اطلاعیه
Technosun

دسته بندی

تمام دسته بندی محصولات در تکنوسان
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید
تعداد موردنظر را وارد کنید

باتری (باطری)

به طور کلی لوازم الکترونیکی یا با جریان برق شهری کار می کنند یا به وسیله یک منبع تغذیه جداگانه، انرژی مورد نیاز خود را به دست می آورند. باتری به عنوان یک منبع تغذیه عمل می کند که برق دستگاه های الکتریکی را تامین می کند. اکثر لوازم الکترونیکی به خصوص گجت های قابل حمل با استفاده از انرژی ذخیره شده در باطری کار می کنند و به همین دلیل باتری ها قطعاتی مهم و جدا نشدنی از دستگاه های مدرن امروز هستند.

باتری ها از نظر کاربرد، نوع ساخت، ظرفیت الکتریکی و برندهای تولید کننده تنوع زیادی دارند اما به طور کلی به دو نوع قابل شارژ و غیر قابل شارژ تقسیم می شوند.

  • باتری های غیر قابل شارژ که یکبار مصرف می باشند و بعد از گذشت زمان مشخصی توان اولیه خود را از دست می دهند و شارژ آن ها تمام می شود.
  • باتری های شارژی که قابلیت شارژ دوباره را دارند و تا چند سال مورد استفاده قرار می گیرند. باتری های قابل شارژ با دوام می باشند و نسبت به باتری های یک بار مصرف توانایی بیشتری دارند.

عواملی مانند توان دستگاه الکترونیکی و شرایط محیطی در ویژگی های باتری تاثیر می گذارد و از این جهت تفاوت زیادی در نوع و ابعاد آن ها وجود دارد.

انواع باتری

باتری های زیادی در بازار وجود دارند که هرکدام برای استفاده های متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه انواع مختلف باتری ها را بررسی می کنیم.

باتری قلمی – نیم قلمی

این نوع باتری ها بیشترین کاربرد را دارند و برای لوازم خانگی و مصارف عادی استفاده می شوند. باتری های قلمی در دو نوع شارژی و غیر قابل شارژ موجود می باشند. ظرفیت باتری های قابل شارژ تقریبا 2000 میلی آمپر می باشد و برای لوازم پر مصرف مناسب هستند.

باطری نیم قلمی با ابعاد کوچک تر که توان و ماندگاری بالایی دارد. باتری نیم قلمی در دو نوع شارژی و غیر قابل شارژ موجود است که ظرفیت آن تقریبا 750 میلی آمپر می باشد و برای تامین انرژی وسایل بی سیم مناسب است.

باتری سکه ای

باتری هایی هستند با ابعاد کوچک که اغلب بدنه ی فلزی دارند و برای وسایلی مانند ساعت مچی، ماشین حساب، بی سیم، سمعک و … کاربرد دارند. باتری های سکه ای برای دستگاه هایی که به منبع تغذیه با دوام نیاز دارند مناسب هستند. ویژگی مهم باتری سکه ای ظرفیت بالای آن می باشد که تا یک سال برای برخی وسایل استفاده می شود.

باتری سمعکی

باتری های مخصوص سمعک گوش می باشند که عواملی مانند فناوری استفاده شده در سمعک و مدل آن در طول عمر باتری اثر می گذارد. باتری سمعکی در سایزهای مختلف موجود می باشد که معمولا باطری های بزرگ تر ظرفیت بیشتری دارند. مدل قابل شارژ این باتری نیز موجود می باشد اما باتری یک بار مصرف بیشتر در دسترس است.

باتری تلفن بی سیم

استفاده از تلفن های بی سیم به عنوان یک وسیله ارتباطی راحت، در حال گسترش می باشد و باتری های مخصوصی برای آن ها ساخته شده است. باتری اورجینال تلفن بی سیم قابلیت نگه داری شارژ در زمان طولانی را دارد. دو برند پاناسونیک (Panasonic) و کیاسل (KIACELL) تولید کننده باتری تلفن بی سیم اصل و با کیفیت می باشند.

باتری کتابی

باتری کتابی شکل متفاوتی دارد و طول عمر آن نسبت به دیگر باطری ها بیشتر است. میزان پایداری الکتریکی در این باتری ها بالا می باشد و قابلیت شارژ مجدد را دارند. از باتری های کتابی بیشتر در تجهیزات کنترل از راه دور استفاده می شود.

شارژر باتری

با استفاده از شارژر می توانیم باتری های تخلیه شده را دوباره شارژ کنیم که قابلیت شارژ هم زمان چندین باتری را دارد. استفاده از یک شارژر مناسب طول عمر مفید باتری را افزایش می دهد. مارک های معتبر شارژر باتری شامل برند های کملیون (Camelion)، کیاسل (KIACELL)، دوراسل (DURACELL) و پاناسونیک (Panasonic) می باشند.

خرید و قیمت باتری (باطری)

به طور کلی باتری های قابل شارژ نسبت به باطری های یک بار مصرف قیمت گران تری دارند. ظرفیت بیشتر باتری قیمت آن را افزایش می دهد. در باتری های سمعکی سایز باتری بر روی قیمت آن تاثیر گذار نیست اما برند های مختلف قیمت متفاوتی دارند. باتری های تقلبی نسبت به مدل های اورجینال و اصل ارزان تر می باشند. در هنگام خرید باتری حتما به تاریخ انقضا آن توجه کنید. باتری تازه خریداری شده حداقل باید دو یا سه سال تاریخ استفاده داشته باشد.

محدوده قیمت (تومان)
0287,000