بازی ها با ویژگی های بروزی مانند Ray Tracing و Path Tracing را هم دارد. رزولوشن هدف این سیستم برای اجرای بازی ها با فریم ریت بالا، 1080p می باشد اما سیستم پیش رو کماکان توانایی اجرای بازی های روز با رزولوشن 1440p یا حتی 4K را هم خواهد داشت.

از بازی که بگذریم این کیس در حوزه رندرینگ هم عملکرد بسیار خوبی ارائه می کند و قادر است اکثر نرم افزار های مهندسی، رندرینگ، طراحی و… را در روان ترین حالت خود اجرا کند. به همین دلیل در این زمینه نیز می توانید روی سیستم خود حساب باز کنید. همچنین به دلیل پردازنده بروز و حافظه اس اس دی پر سرعت، در تمامی فعالیت های مالتی مدیا و چند وظیفه ای نیز شما را شگفت زده خواهد کرد.

عنوان بازی

نرخ فریم دریافتی در رزولوشن 1080 و تنظیمات High

Red Dead Redemption 2 65 FPS
Assassin’s Creed Mirage
92 FPS
Cyberpunk 2077 2.0 105 FPS
Forza Horizon 5
121 FPS
GTA V 180 FPS
قطعات معرفی شده در این مقاله، همواره بروزرسانی می شوند و عواملی مانند نوسانات قیمتی و موجودیت قطعات در بازار موجب تغییر آن ها خواهد شد.

سیستم پیشنهادی با هزینه حدود 50 میلیون تومان

بهترین سیستم گیمینگ تا 50 میلیون تومان

عموما انتخاب بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان می تواند با توجه به نوع کاربری شما متفاوت باشد، با این وجود اکثر کاربران به دنبال یک سیستم گیمینگ و رندرینگ هستند که علاوه برعملکرد قوی، از نظر ظاهری نیز دیزاین مدرنی داشته باشد. در ادامه قطعات پیشنهادی برای بهترین سیستم گیمینگ تا 50 میلیون تومان را معرفی و بررسی می کنیم.

اگر برای خرید سیستم کامپیوتر نیاز به مشاوره دارید، می توانید با شماره تلگرام 09031864708 در ارتباط باشید.

پردازنده

بدون شک از یک سیستم گیمینگ 50 میلیون تومانی، انتظار داریم پردازنده قدرتمندی داشته باشد و نه تنها بتواند فعالیت های مولتی تسکینگ در سطح متوسط و بالا را انجام دهد، بلکه این فعالیت ها را با سرعت مناسبی پردازش کند. پردازنده CPU Intel Core i5 12400F Alder Lake انتخاب ما برای قلب تپنده این سیستم گیمینگ می باشد. این پردازنده از نسل 12 پردازنده های اینتل می باشد که با نام Alder Lake شناخته می شود. اینتل این پردازنده را به 6 هسته واقعی مجهز کرده که بکمک فناوری Hyper Threading می تواند 12 رشته عملیاتی ارائه کند.

این موضوع به این معنی است که پردازنده مذکور در فعالیت های چند هسته ای عملکرد بی نظیری ارائه می کند. i5 12400F از معماری 10 نانومتری بهره می برد و در حالت توربو می تواند به فرکانس 4.4 گیگاهرتز دست یابد. پشتیبانی از 128 گیگابایت رم DDR5 و 18 مگابایت حافظه Intel Smart Cache نیز مهر تضمینی برای عملکرد بالای این پردازنده می باشد. از نظر گیمینگ نیز این سی پی یو عملکرد خوبی از خود نشان می دهد و اگر در کنار یک خنک کننده مناسب استفاده شود، می تواند در بازی های روز نرخ فریم مناتسبی دریافت کند. البته توجه داشته باشید این پردازنده از سری F می باشد و دارای پردازشگر گرافیکی آنبورد نمی باشد؛ این موضوع بدین معنی است که نمی توانید بدون وجود کارت گرافیک مجزا از سیستم استفاده کنید اما اختصاص دادن بودجه پردازشگر داخلی سی پی یو به یک کارت گرافیک بهتر موضوعی است که این مورد را منطقی می کند.

مادربرد

مادربرد قسمت مهمی از یک سیستم گیمینگ می باشد زیرا در عمل این مادربرد است که تعیین می کند تا چه اندازه توانایی آپگرید کردن سیستم تان را خواهید داشت. از این رو بهتر است این قطعه را با آینده نگری بیشتری انتخاب کرد که حتی پس از قدیمی تر شدن قطعات دیگر سیستم هم مادربرد اجازه ارتقا آن ها و جایگزینی با قطعات بروز را به شما بدهد. مادربرد ایسوس ASUS Prime B760M-K DDR5 LGA 1700 یک مادربرد میان رده اما خوش ساخت از برند ایسوس است که با پشتیبانی از رم های DDR5 نوید این را می دهد که می توانید برای بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان روی آن حساب باز کنید.

همانطور که انتظار می رود B760M-K از سوکت پردازنده LGA 1700 پشتیبانی می کند تا با پردازنده انتخابی همخوانی داشته باشد. فرم فاکتور این مادربرد Mini-ATX است و جزء مادربرد های کوچک محسوب می شود. ایسوس 2 اسلات رم از نوع DDR5 برای این مادربرد در نظر گرفته که قادر است رم هایی با فرکانس 5600 مگاهرتز در حالت پایه و تا 8000 مگاهرتز در حالت اورکلاک را پشتیبانی کند. این موضوع به شما اجازه می دهد به راحتی از رم های بالارده و گیمینگ در سیستم خود استفاده کنید. این مسئله درست است که چیپست B760 یک چیپست سطح متوسط به حساب می آید؛ اما با توجه به عدم انتخاب پردازنده از سری های اورکلاک پذیر و محدودی بودجه برای انتخاب سایر قطعات، می توان گفت B760 برای سیستم تا 50 میلیون و انتظار هایی که از آن می رود کافی می باشد.

این مادربرد دارای 2 اسلات M.2 برای نصب اس اس دی های جدید و 4 پورت SATA 6Gb/s می باشد. همچنین یک هدر USB3.2 Gen 1 برای آن در نظر گرفته شده است در بخش پورت ها و اتصالات پشتی نیز ASUS Prime B760M-K وضعیت خوبی دارد و در آن شاهد 4 پورت USB 3.2 Gen 1، دو پورت USB 2.0 و یک پورت PS/2 هستیم. همچنین یک عدد درگاه DisplayPort نسخه 1.4 با پشتیبانی از حداکثر رزولوشن 4K در 60 هرتز در کنار یک درگاه HDMI نسخه 2.1 با پشتیبانی از حداکثر رزولوشن 4K در 60 هرتز برای اتصال نمایشگر به خود مادربرد تعبیه شده است.

کارت گرافیک

پس از انتخاب پردازنده و مادربرد، نوبت به انتخاب قطعه محبوب گیمر ها یعنی کارت گرافیک می رسد. قطعه ای که حرف اول را برای اجرای بازی ها می زند و به تنهایی چیزی در حدود یک سوم تا نصف قیمت یک سیستم را شامل می شود. بات توجه ب وضعیت فعلی بازار سخت افزار و قیمت دلار انتخاب کارت گرافیک برای بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان چالش های زیادی دارد اما کارت گرافیک ASUS Dual GeForce RTX3060 OC 12GB GDDR6 192Bit را می توان یک کارت برازنده برای این سیستم دانست. کارت گرافیک RTX 3060 ایسوس Dual، کارتی است که جدا از مشخصات فنی تنها با ظاهر ساده و جذابش شما را مجذوب خواهد کرد. بر روی هیت سینک غول پیکر این کارت از 2 فن حرفه ای استفاده شده که طبق ادعای ایسوس با حذف نویز های اضافی می تواند چیزی در حدود صفر دسی بل صدا داشته باشد. یک نوار باریک RGB نیز روی بدنه قرار گرفته تا کارت گرافیک در کنار قطعات دیگر خود نمایی کند.

این کارت گرافیک دارای 12 گیگابایت VRAM از نوع GDDR6 می باشد که نوید رندر گیری با رزولوشن بالا را به شما می دهد. VRAM این کارت گرافیک سرعتی معادل 15Gbps دارد و از معماری 192 بیتی بهره می برد. وجود 3584 واحد هسته CUDA در کنار RT Core های اختصاصی برای پردازش های Ray Tracing نیز از ویژگی های این کارت گران قیمت می باشد. فرکانس این کارت گرافیک در حالت حداکثری خود می تواند به 1837 مگاهرتز برسد که تضمینی برای عملکرد مناسب در فعالیت های گیمینگ و رندرینگ خواهد بود. یک عدد پورت HDMI 2.1 و سه عدد DisplayPort DP1.4a با حداکثر رزولوشن دیجیتال 7680*4320 برای آن در نظر گرفته شده است.

معرفی بهترین کامپیوتر گیمینگ تا 50 میلیون تومان

رم

با روی کار آمدن رم های DDR5 شاهد افزایش فرکانس و بازدهی این رم ها نسبت به نسل گذشته بودیم. عموما برای یک سیستم گیمینگ، 16 گیگابایت رم فرکانس بالا مناسب می باشد اما به دلیل اختلاف قیمت نچندان زیاد، ما رم کامپیوتر Corsair Vengeance 32GB DDR5 5200MHz CL40 Dual را برای این سیستم در نظر گرفتیم. این رم شامل 2 اسلات رم 16 گیگابایتی است که با نصب آن به صورت دوکاناله مجموعا 32 گیگابایت رم DDR5 خواهید داشت. اسلات های Corsair Vengeance دارای طراحی ظاهری جذابی هستند و برای آن ها هیت سینک های آلومینیومی جذابی در نظر گرفته شده است. بر روی این هیست سینک ها که وظیفه خنک نگه داشتن رم را دارند، لوگوی Vengeance به چشم می خورد. به لطف پشتیبانی از پروفایل XMP 3.0، این رم ها می توانند به فرکانس بی نظیر 5200 مگاهرتز دست یابند. به طور کلی این 2 اسلات نیاز سیستم از رم را در تمامی فعالیت های گیمینگ رفع خواهد کرد.

حافظه ذخیره سازی

بدون شک در بخش ذخیره سازی بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان، توقع دارید که خبری از هارد های منسوخ شده HDD نباشد. خوشبختانه با بودجه ای که برای اسمب این سیستم در اختیار داریم می توان یک حافظه اس اس دی مدرن تهیه کرد که هم سرعت بالایی داشته باشد و هم فضای ایده آلی برای ذخیره دیتای شخصی و تعدادی بازی در اختیارتان قرار دهد. اس اس دی انتخابی ما برای این سیستم، حافظه محبوب و پرفروش سامسونگ یعنی حافظه SSD سامسونگ Samsung 980 1TB M.2 می باشد. این اس اس دی که یکی از محبوب ترین حافظه های بازار می باشد، یک حافظه باکیفیت برای استفاده های حرفه ای محسوب می شود و تضمینی برای کاهش سرعت لودینگ سیستم، کاهش زمان بارگذازی بازی ها و… خواهد بود.

اس اس دی 980 از نوع M2 می باشد و سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی اطلاعات در آن به ترتیب ببه 3500 و 3000 مگابایت در ثانیه می رسد. این سرعت به طور کلی بالاتر از اس اس دی های متوسط بازار محسوب می شود و نسبت به قیمت عدد ایده الی محسوب می شود. اس اس دی مورد بحث در برابر شوک تا حداکثر 1500G مقاوم است و میانگین عمر مفید آن نیز 1.5 میلیون ساعت می باشد. ظرفیت 1 ترابایتی آن نیز به شما اجازه می دهد تعدادی از بازی ها را نصب کرده و از گیمینگ بدون لودینگ طولانی لذت ببرید.

منبع تغذیه

منبع تغذیه یا پاور، همانطور که میدانید وظیفه تامین برق تک تک قطعات را بر عهده دارد؛ از این رو برای یک سیستم گیمینگ که طبیعتا از ان انتظار می رود برای ساعت های طولانی روشن بماند، باید یک پاور مناسب تهیه کرد. پاور سیلوراستون SilverStone Strider Essential SST-ST70F-ES230 700W یک پاور خوش قیمت است که ویژگی های مثبت زیادی نیز دارد. این منبع تغذیه 700 واتی، از نوع غیر ماژولار است و طبق ادعای سازنده در ساعات کارکرد زیاد هم می تواند ولتاژی پایدار داشته باشد. این پاور دارای گواهینامه 80PLUS می باشد و راندمان کاری بالایی ارائه می کند. میانگین عمر مفید SilverStone Strider Essential حدود 100 هزار ساعت اعلام شده که عدد بسیار بالایی محسوب می شود. مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار تحت استاندارد IPX6 و کاهش نویز های صوتی حاصل از لرزش تیغه های فن به لطف طراحی مدرن نیز از ویژگی های این پاور می باشد. به طور کلی این منبع تغذیه برای یک سیستم گیمینگ در استفاده های متوسط رو به بالا کاملا پاسخگو بوده و می واند نیاز ما را برطرف کند.

دی وی دی رایتر

چند سالی است که دیگر دیسک های نوری مانند گذشته طرفدار ندارند و کمتر از آن ها برای جابجایی اطلاعات استفاده می شود. با روی کار آمدن شبکه های نمایش خانگی و پلتفرم های دانلود یا پخش آنلاین فیلم، تقریبا اکثر کاربران برای تماشای فیلم از دیسک استفاده نمی کنند. جدا از این، برای نصب بازی نیز اکثر گیمر ها ترجیه می دهند از فروشگاه های آنلاین مانند استیم و اپیک گیمز و یا سایت های متفرقه استفاده کنند تا دیگر دردسر های خریداری و نصب چندین دیسک را نداشته باشند. حتی نصب ویندوز نیز در اکثر موارد به وسیله فلش USB انجام می شود. از این رو صرف هزینه برای دی وی دی رایتر برای استفاده های عمومی چندان منطقی نیست و ما نیز از بستن این قطعه برای بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان صرف نظر کردیم. البته که اگر برای موارد خاص به دی وی دی رایتر نیاز دارید می توانید این قطعه را هم روی سیستم تان نصب کنید و یا از یک دی وی دی رایتر اکسترنال استفاده کنید.

کیس

بدون شک هرچقدر هم که از قطعات بروزی در سیستم ود استفاده کنید، در نهایت این کیس است که نگاه اول مخاطب را به خود جذب می کند. قبل از معرفی کیس برای بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان بایدا بدانید که کیس های بسیار زیادی در بازار وجود دارند که از لحاظ ظاهری، ویژگی هایتهویه و خنک کنندگی، نورپردازی و پورت ها با یکدیگر تفاوت دارند. از این رو انتخاب کیس بیشتر یک مسئله سلیقه ای است که بسته به خودتان بستگی دارد. کیس انتخابی ما برای این سیستم، کیس کامپیوتر گرین GREEN GRIFFIN G2 است که با وجود قیمت متوسط، ویژگی های مثبت زیادی دارد و کیس زیبایی نیز محسوب می شود. گرین بدنه این کیس را از استیل ضد زنگ طراحی کرده و محل نصب پاور آن به صورت اسکلت معکوس (پایین کیس) می باشد. درب این کیس به صورت شیشه ای دودی طراحی شده و طبق ادعای گرین، مقاوم در برابر حرارت و ضربه می باشد.

برای تهویه هوا، یک فن 120 میلی متری برای کیس در نظر گرفته شده که نورپردازی آن به صورت ARGB می باشد. همچنین این کیس از 8 جایگاه فن بهره می برد و 3 کانال نورپردازی ARGB برای آن در نظر گرفته شده است. فیلترهای گرد و غبار مگنتی و سلولوزی در بخش کف، بالا و جلوی کیس نیز تضمینی برای تهویه هرچه بهتر کیس پیش رو می باشد. برای مشاهده سایر کیس ها نیز می توانید به این صفحه مراجعه کنید.

خنک کننده سی پی یو

خنک کننده پردازنده قطعه ای است که اکثر افراد به آن توجه زیادی ندارند، اما اگر قصد دارید از کیس خود برای فعالیت های سنگین و گیم زدن در ساعات طولانی استفاده کنید، حتما به یک مدل خوب از این قطعه نیاز دارید. فعالیت های سنگین دمای پردازنده را تا حد زیادی بالا می برد و دما هم اصلی ترین دشمن پردازنده عزیزتان می باشد. کارکرد سی پی یو در دمای بالا در بهترین حالت موجب کاهش راندمان سی پی یو می شود و عمر مفید آن را کاهش می دهد. از این رو ما برای بهترین سیستم تا 50 میلیون، فن خنک کننده CPU اوست Awest GT-AV905 FRGB را در نظر گرفتیم. بدون شک اولین چیزی که در مورد این خنک کننده جذب تان می کند، نورپردازی جذاب آن می باشد که می تواند ظاهر جذابی به کیس ببخشد. هیست سینک آلومینیومی این فن نیز دارای 2 عدد لوله انتقال مسی با ضخامت 6 میلی متری می باشد. در کنار این هیست سینک، یک فن قدرتمند تعبیه شده که می تواند به حداکثر سرعت چرخش 1800 دور در دقیقه برسد. میزان نویز این فن نیز 22 دسی بل اعلام شده که عدد بسیار پایینی بوده و بی صدا بودن فن را نوید می بخشد.

مانیتور

نمایشگر در واقع دریچه ای برای استفاده از سیستم گیمینگ شما خواهد بود و به همین دلیل اهمیت بسیار زیادی دارد. در صورتی که نمایشگر انتخای شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشد، نمی توانید قدرت پردازشی سیستم خود را مشاهده کنید و عملا تمام توان کیس تان غیر قابل استفاده خواهد بود. از این رو پیشنهاد می شود بودجه ای مناسب برای خرید مانیتور در نظر بگیرید تا تجربه بی نظیری در گیم داشته باشید. البته توجه داشته باشید که قیمت مانیتور جزء بودجه کیس محسوب نمی شود و باید بسته به نیاز، سلیقه و بودجه خود یک مانیتور تهیه کنید.

عموما یک مانیتور 1080p با نرخ تازه سازی 60 هرتز هم برای استفاده های معمولی کافی می باشد. اما پیشنهاد ما به شما تهیه مانیتوری است که حداقل از رزولوشن 1440p یا 2k بهره ببرد و همچنین نرخ تازه سازی 120 هرتز یا بیشتر داشته باشد. چنین مانیتوری به شما کمک می کند تمام قدرت و توان پردازشی سیستم تان را به خصوص در گیم دریافت کنید و تجربه متقاوت تری داشته باشید. البته علاوه بر رزولوشن و نرخ تازه سازی، به وجود ویژگی هایی مانند HDR و ویژگی های گیمینگ دیگر نیز توجه داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر قبل از خرید می توانید به مقاله راهنمای خرید مانیتور مراجعه کنید.

سایر لوازم جانبی

تا اینجای کار تمامی قطعات اصلی برای بهترین سیستم تا 50 میلیون تومان را معرفی کردیم و اکنون تنها انتخاب لوازم جانبی باقی می ماند. این بخش تا حد زیادی به سلیقه تان و بودجه ای که برای لوازم جانبی در نظر گرفته اید بستگی دارد. اما به طور کلی شما به یک موس و کیبورد نیاز دارید که اگر قصد دارید به طور مداوم بازی کنید پیشنهاد ما به شما تهیه مدل های گیمینگ می باشد. جدا از موس و کیبورد، شما برای سیستم تان به اسپیکر دسکتاپ، نیز نیاز دارید که بسته به نیاز تان می تواند از نوع 2 کاناله تا 5 کاناله متفاوت باشد. همچنین ممکن است خرید هدست گیمینگ برای تجربه بهتر از بازی های آنلاین برای شما مناسب باشد. برای اتصالات سیستم نیز خرید دانگل بلوتوث و کارت شبکه بی سیم مناسب است و می تواند برای اتصال لوازم جانبی مانند دسته بازی به کارتان بیاید.

سیستم پیشنهادی گیمینگ تا 50 میلیون تومان (ماه)

 

اگر برای خرید سیستم کامپیوتر نیاز به مشاوره دارید، می توانید با شماره تلگرام 09031864708 در ارتباط باشید.

جمع بندی

راهنمای خرید سیستم گیمینگ با بودجه 50 میلیون تومان

در این مقاله سعی کردیم بهترین سیستم گیمینگ قابل اسمبل تا 50 میلیون تومان را به شما معرفی کنیم. سیستم پیش رو با توجه به وضعیت قطعات وجود در بازار یکی از بهترین سیستم های قابل اسمبل در رنج قیمتی خود می باشد. این سیستم اکثر استفاده های سنگین را پاسخگو می باشد و قادر است تا چندین سال بازی های روز را با کیفیت قابل قبول اجرا کند. نکته ای که در مورد این سیستم وجود دارد این است که این کیس گیمینگ به راحتی قابلیت ارتقا و بروزرسانی قطعات را دارد و حتی با قدیمی شدن هریک از قطعات معرفی شده، می توانید با بودجه ای محدود کیس خود را بروز کنید. بنظر شما بهترین سیستم 50 میلیونی بازار باید چه قطعاتی داشته باشد؟ در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل، می توانید در بخش نظرات آن را با ما مطرح کنید و پاسخ خود را دریافت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا