انبارتکانی یوزر
Technosun

دسته بندی

تمام دسته بندی محصولات در تکنوسان
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید

کارت شبکه

برای اتصال یک رایانه به اینترنت نیاز به یک رابط بین رایانه و مودم روتر می باشد، این رابط همان کارت شبکه است. پس در هنگام خرید مودم روتر لازم است کارت شبکه نیز خریداری شود. کارت شبکه ها با دو روش به مودم روترها متصل می شوند:

  • اتصال با سیم از طریق کابل شبکه (کابل LAN یا RJ-45)
  • اتصال بی سیم از طریق وای فای (وایرلس)

علاوه بر بستر اینترنت، کارت شبکه ها امکان اضافه شدن یک رایانه به شبکه های محلی (local network)، پرینتر، تلفن رومیزی، دستگاه حضور و غیاب و به طور کلی تمام دستگاه هایی که از کابل شبکه استفاده می کنند را فراهم می کند.

انواع کارت شبکه

در یک دسته بندی کلی کارت شبکه به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم می شود. البته منظور ما در اینجا کارت شبکه هایی است که به عنوان یک قطعه به سیستم اضافه می شوند. در اکثر مادربردها پورت کابل شبکه بر روی مادربرد وجود دارد.

کارت شبکه اینترنال

در نمونه های قدیمی کارت شبکه بر روی اسلات PCI نصب می شد و سرعت نسبتا کمی داشت، با گذشت زمان مادربردها پیشرفته تر شدند و اسلات PCI Express طراحی شد که با نصب کارت شبکه بر روی آن سرعت انتقال داده ها بهبود یافت.

کارت شبکه اکسترنال

کارت شبکه هایی که دیگر هیچ تشابهی با یک کارت نداشته و بیشتر شبیه یک دانگل می باشند و به راحتی بر روی پورت های USB قابل استفاده هستند.

هر کدام از این مدل ها به دو نوع کابلی و آنتن دار تقسیم می شوند. در نوع کابلی همانطور که از نام آن مشخص است، رایانه از طریق کارت شبکه و با کابل شبکه به مودم متصل می شود ولی در مدل های آنتن دار، رایانه از طریق کارت شبکه و با اتصال بی سیم از طریق وای فای به مودم متصل می شود. البته بعضی از مدل های کارت های شبکه بی سیم دارای آنتن داخلی هستند و ظاهری شبیه دانگل های موس یا فلش مموری USB دارند.

چه زمانی به کارت شبکه نیاز داریم؟

  • در کامپیوترهای قدیمی بر روی مادربرد کارت شبکه وجود نداشت و برای اتصال به اینترنت یا شبکه های محلی به خرید کارت شبکه نیاز داشتیم.
  • زمانی که کارت شبکه کامپیوتر یا لپتاپ شما خراب می شود، برای حل این مشکل به یک کارت شبکه نیاز دارید.
  • زمانی که سرعت کارت شبکه شما پاسخگوی نیاز شما نبوده و نیاز به کارت شبکه خارجی با سرعت بالاتر دارید.

خرید کارت شبکه

برای خرید کارت شبکه به نکات زیر توجه کنید:

  • نوع اتصال کارت شبکه: اگر کارت شبکه را برای اتصال با سیم رایانه می خواهید، مدل کارت شبکه سیمی را به شما پیشنهاد می کنیم. مثلا برای اتصال پرینترهای تحت شبکه . اما اگر کارت شبکه را برای اتصال بی سیم رایانه یا لپتاپ می خواهید، کارت شبکه وایرلس را انتخاب کنید.
  • سرعت اتصال: کارت شبکه های قدیمی از سرعت 10 و 100 مگابایت بر ثانیه پشتیبانی می کردند ولی کارت شبکه های جدید از سرعت های 100/10 و 1000 و بالاتر از آن پشتیبانی می کنند.
  • شیوه اتصال: اگر کارت شبکه را برای لتپاپ می خواهید حتما از نوع USB وایرلس آن استفاده کنید، ولی برای کامپیوترهای رومیزی می توانید هم از حالت اتصالی USB و هم از حالت اتصالی PCI Express استفاده کنید.

قیمت کارت شبکه

با توجه به تنوع کارت شبکه به ویژه در مدل های USB از نظر تعداد آنتن (قدرت وایرلس)، سرعت انتقال دیتا و حتی برند آن قیمت های گوناگونی در بازار وجود دارد. با در نظر گرفتن بودجه ای که به خرید کارت شبکه اختصاص داده اید و مطالبی که در بالا ارائه شد، به راحتی می توانید از طریق همین صفحه ای که پیش روی شماست مدل های کارت شبکه را مشاهده کرده و  اقدام به خرید آنلاین نمایید.

محدوده قیمت (تومان)
138,000814,000