-
تراز بنایی مگنتی JINXIN
53,600 تومان -
متر ۱٫۵ متری خیاطی SUZA
6,000 تومان -
مولتی متر دیجیتال VEYRON VL9205
218,000 تومان -
مولتی متر دیجیتال DT700D
185,000 تومان -
متر ۵٫۵ متری رونیکس Ronix RH-9062
109,500 تومان -
متر ۵ متری رونیکس Ronix RH-9063
112,000 تومان -
متر ۳ متری رونیکس Ronix RH-9036
86,000 تومان -
متر ۳ متری رونیکس Ronix RH-9037
85,000 تومان -
متر ۳ متری اکتیو تولز Active Tools AC-6316
34,700 تومان -
متر ۵ متری اکتیو تولز Active Tools AC-6519
51,000 تومان -
متر ۵٫۵ متری رونیکس Ronix RH-9060
160,000 تومان -
متر نشکن ۷٫۵ متری اکتیو تولز Active Tools AC6475
109,500 تومان -
متر ۱۰ متری هواکسینگ Huaxing Power Tape
95,000 تومان -
متر ۵ متری بیسو Bisso B36
47,500 تومان -
متر ۷٫۵ متری کنیوس Kenyos TBF06X
73,700 تومان -
متر ۳ متری فیسکو Fisco Uni-Matic II
21,300 تومان -
تراز بنایی Torpedo 23cm
33,500 تومان -
متر ۷٫۵ متری هوانان Huanan Measuring Tape
55,500 تومان -
متر ۵ متری فیسکو Fisco Uni-Matic II High Copy
25,500 تومان -
مولتی متر دیجیتال Yaxun YX-830L
199,000 تومان -
ترازو دیجیتال Weiheng
61,000 تومان -
مولتی متر دیجیتال Suoer Clamp Meter مدل ۲۶۶
203,000 تومان -
پراب منبع تغذیه ۲۱۰A
27,000 تومان -
کابل مولتی متر Cat3
35,000 تومان
ابزار اندازه گیری
ابزار اندازه گیری چیست؟
به کلیه وسایلی که برای تعیین مقدار یک ویژگی مانند مسافت ، وزن و … استفاده می شود ابزار اندازه گیری می گویند. برای مثال ابزار اندازه گیری واحد طول متر و ابزار اندازه گیری واحد جرم ترازو می باشد. در گذشته بیشتر ابزارهای اندازه گیری به صورت دستی و یا مکانیکی بود اما با پیشرفت تکنولوژی و نیاز به ابزار دقیق برای اندازه گیری، کم کم ابزارهای دیجیتالی و لیزری تولید شدند که به مقدار قابل توجهی درصد خطای ابزار آلات اندازه گیری را کاهش دادند.
ابزار هایی مانند متر ، تراز ، مولتی متر ، کولیس و … که در ادامه به معرفی تعدادی از آن ها می پردازیم.
تعریف متر و انواع آن :
متر واحد سنجش طول است که با توجه به کاربرد آن در مشاغل مختلف در شکل های گوناگونی تولید شده است. به طور مثال متر مناسب یک خیاط یک متر نواری کوتاه نهایتا 2متری است، در عوض متر مناسب یک مهندس عمران یا راه سازی متر چرخ دار یا متر لیزری است که تا 10 کیلومتر را اندازه گیری می کند.
در یک دسته بندی کلی متر ها به 3 دسته اصلی متر مهندسی ، متر لیزری و متر دستی تقسیم بندی می شوند. در زیر به معرفی برخی از مترهای پرکاربرد می پردازیم:
متر روکش دار PVC
عمومی ترین نوع متر ها هستند که از یک نوار PVC که در زیر یک بدنه پلاستیکی به وسیله فنر جمع شده است ساخته شده اند. معمولا بر روی این مترها از دو واحد اندازه گیری سانتی متر و اینچ استفاده شده است که هر کدام در یک لبه نوار قرار گرفته اند. بر روی بدنه این مترها یک قفل جهت فیکس کردن نوار و یک گیره فلزی برای آویزان کردن متر و یک بند پارچه ای محکم تعبیه شده است. این مترها بیشتر برای نجارها و کابینت کارها و کسانی که کار نصب انجام می دهند مورد استفاده قرار می گیرد.
متر فلزی
دقیقا مانند مورد بالا با این تفاوت که بدنه آن به جای پلاستیک از فلز ساخته شده است تا استقامت آن در برابر ضربه بیشتر شود. نکته اینکه از این متر در محیط های کارگاهی مرطوب که امکان زنگ زدگی وجود دارد نمی توان استفاده کرد.
متر فایبر گلاس
مشابه مترهای روکش دار PVC تنها با این تفاوت که جنس نوار آن به جای PVC از فایبرگلاس ساخته شده است تا انعطاف بیشتری داشته باشد. به دلیل همین انعطاف از این نوع متر می توان در اندازه گیری گونی ، فنس و سیم و کابل استفاده کرد. مزیت دیگر متر فایبر گلاس نسبت به مترهای بالا وزن سبک آن است.
متر مهندسی
از یک دسته کاملا ارگونومیک ساده یا D شکل به همراه یک گیره گردان برای جمع کردن متر تشکیل شده است. به دلیل اینکه ساز و کار این متر کاملا مکانیکی و ساده است طول عمر بالایی نسبت به سایر مترها دارد. متر مهندسی بیشتر برای پیمانکاران پروژه های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد.
متر لیزری
همانطور که از نام آن پیداست روش تعیین طول در این نوع از مترها به وسیله نور لیزر می باشد. مترهای لیزری کاربری آسان و دقت بالایی دارند و همچنین باعث صرفه جویی در وقت و انرژی می شوند.
متر چرخ دار
از این نوع متر برای تعیین طول مسافت های طولانی حتی تا 10 کیلومتر استفاده می شود. این متر ها از یک چرخ و یک دسته نگهدارنده و کنتور تشکیل شده اند. به صورت کلی به دو نوع چرخ متر مکانیکی و چرخ متر دیجیتالی تقسیم می شوند. در نوع مکانیکی با هر بار دور زدن چرخ یک عدد به کنتور اضافه می شود. در نوع دیجیتالی از باطری و صفحه نمایشگر استفاده شده است. از این مترها در پروژه های عمرانی مانند آب و برق و گاز و … استفاده می شود.
متر خیاطی
نواری است از جنس پلاستیک نرم که هر دو طرف آن مدرج شده است و معمولا در اندازه های 1 تا 2 متری تولید می شوند. ویژگی این مترها در سبکی و ارزان بودن آن می باشد.
تراز و نکات قبل از خرید آن :
وسیله ای که برای تشخیص میزان صافی (افقی بودن) و یا زاویه های یک سطح مورد استفاده قرار می گیرد. از این وسیله بیشتر نجارها و بناها استفاده می کنند. اما با دانستن نحوه عملکرد آن می توان از نوع کوچک آن در خانه نیز مثلا برای تشخیص صاف بودن تابلو استفاده کرد.
علاوه بر انواع تراز نجاری، تراز بنایی، تراز لیزری و … می توان در یک دسته بندی کلی ترازها را به تراز های کوچک یا تک کپسولی و ترازهای بزرگ یا چند کپسولی تقسیم بندی کرد.
قبل از خرید تراز حتما به نکات زیر توجه کنید:
- اول بدانید که تراز را برای چه کاری می خواهید که نه تراز ارزان بخرید که جوابگوی کار شما نباشد و نه گران که امکاناتی بیشتر از آن چه شما نیاز دارید به شما بدهد.
- جنس بدنه تراز برای نوع محیطی که با آن کار می کنید مهم است. پس از میان تراز های آلومینیمی، چدنی، پلاستیکی و چوبی با توجه به محیط کارتان یکی را انتخاب کنید.
- وزن تراز نیز در عین مقاومت بدنه باید سبک باشد تا در هنگام استفاده احساس راحتی کنید.
- تعداد کپسول های یک تراز با توجه به زوایا و متراژی که شما می خواهید تراز کنید متناسب است. به این صورت که برای اندازه های کوچک افقی تراز تک کپسولی هم جواب می دهد.
- قبل از خرید حتما از استاندارد و کالیبره بودن تراز اطمینان حاصل کنید. چرا که کوچکترین خطایی در تراز می تواند باعث کج شدن یک دیوار شود.
- سایز حباب تراز هم باید به اندازه ای باشد که کاملا قابل مشاهده باشد. پس قبل از خرید حتما این مورد را چک کنید.
- جنس کپسول تراز و مایع داخل آن باید به گونه ای باشد که علاوه بر راحتی حرکت حباب، به دیواره ها نیز نچسبد.
برای خرید تراز یا استعلام قیمت انواع متر دستی و دیجیتال و سایر ابزارهای اندازه گیری مانند مولتی متر و کولیس می توانید با ورود به صفحه ابزار اندازه گیری فروشگاه اینترنتی تکنوسان علاوه بر بررسی کامل مشخصات، به صورت تکی و عمده با بهترین قیمت ها خرید کنید.