چراغ سنسوردار
چراغ سنسوردار یکی از زیرگروه های بزرگ چراغ سقفی و چراغ دیواری بوده که درون خود سنسورهای هوشمندی را جای داده است. باوجود این سنسورها این محصول به صورت اتوماتیک خاموش / روشن شده و برای ON / OFF آن الزامی به وجود کلید نیست. استفاده از چراغ سنسوردار اصولا در محیط هایی مثل راهروها، پارکینگ ها، راه پله ها و ... رواج دارد. وجود این چراغ ها در محیط، مصرف برق را به صورت قابل توجهی کاهش داده و به تبع سبب صرفه جویی در هزینه های پرداختی نیز شده است. علاوه بر این موارد، خرید چراغ سقفی سنسوردار و چراغ دیواری سنسوردار مزایای دیگری نیز دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم داشت.
انواع چراغ سنسوردار
چراغ سنسوردار را می توان بر اساس تعداد سنسورهای تعبیه شده در ساختار آن به دو گروه بزرگ چراغ تک سنسوره و چراغ چند سنسوره تجزیه کرد. همچنین اصولا این چراغ ها را بر اساس متریال ساخت نیز به گروه های چراغ سنسوردار شیشه ای، چراغ سنسوردار پلاستیکی، چراغ سنسوردار کریستالی و چراغ سنسور دار آهنی تقسیم بندی می کنند.
چراغ های سنسور دار کریستالی ظاهری لوکس تر و مدرن تر از بقیه جنس چراغ ها داشته و به نسبت، قیمت بالاتری نیز دارند. در مقابل، متداول ترین نوع چراغ های سنسوردار، چراغ پلاستیکی است که عموما ظاهری ساده اما مقاوم داشته و با قیمت پایین تری به نسبت دیگر جنس ها به بازار عرضه می شود. برای ساخت این چراغ ها عموما شرکت ها از متریال ABS بهره می گیرند.
همچنین چراغ های سنسوردار بر اساس زاویه عملکردی خود به گروه های زیر تقسیم می شوند :
1. چراغ سنسوردار 360 درجه روکار سقفی : محصولات قرار گرفته در این گروه عموما ظهری دایره ای شکل داشته و عملکردی 360 درجه دارند.
2. چراغ سنسوردار 360 درجه توکار سقفی : همانطور که از نام این گروه پیداست، محل نصب این چراغ درون سقف بوده و لامپ مورد استفاده برای آن هالوژنی است. این گروه نیز همانند گروه بالایی عملکردی 360 درجه دارند.
3. سنسور حرکتی 360 درجه با لامپ سرخود : این مدل دارای یک لامپ سرخود است و زاویه دیدی 36 درجه ای دارد.
4. چراغ سنسوردار حرکتی 180 درجه دیواری : این دسته یکی از پراستفاده ترین انواع چراغ سقفی بوده و بردی 20 متری دارد.
5. چراغ سنسوردار حرکتی 140 درجه توکار : این نوع چراغ ها در قالب شکل مربع ساخته شده و میدان دیدی 140 درجه ای ایجاد می کنند. بیشترین استفاده از این گروه در راهروها می باشد.
ولوم های تنظیم چراغ سنسوردار
به تبع بسته به محل نصب و نیاز کابر تنظیمات متفاوتی برای چراغ های سنسوردار اعمال می شود؛ این تنظیمات می توانند در خصوص زمان، حساسیت شدت نور و یا حساسیت عبور باشد.
1. ولوم Time : از این ولوم برای تنظیم مدت زمان روشن بودن چراغ سنسوردار استفاده می شود.
2. ولوم Lux : از این ولوم برای تعیین شدت حساسیت چراغ سنسوردار نسبت به نور استفاده می شود.
3. ولوم Sens : از این ولوم برای تعیین حساسیت عبور استفاده می شود که بسته به میزان تردد می توان آن را روی کم یا زیاد تنظیم کرد.
مزایای خرید چراغ سنسور دار
خرید چراغ سنسوردار مزایای متعددی را برای کاربر خواهد داشت؛ از جمله این مزایا می توان به موارد زیر اشاره داشت :
1. کاهش سیم مصرفی و هزینه های مربوط به سیم کشی باتوجه به عدم نیاز به استفاده از تایمر و شاسی تایمری
2. کاهش هزینه های پرداختی و صرفه جویی در مصرف انرژی به لطف خاموش و روشن شدن اتوماتیک چراغ
3. روشنایی بدون تاخیر و به موقع
4. ارتقا ضریب امنیتی مکان هایی نظیر پارکینگ، راه پله و ...
5. امکان تنظیم میزان روشنایی محصول باتوجه به ابعاد محیط
6. دوام طولانی مدت چراغ سنسوردار
خرید چراغ سنسوردار از تکنوسان
فروشگاه اینترنتی تکنوسان با ایجاد بستری مناسب برای خرید چراغ سنسوردار، امکان خرید این محصول را از برندهای معتبر به وجود آورده و مدل های مختلفی از چراغ سنسوردار را با بهترین قیمت به فروش گذاشته است. همچنین اگر به دنبال خرید انواع چراغ سنسور دار به صورت عمده هستید، می توانید از تکنوسان خرید عمده چراغ سنسوردار را انجام دهید. برای خرید عمده تنها کافی است در سایت ثبت نام کرده و پس از تایید حساب کاربری، به قیمت های همکاری دسترسی داشته و به راحتی خرید خود را انجام دهید.