مادربرد گیمینگ ایسوس ASUS TUF GAMING A520M-PLUS AM4
مادربرد ایسوس سری تاف گیمینگ مدل A520M-PLUS با سوکت پردازنده AM4
ایسوس امروزه یکی از غول های صنعت تکنولوژی محسوب می شود و کمتر کسی را می توان یافت که منکر توانایی های این غول تایوانی در طراحی مادربرد باشد. مادربرد های ایسوس در ۳ خط تولید اصلی ROG Strix ،Prime و TUF Gaming ارائه می شوند تا کاربران با توجه به کاربری ها و نیاز های خود به انتخاب گزینه مناسب بپردازند. مادربرد ASUS TUF GAMING A520M-PLUS یکی از اقتصادی های خط تولید تاف گیمینگ می باشد که با بهره بردن از ویژگی های گیمینگ در قالب فرم فاکتور Micro ATX، توانایی رقابت با بسیاری از پرچم داران را نیز خواهد داشت. این فرم فاکتور با ابعاد کوچک خود توانایی قرار گیری در طیف وسیعی از کیس های شیشه ای، گیمینگ و حتی مینی کیس ها را دارد تا گزینه های زیادی برای انتخاب کیس وجود داشته باشد.
پرچم دار اقتصادی ها !
بدون شک می توان A520M-PLUS را پرچم دار اقتصادی های بازار دانست، ویژگی های همچون متریال ساخت مناسب، جای گیری استاندارد قطعات و امکان ارتقا بی نظیر حتی با وجود فرم فاکتور میکرو ای تی اکس از دلایل برتری این محصول نسبت به رقبا می باشند. قلب تپنده این مادربرد توسط چیپ اقتصادی اما کاربردی A520 مدیریت می شود که توسط پوششی هیت سینک دار با لوگو TUF GAMING احاطه شده است. سوکت پردازنده نیز از پلتفرم AM4 کمپانی AMD بهره می برد و پذیرش ۳ نسل از پردازنده های این کمپانی را نوید می بخشد. به کمک این سوکت طیف وسیعی از پردازنده های سری Ryzen 4000 G-Series ،Ryzen 3000 و Ryzen 5000 Series قابل پذیرش در مادربرد پیش و رو می باشند تا بتوان از قدرتمند ترین CPU های گیمینگ و اورکلاکینگ بهره مند شد.
کوچک اما قابل ارتقا
به طول کلی مادربرد های mATX به دلیل اندازه کوچک از امکان ارتقا کمتری نسبت به سری های ATX برخوردار می باشند، این قضیه تا حد زیادی در مورد مادربرد گیمینگ ایسوس A520M-PLUS صدق نمی کند! مهندسین طراح تاف گیمینگ همچنان ۴ اسلات DDR4 را در این محصول گنجانده اند که توانایی ارتقا تا ۱۲۸ گیگابایت را امکان پذیر می کند. این میزان حافظه رم برای تمامی فعالیت های فوق سنگین نیز کافی خواهد بود و تا مدت ها می توان به افزایش ظرفیت رم ها اقدام کرد. این اسلات ها از پلتفرم مورد انتظار Dual Channel پشتیبانی می کنند و با تعبیه ۲ رم در حجم و نوع یکسان می توان کارایی سیستم را افزایش داد. فرکانس پایه رم ها عدد ۲۱۳۳ می باشد که با استفاده از رم های اورکلاک پذیر می توان اقدام به افزایش این عدد تا ۴۶۰۰ مگاهرتز انجام داد و به انجام فعالیت های رندرینگ یا گیمینگ پرداخت.
SSD های یکپارچه با RAID
در کنار اسلات PCIe 3.0 x16 به منظور تعبیه کارت گرافیک های AMD و nvidia، یک اسلات PCIe 3.0 x4 به منظور تعبیه اس اس دی های M.2 به چشم می خورد. این اسلات از انواع فرم فاکتور های M.2 مانند ۲۲۴۲، ۲۲۶۰ و ۲۲۸۰ که رایج ترین ساختار این درایو می باشد پشتیبانی می کند. استاندارد سرعت این اسلات نیز عدد بی نظیر ۳۲ گیگابیت در ثانیه خواهد بود و افزایش سرعتی بی نظیر در عملیات های سیستم عامل را نوید می بخشد. ویژگی مهم دیگر این مادربرد در بخش تجهیزات ذخیره سازی بهره مندی از قابلیت RAID می باشد. RAID می تواند درایو های دارای این فناوری را با یکدیگر ادغام کند و یک واحد یکپارچه تحویل سیستم دهد، این ویژگی علاوه بر مدیریت ساده تر و افزایش سرعت انتقال داده بین درایو های ویندوز، تاثیر به سزایی در افزایش طول عمر تجهیزات ذخیره سازی ایفا می کند.
تجربه ای به گستردگی رنگ ها
امروزه یکی از نماد های گیم و بازی های رایانه ای نورپردازی های RGB می باشد و کمتر سیستم گیمینگی را می توان بدون بهره مندی از این مهم یافت. مادربرد گیمینگ ASUS TUF GAMING A520M-PLUS نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در قسمت زیرین به یک پنل RGB با نور دهی گسترده مجهز شده است. این پنل همانند تمامی مادربرد دارای نورپردازی ایسوس از اینترفیس Aura Sync پشتیبانی می کند و می تواند ۸ استایل مختلف نور دهی را در بیش از ۱۶ میلیون رنگ اجرا کند. Aura Sync همچنین امکان ست شدن تمامی تجهیزات RGB متصل شده را فراهم می کند تا بتوانید بهترین شخصی سازی را بر روی آن ها اعمال کنید. علاوه بر این یک هدر RGB نیز در قسمت بالایی مادربرد به چشم می خورد که توانایی پذیرش نوار های RGB را در انواع مختلف خواهد داشت.
نرم افزار های کاربردی
در بخش پشتیبانی نرم افزاری همواره ایسوس یکی از برترین ها بوده و همواره با تکیه بر نیاز های کاربران سعی در ساده کردن فعالیت ها داشته است. علاوه بر نرم افزار Aura Sync، نرم افزار هایی مانند Armoury Crate جهت یکپارچه سازی تجهیزات اکسترنال، Fan Xpert 2+ جهت مدیریت تجهیزات خنک کننده و کنترل آن ها بسته به دمای سیستم، ASUS Turbo LAN جهت کاهش لگ و کندی و مدیریت میزان تاخیر در شبکه و طیف وسیعی از نرم افزار های دیگر برای این مادربرد در نظر گرفته شده اند. در آخر AI Suite 3 نیز تمامی نرم افزار های ایسوس را مدیریت می کند و دسترسی به آن ها را در سریع ترین زمان ممکن امکان پذیر می کند. مادربرد گیمینگ تاف گیمینگ A520M-PLUS همچنین به بایوس مدرن UEFI مجهز شده تا محیطی گرافیکی و مدرن برای نظارت کلی بر قطعات قبل از ورود به سیستم عامل وجود داشته باشد.