انبارتکانی یوزر
Technosun

دسته بندی

تمام دسته بندی محصولات در تکنوسان

مانیتور (Monitor)

مانیتور یا نمایشگر وسیله ای الکترونیکی است که تصاویر و اطلاعات خروجی از کامپیوتر یا دیگر فرستنده ها را پخش می کند. امروزه به دلیل استفاده بسیار زیاد از کامپیوتر ها، کنسول های بازی و… مانیتور اهمیت بسیار زیادی دارد و انواع مختلفی از آن با کیفیت های متفاوت در بازار یافت می شوند.

مانیتور از نظر کاربرد به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

  • مانیتور ساده که بیشتر برای مصارف خانگی و در شرکت ها و ادارات استفاده می شود.
  • مانیتور گیمینگ که بیشتر برای بازی و طراحی های گرافیکی و سه بعدی استفاده می شود.

انواع مانیتور از لحاظ تکنولوژی ساخت

  1. مانیتور CRT: در ساخت این نمایشگر ها از فناوری لامپ تصویر یا لامپ کاتدی استفاده می شد. این مانیتورهای پشت دار، با صفحه نمایش محدب و به صورت برآمده به سمت بیرون تولید می شدند. مانیتورها و تلویزیون های قدیمی با استفاده از تکنولوژی سی آر تی ساخته می شدند و امروزه دیگر خبری از آن ها نیست.
  2. مانیتور PLASMA: این مانیتورها با استفاده از گاز پلاسما که در پنل تلویزیون قرار دارد کار می کنند. مدل های جدید مانیتورهای پلاسما پیشرفت قابل توجه ای کرده اند و کیفیت خوب و امکانات جدیدی دارند.
  3. مانیتور LCD: در این نمایشگرها از فناوری کریستال مایع استفاده شده است که دارای کیفیت و تفکیک پذیری مناسب رنگ و وضوح بالای تصاویر می باشد.
  4. مانیتور LED: مانیتور های جدید ال ای دی نسبت به نمایشگر های ال سی دی شفافیت و سرعت بیشتری دارند. صفحه نمایش آن ها نازک تر است و وزن کمتری دارند. از ویژگی های این نمایشگر می توان به نمایش نور بیشتر و مصرف برق کمتر اشاره کرد.
  5. مانیتور OLED: مانیتور های اولد جدیدترین و پیشرفته ترین مانیتور های بازار در حال حاضر حساب می شوند و کیفیت نمایش و کنتراست تصویر بهتری نسبت به سایر مانیتور ها دارند. البته به دلیل گران بودن هزینه تولیدپنل های OLED، این مانیتور ها از سایر انواع مانیتور ها گران تر هستند.

پرکاربردترین مدل های مانیتور

مانیتورهای محبوب و پرطرفدار در بازار با توجه به نیاز افراد مختلف جامعه شامل مانیتورهای بازی (Gaming)، مانیتورهای منحنی – خمیده ((Curved و مانیتورهای صفحه تخت (Flat) می باشند.

مانیتورهای گیمینگ: مانیتورهای گیمینگ که با ارگونومی خوب سبب می شود در ارتفاع مختلف بالا و پایین شود و برای هیجان بیشتر بازی، ابعاد بزرگی دارند. این مانیتورها به دلیل داشتن رزولوشن بالا (4k و Full HD) بهترین گزینه برای گیمرهایی که به دنبال اجرای بازی با کیفیت عالی هستند، می باشند.

مانیتورهای منحنی: مانیتورهای منحنی که به دلیل انحنای صفحه نمایش فشار کمتری برای چشم دارند گزینه مناسبی برای نمایشگرهای خانگی و تماشای فیلم های سینمایی است.

مانیتورهای فلت: مانیتورهای فلت یا صفحه تخت که به دلیل زاویه دید گسترده در شرکت ها، ادارات و مکان های عمومی استفاده می شود. قیمت ارزان این مانیتورها سبب توجه بیشتر کاربران به آن شده است.

بهترین برند های مانیتور کامپیوتر

  • برند ال جی LG: تنوع بالای تولیدات این برند امکان انتخاب راحت تری را برای کاربران به ارمغان آورده است
  • برند ایسوس ASUS: مانیتورهای ایسوس با پنل A+ و فناوری محافظت از چشم طراحی و تولید می شوند
  • برند سامسونگ SAMSUNG: تولید کننده انواع مانیتورهای خانگی، مانیتور خمیده و مخصوص بازی می باشد
  • برند بنکیو BenQ و ام اس آی msi: مانیتورهایی با ابعاد بزرگ، قیمت مناسب و از بهترین گزینه ها به عنوان مانیتور بازی می باشد
  • برندهای ایرانی جی پلاس G+ و ایکس ویژن X.VISION و سام SAM: نمایشگرهای تولید داخلی با کیفیت مناسب که گارانتی و خدمات پس از فروش مناسبی دارند. ارائه مانیتور ارزان از سه برند جی پلاس و ایکس ویژن و سام دلیل محبوبیت آن در بازار ایران شده است.

نکات مهم خرید مانیتور

برای خرید مانیتور حرفه ای بهتر است قبل از بررسی قیمت ها اطلاعات کاملی در خصوص ویژگی های یک مانیتور خوب به دست آورید. در ادامه به برخی از این ویژگی ها اشاره می کنیم

اندازه مانیتور

اندازه مانیتور بستگی به فضای موجود، نوع استفاده و بودجه شما دارد. به طور کلی، مانیتور‌های بزرگ‌تر تصویر واضح‌تر و جزئیات بیش‌تری را نشان می‌دهند، اما هزینه بالاتر و فضای بیش‌تری را نیز می‌طلبند. مانیتور‌های 24 تا 27 اینچ مناسب برای استفاده عمومی، بازی و تماشای فیلم هستند. اگر قصد دارید مانیتور را برای کارهای گرافیکی، طراحی و ویرایش تصویر استفاده کنید، ممکن است به مانیتور‌های بزرگ‌تر با رزولوشن بالاتر نیاز داشته باشید.

رزولوشن مانیتور

رزولوشن مانیتور نشان‌دهنده تعداد پیکسل‌های قابل نمایش در صفحه نمایش است. هر چه رزولوشن بالاتر باشد، تصویر شفاف‌تر و جزئیات زیاد‌تر خواهد بود. رزولوشن مناسب بستگی به اندازه و نسبت ابعاد مانیتور دارد. به طور کلی، رزولوشن Full HD (1920x1080) برای مانیتور‌های 24 تا 27 اینچ مناسب است. اگر قصد دارید تصاویر با کیفیت بالاتر را نمایش دهید، ممکن است به رزولوشن‌های QHD (2560x1440) یا 4K (3840x2160) نیاز داشته باشید.

نوع پنل مانیتور

پنل مانیتور عامل تعیین‌کننده رنگ، کنتراست، زاویه دید و زمان پاسخ‌گویی صفحه نمایش است. سه نوع پنل رایج در بازار عبارت‌اند از: TN ،IPS و VA. پنل TN سرعت پاسخ‌گویی بالاتر و قیمت پایین‌تر دارد، اما کنتراست و زاویه دید آن پایین‌تر است. پنل IPS رنگ‌های غنی‌تر و زاویه دید بالاتر دارد، اما سرعت پاسخ‌گویی پایین‌تری داشته و قیمت بالاتر می باشد این پنل به دلیل زاویه گسترده برای تماشای فیلم بسیار مناسب می باشد. پنل VA کنتراست بالاتر و سرعت پاسخ‌گویی متوسط دارد، اما رنگ‌های کم‌کیفیت‌تر و زاویه دید محدود‌تر است. پنل های دیگری مانند OLED هم در بازار وجود دارند که به دلیل قیمت بسیار بالا برای استفاده های حرفه ای مناسب می باشند. انتخاب نوع پنل بستگی به نوع استفاده از مانیتور دارد. به طور کلی، پنل TN برای استفاده های عمومی، پنل IPS برای کارهای گرافیکی و تماشای فیلم و پنل VA بازی مناسب می باشد.

ورودی‌های مانیتور

ورودی‌های مانیتور نشان‌دهنده رابط‌های اتصال مانیتور به سایر دستگاه‌ها هستند. مهم‌ترین ورودی‌های مانیتور  شامل HDMI ،DisplayPort و VGA می شوند.

پورت های HDMI و DisplayPort قابلیت انتقال تصویر و صدا با کیفیت بالا را دارند و امروزه بیشتر مانیتور های رزولوشن بالا از این رابط ها بهره می برند. VGA اما دارای کیفیت تصویر پایین‌ترمی باشد و بیشتر برای مانیتور های قدیمی یا اتصال مانیتور به سیستم های قدیمی تر مانند DVI های آنالوگ کاربرد دارد.. برای خرید مانیتور باید به نوع و تعداد ورودی‌های مانیتور و سایر دستگاه‌های خود توجه کنید. به طور کلی، HDMI و DisplayPort برای اکثر کاربردها مناسب هستند.

قابلیت‌های اضافی مانیتور

بعضی از مانیتور‌ها قابلیت‌های اضافی مانند بلندگو، وبکم، میکروفون، USB Hub، FreeSync یا G-Sync را دارند. بسته به نوع استفاده، این قابلیت‌ها ممکن است برای شما مفید باشند. بلندگو، وبکم، میکروفون و USB Hub به شما امکان اتصال ساده‌تر به سایر دستگاه‌ها را می‌دهند. FreeSync و G-Sync به شما امکان هماهنگ کردن نرخ تازه‌سازی صفحه نمایش با نرخ فریم کارت گرافیک را می‌دهند. این قابلیت‌ها معمولاً قیمت مانیتور را بالاتر می‌برند. بنابراین، بسته به نوع استفاده خود، باید تصمیم بگیرید که به این ویژگی ها نیاز دارید یا خیر.

خرید مانیتور کامپیوتر ارزان

مانیتورهای موجود در بازار با توجه به ویژگی هایی مانند اندازه صفحه، قابلیت تفکیک پذیری، تعداد رنگ قابل نمایش، صفحه لمسی، کیفیت تصویر (رزولوشن)، میزان نور و برند تولید کننده قیمت های مختلفی دارند. برای استعلام قیمت مانیتور کامپیوتر شما عزیزان می توانید با مراجعه به فروشگاه اینترنتی تکنوسان و از طریق صفحه مانیتور به صورت روزانه قیمت های مانیتور را مشاهده کنید و با توجه به توضیحات ارائه شده در بالا بهترین گزینه مناسب با بودجه و کارایی که احتیاج دارید را انتخاب کنید.

محدوده قیمت (تومان)
3,729,00052,130,000